• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
مکسس و آدبایور در لیست خرید میلان
مسئولان روسونری قصد دارند مبلغ شصت میلیون یورو برای به جذب مکسس از رم و آدبایور از آرسنال هزینه کنند.مکسس که تا سال 2011 با جلوروسی قرارداد دارد حدود شانزده میلیون یورو ارزش دارد و با توجه به خداحافظی پائولو مالدینی و ادامه مصدومیت الساندرو نستا می تواند در کنار تیاگو سیلوا که زمستان گذشته به سن سیرو آمد گزینه مناسبی برای خط دفاعی میلان باشد. آدبایور تابستان گذشته هم در آستانه پیوستن به میلان قرار داشت اما میلانی ها رونالدینیو را جذب کردند و از خرید مهاجم آرسنال منصرف شدند.اما این بار مسئولان میلان پیشنهاد بیشتری به مهاج توگویی توپچی ها ارائه خواهند کرد.سران آرسنال در حدود بیست و هشت میلیون یورو برای فروش آدبایور درخواست خواهند کرد

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
^^ آدبایور 28 میلیون یورو؟ :D بگذریم...

چند هفته ای هست که افتادیم رو دور بد بازی کردن ولی در عین حال نتیجه گرفتن. کیه وو، تیمی که هفته پیش یوونتوس رو 3-3 در تورین متوقف کرده بود، در ورونا 1-0 با گل دیدنی سیدورف بردیم.

جنوا هم دیشب یوونتوس رو برد تا برسیم به 2 امتیازی شون. یه لغزش دیگه از یووه کافیه تا بریم رده ی دوم (جدا از بازی ای که باید باهاشون در سن سیرو انجام بدیم). هر چند زیاد حق مون نیست در این رده ها باشیم، ولی به هر حال صعود مستقیم به CL خیلی مهمه. به درک که خوب بازی نمیکنیم!! سال دیگه...
البته جنوا و فیورنتینا هم در دو قدمی مون هستن و ممکنه به جای اینکه یووه رو بگیریم، این دو تیم ما رو بگیرن! از این میلان هیچ چی بعید نیست.

نکته ی جالب در مورد بازی، این بود که کارلتو برای اولین بار در 8 سالی که مربی میلان بوده از بازی اخراج شد!

دیدا هم برای سومین بازی پیاپی دروازه اش رو بسته نگه داشت که هیچ، یکی دو عکس العمل فوق العاده هم نشون داد. داستان جالبی داشتن این دیدا و آبیانی. همش تو این سال ها در حال گرفتن جای همدیگه بودن. اینبار نوبت دیداست ظاهرا.

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

http://************/files/m6cqfz2lbjgw7jhru5j2.gif

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
نکته ی جالب در مورد بازی، این بود که کارلتو برای اولین بار در 8 سالی که مربی میلان بوده از بازی اخراج شد!

بالاخره یه کار متفاوت کرد بفهمیم بلده عصیان کنه. خبر مسرت بخشی بود ممنون

موافقم صعود کنیم بعد یه فکری به حال جوکابونیتو میکنیم

امیدوارم کاکا رو نفروشن به رئال(اول میلان بعد رئال)

اودو تو میلان بد بازی نمیکرد بیخود رفت بایرن تو بازی با بارسا واقعا مثل قبلش نبود.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه کارلو کمی تغییر کرده! تازگی ها سیدورف رو تعویض هم میکنه :)blink:)

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
اردک روسونری می خواهد تا همه افتخارات را همراه با میلان کسب کند و معتقد است که هنوز می تواند به زلاتان ایبراهیموویچ در صدر جدول گلزنان سری A برسد. الکساندر پاتو، مهاجم برزیلی باشگاه میلان نمایش فوق العاده ای را در اولین فصل حضورش در جمع روسونری به نمایش گذاشت ولی نمی تواند تا پایان صبر کند، چرا که امیدهای فراوانی دارد تا در فصل بعدی به مراتب موفق تر از قبل ظاهر شود. پاتو در گفت و گو با توتوسپورت گفت:« مهمترین نکته برای ما این است که به رقابتهای فصل بعد لیگ قهرمانان اروپا راه پیدا کنیم. در رقابتهای این فصل، مصدومیتها تاثیر بسیار زیادی بر عملکرد تیم ما داشت و ما امتیازات زیادی را به این دلیل از دست دایم. ولی من شخصا از عملکردم در رقابتهای این فصل راضی هستم ولی معتقدم که می توانستم به مراتب بهتر نیز ظاهر شوم. من می خواهم همه عناوین را کسب کنم:«اسکودتو، لیگ قهرمانان اروپا و حتی جام جهانی در آفریقای جنوبی و پس از آن نیز برای کسب توپ طلایی تلاش خواهم کرد.» پاتو در رقابتهای این فصل، 14 گل برای روسونری به ثمر رساند و هنوز فاصله زیادی با زلاتان ایبراهیموویچ که در صدر جدول گلزنان سری A قرار گرفته است داردولی این ستاره برزیلی معتقد است که می تواند خود را به زلاتان سوئدی برساند. او در این رابطه ادامه داد:« بسیار زود است که بخواهیم بگوئیم در پایان فصل، چه کسی در صدر جدول قرار خواهد گرفت. زلاتان 20 گل به ثمر رسانده و من 14 گل. ولی هنوز 7 بازی دیگر مانده و امیدوارم بتوانم به زلاتان رسیده و عنوان برترین گلزن فصل را مال خود کنم.»

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
اگر امشب يووه جلو اينتر متوقف بشه عاليه.
بايد از تورينو هم ببريم تا سومي حفظ بشه يا حتي دومي

كارلتو هم گفته كه تابستون نميره چلسي...نه بيا برو حالا تو رو خدا

اديت:يووه مساوي كرد بايد ببريم تا با يووه هم امتياز بشيم:64

Last edited:

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
خوب میلان هم بازیشو مقابل تورینو برد
ميلان كه در خانه ميزبان تورينو بود توانست با نتيجه 5 بر يك حريف خود را در هم بكوبد. در اين ديدار فليپو اينزاگي (12، 37، 60)،‌ كاكا (69، پنالتي) و آمبروسيني (90) براي روتسونري گلزني كردند. تك گل تورينو را نيز فرانچسكيني در دقيقه 80 به ثمر رساند.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من تا 4-0 رو ديدم عالي شد.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
ميلان در پي كسب يك پيروزي پنج بر يك بر تورينو در ورزشگاه خانگي سن سيرو ، در مكان دوم مسابقات سري آ ايتاليا قرار گرفت . اين پيروزي پرگل به كمك سه گل فيليپو اينزاگي مهاجم كاركشته ميلان در ديدار يكشنبه شب حاصل شد .اين دومين هت تريك اينزاگي طي شش ماه گذشته بود كه نشان از تداوم احياي وي طي فصل جاري دارد . اين در حالي است كه وي تا ماه گذشته به طور منظم در تركيب اوليه تيم قرار نمي‌گرفت و اين تنها دهمين بار طي فصل جاري بود كه از ابتداي بازي به ميدان فرستاده شد . هرچند كه نام اينزاگي عناوين روز دوشنبه مطبوعات ورزشي را به خود اختصاص خواهد داد ولي اين ديويد بكام بود كه معمار اين پيروزي ميلان شد . بكام سازنده دو گل اول اينزاگي بود . با اين پيروزي ميلان همچون يوونتوس ‪ ۶۴امتيازي شد ولي به لطف تفاضل گل بهتر يك پله بالاتر و در مكان دوم قرار گرفت هرچند تصميم‌گيري نهايي در مورد وضعيت تيمها در صورت برخورداري آنها از امتيازات مساوي براساس نتايج بازيهاي رودر روي آنها گرفته مي‌شود يووه به دليل كسب پيروزي چهار بردو بر ميلان در ماه دسامبر در موقعيت بهتري قرار دارد ولي دو تيم بايد ماه آينده در ميلان به مصاف يكديگر بروند و اين ديدار قطعا براي موقعيت آنها تعيين‌كننده خواهد بود .

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
خدا وکیلی این بشر (اینزاگی) تهه انگیزس!!
بعد هر گل یه تیریپ شادیه کامل و همیشگیشم میره..

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
فلامینی: آدبایور بازیکن مناسبی برای میلان است
ماتئو فلاميني از سران روسونري درخواست كرد براي بردن امانوئل آدبايور به ميلان تلاش كنند. هافبك فرانسوي ميلان تابستان گذشته از رقابت‌هاي ليگ برتر راهي سري آ شد. او در ميلان شروع ضعيفي داشت ولي رفته رفته راهش را براي حضور در تركيب اصلي باز كرد.پيوستن او به فوتبال ايتاليا در روزهاي پاياني فصل جاري به كمك ميلان آمده تا آنجا كه كارلو آنجلوتي در برنامه‌هايش روي اين بازيكن فرانسوي حساب زيادي باز كرده است.فلاميني پس از آن كه ميلان با 5 گل تورينو، همشهري يووه را برد و از تيم دوم جدول پيشي گرفت درباره فصل كنوني رقابت‌هاي سري آ گفت: ما عالي بازي كرديم. رسيدن به يووه با اهميت بود.اين بازيكن كه با پايگاه اينترنتي روزنامه ايتاليايي larepubblica صحبت مي‌كرد، ادامه داد: مي‌دانستيم كه براي قهرمان شدن، فرصت اندكي وجود دارد. با اين حال مي‌خواهيم تمام بازي‌هايمان را ببريم و سپس ببينم كه در كجاي جدول ايستاده‌ايم. مي‌خواهيم به ليگ قهرمانان اروپا بازگرديم. دوم شدن رضايت بيشتري را برايمان به همراه دارد.بازيكن پيشين توپچي‌ها درباره امانوئل آدبايور، همبازي سابقش كه يك بار تا آستانه ي حضور در ميلان هم پيش رفته بود، گفت: او از زمان حضورش در آرسنال روند رو به رشدي داشته است و اكنون به يكي از بزرگان فوتبال دنيا تبديل شده است. اگر او به ميلان بياييد بي اندازه موثر و سودمند خواهد بود.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
دوباره بحث تکراری انتقال کاکا به رئال مطح شده ولی او که بارها این شایعات را رد کرده دوباره امروز نیز میگوید" رئال باشگاه فوق العاده ای است ولی همانطور که بارها گفته ام قصد ترک میلان را ندارم . عاشق میلان هستم و میخواهم برای مدت خیلی طولانی در اینجا بمانم."کاکا همچنین در نقل و انتقالات زمستانی زمزه هایی از پیوستنش به من سیتی شنیده شده بود"من پیشنهاد آنها را رد کردم چون همه در میلان میدانند که آینده روشنی در انتظار تیممان است گرچه احترام زیادی برای آنها نیز قائل هستم ولی برایم لازم بود تا در اینجا بمانم ."" داشتن بازیکنانی که مدت زیادی در تیم مانده اند اصلا بد نیست ولی گاهی اوقات لازم است تغیراتی در تیم ایجاد شود و فکر میکنم الان موقع آن است. زمانی که مالدینی بازنشست شود فکر میکنم کاپتان آمبروزینی یا گتوزو است ولی من هم دوست دارم در آینده روزی بازو بند را به دستم ببندم"

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
بچه ها منم تبريك ميگم با اينكه دير شد يه خورده ... بازي فوق العاده اي بود ... تيم خيلي روون و قشنگ بازي كرد

پيپو هم كه انگار 17 سالشه ... هميشه فرصت طلب و خوب بازي ميكنه ... بكام هم عالي بازي كرد

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
نمیدونم بگم خبر خوبیه یا نه. اما.........

امرسون از میلان جدا شد
امرسون، هافبک برزیلی تیم فوتبال میلان، به دلیل مشکلات شخصی به همکاری خود با تیم ایتالیایی پایان داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، امرسون در این فصل از رقابت ها تنها سه بار از آغاز در ترکیب میلان قرار گرفته و 9 بار هم به عنوان بازیکن ذخیره وارد میدان شده بود.

امرسون پس از سقوط یوونتوس به دسته پایین تر رقابت های فوتبال ایتالیا به دلیل فساد در فوتبال، به رئال مادرید پیوست اما به دلیل حضور ناموفق در این تیم، به فوتبال ایتالیا بازگشت و به عضویت تیم میلان درآمد. او سابقه چهار سال حضور در تیم رم را هم دارد.

امرسون در سال 2001 با رم به عنوان قهرمانی اسکودتو رسید و دو قهرمانی هم با پیراهن یووه دارد.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
1232437322998

kaka.jpg

392-kaka.jpg

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
اول از همه تولد کاکا رو تبریک میگم. امیدوارم همونطور که تو نقل و انتقالات زمستون پیشنهاد 100m£ منچستر سیتی رو رد کرد، پیشنهادات احتمالی تیم های دیگه رو هم در تابستون رد کنه. و البته امیدوارم سال بعد نمایش های بهتری رو ازش شاهد باشم. امسال زیاد کاکا در اوج نبود که البته مصدومیت های پیاپی و نداشتن انگیزه (=لیگ قهرمانان) دو عامل افت اش بودن به نظرم.

بازی با تورینو رو ندیدم ولی گرفتن یووه در رده دوم جدول برام اتفاق خوشایندی بود. هر چند که به لطف تفاضل گل هست ولی حس میکنم میتونیم دوم بشیم این فصل.

در مورد این اینزاگی باید اعتراف کنم هیچوقت خیلی ازش خوشم نیومده ولی واقعا سخت میشه انکار کرد که با وجود اینکه به قول خیلی ها فوتبال بازی کردن بلد نیست، ولی گلزن بزرگیه. ربطی هم به سطح تیم های رقیب و ... نداره. کلا زاده شده که گل بزنه. فیزیک و سبک بازی اش هم جوریه که خیلی وابسته به سن نیست. اکثر اوقات گل های در حد یک نوک پا/بقل پا/ضربه سر ساده/... بوده.

به خاطر همین وابسته نبودن به فاکتور سن، بعید میدونم با این روند زودتر از چهل سالگی از فوتبال دل بکنه :f34r:

f7417316a6a3c9d4c2ba3d2528ba050e-getty-fbl-ita-ac_milan-torino.jpg

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
من هم امیدوارم کاکا بمونه ضمن اینکه یه خونه تکونی هم انجام بشه. هر چی کاکا هم بخواد خدا بازی کنه باید 10 نفر دیگه هم خوب باشن یا نه.

منتظر میلانی که منچستر روتحقیر کرد هستم

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازیکنی که این سالها خیلی خوب تونسته پا جای پای اینزاگی بزاره همون آلبرتو پالوشی بوده. که خوشبختانه نشون هم داد که مثل بازیکنایی مثل جیلاردینو و بوریلو با پوشیدن لباس میلان دست و پاشو گم نمیکنه. به نظر من جای پالوشی ترکیب اصلی میلانه. فقط باید بهش فرصت بدن. به خاطر این بازیکنها هم که شده امیدوارم امسال کارلتو بره. اونقدر روی امرسون اصرار کرد نتیجش چی بود
The chief has hinted that the reason behind Emerson's exit was down to his lax work-rate...
امیدوارم امسال دیگه بازیکنهایی بیارن که حد اقل جون و انگیزه بازی کردن داشته باشن.
7659g.jpg

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
در مورد این اینزاگی باید اعتراف کنم هیچوقت خیلی ازش خوشم نیومده ولی واقعا سخت میشه انکار کرد که با وجود اینکه به قول خیلی ها فوتبال بازی کردن بلد نیست، ولی گلزن بزرگیه. ربطی هم به سطح تیم های رقیب و ... نداره. کلا زاده شده که گل بزنه. فیزیک و سبک بازی اش هم جوریه که خیلی وابسته به سن نیست. اکثر اوقات گل های در حد یک نوک پا/بقل پا/ضربه سر ساده/... بوده.

دقیقآ پیپو گل ساخته شده که گل بزنه ... و میزنه! من سبک بازیش رو بسیار دوست دارم! اینزاگی نماد یک بازیکن 100% تخصصی هست! کسی که فقط گل میزنه بدون هیچ کار اضافه

بازیکنی که این سالها خیلی خوب تونسته پا جای پای اینزاگی بزاره همون آلبرتو پالوشی بوده. که خوشبختانه نشون هم داد که مثل بازیکنایی مثل جیلاردینو و بوریلو با پوشیدن لباس میلان دست و پاشو گم نمیکنه. به نظر من جای پالوشی ترکیب اصلی میلانه. فقط باید بهش فرصت بدن. به خاطر این بازیکنها هم که شده امیدوارم امسال کارلتو بره. اونقدر روی امرسون اصرار کرد نتیجش چی بود
The chief has hinted that the reason behind Emerson's exit was down to his lax work-rate...
امیدوارم امسال دیگه بازیکنهایی بیارن که حد اقل جون و انگیزه بازی کردن داشته باشن.

پالوشی و گورکوف آینده میلان هستند! امیدوارم فصل بعد بیان تو تیم اصلی بازی کنند

بالا