• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
همه این مشکلات برای این بوجود اومد که قرار بارسا تو فینال ببازه ! به هر حال کمی سخت هست برای طرفدارانش دیگه :D ایندفعه دیگه داور خریدنی نیست ! :cool:
فعلا که هرچی طرفدار منچستره ریختن تو این تایپیک از ترس جمله ی خفن سعی دارن رویه ی کلی شرطبندی رو منحرف کنن :D:lol:
به نظر من گذاشتن جمله ای که فقط مربوط به فوتبال باشه به هیچ وجه جالب نیست
همچنین گذاشتن جملات خیلی زشت هم میتونه مناسب نباشه شاید به شخصیت یک سری از افراد بر بخوره ولی اونی که شرط بندی میکنه باید پای همه چیزش وایسه سطح مناسب بودن جملات هم خود دوستان گروه میتونن تعیین کنن به نظرم جمله ی هفته قبلی میتونه سقف خفنی جمله باشه و دیگه بالاتر نره که کار به جای باریک کشیده میشه :D
در کل هدف اصلی من از شرکت تو این شرط بندی ها لذت بردن از بازی تیم مورد علاقم
دیکته کردن برتری تیمم به دوستام تو این تایپیک :p
و در آخر در اختیار گرفتن امضای دوستان با جملات مناسب و کمی کل کل با دوستانه
این تایپیک میتونه باعث دوستیایی هم بشه من خودم دوستی با حسام و هستی و مانرک رو از همین تایپیک شروع کردم و قبل از این که بیام تو این تایپیک باهاشون آشنا نبودم
بارسا قهرمانه

Last edited:

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
اولا حرف های فرزاد و ساسان جان تائید میشه :)
بعدش هم بارسلونا سوراخ هست
موفق باشید :happy:

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
همه این مشکلات برای این بوجود اومد که قرار بارسا تو فینال ببازه ! به هر حال کمی سخت هست برای طرفدارانش دیگه :D ایندفعه دیگه داور خریدنی نیست ! :cool:
آره دیگه!!!جنبه باخت که ندارن همه چیو به حاشیه میکشونن!!!:D
بارسا قهرمانه
چه حرفا!!لووووووووووول!!!:lol::lol::lol::lol:

!?*mahsa*?!

Registered User
لایک‌ها
1
آقا مثل اینکه هر چی پیش اومده تقصیر منه!لووووووووول
باید به خاطر جمله قبلی عذر خواهی کنم ... والله من یه جمله پیشنهاد دادم ....میتونست مورد قبول واقع نشه که شد!!! اگه میدونستم اینجوری میشه زبونم لال میشد همچین پیشنهادایی بدم...ایشالله از این به بعد ایده های اولیه ام بسی پاستوریزه باشه! اصلا من پیشنهاد ندم فکر کنم بهتره!!!
.
.
.

در کل همه این حرفا رو زدم که به این نتیجه برسم که
بارسا سوراخه

.
.
.
با اجازه!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
همتون بی تربیتید که می گید بارسا سوراخه...واقعا باشگاه چرتیه منچستر که هواداراش اراذل اوباشی چون شما هستن(مخصوصا مهسا و سراب)

بی تربیتا:lol:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
آقا مثل اینکه هر چی پیش اومده تقصیر منه!لووووووووول
باید به خاطر جمله قبلی عذر خواهی کنم ... والله من یه جمله پیشنهاد دادم ....میتونست مورد قبول واقع نشه که شد!!! اگه میدونستم اینجوری میشه زبونم لال میشد همچین پیشنهادایی بدم...ایشالله از این به بعد ایده های اولیه ام بسی پاستوریزه باشه! اصلا من پیشنهاد ندم فکر کنم بهتره!!!
.
.
.

در کل همه این حرفا رو زدم که به این نتیجه برسم که
بارسا سوراخه

.
.
.
با اجازه!
درسته جمله روشما پیشنهاد دادی و لی کل گروهمون تایید کرده و همه به یک اندازه نقش داریم
در ضمن موزمار هم می گفت که جمله اون گروه دست کمی از ما نداشته
همه اینا رو هم گفتم که این اسمایل رو نشونتون بدم
166157001241733871-final.gif

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
همتون بی تربیتید که می گید بارسا سوراخه...واقعا باشگاه چرتیه منچستر که هواداراش اراذل اوباشی چون شما هستن(مخصوصا مهسا و سراب)

بی تربیتا:lol:
خودت رو ناراحت نکن
تورو خدا زبونش رونیگا :D:D
166157001241733871-final.gif

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
بارها گفتم طرفدارای بارسا به چه امیدی به این فینال نگاه می کنن!!!:دی
از همین الان معلومه منچستر قهرمانه!!!
نشونشم اینه که ما هر بار رسیدیم فینال قهرمان شدیم!!!

Last edited:

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
خب من خیلی خوشحالم که بحث ها تموم شد و سو تفاهم ها هم برطرف شد . خواستم یه سری حرف بزنم دیدم که قضیه تموم شده هست و بهتره که من هم دیگه پی اش رو نگیرم . جو تاپیک مثل همیشه دوستانه ست و کسی هم نمیخواد حال کسی رو بگیره اما خب بحث شرط و جدی بودنش هم سر جاش هست .

امیدوارم مثل قبل روزهای خوبی رو در کنار هم داشته باشیم . هر چند بی تاثیر هست ولی :

فرگوسن حیا کن ... منچسترو رها کن​

خدایی خفن ضایع میشه اگه به یه مربی که همسن بچه ش هست ببازه . من موندم که این چرا دست از سر فوتبال برنمیداره خدایی D

یه چیزی از خودت نشون بده اول :D مثلا بگو :

بر مانرک لعنت !

اولا که سایز نوشته ت رو بیار پایین بینیم . ثانیا که باز من یه روز نبودم تو اومدی اینجا به شغل شریفت که هوچی گری هست پرداختی؟

دوستان هر کس که توی این تاپیک می بنده مستحب هست که فحشی هم نثار حسام بکنه . نترسید . بگید ضمانتش با من

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
فرگوسن حیا کن ... منچسترو رها کن​
ای نشونه ترس تیمای مقابله که نمیتونن منچسترو بزنن منتظرن فرگوسن بره تا شاید خدا عنایتی کنه(که نمیکنه) تا بتونن حداقل مساویه رو بگیرن!!!با ید فعلانا منتظر باشی عزیزم!!:D:D:lol::lol:

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
سلام عطای عزیز . در مورد این تاپیک از اولش قرار بود که یه جایی باشه برای دور هم بودن بچه های بخش و کل کل . البته نه اینکه اینجا بشه کافی شاپ و بیایم یه شرطی بزنیم و کلی هم چت کنیم و یه مبلغ شرط بندی بی دردانه بذاریم و بعد از چند روز هم روز از نو روزی از نو . خواستیم که مبلغ شرط بندی ضایع باشه که طرف بازنده تحت فشار قرار بگیره که خب به مرور زمان این هدف محقق شد . یعنی مبلغ ها به یه سمتی رفت که هر کسی دیگه جرات نمی کنه ببنده توی این تاپیک . در مورد اون حرفی که می زنی که کلمات " مبلغ شرط بندی" رو از امضا وردارن هم من کامل موافقم اما در مورد برداشتن کل امضا باید بگم اصلا هدف تاپیک هم همینه . کل امضا باید برداشته بشه . در واقع کسی که میبازه کل امضاش در اختیار برنده قرار میگیره اما خب در این مورد دستمون بسته ست چون یکی با امضاش داره بیزینس میکنه و موارد دیگه .

در مجموع فکر می کنم با همین ترتیبی که داریم پیش میریم هم , جملات اونقدر ضایع هست که اون بازدارندگی مورد نظر رو داشته باشه یعنی : کلآ همه فهمیدن که خیلی هم نمیشه شرط بندی ها رو به شوخی برگزار کرد

الان من یه طومار نوشتم در حالیکه فکر می کنم نتونستم همه ی مطالب رو بگم

به این میگن یه حرف منطقی

اما

به نظره من که اگه قراره غیره امضایی که گروه برنده تایین میکنه چیزه دیگه ای تو امضا باشه این میشه بچه بازی.

اگرم هدف دوره هم بودنه که تاپیکه کل کل فراوونه.

به هر حال من غیره چیزی که گفتم به نظرم سوسول بازیه و شرکت نمیکنم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
به نظره من که اگه قراره غیره امضایی که گروه برنده تایین میکنه چیزه دیگه ای تو امضا باشه این میشه بچه بازی.

خب ما ترجیح میدیم به همین سوسول بازی ادامه بدیم !

اولا که سایز نوشته ت رو بیار پایین بینیم . ثانیا که باز من یه روز نبودم تو اومدی اینجا به شغل شریفت که هوچی گری هست پرداختی؟

دوستان هر کس که توی این تاپیک می بنده مستحب هست که فحشی هم نثار حسام بکنه . نترسید . بگید ضمانتش با من

اولا که سایز نوشتم رو نمیارم پایین. ثانیا تو باشی و نباشی فرقی نداره کلا ! به قول معروف «بودن یا نبودن ! مساله این نیست :دی»

ثالثا تو خودت نیاز به ضامن داری پات رو میزاریت تو پی تی . میخوای ضامن بقیه بشی ؟! لول !

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
به این میگن یه حرف منطقی
اما

دوست خوب من که ما شما رو فقط توی 4 - 5 صفحه از 209 صفحه ی این تاپیک دیدیم . بحث تموم شده ست . مطمئن باشید اگه یه روزی من حس کنم تاپیک داره به سمت سوسول بازی میره اون روز من اولین نفری هستم که دیگه توی این تاپیک نمی بندم . اگه سوسول بازی بود هیچ وقت کاربر نمیومد به خاطر امضا چند روز توی فروم آفتابی نشه .

موفق باشید

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
طرف تو شرط بندي زن و بچه شو باخته!

حالا اينجا حاضر نيستن از امضاشون بگزرن!

به هر حال اينجا همه پيشكسوته منن و من به قول شما 4-5 تا پست بيشتر ندارم و هنوز برام زوده كه اظهاره وجود كنم و نميخوام به خاطر من جو خيلي خيلي دوستانتون بهم بخورده.

قبول كنيد اينقده اين شرط بندي برا من لذت بخش بود كه زماني كه داشتم بازي بارسا - چلسي رو ميديدم نصفه حواصم به اينجا بود و كيفي كه اين جوه دوستانه داشت.

اما وقتي اومدم و ديدم كه اوضا اينجوريه ديگه لذتي برام نداشت. گفتم خوب اين چه كاريه كه ما شرط بندي كنيم و انجام نديم ! خوب ميريم يه تاپيك كر كري باز ميكنيم! يا تو تاپيك خوده باشكاه.

در ضمن من چيزايي كه گفته بودم و دوستان ناراحت شده بودن همه با توجه به اولين پست و قوانينه موجود بود.

اينشالا كه همگي رستگار بشيم و به راه راست هدايت بشيم .... شرط بندي حرومه..... :دي

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
طرف تو شرط بندي زن و بچه شو باخته!
حالا اينجا حاضر نيستن از امضاشون بگزرن!
به هر حال اينجا همه پيشكسوته منن و من به قول شما 4-5 تا پست بيشتر ندارم و هنوز برام زوده كه اظهاره وجود كنم و نميخوام به خاطر من جو خيلي خيلي دوستانتون بهم بخورده.
قبول كنيد اينقده اين شرط بندي برا من لذت بخش بود كه زماني كه داشتم بازي بارسا - چلسي رو ميديدم نصفه حواصم به اينجا بود و كيفي كه اين جوه دوستانه داشت.
اما وقتي اومدم و ديدم كه اوضا اينجوريه ديگه لذتي برام نداشت. گفتم خوب اين چه كاريه كه ما شرط بندي كنيم و انجام نديم ! خوب ميريم يه تاپيك كر كري باز ميكنيم! يا تو تاپيك خوده باشكاه.
در ضمن من چيزايي كه گفته بودم و دوستان ناراحت شده بودن همه با توجه به اولين پست و قوانينه موجود بود.
اينشالا كه همگي رستگار بشيم و به راه راست هدايت بشيم .... شرط بندي حرومه..... :دي

شرط بندی توی این تاپیک در طول این مدت دراز همیشه بر یه روال بوده و خواهد بود . نه اونقدرها جدی هست که بخوایم از زندگی و به تعبیر شما زن و بچه بگذریم و نه اونقدر شوخی که هر کی از راه رسید بیاد توی این تاپیک ببنده . کسی که می بنده پای خیلی مسائل وایستاده و در عین حال باید توجه کرد که اینجا یه فروم هست نه احتمالا کلوب زیر زمینی فسق و فجور . در حد اعتدال و ظرفیت فروم ما اینجا شرط بندی های زیادی انجام دادیم . اگه اون قدر که شما میگید مسخره بود الان 3000 تا پست نمی خورد . حرفها گفته شده و به نظر من بحث ه بیشتر بی فایده ست

به هر حال امیدوارم باز هم تو رو توی این تاپیک و در کنار خودمون ببینیم

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
شرط بندی توی این تاپیک در طول این مدت دراز همیشه بر یه روال بوده و خواهد بود . نه اونقدرها جدی هست که بخوایم از زندگی و به تعبیر شما زن و بچه بگذریم و نه اونقدر شوخی که هر کی از راه رسید بیاد توی این تاپیک ببنده . کسی که می بنده پای خیلی مسائل وایستاده و در عین حال باید توجه کرد که اینجا یه فروم هست نه احتمالا کلوب زیر زمینی فسق و فجور . در حد اعتدال و ظرفیت فروم ما اینجا شرط بندی های زیادی انجام دادیم . اگه اون قدر که شما میگید مسخره بود الان 3000 تا پست نمی خورد . حرفها گفته شده و به نظر من بحث ه بیشتر بی فایده ست

به هر حال امیدوارم باز هم تو رو توی این تاپیک و در کنار خودمون ببینیم
از حرفای منطقی شما به شدت لذت میبرم.

..................................................

امیدوارم منم به راه راست هدایت بشم.

آقا ما رو تو کلوپ منچستر نمیکنید اینوایت؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
دوستان پایه اید من یه تحلیل از بازی فینال بزنم ؟! :دی :D

بالا