• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کافه فوتبال

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
//
اصلا هم بحث سر جمله نيست سر اون رفاقت ها و ايناست و آرامش و راحتي
والاسلام

کاملا با فرمایش هستی عزیز موافقم .. حرف منم همینه وقتی "رفاقت " ها باشه هیچکی جو براش سنگین نمیشه

Last edited:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
سلام
اول اینکه اون چیزی که آقا ساسان گفت اگه از لحاظ نامه های اداری فرضش کنی یک نامه رئیس-مرئوسی بود نه صرفا نظر شخصیش ، این نوع ادبیات گفتار مشخصه که از چه شخص یا مقامی داره زده میشه و بنده هم ببو گلابی تشریف ندارم که فرق یه نظر شخصی رو با چیزدیگه تشخیص ندم .
و بعد ، اون خاله بازی رو با کس خاصی نبودم ، منظورم این بود که اگه قراره همچین برنامه ای بعد از این باشه این کار رو من اسمشو میذارم خاله بازی ، که باز هم نظر شخصی منه و توهین به کسی محسوب نمیشه .
ضمنا من که حرفی نداشتم ، من هم نظر خودم رو دادم از جانب خودم ، و بعدش هم گفتم با این کارهایی که میشه (جدی گرفتن تاپیک و تذکر دادن های غیر دوستانه !!) من دلسرد شدم و فکر می کنم رغبت بقیه هم از بین بره .
من خودم هم گفتم چند بار که امضا باید حدی داشته باشه ولی ...
در آخر هم اگه لازمه من بیام پابوس ؟؟!!

Last edited:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام
اول اینکه اون چیزی که آقا ساسان گفت اگه از لحاظ نامه های اداری فرضش کنی یک نامه رئیس-مرئوسی بود نه صرفا نظر شخصیش ، این نوع ادبیات گفتار مشخصه که از چه شخص یا مقامی داره زده میشه و بنده هم ببو گلابی تشریف ندارم که فرق یه نظر شخصی رو با چیزدیگه تشخیص ندم .
و بعد ، اون خاله بازی رو با کس خاصی نبودم ، منظورم این بود که اگه قراره همچین برنامه ای بعد از این باشه این کار رو من اسمشو میذارم خاله بازی ، که باز هم نظر شخصی منه و توهین به کسی محسوب نمیشه .
ضمنا من که حرفی نداشتم ، من هم نظر خودم رو دادم از جانب خودم ، و بعدش هم گفتم با این کارهایی که میشه (جدی گرفتن تاپیک و تذکر دادن های غیر دوستانه !!) من دلسرد شدم و فکر می کنم رغبت بقیه هم از بین بره .
من خودم هم گفتم چند بار که امضا باید حدی داشته باشه ولی ...
در آخر هم اگه لازمه من بیام پابوس ؟؟!!

دوست عزیز که خودتون رو ببو گلابی فرض نمی کنید( مطمئن باشید دیگران هم نه ببو گلابی هستند نه شما را اینچنین فرض می کنند )، هر کسی با توجه به دیدگاهش به صحبتهای دیگران توجه می کنه واین پیش زمینه ذهنی شماست که باعث شده چنین تصوری در خصوص صحبتهای بنده داشته باشید .
خوشحالم که اکثر دوستان با ذهنیات و تفکر بنده آشنا هستند و نیازی به روشنگریهای یک شخص فوق العاده باهوش نیست.

پ.ن:شما هم بهتر است به پابوس امام رضا مشرف شوید . شاد باشی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب !

دوستان به نظر میرسه کمی داره از اون بحث دوستانه خارج میشه !

مهمترین فاکتور در این تاپیک همون دور هم بودنهاست و دوستی ها. مثلا همین من و مانرک. این همه تو این تاپیک به هم پریدیم، کری خوندیم، فحش دادیم ! حال همدیگه رو امضاهای خفن گرفتیم، ولی مهمترین فاکتور اینه که دوستی ما شدیدا پابرجاست !

سر بازی رم - آرسنال ....... ! من نمیدونم چی بگم !

من نظری دارم !

با احترام به همه، ولی به نظرم دوستان دارن حد Normal رو فراموش کردند ! نه باید آبکی باشه نه باید خیلی آتیشی !

آقا فرزاد، پیشنهاد شما یقینا محترم هست، ولی نظر من اینه که در اون صورت کار کمی «لوس» میشه بعد از گذشتن مدتی !

آقا عطا، شما هم خیلی آتیشی یه نظر میای، که به نظر من این هم درست نیست. من به شخصه خودم برداشت بدی میکنم از این رویه و مطمئنا با این روش هم میکشم کنار، چون یه جورایی کار افراطی میشه دیگه !

دقیقا مشکلی که سر همین جمله آخر بود ! دیدید که ما خودمون رو نکشتیم، ولی اون جمله واقعا زشت بود و نه در شان ما ! کلا شوخی خوبی نبود !

همین مانرک برای اولین بار در امضای من حرف از پوشک و اینا زد، ولی خب خدایی من خودم هم خندیدم ! ولی این آخری... !

کلا دوستان پیشنهاد میکنم بحث رو تموم کنیم، و به همون رویه های گذشته ! (مثلا زمان جام ملت های اروپا یا همین مراحل اولیه لیگ قهرمانان) برگردیم !

از آقا ساسان هم بعنوان بزرگ مجلس تقاضا میکنم کلا بیخیال اون بحث مربوط به کناره گیریشون بشن !

پ.ن : شخصا مخلص تمام بروبچه های قمار باز پی تی هستیم !

Last edited:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
دوست عزیز که خودتون رو ببو گلابی فرض نمی کنید( مطمئن باشید دیگران هم نه ببو گلابی هستند نه شما را اینچنین فرض می کنند )، هر کسی با توجه به دیدگاهش به صحبتهای دیگران توجه می کنه واین پیش زمینه ذهنی شماست که باعث شده چنین تصوری در خصوص صحبتهای بنده داشته باشید .
خوشحالم که اکثر دوستان با ذهنیات و تفکر بنده آشنا هستند و نیازی به روشنگریهای یک شخص فوق العاده باهوش نیست.

پ.ن:شما هم بهتر است به پابوس امام رضا مشرف شوید . شاد باشی
ممنون از جوابت
جواب دیگه ای نمیدم که موضوع بیشتر از این منحرف نشه .
دیگه هم اینجا شرطبندی نمی کنم .
فقط بی زحمت یکی از اعضای گروه شرطبندی بارسا خودشو معرفی کنه که کلوب رو واگذار کنم بهش .
فقط یک چیز : اون چیزی که با طعنه زده میشه خیلی توهین آمیز تره تا به صراحت گفته بشه . (فکر می کنم بدونی منظورم چیه)
والسلام

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
حسام جان من کوچیک شما هم هستم . به روی چشم هر چی شما بگی .
فقط از این آقا محسن گل هم میخوام که بیخیال انصراف بشه.

ممنون از جوابت
جواب دیگه ای نمیدم که موضوع بیشتر از این منحرف نشه .
دیگه هم اینجا شرطبندی نمی کنم .
فقط بی زحمت یکی از اعضای گروه شرطبندی بارسا خودشو معرفی کنه که کلوب رو واگذار کنم بهش .
فقط یک چیز : اون چیزی که با طعنه زده میشه خیلی توهین آمیز تره تا به صراحت گفته بشه . (فکر می کنم بدونی منظورم چیه)
والسلام

رفیق من قصد طعنه زدن ندارم . برای اینکه تاپیک روندش رو ادامه بده اگر دوست داشتی در پی ام در خدمتت هستم.

پ.ن: مانرک جان ، اگر لازم می دونی پستی در تاپیک پاک بشه ( علی الخصوص پستهای اخیر) بگو تا اونها رو پاک کنم.

Last edited:

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
با اجازه منم یه حرفی بزنم

من خودم مخالف جمله های اتیشی هستم..چون بیشتر حس انتقام رو تشدید می کنه تا دوستی

دوستی ها داره اینجا صدمه می بینه....
حرف های حسام رو تایید می کنم

کاش یادمون باشه که برای دوستی و دور هم بودن این کار رو انجام می دیم....نه انتقام!!!!

یه ذره مهربون تر باشیم به جایی بر نمی خوره​

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

محسن !

سه دقیقه بهت وقت میدم معذرت بخواهی بابت این حرفت :cool:

پ.ن : جانه اون فرزان-ه ملعون بیخیال این صحبتها شد :دی

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بنده یک پیشنهاد دیگه هم دارم !

میتونیم همگی یک صدا و یک دل شروع کنیم به فحش دادن علیه استارتر تاپیک که یک ساله ملت رو وادار به قمار و این صحبتها میکنه !

دوستان اگر تمایل دارید بنده شروع کنم، پشبند من بیاین ! :دی ؟!

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
حالا ما یه بار اومدیم توی این تایپیک واسه شرط بندی!!فکر کنم وجودم نحسه!!!چرا همه با هم دعوا میکنن!!همه هم که کنار کشیدن!!!
به نظر من همه مشکلاتتون یه سوء تفاهمی بیش نیست که با پی-ام راحت حل میشه!!
اگه شرط بندی فینال شروع شده من منچستر!!با حرفها jeriiجون هم موافقم:
یه ذره مهربون تر باشیم یه جایی بر نمی خوره

Last edited:

Mohsen_mzh

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
585
فقط از این آقا محسن گل هم میخوام که بیخیال انصراف بشه.

رفیق من قصد طعنه زدن ندارم . برای اینکه تاپیک روندش رو ادامه بده اگر دوست داشتی در پی ام در خدمتت هستم.
چشم ، از شما هم معذرت میخوام .
محسن !

سه دقیقه بهت وقت میدم معذرت بخواهی بابت این حرفت :cool:

پ.ن : جانه اون فرزان-ه ملعون بیخیال این صحبتها شد :دی

3 دقیقه ام تموم شد ، نه ؟!:happy:
اگه حرفی زدم که باعث رنجش شده معذرت می خوام ،
به خصوص از مانرک که تو تاپیکش بحث رو منحرف کردم و همچنین ساسان .
پ ن : فقط به خاطر حسام و فرزان ملعون !

ari_gholi

Registered User
لایک‌ها
4
اگه قرار باشه تازه واردایی این گونه حرفا رو ببینن دیگه رغبتی واسشون نمیمونه که بیان!!
ولی اگه دوستیا رو ببینن مطمعنن اونا هم مشتاق میشن که بیان و شرکت کنن!!
منم چون مرتبا میام اینجا(ولی پست نمیدم!!یعنی جرات شرط بندی رو تا حالا نداشتم)دوستی هاتونو دیدم!!ولی اگه کسی دفعه اولش باشه فکر نکنم زیاد خوشش بیاد!!

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
بنده یک پیشنهاد دیگه هم دارم !

میتونیم همگی یک صدا و یک دل شروع کنیم به فحش دادن علیه استارتر تاپیک که یک ساله ملت رو وادار به قمار و این صحبتها میکنه !

دوستان اگر تمایل دارید بنده شروع کنم، پشبند من بیاین ! :دی ؟!

موافقم:D
غلط کردم مانرک:( حسام منو اغفال کرد:happy::D

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
چشم ، از شما هم معذرت میخوام .

اگه حرفی زدم که باعث رنجش شده معذرت می خوام ،
به خصوص از مانرک که تو تاپیکش بحث رو منحرف کردم و همچنین ساسان .
پ ن : فقط به خاطر حسام و فرزان ملعون !

محسن جان چشمت بی بلا . از اینکه لطف کردی و دوباره در جمع هستی خوشحالم و ازت تشکر می کنم . امیدوارم هستی عزیز و سایر دوستان هم با مرحمتشون در شرط بندی شرکت کنند.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

خوب خدا رو شکر مثل این که همه چیز به خوبی و خوشی تموم شد:cool:

من دوست دارم مثل روزهای اولی که میومدم اینجا و تازه شروع به شرط بندی کردم و دوستان خوبی که پیدا کردم دوستی هامون ادامه داشته باشه و این اختیاراتی که دوستان برای جمله داشتن حفظ بشه
(گذاشتن مبلغ شرط بندی یا بعضی از دوستان که نمی تونن از امضاشون بگذرن امضای قبلی شون توی اسپویلر بره)
و جمله هامون دیگه اینقدرا هم بد نباشه.

دوستان به نظر من همه چیز به امضای قبل (شوخی بد قبلی) برمیگرده که منم خودم رو مقصر میدونم واقعا در شان دوستان نبود من از همه دوستان معظرت می خام:f34r:

خوب با این حرف ها و این وضع دوستان قبول کنید که بارسلونا مقابل منچستر هیچ حرفی برای گفتن نداره:p

Last edited:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414

تموم شده بود ولی ایندفعه میبخشمت ! دفعه دیگه وقتی سه دقیقع تموم شد یک بمب اینترنتی میفرستم تو ایملیت بری هوا ! :دی :D

پ.ن : دمت گرم ;)

موافقم:D
غلط کردم مانرک:( حسام منو اغفال کرد:happy::D

:lol:

ای لعنت به این مانرک.

دختر کمی جسور باش ! 20 بار گفتم ! هستی رو الگوی خودت قرار بده. دیدی خداییش میاد قاطی میکنه همه رو میزنه ؟! دمش گرم، خداییش :D

خوب با این حرف ها و این وضع دوستان قبول کنید که بارسلونا مقابل منچستر هیچ حرفی برای گفتن نداره:p

اصلا همین رفاقت هاست که میمونه و در نتیجه این پند و اندرزها هم چاشنی قضیه میشه جواد جون :D

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
:lol:

ای لعنت به این مانرک.

دختر کمی جسور باش ! 20 بار گفتم ! هستی رو الگوی خودت قرار بده. دیدی خداییش میاد قاطی میکنه همه رو میزنه ؟! دمش گرم، خداییش :D

:D

به هستی می گم کلاس خصوصی بزاره نمی زاره برام:(سفارشم رو بکن:happy:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
حالا ما یه بار اومدیم توی این تایپیک واسه شرط بندی!!فکر کنم وجودم نحسه!!!چرا همه با هم دعوا میکنن!!همه هم که کنار کشیدن!!!
به نظر من همه مشکلاتتون یه سوء تفاهمی بیش نیست که با پی-ام راحت حل میشه!!
اگه شرط بندی فینال شروع شده من منچستر!!با حرفها jeriiجون هم موافقم:

همه این مشکلات برای این بوجود اومد که قرار بارسا تو فینال ببازه ! به هر حال کمی سخت هست برای طرفدارانش دیگه :D ایندفعه دیگه داور خریدنی نیست ! :cool:

به هستی می گم کلاس خصوصی بزاره نمی زاره برام:(سفارشم رو بکن:happy:

آخه رو چه حسابی بیاد خداییش ؟! یه چیزی از خودت نشون بده اول :D مثلا بگو :

بر مانرک لعنت !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
آخه رو چه حسابی بیاد خداییش ؟! یه چیزی از خودت نشون بده اول :D مثلا بگو :

بر مانرک لعنت !

خوب اخه مانرک همیشه هوامو داشته:blush:
یکی دیگه رو بگو لعنت کنم:lol:همون که می دونی:lol::lol::lol:

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
idolsmileyf2.gif

امروز اصلا حال و حوصله ندارم حالا بزاريد فك كنم سر فرصت حالم كه جا اومد
145fs780281.gif

در هر صورت كوچيك همه دوستان گل و با مرام هم هستم;)

بالا