//
اصلا هم بحث سر جمله نيست سر اون رفاقت ها و ايناست و آرامش و راحتي
والاسلام
کاملا با فرمایش هستی عزیز موافقم .. حرف منم همینه وقتی "رفاقت " ها باشه هیچکی جو براش سنگین نمیشه
Last edited:
//
اصلا هم بحث سر جمله نيست سر اون رفاقت ها و ايناست و آرامش و راحتي
والاسلام
سلام
اول اینکه اون چیزی که آقا ساسان گفت اگه از لحاظ نامه های اداری فرضش کنی یک نامه رئیس-مرئوسی بود نه صرفا نظر شخصیش ، این نوع ادبیات گفتار مشخصه که از چه شخص یا مقامی داره زده میشه و بنده هم ببو گلابی تشریف ندارم که فرق یه نظر شخصی رو با چیزدیگه تشخیص ندم .
و بعد ، اون خاله بازی رو با کس خاصی نبودم ، منظورم این بود که اگه قراره همچین برنامه ای بعد از این باشه این کار رو من اسمشو میذارم خاله بازی ، که باز هم نظر شخصی منه و توهین به کسی محسوب نمیشه .
ضمنا من که حرفی نداشتم ، من هم نظر خودم رو دادم از جانب خودم ، و بعدش هم گفتم با این کارهایی که میشه (جدی گرفتن تاپیک و تذکر دادن های غیر دوستانه !!) من دلسرد شدم و فکر می کنم رغبت بقیه هم از بین بره .
من خودم هم گفتم چند بار که امضا باید حدی داشته باشه ولی ...
در آخر هم اگه لازمه من بیام پابوس ؟؟!!
ممنون از جوابتدوست عزیز که خودتون رو ببو گلابی فرض نمی کنید( مطمئن باشید دیگران هم نه ببو گلابی هستند نه شما را اینچنین فرض می کنند )، هر کسی با توجه به دیدگاهش به صحبتهای دیگران توجه می کنه واین پیش زمینه ذهنی شماست که باعث شده چنین تصوری در خصوص صحبتهای بنده داشته باشید .
خوشحالم که اکثر دوستان با ذهنیات و تفکر بنده آشنا هستند و نیازی به روشنگریهای یک شخص فوق العاده باهوش نیست.
پ.ن:شما هم بهتر است به پابوس امام رضا مشرف شوید . شاد باشی
ممنون از جوابت
جواب دیگه ای نمیدم که موضوع بیشتر از این منحرف نشه .
دیگه هم اینجا شرطبندی نمی کنم .
فقط بی زحمت یکی از اعضای گروه شرطبندی بارسا خودشو معرفی کنه که کلوب رو واگذار کنم بهش .
فقط یک چیز : اون چیزی که با طعنه زده میشه خیلی توهین آمیز تره تا به صراحت گفته بشه . (فکر می کنم بدونی منظورم چیه)
والسلام
فقط بی زحمت یکی از اعضای گروه شرطبندی بارسا خودشو معرفی کنه که کلوب رو واگذار کنم بهش .
یه ذره مهربون تر باشیم یه جایی بر نمی خوره
چشم ، از شما هم معذرت میخوام .فقط از این آقا محسن گل هم میخوام که بیخیال انصراف بشه.
رفیق من قصد طعنه زدن ندارم . برای اینکه تاپیک روندش رو ادامه بده اگر دوست داشتی در پی ام در خدمتت هستم.
محسن !
سه دقیقه بهت وقت میدم معذرت بخواهی بابت این حرفت
پ.ن : جانه اون فرزان-ه ملعون بیخیال این صحبتها شد :دی
بنده یک پیشنهاد دیگه هم دارم !
میتونیم همگی یک صدا و یک دل شروع کنیم به فحش دادن علیه استارتر تاپیک که یک ساله ملت رو وادار به قمار و این صحبتها میکنه !
دوستان اگر تمایل دارید بنده شروع کنم، پشبند من بیاین ! :دی ؟!
چشم ، از شما هم معذرت میخوام .
3 دقیقه ام تموم شد ، نه ؟!:happy:
اگه حرفی زدم که باعث رنجش شده معذرت می خوام ،
به خصوص از مانرک که تو تاپیکش بحث رو منحرف کردم و همچنین ساسان .
پ ن : فقط به خاطر حسام و فرزان ملعون !
3 دقیقه ام تموم شد ، نه ؟!:happy:
موافقم
غلط کردم مانرکحسام منو اغفال کرد:happy:
![]()
خوب با این حرف ها و این وضع دوستان قبول کنید که بارسلونا مقابل منچستر هیچ حرفی برای گفتن نداره![]()
:lol:
ای لعنت به این مانرک.
دختر کمی جسور باش ! 20 بار گفتم ! هستی رو الگوی خودت قرار بده. دیدی خداییش میاد قاطی میکنه همه رو میزنه ؟! دمش گرم، خداییش
![]()
حالا ما یه بار اومدیم توی این تایپیک واسه شرط بندی!!فکر کنم وجودم نحسه!!!چرا همه با هم دعوا میکنن!!همه هم که کنار کشیدن!!!
به نظر من همه مشکلاتتون یه سوء تفاهمی بیش نیست که با پی-ام راحت حل میشه!!
اگه شرط بندی فینال شروع شده من منچستر!!با حرفها jeriiجون هم موافقم:
به هستی می گم کلاس خصوصی بزاره نمی زاره برامسفارشم رو بکن:happy:
آخه رو چه حسابی بیاد خداییش ؟! یه چیزی از خودت نشون بده اولمثلا بگو :
بر مانرک لعنت !