خوب این شد یک بحث خوب !!
اتفاقا اصلا هم بحث خوبی نیست ! :دی
شما کلا صعود ما رو خوش شانسی میدونی !
من بالا هم گفتم قلعه نویی اشتباه کرد !! 100% اشتباه کرد ! خوب این چه ربطی به بد شانسی داره ؟
گروه پرسپولیس در حد روستا بود ! ببخشید کدوم 2 تیم اول شدند ؟
چه ربطی داره ؟ شما میگید استقلال بدشانسی آورد حذف شد ! من میگم بدشانسی یک بازی یا دو بازی. اگه مربیتون مربی بود، حداقل تو تهران یه برد می آوردید. پس استقلال با بدشانسی حذف نشد.
الشباب هم جام حذفی عربستان رو برده ! تو لیگشون شرایطش بهتر از الاتحاد هست. دیدی که خیابانی هم گفت همین الشباب تو بازیهای عربستان الاتحاد رو با اختلاف برده ! حالا شما میگی گروه پرسپولیس روستا بود ؟!
فقط الغرافه که 5 تا زد به شما اول شد !!
کاش شما هم 5 تا میخوردید ولی تو گروهتون اول میشدید
تیم عربستانی که زیر سایه ی قدرت الاتحاد بود الاتحاد تیمش رو واسه قهرمانی آسیا بسته و فقط جام باشگاه ها واسش مهم بوده با گذشت زمان و حضور الاتحاد در فینال به حرف من پی میبری ... !
دلیل نمیشه اگه الاتحاد تیمش رو برای قهرمانی آیسا بسته بیاد تو عربستان 4-5 تا از الشباب بخوره !
ما تا روز آخر درگیر لیگ بودم با پرسپولیسی که 3-4 بازی آخر لیگ رو ول کرده بود یکی بود ؟ دقیقا شبیه تیم قطری گروه ما ! و الجزیره تیم میلیاردرها که هنوزم درگیر لیگ هست !!!
خب اینا هیچ توجیهی برای اینکه تیمتون یک پیروزی خانگی نداشت نخواهد بود !
تیم ما فقط بد بود ... فقط توپاش تو گل نرفت ! فقط بدشانس بود که دقیقه ی 90 گل 40 متری خورد و دقیقه ی 90 پنالتیش گل نشد !!
بله ! شما در 6 بازی بدشانس بودید !
با گذشت 1-2 مرحله میفهمید که فقط به لطف قرعه اومدید بالا !! و تیمی مثل ما و صبا بد شانس بودند !!!!!!!!!!!
خواهیم دید !
پ.ن : H-C جان بحث با شما لذت بخش هست ... ممنون ...
ما مخلص شماییم. ولی خدایی کم لطفی میکنید !