• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب این شد یک بحث خوب !!

اتفاقا اصلا هم بحث خوبی نیست ! :دی

شما کلا صعود ما رو خوش شانسی میدونی !

من بالا هم گفتم قلعه نویی اشتباه کرد !! 100% اشتباه کرد ! خوب این چه ربطی به بد شانسی داره ؟
گروه پرسپولیس در حد روستا بود ! ببخشید کدوم 2 تیم اول شدند ؟

چه ربطی داره ؟ شما میگید استقلال بدشانسی آورد حذف شد ! من میگم بدشانسی یک بازی یا دو بازی. اگه مربیتون مربی بود، حداقل تو تهران یه برد می آوردید. پس استقلال با بدشانسی حذف نشد.

الشباب هم جام حذفی عربستان رو برده ! تو لیگشون شرایطش بهتر از الاتحاد هست. دیدی که خیابانی هم گفت همین الشباب تو بازیهای عربستان الاتحاد رو با اختلاف برده ! حالا شما میگی گروه پرسپولیس روستا بود ؟!

فقط الغرافه که 5 تا زد به شما اول شد !!

کاش شما هم 5 تا میخوردید ولی تو گروهتون اول میشدید :rolleyes:

تیم عربستانی که زیر سایه ی قدرت الاتحاد بود الاتحاد تیمش رو واسه قهرمانی آسیا بسته و فقط جام باشگاه ها واسش مهم بوده با گذشت زمان و حضور الاتحاد در فینال به حرف من پی میبری ... !

دلیل نمیشه اگه الاتحاد تیمش رو برای قهرمانی آیسا بسته بیاد تو عربستان 4-5 تا از الشباب بخوره !

ما تا روز آخر درگیر لیگ بودم با پرسپولیسی که 3-4 بازی آخر لیگ رو ول کرده بود یکی بود ؟ دقیقا شبیه تیم قطری گروه ما ! و الجزیره تیم میلیاردرها که هنوزم درگیر لیگ هست !!!

خب اینا هیچ توجیهی برای اینکه تیمتون یک پیروزی خانگی نداشت نخواهد بود !

تیم ما فقط بد بود ... فقط توپاش تو گل نرفت ! فقط بدشانس بود که دقیقه ی 90 گل 40 متری خورد و دقیقه ی 90 پنالتیش گل نشد !!

بله ! شما در 6 بازی بدشانس بودید !

با گذشت 1-2 مرحله میفهمید که فقط به لطف قرعه اومدید بالا !! و تیمی مثل ما و صبا بد شانس بودند !!!!!!!!!!!

خواهیم دید !

پ.ن : H-C جان بحث با شما لذت بخش هست ... ممنون ...

ما مخلص شماییم. ولی خدایی کم لطفی میکنید !

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
بله درسته ! استقلال در 6 بازی بد شانس بود !

آقا ول کن. شانس یه بازی، دو بازی نه دیگه 6 تا بازی. بازی با الاتحاد تیمتون جلو میفته جناب ژنرال میاد اون گند رو میزنه تیم میبازه، این بد شانسی هست ؟

بازی با تیم قطری تو قطر تیمتون نیاز به برد، جناب ژنرال تشخیص میدن دفاعی بازی کنن ! این بدشانسی هست ؟

این بدشانسی نبود عزیزم، این تفکرات غلط مربی بود که فکر میکرد همه مثل هم هستن. فکر میکرد پیام با الاتحاد فرقی نداره مثلا ! (رجوع شود به مصاحبه مجتبی جباری)

آره ما عرضه چهارم شدن نداشتیم، ولی عرضه داشتیم تو آسیا تیم اول صعود کنیم !
شما انگار فقط دوست داری حرف خودت رو بزنی و اصلا نمیخونی من یا بقیه داریم چی میگیم ؟!
من میگم اگه توی اون 3 تا بازی توی خونه !!
کجا حرف از 3 تا بازی بیرون خونه زدم ؟!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
شما انگار فقط دوست داری حرف خودت رو بزنی و اصلا نمیخونی من یا بقیه داریم چی میگیم ؟!
من میگم اگه توی اون 3 تا بازی توی خونه !!
کجا حرف از 3 تا بازی بیرون خونه زدم ؟!!

خب اصلا همون 3تا بازی توی خونه.

یعنی واقعا بدشانسی مانع برد استقلال شد ؟

F A R A M A R Z

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,642
دلیل نمیشه اگه الاتحاد تیمش رو برای قهرمانی آیسا بسته بیاد تو عربستان 4-5 تا از الشباب بخوره !

حسام جان توی اون بازی الاتحاد 2 بازیکنش در دقایق 45 و 48 اخراج شده بود :)
التحاد که تا چند وقت پیش تو عربستان در صدر جدول بود الان نمی دونم فکر کنم الهلال قهرمان شد و الاتحاد دوم شد

بعد درست هست که قلعه نویی اشتباه زیاد داشت اما به نظر من استقلال توی 3 بازی در خونه استحقاق پیروزی رو داشت
در مقابل الجزیره توی تهران یک پنالتی رو برهانی خراب کرد و چند موقعیت رو هم مهاجم ها خراب کردند و یک پنالتی هم روی مجیدی داور نگرفت اگه توی اون بازی ما می بردیم مطمئن باش که توی سه مسابقه بعدی اون استرس رو نداشت و بهتر نتیجه می گرفت

اما نمیشه همه مشکلات رو به بدشانسی ربط داد بلاخره استقلال بد نتیجه گرفت و این هم دلایل زیادی داشت که یکی از اونها بدشانسی ما بود ولی همش بدشانسی نبود

اما پرسپولیس هم به غیر از خوش شانس بودن :happy: حتما فاکتور های دیگه ای هم داشته که تونسته از گروه اش بالا بیاد
اما اینجا منظور این هست که استقلال درست هست که بد نتیجه گرفت ولی طرفداراش ناراحت نیستند چون حداقل توی سه بازی خونگی اش خوب بازی کرد ( و البته توی بازی های بیرون از خانش هم زیاد بد بازی نکرد ولی به چند تا اشتباه باخت ) ولی طرفدار های پرسپولیس با اینکه تیم رفته بالا ولی از نحوه بازی پرسپولیس راضی نیستند

و اینکه پرسپولیس با اینکه در کل این فصل چندان تیم قدرتمند و خوبی نبود ولی از گروهش رفت بالا همانطور که استقلال 2 سال قبل با اینکه کل فصل خوب نبود تونست قهرمان حذفی بشه خوب این دلیل نمیشه که بگی اون تیم قدرتمند تر بوده یا این تیم ضعیف تر

تو اون سال پرسپولیس خوب بازی می کرد و قهرمان شد ولی توی این سال استقلال بهتر بود و خوب بازی می کرد
ولی هر بازی شرایط خودش رو داره و نمی تونی که یک فصل رو با 6 تا بازی مقایسه کنیم

مخلصیم :)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خب اصلا همون 3تا بازی توی خونه.

یعنی واقعا بدشانسی مانع برد استقلال شد ؟
اگه بازی ها رو دیده بودید حرف من رو تائید می کردید!
هیچ چیزی به جز بدشانسی مانع برد استقلال نمی شد، توی هر بازی بیشتر از 10 تا موقعیت گل داشتیم که هر کدوم یجوری از دست میرفت که باورش سخت بود، بعد تیم مقابل فقط و فقط یک ضد حمله میکرد و یک گل میزد، بازی هم 1-1 تموم میشد! 

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام دوستان
پس از مدتها کل کل نکردن دیدم اینجا یکسری از دوستان قدیمی پست دادند ، وسوسه شدم پس از مدتها دوباره پست بدم .

این رفقای استقلالی که انقدر دم از بدشانسی می زنن تا حالا دقت کردن اولین و تنها مساوی که در خانه رقباشون در آسیا به دست آوردن مقابل تیم ذخیره های الجزیره بوده. :D
با همه بازیکنها به غیر از طالب لو و جانواریو از تیم دوم یک باشگاه اماراتی با دو گل عقب افتادید و بعدش با هزار زحمت مساوی 2-2:blush:
یه نکته خیلی توی چشم می زد توی این بازی، شماره پیراهن بازیکنهای الجزیره همه بالای 40-50 بود مثلا دفاعشون شماره اش 45 بود . با توجه به اینکه معمولا توی هر تیمی شماره های تک رقمی و دو رقمی پایین مال بازیکنهای اصلی هست و مثلا شماره های 20 تا 30 مال ذخیره ها ، نکنه این تیم نوجوانان الجزیره بود باهاش 2-2 کردید؟ :lol:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
اتفاقا اصلا هم بحث خوبی نیست ! :دی
شما کلا صعود ما رو خوش شانسی میدونی !

بحث خوبیه به نظر من چون بیشتر ازاینکه تیمتون خوب باشه شانستون خوب بوده ( به نظر من )

چه ربطی داره ؟ شما میگید استقلال بدشانسی آورد حذف شد ! من میگم بدشانسی یک بازی یا دو بازی. اگه مربیتون مربی بود، حداقل تو تهران یه برد می آوردید. پس استقلال با بدشانسی حذف نشد.

ببین مگر قراره که ما با 15 امتیاز صعود کنیم ؟
همون 2 بازی که خودت میگی رو ما میبردیم الان اول بودم !! گل نشدن پنالتی دقیقه ی 90 و گل خوردن 40 متری دقیقه ی 90 ! یا اینکه پنالتی ما دقیقه ی 10 بازی برابر الاتحاد گرفته نشد و ... این اسمش چیه ؟
چرا فقط اشتباهات داوری واسه ماست ؟

الشباب هم جام حذفی عربستان رو برده ! تو لیگشون شرایطش بهتر از الاتحاد هست. دیدی که خیابانی هم گفت همین الشباب تو بازیهای عربستان الاتحاد رو با اختلاف برده ! حالا شما میگی گروه پرسپولیس روستا بود ؟!

جواب این قسمت رو سراب داده ...
در مورد روستا بودن گروه که شکی نیست ! تیم آخر گروه ما استقلال ایران بود که قهرمان شد ! تیم آخر گروه شما واسه اینکه سقوط نکنه میجنگید !!!
تیم اول گروه ما الاتحاد عربستان بود تیم اول گروه شما 5 ام ایران که سهمیه لیگ قهرمانان سال یگه رو نداره ... بگذریم :D

کاش شما هم 5 تا میخوردید ولی تو گروهتون اول میشدید :rolleyes:

این آرزوی شماست و البته نظر شما !! من ترجیح میدم آخر بشیم ولی از عرب های ملخ خور 5 تا نخوریم ...

بابا من تیمی رو میشناسم که 5 تا گل خورده تو لیگ قهرمانان بعد اول صعود کرده ! :D ولی بی شوخی حساب لیگ جداست ... سراب کامل توضیح داده ...

ما مخلص شماییم. ولی خدایی کم لطفی میکنید !

ما کوچیکتیم ولی حقیقت تلخه ...

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
سلام دوستان
پس از مدتها کل کل نکردن دیدم اینجا یکسری از دوستان قدیمی پست دادند ، وسوسه شدم پس از مدتها دوباره پست بدم .

این رفقای استقلالی که انقدر دم از بدشانسی می زنن تا حالا دقت کردن اولین و تنها مساوی که در خانه رقباشون در آسیا به دست آوردن مقابل تیم ذخیره های الجزیره بوده. :D
با همه بازیکنها به غیر از طالب لو و جانواریو از تیم دوم یک باشگاه اماراتی با دو گل عقب افتادید و بعدش با هزار زحمت مساوی 2-2:blush:
یه نکته خیلی توی چشم می زد توی این بازی، شماره پیراهن بازیکنهای الجزیره همه بالای 40-50 بود مثلا دفاعشون شماره اش 45 بود . با توجه به اینکه معمولا توی هر تیمی شماره های تک رقمی و دو رقمی پایین مال بازیکنهای اصلی هست و مثلا شماره های 20 تا 30 مال ذخیره ها ، نکنه این تیم نوجوانان الجزیره بود باهاش 2-2 کردید؟ :lol:

به به ! ساسان عزیز ...
خوش اومدی ...

در مورد بازی آخر فقط بگم که حالا نبود انگیزه یک طرف ... نبود مربی یک طرف توی تمرینات و ... نبود این یک طرف :
وحید طالبلو - بیژن کوشکی - پیروز قربانی - مجتبی جبازی - فابیو جانو آریو - میثم منیعی
فکر کنم نبود اینا خیلی نمیتونه بی تاثیر بوده باشه ....

در مورد شماره هم شماره ی دروازبان اصلی بالای 30 بوده ... شماره زیاد ربطی نداره برادر ولی من قبول دارم که الجزیره تعدادی از بازیکنای اصلیش مثل استقلال تو زمین نیوده ... باز تیم الجزیره اونقدر شعور داشته که وسط بازی ها کنار نکشه ...

vahiddddd

Registered User
لایک‌ها
352
دوستان استقلالی اين بحث رو تموم کنيد پرسپوليس تو اين مسابقات بسيار قدرتمند ظاهر شده و اصلاً هم شانسی بالا نيومده
تو بازی های ديگه هم اين قضيه رو ثابت ميکنه و در نهايت تشک با مارک ليگ قهرمانان آسيا رو تصاحب ميکنه،در ضمن گل خليلی هم به عنوان بهترين و زيبا ترين گل اين رقابت ها ثبت ميشه

راستی مثل اينکه تيم چهارم ليگ هم سال ديگه ميره آسيا نميشه اون چند امتياز که پارسال قرار بود از سپاهان کم کنن اما نکردن رو امسال کم کنن شايد پرسپوليس بتونه بره آسيا ها؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
در مورد شماره هم شماره ی دروازبان اصلی بالای 30 بوده ... شماره زیاد ربطی نداره برادر ولی من قبول دارم که الجزیره تعدادی از بازیکنای اصلیش مثل استقلال تو زمین نیوده ... باز تیم الجزیره اونقدر شعور داشته که وسط بازی ها کنار نکشه ...

البته ربط زیادی داره . ولی بگذریم :D
راستی یه سوال، اگه الجزیره کنار می کشید استقلال می تونست صعود بکنه ؟ ;)

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
دوستان استقلالی اين بحث رو تموم کنيد پرسپوليس تو اين مسابقات بسيار قدرتمند ظاهر شده و اصلاً هم شانسی بالا نيومده
تو بازی های ديگه هم اين قضيه رو ثابت ميکنه و در نهايت تشک با مارک ليگ قهرمانان آسيا رو تصاحب ميکنه،در ضمن گل خليلی هم به عنوان بهترين و زيبا ترين گل اين رقابت ها ثبت ميشه

راستی مثل اينکه تيم چهارم ليگ هم سال ديگه ميره آسيا نميشه اون چند امتياز که پارسال قرار بود از سپاهان کم کنن اما نکردن رو امسال کم کنن شايد پرسپوليس بتونه بره آسيا ها؟
والا مثل اینکه الان دیگه تشتک هم نمیدن، گفتن در حد تشتک هم نیستن بذاریم واسه تیم هایی که از دسته یک میان بالا !!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این دوستانی که انقدر از تشتک خوششون میاد خوشگلتر از تشتک رو زمانی که قهرمان دسته سوم لیگ شدن به دست آوردن :D

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
البته ربط زیادی داره . ولی بگذریم :D
راستی یه سوال، اگه الجزیره کنار می کشید استقلال می تونست صعود بکنه ؟ ;)

البته ما چنین صعودی رو نمیخوایم ... ولی امکانش بود ...
چون نتایجش با تیم های دیگه حذف میشد ...

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
این دوستانی که انقدر از تشتک خوششون میاد خوشگلتر از تشتک رو زمانی که قهرمان دسته سوم لیگ شدن به دست آوردن :D
حداقل اون موقع یه چیزی به ما دادن ، الان که همین تشتک رو به شما هم نمیدن !! :lol:
اما خیلی بده که یه تیمی توی لیگ حتی لیاقت تشتک هم نداشته باشه !! :lol:

orginalfilm

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,540
حداقل اون موقع یه چیزی به ما دادن ، الان که همین تشتک رو به شما هم نمیدن !! :lol:
اما خیلی بده که یه تیمی توی لیگ حتی لیاقت تشتک هم نداشته باشه !! :lol:

شما پرسپولیسی ها که قهرمان جام جذفی شدین ... 100 % قهرمان بی رقیب آسیا هم شما هستین ( 52005 )

شما مایه افتخار ایرانین

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
کلا در جواب دوستان (علیرضا - فراز و غیره !) باید گفت :

اینکه استقال با بدشانسی حذف شد، جک خالص هست ! تیمی که بقول شما تو یه بازی 10 موقعیت خوب داشته باشه و همه رو هم از دست بده دیگه اسمش بد شانسی نیست. بدشانسی، یک یا دو بار، نه 10 بار در هر بازی که ضرب در 3 میشه 30 !

یعنی استقلال 30 موقعیت گل (گور پدر بارسلونا !) رو در سه بازی بخاطر بدشانسی از دست داد ؟! خیر ! این 30 موقعیت از دست رفته 5 تاش میتونه عاملش بدشانسی باشه ! ولی بقیش چی ؟ غیر از اینه که ژنرالتون نمیتونسته یا بلد نبوده که به مهاجمانتون یاد بده که چجوری باید گل زد ؟!

در جواب سراب که گفت پرسپولیس بد بازی میکنه و اینا باید گفت :

فراز ! یعنی تو بهتر از خودمون میدونی که ما از بازی تیممون راضی هستیم یا نه ؟! :blink:

تیم ما در این مسابقات 5 تا بازی انجام داد. دور رفت که در هر سه بازی عالی بودن (ما تو عربستان هم موقعیت گلهامون بیشتر از حریف بود !) دور برگشت منهای اون شکست سنگین یک بازی تقریبا خوب رو هم دیدیم جلوی الشباب ! حالا !

تیم ما از سه بازیش تو تهران 9 امتیاز ممکن رو گرفته و 7 گل زده ! تیم شما از سه بازی در تهران 3 امتیاز گرفته فقط ! به هیچ عنوان هم من قبول نمیکنم استقلال بد شانس بود ! چون اگه بدشانس بود همون بازی با الاتحاد 6 گل میخورد (خداییش فقط 4-5 تا رو طالب لو نگاه کرد ! ) بازی با قطر هم در قطر که لوله شده بودید ! این بازی آخر رو من ندیدم حالا !

ولی کلا حرف از بدشانسی استقلال نزنید که استقلال بخاطر ضعف سرمربیش حذف شد نه بدشانسی !

درباره گروه پرسپولیس هم من هیچ جوره نمیتونم قبول کنم که وقتی ما با قهرمان دو کشور همگروه هستیم، چه جوری گروهمون در حد روستا بوده !

در ضمن، اگر استقلال هم عرضه داشت و در اون فصل به جای کسب رتبه 13 قهرمان میشد، در سید 1 قرار میگرفت و قرعه بهتری بهش میخورد !

ولی خداییش من هی اون تیتر خبر ورزشی که ژنرالتون گفته بود برای ما فرقی نداره و ما قهرمانی آسیا رو میخوایم و اینا میاد جلو چشم :lol:

Last edited:

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
خوب اگه تیم ما هم همیشه شانس چاشنی کارش بود و امر بهمون مشتبح (مشتبه ؟!) میشد که چیزی به نام بد شانسی وجود نداره شاید ما هم همینارو می گفتیم
اگر تیمتون خوب بود که از اول تا آخر بازی همه رو به فحش نمی کشیدن توی بازی‌ای که برنده شده بودید!!
راستی پرسپولیس چند تا گل خورد توی همین بازی‌ها ؟!
یکی می گفت از یه تیمی که حتی در حد روستا هم نبود 5 تا خورد ، آره ؟!
questionedf.gif

ما هم هیچ وقت یادمون نمیره که همین ژنرال دهن پرسپولیس رو صاف کرد توی 3 سالی که توی استقلال بود و همین امسال هم هر دو بازی رفت و برگشت توی آخرین دقایق و باز هم طبق معمول و روی همون اصل همیشگی پرسپولیس یعنی شانس و اقبال و مه و خورشید و فلک و داور و زمین و زمان و ...... تونستید نتیجه رو مساوی کنید که براتون از 1000 تا برد شیرین تر بود ! :lol:
در کل حالا چرا حرص می خورید ، تشتک هم چیز بدی نیست، میخواید رایزنی کنید شاید بهتون دادن اگر هم ندادن بگید براتون عکسش رو بفرستن ، خودم با فوتوشاپ براتون ادیت می کنم عکس بازیکناتون رو میذارم پشتش که یعنی شما اون رو بردید !!
laugh3.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
اما اینجا منظور این هست که استقلال درست هست که بد نتیجه گرفت ولی طرفداراش ناراحت نیستند چون حداقل توی سه بازی خونگی اش خوب بازی کرد ( و البته توی بازی های بیرون از خانش هم زیاد بد بازی نکرد ولی به چند تا اشتباه باخت ) ولی طرفدار های پرسپولیس با اینکه تیم رفته بالا ولی از نحوه بازی پرسپولیس راضی نیستند

انقدر راضی بودن که داشتن قلعه نویی رو تو تاپیک استقلال فحش بارون می کردن:happy:البته همون ها الان جزو عاشقان امیر خان هستن:happy:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
کلا در جواب دوستان (علیرضا - فراز و غیره !) باید گفت :

اینکه استقال با بدشانسی حذف شد، جک خالص هست ! تیمی که بقول شما تو یه بازی 10 موقعیت خوب داشته باشه و همه رو هم از دست بده دیگه اسمش بد شانسی نیست. بدشانسی، یک یا دو بار، نه 10 بار در هر بازی که ضرب در 3 میشه 30 !

یعنی استقلال 30 موقعیت گل (گور پدر بارسلونا !) رو در سه بازی بخاطر بدشانسی از دست داد ؟! خیر ! این 30 موقعیت از دست رفته 5 تاش میتونه عاملش بدشانسی باشه ! ولی بقیش چی ؟ غیر از اینه که ژنرالتون نمیتونسته یا بلد نبوده که به مهاجمانتون یاد بده که چجوری باید گل زد ؟!

در جواب سراب که گفت پرسپولیس بد بازی میکنه و اینا باید گفت :

فراز ! یعنی تو بهتر از خودمون میدونی که ما از بازی تیممون راضی هستیم یا نه ؟! :blink:

تیم ما در این مسابقات 5 تا بازی انجام داد. دور رفت که در هر سه بازی عالی بودن (ما تو عربستان هم موقعیت گلهامون بیشتر از حریف بود !) دور برگشت منهای اون شکست سنگین یک بازی تقریبا خوب رو هم دیدیم جلوی الشباب ! حالا !

تیم ما از سه بازیش تو تهران 9 امتیاز ممکن رو گرفته و 7 گل زده ! تیم شما از سه بازی در تهران 3 امتیاز گرفته فقط ! به هیچ عنوان هم من قبول نمیکنم استقلال بد شانس بود ! چون اگه بدشانس بود همون بازی با الاتحاد 6 گل میخورد (خداییش فقط 4-5 تا رو طالب لو نگاه کرد ! ) بازی با قطر هم در قطر که لوله شده بودید ! این بازی آخر رو من ندیدم حالا !

ولی کلا حرف از بدشانسی استقلال نزنید که استقلال بخاطر ضعف سرمربیش حذف شد نه بدشانسی !

درباره گروه پرسپولیس هم من هیچ جوره نمیتونم قبول کنم که وقتی ما با قهرمان دو کشور همگروه هستیم، چه جوری گروهمون در حد روستا بوده !

در ضمن، اگر استقلال هم عرضه داشت و در اون فصل به جای کسب رتبه 13 قهرمان میشد، در سید 1 قرار میگرفت و قرعه بهتری بهش میخورد !

ولی خداییش من هی اون تیتر خبر ورزشی که ژنرالتون گفته بود برای ما فرقی نداره و ما قهرمانی آسیا رو میخوایم و اینا میاد جلو چشم :lol:

خدمت دوست عزیز مون عرض کنم که وظیفه ی مربی یاد دادن گل زدن نیست ... مربی فقط باید کار های تاکتیکی رو یاد بده !!! به هر حال تیمی که تو لیگ 70-80 تا گل میزنه تو جام باشگاه ها 10 تا موقعیت رو خراب میکنه خیلی راحت اسمش رو میشه بزارید بدشانسی ...
هنوزم اگر پنالتی های ما رو میگرفتند و فقط 2 تا از اون 10 تا موقعیت گل در هر بازی میرفت تو گل الان تیم اول بودیم ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا