مطمئنید ؟ بازی ساعت 7 تا 9 شب هست ؟!؟!؟!؟
بله مطمئن هستم .
در رابطه با همین بازی :
/مقدماتي جام جهاني ٢٠١٠/ايران يك چشم در آزادي، يك چشم در سئول
ايران بدون آن که حتي يکبار برابر امارات بازنده شده باشد چهارشنبه دوباره به مصاف آنها مي رود.
به گزارش ايسنا، تيم ملي ايران که براي صعود از گروه دو انتخابي جام جهاني 2010 به شدت نيازمند پيروزي در هر دو بازي مقابل امارات و کره جنوبي است چهارشنبه عصر ابتدا ميزبان امارات خواهد بود.
ايران تا به حال دوازده بار با امارات بازي کرده که حاصل آن 9 پيروزي و سه تساوي بوده است.
در اين ميان دروازه ايران فقط يکبار مقابل امارات باز شده آن هم در آخرين ديدار دو تيم در بازي رفت همين مرحله از بازيها که 1-1 به پايان رسيد.
دو تيم پنج بار در رقابت هاي انتخابي جام جهاني با هم بازي کرده اند که ايران سه بار برنده شده و دو بار مساوي کرده است.
در مجموع 12 بازي، ايران 18 گل زده و فقط يکبار گل خورده است.
در ديگر بازي همين گروه عربستان در سئول به مصاف کره جنوبي مي رود که نتيجه اش براي ايران اهميت فراواني دارد.
در 17 بازي دو تيم سهم هر دو تيم از پيروزي شش برد بوده است. آنها در رقابت هاي انتخابي جام جهاني پنج بار با هم بازي کرده اند که کره جنوبي دو بار و عربستان يکبار برنده شده است.
کره جنوبي در مجموع 17 گل و عربستان 13 گل زده است.
ديدار تيمهاي ملي ايران و امارات ساعت 19 چهارشنبه در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.
منبع : ایسنا
پ.ن : البته منبع من جای دیگه ای بود که دیروز اعلام کردم ، ایسنا هم ساعت بازی رو 19 اعلام کرده .