Bhrzk
مدیر بازنشسته
رکورد زیدان زده شده ... چون خرید فروش بازیکن ها با پوند انجام میشه ...
به خاطر ثبات قیمتی که داره
رکورد زیدان زده شده ... چون خرید فروش بازیکن ها با پوند انجام میشه ...
البته خیلی هم ساده نبود ... 2 سال سرویس کردید ماروتازه بعد از یک شب دارم متوجه عمق فاجعه میشم. خیلی حس بدیه.. اصلا دل و دماغ نوشتن ندارم. بازیکنی که اینهمه وقت عادت کرده بودیم هر هفته در لباس میلان ببینیمیش به همین راحتی رفت...
چقدر دوست داشتم کاپیتان میلان ببینمش... کلا پایان های خوش تری رو برای رابطه میلان-کاکا متصور بودم! خیلی ظالمانه ست![]()
منظورش گرونترین انتقال در واحد انگلیسیه یا اینکه نقل و انتقالات رو به دلیل نوسانات یورو برحسب پوند درنظر می گیرن؟
نه بابا گالیانی انگار فقط میخواست کالدرون رو ضایع کنه! به محض اینکه رفیق جونجونی اش شد رئیس رئال، کاکا رو رد کرد.البته خیلی هم ساده نبود ... 2 سال سرویس کردید مارو
میلان دنبال مهاجم وولفسبورگ Dzeko ست و حتی صحبت از سیستم 1-3-2-4 هم شده! یعنی مثلا پیرلو و گتوزو(/فلامینی) "2" هستن. "3" میشه رونالدینیو و پاتو و یه بال دیگه که مثلا میتونه (آرزو میکنم) جوزپه روسی باشه. 1 هم اون مهاجم قد بلند هست که میتونه بازیکنی مثل همین Dzeko باشه (که 191 قدش ئه).اميدوارم كه لئوناردو مثل پپ گوارديولا يه تيم هجومي و خوب بسازه و با پول كاكا 3 چهار تا بازيكن جوون آينده دار
بخرن ... مخصوصا عاشق سيستم 2 - 1 - 3 - 4 هستم و خيلي اين سيستم رو دوست دارم ... بي نهايت خوشم مياد
خیلی انتخاب لئوناردو تشبیه شده به کاری که بارسا با پپ انجام داد ولی در اصل میلان خودش بیست سال پیش همین حرکت رو با کاپلوی تازه کار انجام داده بود... بارسایی که پپ تحویل گرفت با میلانی که لئو داره تحویل میگیره خیلی فرق داره. سطح بازیکن های اون ها بالاتر بود، و انگیزه و نیروی جوونی شون بیشتر.لئوناردو مثل پپ گوارديولا
البته این سیستم ها خیلی انتزاعی هستن. چطور بگم.. 2-1-3-4 میتونه یه اندازه ی 3-3-4 هجومی باشه، میتونه هم به اندازه ی 1-1-4-4 دفاعی. به این بستگی داره که چه بازیکن هایی با چه خصوصیاتی تو این سیستم ها بازی کنن.من یه نکته رو بگم .
سیستم 4-3-1-2 یکی از مشتقات 4-4-2 هست که خیلی کم با عنوان 4 سیلابی استفاده میشه . به طور کلی سیستم 4-3-1-2 با عنوان 4-4-1-1 نیز خوانده می شود که دفاعی ترین حالت سیستم 4-4-2 هست .
جدا شما دوست دارید با این سیستم بازی کنید ؟
تو فروم میلان یکی حرف جالبی زده بود:میلان با این اوضاع فصل بعد خیلی بدتر از امسال نتیجه میگیره! نمیدونم چرا لئوناردو همش فاتح تریم رو به ذهنم میاره! احساس میکنم اگر تا نیم فصل بمونه خیلی خوب مونده :دی
تو فروم میلان یکی حرف جالبی زده بود:
یک مربی جوون یا کم تجربه با یک تیم خوب و جوون و تشنه ی موفقیت، به ندرت بد نتیجه میگیره. نمونه اش ساکی، کاپلو و آنچلوتی.
یک مربی با تجربه و کارکشسته با یک تیم پر از بازیکن های با تجربه و "برنده" ولی کم انگیزه و نا هماهنگ و تموم شده میتونه افتضاح کار کنه. نمونه اش دوباره ساکی، کاپلو و آتچلوتی!
باید اول دید لئو چه تیمی میدن دستش برای شروع فصل. اونجوری بهتر میشه حدس زد چی پیش میاد. ولی من راستش امیدوارم.
چیزی که مشخص هست برنامه خاصی ندارند برای خرید بازیکن.
اسمی مطرح نیست! ترزگه! با اینکه بازیکن دوست داشتنی هردمون هست و من از اول دوست داشتم جای یووه میومد میلان! (همونطوری که تورس رو خیلی دوست داشتم بیاد میلان) باز مطرح شده! بازیکنی که تنها اشکالش سنش هست
بازیکن به اون خوبی داشتیم روی حماقت محض از دستش دادیم (گورکوف)
خرید بازیکنانی مثل ریبری هم خیلی ساده نیست! اینها هم قیمت های بالا دارند نه اندازه کاکا اما قیمت بالایی دارند.
جدآ من امیدوار نیستم! از دفاع تا حمله میلان فصل قبل روی هم رفته شاید 3 نفر به درد یک تیمی بخورند که بتونه با امثال بارسای این فصل مقایسه بشه.
یه عده ای که کلآ تعطیل هستند ، باقی هم اگر این فصول در اوج باشند در حد یک بازیکن تیم وسط جدول سری آ هستند
با این پولی که از فروش کاکا دستشون اومد کاری پیش نمیره! معجزه هم نمیشه! استعدادهای جوون تیم هم قبلآ سوخت شده! من اصلآ امیدوار نیستم
تائید می شه.
این میلان منو یاد سالهای آخر بازی لئوناردو و بوبان میندازه.اونموقع هم همین شرایطو داشتیم.مارسل دزایی ژرژ وه آ بوبان لئوناردو و ...
احساس میکنم اگر تا نیم فصل بمونه خیلی خوب مونده :دی