• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
رکورد زیدان زده شده ... چون خرید فروش بازیکن ها با پوند انجام میشه ...
به خاطر ثبات قیمتی که داره

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
رکورد زیدان زده شده ... چون خرید فروش بازیکن ها با پوند انجام میشه ...
به خاطر ثبات قیمتی که داره

منم اینطور فکر می کنم ولی گل فارسی برعکس گفته!؟

زین الدین زیدان (یوونتوس – رئال مادرید) 2001 – 76 میلیون یورو

کاکا (میلان – رئال مادرید) 2009 – 65 میلیون یورو

لوئیس فیگو (بارسلونا – رئال مادرید) 2000 – 58.5 میلیون یورو

هرنان کرسپو (پارما – لاتزیو) 2000 – 53.6 میلیون یورو

جیان لوئیجی بوفون (پارما – یوونتوس) 2001 – 49.2 میلیون یورو

با کمی بررسی می توان گفت انتقال کاکا به رئال حتی از انتقال زیزو نیز گران تر است.در سال 2001 که زیدان از یوونتوس به رئال پیوست 76 میلیون یورو تقریبا 46 میلیون پوند ارزش داشت اما اکنون رقم پرداختی برای جذب کاکا 65 میلیون یورو است که ارزش فعلی آن چیزی در حدود 56.3 میلیون پوند است.این در حالی است که هر دو ترانسفر میان باشگاه های ایتالیایی و اسپانیایی صورت گرفته و این بدان معناست که یورو واحد پولی این مبادله ها بوده است.ارزش یورو به اندازه پوند در این چند سال اخیر بالا و پایین نشده است و اگر بخواهیم یورو را واحد پولی این ترانسفرها حساب کنیم کاکا به عنوان دوم گرانقیمت ترین ها باید بسنده کند.زیزو ممکن است پیراهن شماره 5 خودش در رئال را به کاکا بدهد اما همچنان به عنوان گرانقیمت ترین خرید تاریخ فوتبال جهان شناخته می شود.

ولی bbc اینجوری نوشته:

Zidane joined Real from Juventus for a fee reported to be 73m euros in 2001.

Kaka's fee is thought to be about 65m euros but with the fluctuation in exchange rates his fee represents the most paid in British terms.

منظورش گرونترین انتقال در واحد انگلیسیه یا اینکه نقل و انتقالات رو به دلیل نوسانات یورو برحسب پوند درنظر می گیرن؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تازه بعد از یک شب دارم متوجه عمق فاجعه میشم. خیلی حس بدیه.. اصلا دل و دماغ نوشتن ندارم. بازیکنی که اینهمه وقت عادت کرده بودیم هر هفته در لباس میلان ببینیمیش به همین راحتی رفت...

چقدر دوست داشتم کاپیتان میلان ببینمش... کلا پایان های خوش تری رو برای رابطه میلان-کاکا متصور بودم! خیلی ظالمانه ست
cry.gif

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
تازه بعد از یک شب دارم متوجه عمق فاجعه میشم. خیلی حس بدیه.. اصلا دل و دماغ نوشتن ندارم. بازیکنی که اینهمه وقت عادت کرده بودیم هر هفته در لباس میلان ببینیمیش به همین راحتی رفت...

چقدر دوست داشتم کاپیتان میلان ببینمش... کلا پایان های خوش تری رو برای رابطه میلان-کاکا متصور بودم! خیلی ظالمانه ست
cry.gif
البته خیلی هم ساده نبود ... 2 سال سرویس کردید مارو

منظورش گرونترین انتقال در واحد انگلیسیه یا اینکه نقل و انتقالات رو به دلیل نوسانات یورو برحسب پوند درنظر می گیرن؟

شما بگید کاکا گرونترین هست :D ماهم میگیم زیدان ... مهم نیست که

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
البته خیلی هم ساده نبود ... 2 سال سرویس کردید مارو
نه بابا گالیانی انگار فقط میخواست کالدرون رو ضایع کنه! به محض اینکه رفیق جونجونی اش شد رئیس رئال، کاکا رو رد کرد.

اميدوارم كه لئوناردو مثل پپ گوارديولا يه تيم هجومي و خوب بسازه و با پول كاكا 3 چهار تا بازيكن جوون آينده دار

بخرن ... مخصوصا عاشق سيستم 2 - 1 - 3 - 4 هستم و خيلي اين سيستم رو دوست دارم ... بي نهايت خوشم مياد
میلان دنبال مهاجم وولفسبورگ Dzeko ست و حتی صحبت از سیستم 1-3-2-4 هم شده! یعنی مثلا پیرلو و گتوزو(/فلامینی) "2" هستن. "3" میشه رونالدینیو و پاتو و یه بال دیگه که مثلا میتونه (آرزو میکنم) جوزپه روسی باشه. 1 هم اون مهاجم قد بلند هست که میتونه بازیکنی مثل همین Dzeko باشه (که 191 قدش ئه).

ولی همچنان 2-1-3-4 رو ایده ال میبینم برای میلان و بازیکن هاییکه داره الان.

لئوناردو مثل پپ گوارديولا
خیلی انتخاب لئوناردو تشبیه شده به کاری که بارسا با پپ انجام داد ولی در اصل میلان خودش بیست سال پیش همین حرکت رو با کاپلوی تازه کار انجام داده بود... بارسایی که پپ تحویل گرفت با میلانی که لئو داره تحویل میگیره خیلی فرق داره. سطح بازیکن های اون ها بالاتر بود، و انگیزه و نیروی جوونی شون بیشتر.

میلان فعلا که اینطور نیست؛ لئو کار سختی داره.

Last edited:

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
من یه نکته رو بگم .
سیستم 4-3-1-2 یکی از مشتقات 4-4-2 هست که خیلی کم با عنوان 4 سیلابی استفاده میشه . به طور کلی سیستم 4-3-1-2 با عنوان 4-4-1-1 نیز خوانده می شود که دفاعی ترین حالت سیستم 4-4-2 هست .

جدا شما دوست دارید با این سیستم بازی کنید ؟

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
نه بهروز خان ما دوست داریم 4-3-3 بازی کنیم . و ریبری هم بیاریمش . ولی فعلا تا اینجای کار ابزارش نیست .

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تا حالا نشده بود از منتقل شدن یک بازیکن حس خاصی بهم دست بده!

خیلی بد شد کاکا رفت! احساس میکنم یک خیانت آشکار از سوی مدیران میلان بود! کاکا میتونست تبدیل به هویت میلان بشه!

حالا کی رو میخوان بیارند؟ اونجا هم شده مثل ایران! برلوسکنی که احتمالآ سعی میکنه گند کاری های سیاسی و شخصی زندگیش رو جمع کنه! هر چند بعیده! گالیانی هم مدیر کاملآ از رده خارج شده.

میلان با این اوضاع فصل بعد خیلی بدتر از امسال نتیجه میگیره! نمیدونم چرا لئوناردو همش فاتح تریم رو به ذهنم میاره! احساس میکنم اگر تا نیم فصل بمونه خیلی خوب مونده :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
من یه نکته رو بگم .
سیستم 4-3-1-2 یکی از مشتقات 4-4-2 هست که خیلی کم با عنوان 4 سیلابی استفاده میشه . به طور کلی سیستم 4-3-1-2 با عنوان 4-4-1-1 نیز خوانده می شود که دفاعی ترین حالت سیستم 4-4-2 هست .

جدا شما دوست دارید با این سیستم بازی کنید ؟
البته این سیستم ها خیلی انتزاعی هستن. چطور بگم.. 2-1-3-4 میتونه یه اندازه ی 3-3-4 هجومی باشه، میتونه هم به اندازه ی 1-1-4-4 دفاعی. به این بستگی داره که چه بازیکن هایی با چه خصوصیاتی تو این سیستم ها بازی کنن.

کارلو آنچلوتی به زعم خودش 3-3-4 بازی میکرد معمولا ولی در اصل این همون 1-2-3-4 بود که توش هافبک/هافبک هجومی به عنوان وینگر یا مهاجم جا زده شده بود. در ظاهرا واقعا 3-3-4 بود ولی در عمل نه.

وقتی ملت به ظاهر این سیستم ها نگاه میکنن میگن "واو! 3-3-4! فوتبال تهاجمی!" ولی همون 3-3-4 با بازیکن هایی که در اون پست های هجومی و به عنوان وینگر تخصص نداشته باشن میتونه یک سیستم تدافعی تر بشه.

حرفم اینه که همه چیز به جنس و تخصص بازیکن های هر تیم بستگی داره نه اینکه صرفا چیدمان چه شکلی هست.

میلان یه مهاجم بلند قد و سر زن و نوک کلاسیک به احتمال زیاد میاره. رونالدینیو یک 10# هست. پاتو هم نشون داده میتونه هم مهاجم تک باشه هم در کنار و به عنوان وینگر بازی کنه. اگه میلان یک وینگر دیگه مثل روسی بیاره، ترکیب حاصل هیچ شباهتی با 2-4-4 نخواهد داشت.

اگه میلان یک مهاجم و یک وینگر بیاره (که مطبوعات حداقل چنین ادعایی میکنن) من فکر میکنم یا چنین حالتی داشته باشه میلان (1-3-2-4):

O

O -------------------- O
O

O ---------- O

O ---------- O ---------- O ---------- O

اگر هم فقط یک مهاجم نوک یا target man بیاره نتیجه میشه 2-1-3-4 که به نظر من با توجه به خصوصیات بازیکن های میلان (و بازیکن هایی که گفته میشه میلان دنبال شون هست) با 2-4-4 فرق میکنه:

O ---------- O

O

O ---------- O ---------- O

O ---------- O ---------- O ---------- O

شاید اولی سیستم جذاب تری به نظر بیاد ولی لازمه اش داشتن یک خط دفاع واقعا آهنین هست! دومی ولی بنای محکم تری داره در کل و تو سری آ بهتر جواب میده.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
میلان با این اوضاع فصل بعد خیلی بدتر از امسال نتیجه میگیره! نمیدونم چرا لئوناردو همش فاتح تریم رو به ذهنم میاره! احساس میکنم اگر تا نیم فصل بمونه خیلی خوب مونده :دی
تو فروم میلان یکی حرف جالبی زده بود:

یک مربی جوون یا کم تجربه با یک تیم خوب و جوون و تشنه ی موفقیت، به ندرت بد نتیجه میگیره. نمونه اش ساکی، کاپلو و آنچلوتی.

یک مربی با تجربه و کارکشسته با یک تیم پر از بازیکن های با تجربه و "برنده" ولی کم انگیزه و نا هماهنگ و تموم شده میتونه افتضاح کار کنه. نمونه اش دوباره ساکی، کاپلو و آتچلوتی!

باید اول دید لئو چه تیمی میدن دستش برای شروع فصل. اونجوری بهتر میشه حدس زد چی پیش میاد. ولی من راستش امیدوارم.

Last edited:

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تو فروم میلان یکی حرف جالبی زده بود:

یک مربی جوون یا کم تجربه با یک تیم خوب و جوون و تشنه ی موفقیت، به ندرت بد نتیجه میگیره. نمونه اش ساکی، کاپلو و آنچلوتی.

یک مربی با تجربه و کارکشسته با یک تیم پر از بازیکن های با تجربه و "برنده" ولی کم انگیزه و نا هماهنگ و تموم شده میتونه افتضاح کار کنه. نمونه اش دوباره ساکی، کاپلو و آتچلوتی!

باید اول دید لئو چه تیمی میدن دستش برای شروع فصل. اونجوری بهتر میشه حدس زد چی پیش میاد. ولی من راستش امیدوارم.

چیزی که مشخص هست برنامه خاصی ندارند برای خرید بازیکن.
اسمی مطرح نیست! ترزگه! با اینکه بازیکن دوست داشتنی هردمون هست و من از اول دوست داشتم جای یووه میومد میلان! (همونطوری که تورس رو خیلی دوست داشتم بیاد میلان) باز مطرح شده! بازیکنی که تنها اشکالش سنش هست

بازیکن به اون خوبی داشتیم روی حماقت محض از دستش دادیم (گورکوف)
خرید بازیکنانی مثل ریبری هم خیلی ساده نیست! اینها هم قیمت های بالا دارند نه اندازه کاکا اما قیمت بالایی دارند.

جدآ من امیدوار نیستم! از دفاع تا حمله میلان فصل قبل روی هم رفته شاید 3 نفر به درد یک تیمی بخورند که بتونه با امثال بارسای این فصل مقایسه بشه.

یه عده ای که کلآ تعطیل هستند ، باقی هم اگر این فصول در اوج باشند در حد یک بازیکن تیم وسط جدول سری آ هستند

با این پولی که از فروش کاکا دستشون اومد کاری پیش نمیره! معجزه هم نمیشه! استعدادهای جوون تیم هم قبلآ سوخت شده! من اصلآ امیدوار نیستم

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
The German club have reportedly released a statement claiming Milan have tabled a bid for the hitman...

Milan have made an offer to Wolfsburg for Bosnian striker Edin Dzeko according to the latest reports in Italy.

La Repubblica claims the German club have released a statement on their official website confirming that the Rossoneri have made a move for their target, but the details regarding a bid have remained undisclosed.

The statement reads:

"Milan have officialy presented Wolfsburg with an offer for Bosnian striker Edin Dzeko."

The 23-year-old still has two years left to run on his contract, but he may not remain in Germany to fulfil it if the Bundesliga side accept Milan's offer.

Milan vice president Adriano Galliani did promise to sign a top hitman this summer, and early indications suggest he is keeping to his word.

Salvatore Landolina, Goal.com

این اولین بازیکنی هست که میلان رفته دنبالش ولی چز چندانی ازش نمیدونم . آمارش عالیه ولی از سبک بازیش کسی مطلبی داره؟

SonadoR

Registered User
لایک‌ها
0
چیزی که مشخص هست برنامه خاصی ندارند برای خرید بازیکن.
اسمی مطرح نیست! ترزگه! با اینکه بازیکن دوست داشتنی هردمون هست و من از اول دوست داشتم جای یووه میومد میلان! (همونطوری که تورس رو خیلی دوست داشتم بیاد میلان) باز مطرح شده! بازیکنی که تنها اشکالش سنش هست

بازیکن به اون خوبی داشتیم روی حماقت محض از دستش دادیم (گورکوف)
خرید بازیکنانی مثل ریبری هم خیلی ساده نیست! اینها هم قیمت های بالا دارند نه اندازه کاکا اما قیمت بالایی دارند.

جدآ من امیدوار نیستم! از دفاع تا حمله میلان فصل قبل روی هم رفته شاید 3 نفر به درد یک تیمی بخورند که بتونه با امثال بارسای این فصل مقایسه بشه.

یه عده ای که کلآ تعطیل هستند ، باقی هم اگر این فصول در اوج باشند در حد یک بازیکن تیم وسط جدول سری آ هستند

با این پولی که از فروش کاکا دستشون اومد کاری پیش نمیره! معجزه هم نمیشه! استعدادهای جوون تیم هم قبلآ سوخت شده! من اصلآ امیدوار نیستم

تائید می شه.
این میلان منو یاد سالهای آخر بازی لئوناردو و بوبان میندازه.اونموقع هم همین شرایطو داشتیم.مارسل دزایی ژرژ وه آ بوبان لئوناردو و ...

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
تائید می شه.
این میلان منو یاد سالهای آخر بازی لئوناردو و بوبان میندازه.اونموقع هم همین شرایطو داشتیم.مارسل دزایی ژرژ وه آ بوبان لئوناردو و ...

دقیقآ زدی به هدف ، همون حادثه تکرار میشه یک نسل بزرگ و پر افتخار که یه زمانی همه خورشید بودن! اما امروز همه شمع خاموش هستند!

چقدر دلم روی کاستا میخواد. الان حرف اون نسل و اون بازیکن ها شد دهنم رفت سمت روی کاستا

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نا امیدی تون رو درک میکنم. ولی حداقل صبر کنید نقل و انتقالات شروع و تموم بشه ببینید کیا میمونن، کیا میرن! همینجوری که نمیشه گفت الا و بلا میلان امسال افتضاح کار میکنه!!

=-=-=-=-=-=-=-=-=

بدون شرح:

http://img1.************/files/fjkyzzsmzhh6cmawlj0n.jpg

Last edited:

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
احساس میکنم اگر تا نیم فصل بمونه خیلی خوب مونده :دی

اين حرف رو آخر فصل شديدا پس ميگيريد ... چون من يه ميلان خيلي هجومي ميبينم ... قهرماني رو 100

دارم تو ميلاني ها ميبينم ... ببينيد كي گفتم

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب بلاخره چند تا حرکت مثبت!

گالیانی اعلام کرده شوچنکو، ماتیونی و سندروس در میلان نخواهند موند. تکلیف شوچنکو و سندروس رو چلسی و آرسنال باید مشخص کنن. ماتیونی هم با قرارداد قرضی 4 ساله اومده بود. نمیدونم حالا قراره چه بلایی سرش بیاد. مهم هم نیست.

ADRIANO GALLIANI: "Milan will be absolutely competitive"
6/11/2009

MILAN - Here's what Adriano Galliani, Milan's delegate administrator, said today at the Lega Calcio: "Milan will absolutely be competitive. For each player that leaves an adequate replacement will be found. Maldini left, Thiago Silva arrived. Kaká left, an important player will arrive. Milan are not dismantling. Until today, aside from others who didn't play much, players like Emerson and Senderos have left, as well as Shevchenko and Mattioni who haven't been re-claimed."

=-=-=-=-=-=-=-=-=

ADRIANO GALLIANI: "For each player..."
6/11/2009

MILAN - More from Adriano Galliani, today at the Lega Calcio: "For each player that goes, Milan will have an adequate replacement. Our two non-EU players will be Thiago Silva and Dzeko, if Dzeko comes."

acmilan.com

shaghayegh_song

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نمیدونم تیم ها از فروختن بهترین بازیکن هاشون می خوان به کجا برسن . اینا میگن که رونالدینهو جای کاکا رو میگیره. احمقن به خدا. این یارو دیگه به اوج برنمیگرده.انگشت کوچیکه کاکا هم نمیشه :(
حالا میلان می مونه و چندتا بازیکن خوب و تعداد زیادی بازیکن متوسط
من شنیدم پاتو هم از رئال پیشنهاد داره
اگه بره که دیگه باید میلان رو جمع کنن ببرن دسته B تا بلکه اونجا قهرمان بشه

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
گل- کاکا، ستاره برزیلی میلان، روز دوشنبه باقراردادی 67.2 میلیون یورویی به رئال مادرید پیوست و کارلوس دونگا سرمربی تیم ملی برزیل معتقد است که ارنانس می تواند جانشین مناسبی برای این ستاره بزرگ در میلان باشد.

دونگا در گفت و گو با گاتزتا دلوسپورت در این رابطه گفت:"جدایی کاکا از میلان،ضربه بزرگی برای این تیم بود. وجود ریکی به منزله گارانتی بزرگی برای تغییر ریتم در میلان بود و در حقیقت در نبود کاکا شما نمی توانید گزینه کاملا مشابهی را جایگزین او کنید و در نهایت جای خالی او حس خواهد شد."

برلوسکونی رئیس باشگاه روسونری در صحبتهایی اعلام کرده که رونالدینیو از این پس و در دوره مربی گری لئوناردو مبدل به یکی از کلیدی ترین بازیکنان میلان خواهد شد. این در حالی است که سرمربی تیم ملی برزیل پیشنهاد دیگری هم برای روسونری دارد. او معتقد است که میراندا و ارنانس می توانند گزینه های مناسبی برای پرکردن جای خالی کاکا در میلان باشند.

دونگا در این رابطه گفته:" امیدوارم که لئوناردو بیش از پیش و به طور منظم تری از رونالدینیو استفاده کند. سال گذشته رونالدینیو تا حدودی افسرده شد ولی او قطعا در رقابتهای آفریقای جنوبی به اوج بازخواهد گشت. در مورد میراندا باید بگویم که او یک مدافع پرسرعت و پرتوان است ولی من ارنانس را به میلان پیشنهاد می کنم. او ثبات گتوزو و پاهایی به محکمی پیرلو دارد و به نظر من سران روسونری باید بلافاصله او را به خدمت بگیرند." چند ماهی است که سران باشگاه میلان عملکرد ارنانس را زیر نظر دارند و با قراردادی 8 میلیون یورویی می توانند او را به خدمت بگیرند.

بالا