• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
درووود به همگی

برگ سفید منم اومد...

کد 12 - مرزن آباده دیگه...

1تیر

ممنون میشم کسی اطلاعاتی داره درمورده اینجا بگه...

هرچیزی که میدونید لازمه...مرررسیییی...

یه سوال دیگه هم اینه که من لیسانس کشاورزی ام 16ماه بقیه را احتمال داره چه مسوولیتی بهم بدن...؟؟؟
نیروی انتظامی؟

farzad-a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان
ما برگشتیم...
دیروز رفتیم تا ساعت 5 الاف شدیم کارای تقسیم بندی و پرونده سازی گردان و گروهان بندی انجام شد ولباس و ساک دادن تا سه شنبه ساعت 8 صبح هم مرخصی دادن بهمون گفتن برید آماده شید بیاید..هفته اول خدمت اینجوری سر شد.
جوادنیا دوست داریم... :D

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
هفته ی دوم و سوم یه کم بهتون سخت میگیرن از هفته ی چهارم دیگه هتله هتله...

mafia320

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نیروی انتظامی؟

اره عزیز نیرو انتظامی...

من از شیرازم...نمیدونم روز اول با چی ازینجا میریم مرزن آباد و اونجا نگه میدارن یا نه....؟؟!!

اگه نه که آخه بدفرم میشه،کجا بریم ما که از شیراز داریم میایم...!!!!

پیشاپیش ممنون از جواب همگی...اون سوال های قبلی هم ممنون میشم اگه کسی میدونه

جواب بده...

habib1933

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بچه ها كسي نميدونه كدد 226 براي اول تير تو چه ارگاني باشم؟ميگن كه برج 4 براي نيرو انتظاميه،يعني ميشه نيرو انتظامي نباشيم?

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
226 یعنی مازاد !! هر جا جای خالی داشته باشن میفرستنت .اینی هم که میگن فلان برج مال نیروی انتظامیه و ... اشتباهه . چون نیروی انتظامی ,ارتش , **** هرکدوم یه سری پادگان دارن که برج 2 نیرو گرفته و برج 4 برج 2 رو ترخیص میکنند و پادگان خالی میشه و درخواست نیروی جدید میکنند

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اره عزیز نیرو انتظامی...

من از شیرازم...نمیدونم روز اول با چی ازینجا میریم مرزن آباد و اونجا نگه میدارن یا نه....؟؟!!

اگه نه که آخه بدفرم میشه،کجا بریم ما که از شیراز داریم میایم...!!!!

پیشاپیش ممنون از جواب همگی...اون سوال های قبلی هم ممنون میشم اگه کسی میدونه

جواب بده...
میرید حوزه **** وظیفه شهرتون.
اونجا به احتمال زیاد میگن فلان تاریخ (1 تا 3 روز بعد ) بیاید مثلا ترمینال .
بعد میفرستون مرزن آباد.
راجب اینکه چه مسئولیتی بهتون بدن ابدا مشخص نیست . شانس خیلی دخیله که کجا بیوفتی و چه مسئولیتی بهت بدن.

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
آقا یه سوال :D
آموزشی لیسانس ها با دیپلم ها از لحاظ سختی با هم خیلی فرق میکنه ؟
من قبل از اینکه مدرکمو بگیرم دفترچمو پست کردم الان تاریخ اعزام اومده 18 تیر ، چند روز پیش رفتمو یه مدرک موقت بردم ، بهم گفت میتونیم با دیپلمه ها 18 تیر اعزامت کنیم اگرم نخواستی اعزامت میفته حدودا 9 ماه دیگه!!
9ماه خیلیه !
، اگه زیاد فرقی نمیکنه آموزشی ، همین 18 تیر برم :wacko:
ممنون

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
من قبل از اینکه مدرکمو بگیرم دفترچمو پست کردم الان تاریخ اعزام اومده 18 تیر ، چند روز پیش رفتمو یه مدرک موقت بردم ، بهم گفت میتونیم با دیپلمه ها 18 تیر اعزامت کنیم اگرم نخواستی اعزامت میفته حدودا 9 ماه دیگه!!
9ماه خیلیه !
ممنون
فرق که میکنه
ولی واسه دیپلمه ها هم اونقدر دیگه سخت نیست که بخوای 9 ماه به خاطرش تاخیر بندازی

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
yx0915w37v7yaphmwz74.gif

ممنون شروین جان ، پس پیش به سوی سربازی !

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
9ماه خیلیه !
ممنون

از لحاظ سختی فرق نمیکنه ولی لیسانسها آزاد ترند مثلا تو ارتش به دیپلم ها تو آموزشی به زور هم مرخصی نمیدند در حالی که لیسانسها هر پنشنبه جمعه و میتونن مرخصی برن مرخصی داخل شهری هم دارندو...
ولی خوب پرسیدی بعدن مدرکت رو قبول میکنن یا نه اگه قبول نکنن که بدبخت میشی :(
اگه قبول کنند که هرچه زو تر بری به نفعته

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261
از لحاظ سختی فرق نمیکنه ولی لیسانسها آزاد ترند مثلا تو ارتش به دیپلم ها تو آموزشی به زور هم مرخصی نمیدند در حالی که لیسانسها هر پنشنبه جمعه و میتونن مرخصی برن مرخصی داخل شهری هم دارندو...
من ارتش بودم
جزو دیپلمه ها هم بودم
حتی زیر دیپلمم هر 5 شنبه جمعه میفرستادن مرخصی

marshal_tabriz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
میخواستم به دوستانی که میخوان اعزام بشن بگم که زیاد مطمئن نباشند که روز اول مراجعه به محل آموزش لباسها رو میدن و بعد هم چند روز مرخصی میدن مخصوصا اگه محل آموزش شهر خودشون نباشه
چون یکی از دوستای من همون روز 12/1 از تبریز به کرمانشاه اعزام شده بود و بعد از تحویل لباسها مرخصی نداده بودند تا میاندوره

Last edited:

persianflash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
حدودا 2 ماه پیش نیرو دریایی **** بوشهر، نام نویسی کردم و یه سری کپی و عکس تحویل دادم. بهم گفتن کد آموزشیت حتما میخوره **** مرودشت که بعدش بیافتم شهر خودمون ولی الان، کد 6 ، که مربوط به نیرو انتظامی اراک هست اومده. پیگیری که کردم گفتن تا حالا سابقه نداشته که اینجوری بشه و تمام کسانی رو که توی لیست **** فرستاده بودن انداختن نیرو انتظامی اراک. (حالا راست یا دروغش با خودشون ...)

چند تا سوال داشتم...

1- آیا راهی هست که بشه کد دوره آموزشی رو تغییر داد با توجه به اینکه 1م تیرماه اعزامم ؟ ( به غیر از اینکه غیبت کنم و دوره بعد برم. چون حدودا 8 ماه معطل شدم دیگه حوصلشو ندارم )

2- دوستانی که این پادگان آموزشی بودن، به نظرتون در حالت عادی بعدش میافتم شهر خودمون (بوشهر) ؟

3- بعد از آموزش معمولا تو چه قسمتی از نیروی انتظامی میافتم (لیسانس برق قدرت هستم ) ؟

4- روز اعزام ، لازمه موهامو بزنم و ساک و وسایل با خودم ببرم ؟

... ممنونم

Last edited:

sghd

Registered User
لایک‌ها
19

نه قبول میکنند مدرک موقتمو گرفتو گفت یه نامه تنظیم میکنیم میفرستیم اوکی میشه

حالا قبولم نکنند چرا بدبخت میشم ؟ :D مگه بعد از آموزشی زیاد فرقی میکنه اصلش همون آموزشیه :f34r: (البته فکر کنم)

Last edited:

shervin

ASP.net
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
261

حالا قبولم نکنند چرا بدبخت میشم ؟ :D مگه بعد از آموزشی زیاد فرقی میکنه اصلش همون آموزشیه :f34r: (البته فکر کنم)
البته بعدش که فرق میکنه
لیسانس کجا دیپلم کجا
ولی بازم به نظر من ارزش 9 ماه تاخیر رو نداره

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
من ارتش بودم
جزو دیپلمه ها هم بودم
حتی زیر دیپلمم هر 5 شنبه جمعه میفرستادن مرخصی
والله ما فوق دیپلم هم بودیم تو بیرجند به هیچ عنوان تو شهری هم حتی نمیدادند فقط به بچه های بیرجند پنجشنبه جمعه مرخصی میدادند

سلام
میخواستم به دوستانی که میخوان اعزام بشن بگم که زیاد مطمئن نباشند که روز اول مراجعه به محل آموزش لباسها رو میدن و بعد هم چند روز مرخصی میدن مخصوصا اگه محل آموزش شهر خودشون نباشه
چون یکی از دوستای من همون روز 12/1 از تبریز به کرمانشاه اعزام شده بود و بعد از تحویل لباسها مرخصی نداده بودند تا میاندوره
آره منم که 12/1سال 85 اعزام شدم تا عید هیچ مرخصی ندادند
حتمی نیست بعضی جاها میدند بعضی جاها نمیدند ولی معمولا فکر کنم 01 و 02 تو تهران اکثرا میدند که برن لباس هاشون رو درست کنند

همه قبل این که برن خدمت فکر میکنن دوران آموزشی سخت ترین دورست تو آموزشی هم همین فکر رو دارند ولی وقتی رفتند سر یگان آرزو میکنند کاش همون دوران آموزشی بود چون تو دوران آموزشی هیچ مسئولیتی نداری
دوران آموزشیش سختیش فقط جسمیه ولی تو یگان بیشتر سختیش سختی روحی که خیلی بدتره
اختیار داری به دیپلم درجه سرجوخه میدند بعد که رفت سر یگان 24 ساعت سر پست نگهبانی تهش دیگه که خدمتش میره بالا هر چند شب یک شب میخوابه یا پاس بخش میشه :D
ولی لیسانس درجه ستوان دو میگیره(7 تا درجه بالاتر )وقتی رفت تو یگان ته کارش اینه که از صبح تا ظهر بالاسر سربازا وایمیسته بعدشم میره خونش تا فردا صبح
ولی تو آموزشی فرقی نداره

Last edited:

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
سلام
دوستان من پسر عموم با مدرک فوق دیپلم کامپیوتر و کدش 226 و تاریخ اعزامش 1 تیر است
طبق جستجو مثل اینکه این کد برای جاهایی است که نیرو نیاز دارن و مشخص نیست کجا افتاده
حالا من چند سوال دارم :
1-میتونه از پادگان شهرشون نامه یا یه چیزی بگیره ببینم نیاز دارن بهش یا نه ؟
2-بخواد تو شهر خودش بیوفته چیکار باید بکنه؟
3-آیا همینطوری هر جا دلشون خواست میندازنش؟ معیارشون چیه ؟
با تشکر .
»ن اینو تو اون تایپیک مشاوره پرسیدم کسی جواب نداد
اینجا کسی نیست جواب بده؟

shamabady

Registered User
لایک‌ها
13
کد مازاد
اگه تو حوزه **** وظیفه آشنا داشته باشه فقط میتونه انتخاب کنه که ارتش بیفته **** یا نیروی انتظامی
این که کدوم شهر میفته بعد آموزشی مشخص میشه (البته اگه تو **** یا بسیج هم آشنا داشته باشید میتونید امریه اونجارو بگیره که بعد آموزشی بیفته اونجا ولی این کار باید حداقل 1 ماه قبل از مشخص شدن کد صورت میگرفت که اونم خیلی دیر شده)
ولی تو خدمت تو چند حالت هست که حتما تو شهر خودت میفتی چند تاش که یادمه ایناست :
1. متاهل باشی
2. تک پسر باشی
3. پدرت فوت کرده باشه
4. سرپرست خانواده باشی
5. تحت پوشش کمیته امداد باشی
6. پارتی کلفت داشته باش :d
7. خیلی خوش شانس باشی مخصوصا تو ارتش
و....
که اگه یکی از این شرایط رو داشت با ارائه مدارک لازم تو آموزشی بعدش میافته شهر خودش

ول به غیر از اینا معمولا **** و نیروی انتظامی اکثرا یا شهر خودشون و یا حداکثر داخل استان میافتند و خیلی کمتر اتفاق میفته که خارج از استان بیفتی
ولی تو ارتش اونایی که درجه سربازی تا سرجوخه میگیرند داخل استانه ولی اگه درجه بالاتر بگیرند و شرایط هم نداشته باشند این که کجا میفتند با کرام الکاتبین امکان داره هر نقطه ای از ایران بیافتند

mhaf

کاربر فعال برق و الکترونیک
کاربر فعال
لایک‌ها
315
سلام دوستان
یه سوالی خیلی وقته که دارم!
اگه یه نفر در زمان دانشجوییش ازدواج کنه خدمت سربازیش بعد از اتمام تحصیلاتش چه مدلی میشه؟
اگه میشه یکی کامل توضیح بده که واقعا راست میگن تو شهر خودش (زنش) میره، ساعت 2 میاد خونه حتی تو آموزشی؟
اگه میشه یه منبع هم بزارین
هر چی سات **** وظیفه رو میگیردم اینقدر شلوغه چیزی گیرم نمیاد
ممنون از همه تون

در مورد خود خدمت نمیدونم ولی شنیدم متاهل ها تو شهر خودشونن ینی محل زندگیشون و همچنین هر روز ساعت 2 میرن خونه
ولی در مورد آموزشی اصلا اینطور نیست و هیچ فرقی با افراد عادی ندارن
تو آموزشی تو دسته ما که چند نفر متاهل بودند که مثل ما فقط 5شنبه تا جمعه میرفتن مرخصی
بعد از خدمتم مجردام ممکنه ساعت 2 برن ولی متاهل ها مثینکه حتما میرن

ممنون
یعنی میگید قبل از خدمت ازدواج کنم مشکل پیش نمیاید
کسی جواب نداد!!!
زن بگیرم یا نه؟

Last edited:
بالا