*EblisS*
کاربر تازه وارد
هه هه ... جدا شوخيت گرفته ؟ شري ميبندم با تفاضل 2 تا اسپانيارو ببريم ... خواستي شرط ميبندم
شرطه چند ؟
......
ممنون
یا حق
.....
هه هه ... جدا شوخيت گرفته ؟ شري ميبندم با تفاضل 2 تا اسپانيارو ببريم ... خواستي شرط ميبندم
قبول. کجا رو باید امضا کنم؟![]()
جدا پايه ايد بيايد ببنديم ... با هر كس خواست ميبندم ... اگر برزيل و اسپانيا فينال بودن ( كه بعيده چون آمريكا اسپانيا
رو ميبره ) من حاضرم با هر چند نفر سر هر چي كه خواستيد شرط ببندم ... شما تعيين كنيد سر چي
یعنی اسپانیا داره حذف میشه؟! بعیده !!
سلام دوستانمی تونم بگم یک فوتبال فوق العاده از آمریکا رو دیدم ... واقعا هیچوقت ندیدم یک تیم به این شکل پرسینگ رو اجرا کنه ...
جدا لیاقتش رو داشتند .
من دیگه حرفی ندارم!!!باور کن امریکا میتونه شگفتی ساز جام شه![]()
خوب این طبیعی هست ... به هر حال تیمی که 35 تا بازی رو فوق العاده بازی میکنه , یک بازی رو بد بازی میکنه بالاخره اینم شانسشون افتاده الان .شاخ گاو شکست!
دوست دارم ببینم فردا Marca چه حرفی برای گفتن داره. روزنامه ای که ایتالیا رو به خاطر برد 1-3 همین آمریکا به باد تمسخر گرفته بود!
من از اولش هم روی ایتالیا حسابی باز نکرده بودم. ولی آخه اسپانیا.. با اون فوتبال عالی شون... و البته اون همه ادعا... لووول.
خوب این طبیعی هست ... به هر حال تیمی که 35 تا بازی رو فوق العاده بازی میکنه , یک بازی رو بد بازی میکنه بالاخره اینم شانسشون افتاده الان .
و چه قدر فاجعه بود این ژاوی ... روی هر دو تا گل موثر بود .
:blink: دقیقا ژاوی چه تقصیری در دو گل داشت؟ گل دوم که صد در صد اشتباه راموس بود. واقعا در حد یک مدافع لیگ بلغارستان کار کرد. گل اول هم توپ درست به وسط دروازه زده شد، با ضرب نه چندان وحشتناکی. نمیگم کاسیاس "مقصر" بود ولی 'بهترین دروازه بان دنیا' باید چنین توپی رو میگرفت!خوب این طبیعی هست ... به هر حال تیمی که 35 تا بازی رو فوق العاده بازی میکنه , یک بازی رو بد بازی میکنه بالاخره اینم شانسشون افتاده الان .
و چه قدر فاجعه بود این ژاوی ... روی هر دو تا گل موثر بود .
طرفداران اسپانیایی چطورید
رونان کجایی که برزیل اسپانیا پرید.... البته غره نشیم به خودمون.. یه موقع دیدی افریقای جنوبی برزیل رو برد)