• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

جام کنفدراسیونها2009-آفریقای جنوبی

به نظر شما قهرمان این دوره جام کنفدراسیون ها کدام تیم خواهد شد؟

• آفریقای جنوبی

Votes: 0 0.0%
  • آمریکا

• مصر

• عراق

• نیوزلند

• Total voters
    32
  • Poll closed .

*EblisS*

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876

قبول. کجا رو باید امضا کنم؟:D

جدا پايه ايد بيايد ببنديم ... با هر كس خواست ميبندم ... اگر برزيل و اسپانيا فينال بودن ( كه بعيده چون آمريكا اسپانيا

رو ميبره ) من حاضرم با هر چند نفر سر هر چي كه خواستيد شرط ببندم ... شما تعيين كنيد سر چي

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
جدا پايه ايد بيايد ببنديم ... با هر كس خواست ميبندم ... اگر برزيل و اسپانيا فينال بودن ( كه بعيده چون آمريكا اسپانيا

رو ميبره )
من حاضرم با هر چند نفر سر هر چي كه خواستيد شرط ببندم ... شما تعيين كنيد سر چي

شما فعلا" استراحت رو اولویت اول قرار بده /:D:p

NavidM

Registered User
لایک‌ها
1
بازی اسپانیا-برزیل رو خیابانی داره گزارش می کنه.پس ممنوع التصویر بودنشون شایعه ای بیش نبود.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
یعنی اسپانیا داره حذف میشه؟! بعیده !!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
می تونم بگم یک فوتبال فوق العاده از آمریکا رو دیدم ... واقعا هیچوقت ندیدم یک تیم به این شکل پرسینگ رو اجرا کنه ...

جدا لیاقتش رو داشتند .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
طرفداران اسپانیایی چطورید :)

رونان کجایی که برزیل اسپانیا پرید.... البته غره نشیم به خودمون.. یه موقع دیدی افریقای جنوبی برزیل رو برد :))

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
می تونم بگم یک فوتبال فوق العاده از آمریکا رو دیدم ... واقعا هیچوقت ندیدم یک تیم به این شکل پرسینگ رو اجرا کنه ...

جدا لیاقتش رو داشتند .
سلام دوستان

واقعا حقش بود

SMAM

Registered User
لایک‌ها
9
باور کن امریکا میتونه شگفتی ساز جام شه
icon6.gif
من دیگه حرفی ندارم!!!:D:D
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: میدونم که کسی نخواهد خوند(از افراد مربوطه البته)اما خواهش از این شبکه3 دارم
خدایا خداوندا تا امروز که مثل آدمیزاد بازیها بدون بحث کارشناسی پخش میشد نهایت مجبور بودیم گزارشگر بازی رو تحمل کنیم.اما شما رو به خدا دست از کارشناس و مفسر و....های به ویژه جلبکی بردارین که دو برابر میرن روی اعصاب ملت.به ویژه اونایی که با جنبهء کارشناسانه دادن به چیزهای آشکار و نمایان بازی که پس از مشخص شدن نتیجه بازی در پایان صحبت میکنن.اصلا" پای کارشناس که به این سیما باز میشه نتایج هم دگرگون میشه.این یارو انصاریفر رسما" یک سال پیش از جام جهانی(غیر از اون3تا تیم)بقیه تیمهای دنیا رو شست گذاشت کنار

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
شاخ گاو شکست!

دوست دارم ببینم فردا Marca چه حرفی برای گفتن داره. روزنامه ای که ایتالیا رو به خاطر برد 1-3 همین آمریکا به باد تمسخر گرفته بود!

من از اولش هم روی ایتالیا حسابی باز نکرده بودم. ولی آخه اسپانیا.. با اون فوتبال عالی شون... و البته اون همه ادعا... لووول.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شاخ گاو شکست!

دوست دارم ببینم فردا Marca چه حرفی برای گفتن داره. روزنامه ای که ایتالیا رو به خاطر برد 1-3 همین آمریکا به باد تمسخر گرفته بود!

من از اولش هم روی ایتالیا حسابی باز نکرده بودم. ولی آخه اسپانیا.. با اون فوتبال عالی شون... و البته اون همه ادعا... لووول.
خوب این طبیعی هست ... به هر حال تیمی که 35 تا بازی رو فوق العاده بازی میکنه , یک بازی رو بد بازی میکنه بالاخره اینم شانسشون افتاده الان .
و چه قدر فاجعه بود این ژاوی ... روی هر دو تا گل موثر بود .

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خوب این طبیعی هست ... به هر حال تیمی که 35 تا بازی رو فوق العاده بازی میکنه , یک بازی رو بد بازی میکنه بالاخره اینم شانسشون افتاده الان .

کلا دیشب خراب کردن ! تورس هم تا جایی که میتونست توپ لو داد ! ویا خوب بود ولی ! دو سه تا حرکت خیلی سریع زد من خیلی حال کردم !

فکر کن بیاد رئال با رونالدو و کاکا، کلا پدیده ای به نام سرعت رو میخورن !

چپ مشکل داشت اسپانیا ! ریرا خوب نبود، سیلوا بیا اونور هم خوب میشه. اینیستا هم کلا جواب گو هست برای این تیم !

مطمئنا جام جهانی جزو خوب ها خواهد بود اسپانیا !

- من امیدوارم امشب آفریقا ببره :دی

M A M A D

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
بابا ژاوی بیچاره کجاش مقصر بود؟

مقصر اون راموس ه Overrated هست که نه حمله بلده بکنه نه بلده دفاع بکنه.

Omid_Z

کاربر فعال موسیقی
کاربر فعال
لایک‌ها
213
آقا این چه وضعشه؟!http://************/files/p3s9yrtx9vks6vwkrfvl.gif

مهاجم ها که هر توپی گیرشون اومد خراب کردن!

دو تا توپ هم اومد رو دروازه اسپانیا که مدافع ها از هیچ تلاشی برای گل شدنشون فرو گذار نکردن واقعا! :دی

دو تا بازیکن اسپانیا دیشب در حد بقیه بازیکن ها نبودن! یکی ریرا یکی هم کاپدویلا(کاپدویا) ...

ولی اشکال نداره! اسپانیا قهرمان جام جهانی میشه! :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
:blink: دقیقا ژاوی چه تقصیری در دو گل داشت؟ گل دوم که صد در صد اشتباه راموس بود. واقعا در حد یک مدافع لیگ بلغارستان کار کرد. گل اول هم توپ درست به وسط دروازه زده شد، با ضرب نه چندان وحشتناکی. نمیگم کاسیاس "مقصر" بود ولی 'بهترین دروازه بان دنیا' باید چنین توپی رو میگرفت!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
طرفداران اسپانیایی چطورید :)

رونان کجایی که برزیل اسپانیا پرید.... البته غره نشیم به خودمون.. یه موقع دیدی افریقای جنوبی برزیل رو برد :))

هه هه ... من كه قبلشم گفته بودم اگر اسپانيا زور بردن امريكا رو داشت بعد بيايد دب دبه كب كبه كنيد

نامشم تو شرط بندي هستش ... سوسكه اسپانيا ... البته اينم بگم مخصوصا اسپانيا 2 تا خورد از امريكا

كه نياد فينال 10 تا بخوره

از توئ بعيده بگي آفريقا مارو بزنه ... من حتي حاضرم تو فينال شرط ببندم برزيل با تفاضل 2 گل ميبره

يعني 2-0 3-1 يا هر چي با 2 گل ... كسي خواست ببنده

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
خوشمان آمد اسپانیا حذف شد. تیم نیست بابا. همون یورو 2008 هم شانسی برد.

بالا