شتر جان
Registered User
فرزاد جان تبریک 
سلام دوستان
فرزاد جان تبریک میگم![]()
فرزاد جان تبریک![]()
سلام و درود فراوان بر رفقای تالار فوتبال که خیلی وقته افتخار هم صحبتی با ایشان را از دست داده ام. ضمنا عرض تبریک هم دارم خدمت دوست گل خودمون فرزاد عزیز بابت افتخارات اخیر
ای کاش فرصت بیشتری داشتم که مثل قدیم بیشتر می تونستم به رفقای خوب مون در PT سر بزنم و در بحث های فوتبالی که گاهی حسابی داغ می شد (مثل دو هفته پیش و بازی های جام کنفدراسیون ها) و من هم آرزو می کردم می تونستم ساعاتی رو اینجا به گپ و گفت فوتبالی بپردازم، اما ظاهرا مصیبتهای من در این مملکت اونقدر هست که نتونم دست کم هفته ای یکی دو ساعت از اینترنت استفاده کنم!:f34r:
بگذریم...
به هر حال آرزوی موفقیت دارم برای همه ی دوستان و امیدوارم اگر روزی روزگاری! (انقدر دیر به دیر شده که دیگه خودمم ناامید شدم!) گذرم افتاد این طرف ها بتونم لحظات خوبی رو در کنار عزیزان فورم فوتبال سپری کنم.
مگر اینکه آقا فرزاد همکاری , مدیری چیزی بشه ما شمارو اینجاها ببینیم . . . .خيلىخيلى بهتون تبريک ميگم فرزاد عزيز![]()
البته ديروز تو تاپيک همکاران انجمن داشتم بهتون تبريک ميگفتم، ولى تا دکمه ى ارسال رو زدم، ديدم ترد بسته شده! ولىخوب خوشحالم که بالاخره تونستم اين گل و شيرينى و کارت تبريک رو به اينجا برسونم و براتون آرزوى موفقيت نمايم ^_^
مگر اینکه آقا فرزاد همکاری , مدیری چیزی بشه ما شمارو اینجاها ببینیم . . . .![]()
البته يه سرى از تاپيکاى اينجا رو دنبال ميکنم، ولى خوب چيزى تا حالا ننوشتم.
ولى نه چرا، يه چند تا پست هم تو تاپيک 90 دارم
خيلىخيلى بهتون تبريک ميگم فرزاد عزيز![]()
البته ديروز تو تاپيک همکاران انجمن داشتم بهتون تبريک ميگفتم، ولى تا دکمه ى ارسال رو زدم، ديدم ترد بسته شده! ولىخوب خوشحالم که بالاخره تونستم اين گل و شيرينى و کارت تبريک رو به اينجا برسونم و براتون آرزوى موفقيت نمايم ^_^
فرزاد جان تبریک میگم.
تبریک میگم فرزاد جان ، امیدوارم موفق باشی![]()
فرزاد جان اونور هم تبریک گفتم اینجا هم میگم (شکلک ندارم بذارم . هیمنجوری از ما فقیر بیچاره ها قبول می کنی دیگه؟ :دی)
تبریک![]()
فرزاد جان پست مدیریتی جدیدتون رو تبریک میگم
مدیریت کجا بود برادر من یک سرباز گمنام بیش نیستم ! :دی
مدیریت کجا بود برادر من یک سرباز گمنام بیش نیستم ! :دی
ساسان جان این تاپیک رو هم اگر براتون مقدوره اسمش رو عوض کنید
پروین و تیم استيل آذين ---------------> کلوپ طرفدار ان استیل آذین
مرسی
خب اینجا همه به آقا فرزاد تبریک گفتن غیر از من ! البته فکر کنم یک جایه دیگه هم تبریک گفتم، ولی صرفا برای کم نیاوردن (!) آقا فرزاد من به شما تبریک میگم. انتخاب فوق العاده خوبی بود. بنده از طرف خودم و تمامی بچه های پرشین تولز این گلها رو تقدیم میکنم به شما :![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
پ.ن :![]()
پس منم اون جا تبریک گفتم، ولی چون همه این جا هم تبریک گفتن پس تبریک دوباره