kickboxer
Registered User
- نوشتهها
- 91
- لایکها
- 0
برای دفاع شخصی در ایران از ورزشهای زیر کدام را پیشنهاد میکنید؟
آیکیدو
هاپکیدو
وینگچون
آیکیدو
آیکیدو
هاپکیدو
وینگچون
آیکیدو
هاپکیدو
وینگچون
اگه ایکیدو و وینگ چون رو کنار هم یاد بگیری بهتره ؛ به این صورت که چندین ماه ایکیدو بری و بعد که نشست ها ؛ و راه رفتن و قفل مفصل های ابتدایی رو کاملا مسلط شدی ؛ وینگ چون ( زیر یک استاد معتبر که از یک خط معتبر به یک سازمان معتبر / ایپ من برگرده ؛ نه کیک بوکس کار و ... ) شروع کن .
اینطوری نقاط ضعف این 2 رشته رو میتونی با هم تقریبا بپوشونی .
هاپکیدو در ایران شناخته شده نیست یا مناسب نیست؟
(چون شما و نفر قبلی آنرا پیشنهاد نکردید؟)
هاپیکیدو در تمام دنیا شناخته شده هست ! میشه هاپیکدو رو خواهر کره ای آیکیدو اسم گذاشت !! ( هاپکیدو نگرش کره ای یک شاگرد کره ای دایتو ریو هست که بعد از بازگشتش به کره ؛ با ترکیبش با هنرهای کره ای دیگه اونو پدید اورده - این یکی از نظریه های بود که نه برای ردش مدرک کافی هست نه برای تاییدش - دایتو ریو اصلی ترین مدرسه تکنیک های ایکیدو هست )
ایکیدو در به حفظ و اصالت تکنیک های ژاپنی قوی تره ولی در مقابلش هاپکیدو در ضربه زدن ( مشت و لگد ) قوی تر هست
توی هاپکیدو به نرم بودن و لطیف بودن به اندازه آیکیدو ( حداقل سبک اصلی ایکی کای ) تاکید نمیشه ،
آیکیدو بیشتر حالت دفاعی داره
در ایکیدو بالانس برای ما مهمه ولی در هاپکیدو فرد ضربات پرشی !! اجرا میکنه
در هاپکیدو سلاح های زنجیر ، نیزه ، عصا ؛ علاوه بر سلاح های توی آیکیدو ( چوب ، دشنه/چاقو ، شمشیر ) اموزش داده میشه
یکی از مشکلات سبک ها و مدرس های هاپکیدو اصالت اوناس ( در تمام دنیا ) خیلیا ادعا میکنن که هاپکیدو هستن ولی در اصل تکواندو با چنتا قفل مفصل هستن !!
دیگه ، جو کلاس ایکیدو فرمال تر و رسمی تر ( سنتی ژاپنی ) تر هست .
کلا انتخاب بستگی به اینکه شخص چی میخواهد ، رشته ، سبک، استاد ، احساسات شخص . داره !!
اینا 5 تا چیز متفاوت و تاثیر گذار برای انتخاب یک رشته هستن
من به شخص یک چیز اصیل دوست دارم ، علاقه به هنرهای ژاپنی دارم ؛ ترجیح میدم تکنیک های اروم رو خشن اجرا کنم ؛ علاقه به یادگیری مشت و لگد زدن ندارم ، علاقه به محیط رسمی دارم ، استاد هم باسواد و سخت گیر میخواهم . برای همین اگه فقط بین آیکیدو و هاپکیدو قرار باشه انتخاب کنم ، میرم دنبال یک استاد خوب آیکیدو !!
ولی در دنیای واقعی آیکیدو در لیست اخرین هنرهای رزمی ژاپنی هست که ممکن کار کنم ( کاراته هم که اوکیناوایی هست ) .
از اونجا هم که وینگ چون اصل اگه گیر بیاد در باب ضربه زدن و سرعت خیلی قوی هست . میتونه مکملی باشه برای کسی که آیکیدو کار میکنه ( و دلیلش فقط دفاع شخصی و درگیری هست ؛ نه هنر و فلسفه )
ممنون از پاسختان، من زیاد به اصالت فکر نمیکنم و کلاً بخاطر علاقمندی به هنرهای رزمی تصمیم به شرکت در کلاس ندارم!
من فقط به دنبال رشتهای هستم که در مواقع خطر (همان خطرهایی که 5٪ احتمال وقوع دارند) بتواند به دادم برسد!
چند تکه فیلم آموزشی از آیکیدو دیدم و به نظرم تکنیکهایاش نمایشی آمد!
نمیدانم آیکیدو در زمانی که فردی با چاقو یا قفل فرمان یا تکه چوب حمله میکند میتواند نجات دهنده باشد یا نه؟
و اینکه چه مدت طول میکشد تا این تکنیکها آموزش داده شود؟
هاپکیدو در ایران شناخته شده نیست یا مناسب نیست؟
(چون شما و نفر قبلی آنرا پیشنهاد نکردید؟)
یه ورزش رزمی به من معرفی کنید که بدنسازی توپی داشته باشه
اول کتک خوردن بعدش کشتن حریف
حالا چی معرفی میکنین
قابل ذکره بدنه خیلی سریع هستم
سلام دوست من
و ممنون از کوشا
در مورد شناخته بودن آکیدو تو ایران نظری ندارم اما آیکدو تو ایران معتبر تر از سایر سبک ها تو ایرانه.......
در مورد هاپکیدو هم کوشا توضیح داد و چیزی که من تو ایران دیدم دوتا تکواندو کار بودن که زیادی تکنیک های تکوانو رو میزدن و من چیزی از تماس نزدیک حتی یک بار هم ندیم من فکر میکنم زیر نظر سازمان معتبری نبودن....:blink:
در اصل daito ryu aikijujutsu یکی از بهترین و قدیمی ترین ریو های زمان امپراطوری در زمان جنگهای نا منظم و منظم بوده که همگام با takeda sokaku .... معروف بوده . حتی این ریو از طرف امپراطوری مقام minamoto که یک مقام افتخاری از طرف خواندان امپراطوری به این ریو داده شد ( همون سه برگ گل یغما به رنگ آبی همراه با کانجی مخصوصش در ریو) . حتی خواستگاهش به 900 سال قبل بر میگرده.
در بعضی جا ها هم مخصوصا اروپا daito ryu jujutsu هم میگن ..
اما باید توجه داشت که morihei ueshiba پس گزراندن دوره های مختلف در همین daito ryu و شرکت در کلاس های فنی و مخصوص yoshimitsu که بدن یک جسد مرده رو واسه نقاط کیوشو کالبد شکافی میکردن (البته yoshimitso دو معنا و دو جا معنی مختلف میده که .....) گزراند و بعدها آیکیدو رو پایه ریزی کرد.
پس آیکیدو شیوه ای مدرن و بسیار شبیه daito ryu هست نه خود دایتو ریو . و خیلی ها به اشتباه فکر میکنن دایتو ریو هست.
مراسم عجیب قریبی هم تو ریوهای قدیمیشون دارن از جمله هنگام زازن روبرو دیوار میشینن و.........
http://forum.persiantools.com/newreply.php?do=newreply&p=2272101
البته بین aikijujutsu و jujutsu هم فرق و..... و جود داره که حوصله ندارم توضیح بدم:lol:
من خودم به نظم و قدیمی بودن و سنتی بودن سبک های ژاپنی علاقه دارم .
من تصمیم دارم کمی تمیرینات بدنسازی ورزش های رزمی رو تو خونه انجام بدم
لطفا اسم وزنه ای که به پای میبندند و برای پرش تمرین می کنند اگرم عکسی ازش دارین رو بگین و آیا همه جا گیر میاد؟
موتای / کونگ فو شائولین / کونگ فو توا ایرانی :happy:/ این ها همش توش بدن سازی مدل خرکی و سگ جونی زیاد داره ولی واسه سن بالا که میری خوب نیست و مفاصلت رو نابود میکنه.
واسه کتک خوردن اون بالایی ها که گفتم خوبه و واسه زدن مکتب های رزمی نرم و خشن ژاپنی میتونی انتخواب کنی
که من پیش نهاد میکنم واسه کتک خوردن و بدن سازی و چابکی بری سراغ همون موارد بالا.....
اگر زیاد دوست داری بپر بپر کنی و به قول خودت سرعتی(البته سرعتی نه به معنایی که من فکر میکنم :happy: به معنایی که تو فکر میکنی) همون موتای و کیک بوکس و شائولین ......... خوبه واست
ممنون از حسن توجه شما
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت همه.
من یه همراه از طریقت دانایی انشاء تن و روان (کونگ فو توآ) هستم. نمیخوام از این سبک یا از یارومه(پروفسور میرزایی) تعریفی بکنم.
بخاطر همین یه جمله ای از استاد ایپ میگم که ایشون فرمودند: مشکل توی سبک نیست. مشکل توی خود آدمهاست.
... مشکل از آدمهاست که سر این سبک یا اون سبک با هم سر جنگ دارند. یه نفر این سبک رو خراب میکنه-یه نفر دیگه اون سبک رو خراب میکنه. و و و اینها درست نیست.
مثل این دوست خوبمون که مطالب بالا رو نوشته.
در رابطه با مبارزات کونگ فو و کاراته مطالب زیادی دارم. مربوط به دهه 50 (از 1350 تا 1359)که کاراته کار ها (گروه آقای وارسته) از جمله آقای محمد شیران- چگونه خودشون رو کوچیک کردند. ولی همونطور که گفتم دوست ندارم سبکی از هنرهای رزمی رو خراب کنم.
با سلام خدمت عزیزان
هر کسی برای خودش یک علاقه و هدف خاص دارد که در انتخاب رشته اثر می گذارد (هیجان قدرت سرعت کاربرد)
من حدودا 3 سال هست که آی کی دو کار می کنم قبلش هم مدت کوتاهی تکواندو کار می کردم
خیلی دنبال ورزش باب طبعم گشتم تا به آی کی دو رسیدم
دلایلم هم اینا بودن:
-ورزشی که محدودیت سن نداشته باشه ودر پیری (اگر برسم) به توان ادامه داد
- از لحاظ روحی (آرامش-کنترل خشم واسترس...) به من کمک کند
-حرکات ظریف (آسان یا حتی پیچیده) داشته باشد یا فنون ترکیبی
- کاربردی باشد
-اصالت برایم خیلی مهم بود زیرا خیلی از فنون غیر از جنبه رزمی بحث پزشکی یا حتی روانشناختی دارند ولی در ایران در اکثر رشته ها به انها اهمیت نمی دهند در نتیجه اثری که بنیان گذار یک رشته رزمی بیان می کند در مورد شما اتفاق نمی افتد
اگر در موارد بالا نمونه بخواهید می توانم ذکر کنم
اگر می خواهید بدانید که فنون نمایشی است یا واقعی بهتر است به سایت ها سر بزنید و از تاریخ برگزاری همایش ها آگاه شوید و به صورت حضوری بازدید کنید البته در تمرین بعضی کلاس ها با اجازه استاد می توانید شرکت کنید و سوالاتتان را بپرسید