• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بزرگنربن دایره المعارف هنرهای رزمی به زبان فارسی

miladninja

همکاربازنشسته ورزش های رزمی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

cyb3rninja666

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
اگه ایکیدو و وینگ چون رو کنار هم یاد بگیری بهتره ؛ به این صورت که چندین ماه ایکیدو بری و بعد که نشست ها ؛ و راه رفتن و قفل مفصل های ابتدایی رو کاملا مسلط شدی ؛ وینگ چون ( زیر یک استاد معتبر که از یک خط معتبر به یک سازمان معتبر / ایپ من برگرده ؛ نه کیک بوکس کار و ... ) شروع کن .

اینطوری نقاط ضعف این 2 رشته رو میتونی با هم تقریبا بپوشونی .

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
اگه ایکیدو و وینگ چون رو کنار هم یاد بگیری بهتره ؛ به این صورت که چندین ماه ایکیدو بری و بعد که نشست ها ؛ و راه رفتن و قفل مفصل های ابتدایی رو کاملا مسلط شدی ؛ وینگ چون ( زیر یک استاد معتبر که از یک خط معتبر به یک سازمان معتبر / ایپ من برگرده ؛ نه کیک بوکس کار و ... ) شروع کن .

اینطوری نقاط ضعف این 2 رشته رو میتونی با هم تقریبا بپوشونی .

هاپکیدو در ایران شناخته شده نیست یا مناسب نیست؟
(چون شما و نفر قبلی آنرا پیشنهاد نکردید؟)

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13

هاپیکیدو در تمام دنیا شناخته شده هست ! میشه هاپیکدو رو خواهر کره ای آیکیدو اسم گذاشت !! ( هاپکیدو نگرش کره ای یک شاگرد کره ای دایتو ریو هست که بعد از بازگشتش به کره ؛ با ترکیبش با هنرهای کره ای دیگه اونو پدید اورده - این یکی از نظریه های بود که نه برای ردش مدرک کافی هست نه برای تاییدش - دایتو ریو اصلی ترین مدرسه تکنیک های ایکیدو هست )

ایکیدو در به حفظ و اصالت تکنیک های ژاپنی قوی تره ولی در مقابلش هاپکیدو در ضربه زدن ( مشت و لگد ) قوی تر هست

توی هاپکیدو به نرم بودن و لطیف بودن به اندازه آیکیدو ( حداقل سبک اصلی ایکی کای ) تاکید نمیشه ،

آیکیدو بیشتر حالت دفاعی داره

در ایکیدو بالانس برای ما مهمه ولی در هاپکیدو فرد ضربات پرشی !! اجرا میکنه

در هاپکیدو سلاح های زنجیر ، نیزه ، عصا ؛ علاوه بر سلاح های توی آیکیدو ( چوب ، دشنه/چاقو ، شمشیر ) اموزش داده میشه

یکی از مشکلات سبک ها و مدرس های هاپکیدو اصالت اوناس ( در تمام دنیا ) خیلیا ادعا میکنن که هاپکیدو هستن ولی در اصل تکواندو با چنتا قفل مفصل هستن !!

دیگه ، جو کلاس ایکیدو فرمال تر و رسمی تر ( سنتی ژاپنی ) تر هست .

کلا انتخاب بستگی به اینکه شخص چی میخواهد ، رشته ، سبک، استاد ، احساسات شخص . داره !!
اینا 5 تا چیز متفاوت و تاثیر گذار برای انتخاب یک رشته هستن

من به شخص یک چیز اصیل دوست دارم ، علاقه به هنرهای ژاپنی دارم ؛ ترجیح میدم تکنیک های اروم رو خشن اجرا کنم ؛ علاقه به یادگیری مشت و لگد زدن ندارم ، علاقه به محیط رسمی دارم ، استاد هم باسواد و سخت گیر میخواهم . برای همین اگه فقط بین آیکیدو و هاپکیدو قرار باشه انتخاب کنم ، میرم دنبال یک استاد خوب آیکیدو !!

ولی در دنیای واقعی آیکیدو در لیست اخرین هنرهای رزمی ژاپنی هست که ممکن کار کنم ( کاراته هم که اوکیناوایی هست ) .

از اونجا هم که وینگ چون اصل اگه گیر بیاد در باب ضربه زدن و سرعت خیلی قوی هست . میتونه مکملی باشه برای کسی که آیکیدو کار میکنه ( و دلیلش فقط دفاع شخصی و درگیری هست ؛ نه هنر و فلسفه )

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
هاپیکیدو در تمام دنیا شناخته شده هست ! میشه هاپیکدو رو خواهر کره ای آیکیدو اسم گذاشت !! ( هاپکیدو نگرش کره ای یک شاگرد کره ای دایتو ریو هست که بعد از بازگشتش به کره ؛ با ترکیبش با هنرهای کره ای دیگه اونو پدید اورده - این یکی از نظریه های بود که نه برای ردش مدرک کافی هست نه برای تاییدش - دایتو ریو اصلی ترین مدرسه تکنیک های ایکیدو هست )

ایکیدو در به حفظ و اصالت تکنیک های ژاپنی قوی تره ولی در مقابلش هاپکیدو در ضربه زدن ( مشت و لگد ) قوی تر هست

توی هاپکیدو به نرم بودن و لطیف بودن به اندازه آیکیدو ( حداقل سبک اصلی ایکی کای ) تاکید نمیشه ،

آیکیدو بیشتر حالت دفاعی داره

در ایکیدو بالانس برای ما مهمه ولی در هاپکیدو فرد ضربات پرشی !! اجرا میکنه

در هاپکیدو سلاح های زنجیر ، نیزه ، عصا ؛ علاوه بر سلاح های توی آیکیدو ( چوب ، دشنه/چاقو ، شمشیر ) اموزش داده میشه

یکی از مشکلات سبک ها و مدرس های هاپکیدو اصالت اوناس ( در تمام دنیا ) خیلیا ادعا میکنن که هاپکیدو هستن ولی در اصل تکواندو با چنتا قفل مفصل هستن !!

دیگه ، جو کلاس ایکیدو فرمال تر و رسمی تر ( سنتی ژاپنی ) تر هست .

کلا انتخاب بستگی به اینکه شخص چی میخواهد ، رشته ، سبک، استاد ، احساسات شخص . داره !!
اینا 5 تا چیز متفاوت و تاثیر گذار برای انتخاب یک رشته هستن

من به شخص یک چیز اصیل دوست دارم ، علاقه به هنرهای ژاپنی دارم ؛ ترجیح میدم تکنیک های اروم رو خشن اجرا کنم ؛ علاقه به یادگیری مشت و لگد زدن ندارم ، علاقه به محیط رسمی دارم ، استاد هم باسواد و سخت گیر میخواهم . برای همین اگه فقط بین آیکیدو و هاپکیدو قرار باشه انتخاب کنم ، میرم دنبال یک استاد خوب آیکیدو !!

ولی در دنیای واقعی آیکیدو در لیست اخرین هنرهای رزمی ژاپنی هست که ممکن کار کنم ( کاراته هم که اوکیناوایی هست ) .

از اونجا هم که وینگ چون اصل اگه گیر بیاد در باب ضربه زدن و سرعت خیلی قوی هست . میتونه مکملی باشه برای کسی که آیکیدو کار میکنه ( و دلیلش فقط دفاع شخصی و درگیری هست ؛ نه هنر و فلسفه )

ممنون از پاسخ‌تان، من زیاد به اصالت فکر نمی‌کنم و کلاً بخاطر علاقمندی به هنرهای رزمی تصمیم به شرکت در کلاس ندارم!
من فقط به دنبال رشته‌ای هستم که در مواقع خطر (همان خطرهایی که 5٪ احتمال وقوع دارند) بتواند به دادم برسد!

چند تکه فیلم آموزشی از آیکیدو دیدم و به نظرم تکنیک‌های‌اش نمایشی آمد!
نمی‌دانم آیکیدو در زمانی که فردی با چاقو یا قفل فرمان یا تکه چوب حمله می‌کند می‌تواند نجات دهنده باشد یا نه؟
و اینکه چه مدت طول می‌کشد تا این تکنیک‌ها آموزش داده شود؟

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
ممنون از پاسخ‌تان، من زیاد به اصالت فکر نمی‌کنم و کلاً بخاطر علاقمندی به هنرهای رزمی تصمیم به شرکت در کلاس ندارم!
من فقط به دنبال رشته‌ای هستم که در مواقع خطر (همان خطرهایی که 5٪ احتمال وقوع دارند) بتواند به دادم برسد!

چند تکه فیلم آموزشی از آیکیدو دیدم و به نظرم تکنیک‌های‌اش نمایشی آمد!
نمی‌دانم آیکیدو در زمانی که فردی با چاقو یا قفل فرمان یا تکه چوب حمله می‌کند می‌تواند نجات دهنده باشد یا نه؟
و اینکه چه مدت طول می‌کشد تا این تکنیک‌ها آموزش داده شود؟

خوب اول به شما توصیه میکنم که به صورت خصوصی کلاس برید چون وقتی تو کلاس عمومی هستید باید طبق برنامه و سنت های کلاس باشید ؛ در خصوصی میتونید به استاد بگید من فقط فلان چیز رو میخواهم .

هاپکیدو و ایکیدو هم گفتم از نظر قفل مفصل و تکنیک های اینطوری بسیار شبیه هستن ؛ آیکیدو تکنیک رو با ارامش و سرعت پایین اجرا میکنه ؛ هاپکیدو سریع و خشن .

تمام مکاتب رزمی ژاپنی از بیرون نمایشی به نظر می رسند ( کاراته رو ژاپنی حساب نمیکنیم ) ؛ منم همیشه قبل از اینکه وارد کلاس یک هنر رزمی اصیل ژاپنی بشم این نظر رو داشتم و فکر میکردم کاری نیست و اجرا کردنش هم اسون و سریع هست . ولی معلوم شد در هر دو مورد اشتباه میکردم .

از نظر موثر بودن به هر حال اینها مجموعه تکنیک هایی هستند ( در مورد ایکیدو و جودو ؛ آرام شده و جمع اوری شده ) از مدارس جنگی ژاپن ؛ ژاپنی که 8 قرن درگیر خونین ترین جنگ های داخلی و خارجی بوده ( جدا از جنگهای جهانی و جنگ های معاصر) - تکنیک های هستن که تو میدان جنگ تست شدن و چون اجرا کننده های این تکنیک ها کمترین صدمه رو دیدن این تکنیک ها حفظ شدن و به نسل های بعد انتقال داده شدن .یکی از دلایلی که اصالت برای من مهمه اینه . ( و اینکه تکنیک ها هم بر اساس همون اصالت اموزش داده بشه ؛ نه یک تکنیک اصیل رو هر بار یک جور اجرا کنن به دلیل روحیه و ... ) .

فکر نکنم در مقابل چاقو و چوب ، فرد مورد حمله قرار گرفته بتونه با دست خالی و فقط با مشت و لگد بهترین نتیجه رو بگیره ؛ احتیاج به گلاویزی و خلا سلاح هست ( به عنوان آخرین چاره ، اگه نشه فرار کرد و عقب نشینی کرد ) .
اگه شما جدا از این فکر میکنید سبک های همانند کیک بوکس زیاد هست .

از نظر یادگیری ؛ یادگیری اصول و به اصطلاح اجرای صحیح و از بر شدنش تو هنرهای این چنینی مدت زمان بیشتری نسبت به یادگیری اصول کیک بوکس و کاراته و غیره داره . و شما حداقل بین 6 ماه تا 12 ماه بسته به سبک و استاد ( فشرده کار کردن ) احتیاج به زمان دارید .

البته به صورت خصوصی زمان فوق کمتر میشه !!! چون هم یک سری قواعد اموزش داده نمیشه به شما هم اینکه فشرده تر کار میکنید

R.H

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
کسی می دونه غرب کشور نمایندگی وینگ چون هست یا نه؟
با تشکر

knh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه ورزش رزمی به من معرفی کنید که بدنسازی توپی داشته باشه
اول کتک خوردن بعدش کشتن حریف

حالا چی معرفی میکنین
قابل ذکره بدنه خیلی سریع هستم

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022

سلام دوست من
و ممنون از کوشا

در مورد شناخته بودن آکیدو تو ایران نظری ندارم اما آیکدو تو ایران معتبر تر از سایر سبک ها تو ایرانه.......

در مورد هاپکیدو هم کوشا توضیح داد و چیزی که من تو ایران دیدم دوتا تکواندو کار بودن که زیادی تکنیک های تکوانو رو میزدن و من چیزی از تماس نزدیک حتی یک بار هم ندیم من فکر میکنم زیر نظر سازمان معتبری نبودن....:blink:

در اصل daito ryu aikijujutsu یکی از بهترین و قدیمی ترین ریو های زمان امپراطوری در زمان جنگهای نا منظم و منظم بوده که همگام با takeda sokaku .... معروف بوده . حتی این ریو از طرف امپراطوری مقام minamoto که یک مقام افتخاری از طرف خواندان امپراطوری به این ریو داده شد ( همون سه برگ گل یغما به رنگ آبی همراه با کانجی مخصوصش در ریو) . حتی خواستگاهش به 900 سال قبل بر میگرده.
در بعضی جا ها هم مخصوصا اروپا daito ryu jujutsu هم میگن ..:eek:
اما باید توجه داشت که morihei ueshiba پس گزراندن دوره های مختلف در همین daito ryu و شرکت در کلاس های فنی و مخصوص yoshimitsu که بدن یک جسد مرده رو واسه نقاط کیوشو کالبد شکافی میکردن (البته yoshimitso دو معنا و دو جا معنی مختلف میده که .....) گزراند و بعدها آیکیدو رو پایه ریزی کرد.
پس آیکیدو شیوه ای مدرن و بسیار شبیه daito ryu هست نه خود دایتو ریو . و خیلی ها به اشتباه فکر میکنن دایتو ریو هست.:cool:
مراسم عجیب قریبی هم تو ریوهای قدیمیشون دارن از جمله هنگام زازن روبرو دیوار میشینن و.........

البته بین aikijujutsu و jujutsu هم فرق و..... و جود داره که حوصله ندارم توضیح بدم:lol:

من خودم به نظم و قدیمی بودن و سنتی بودن سبک های ژاپنی علاقه دارم .

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
یه ورزش رزمی به من معرفی کنید که بدنسازی توپی داشته باشه
اول کتک خوردن بعدش کشتن حریف

حالا چی معرفی میکنین
قابل ذکره بدنه خیلی سریع هستم

موتای / کونگ فو شائولین / کونگ فو توا ایرانی :happy:/ این ها همش توش بدن سازی مدل خرکی و سگ جونی زیاد داره ولی واسه سن بالا که میری خوب نیست و مفاصلت رو نابود میکنه.

واسه کتک خوردن اون بالایی ها که گفتم خوبه و واسه زدن مکتب های رزمی نرم و خشن ژاپنی میتونی انتخواب کنی
که من پیش نهاد میکنم واسه کتک خوردن و بدن سازی و چابکی بری سراغ همون موارد بالا.....:cool:

اگر زیاد دوست داری بپر بپر کنی و به قول خودت سرعتی(البته سرعتی نه به معنایی که من فکر میکنم :happy: به معنایی که تو فکر میکنی:p ) همون موتای و کیک بوکس و شائولین ......... خوبه واست:D

ممنون از حسن توجه شما

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
سلام دوست من
و ممنون از کوشا

در مورد شناخته بودن آکیدو تو ایران نظری ندارم اما آیکدو تو ایران معتبر تر از سایر سبک ها تو ایرانه.......

در مورد هاپکیدو هم کوشا توضیح داد و چیزی که من تو ایران دیدم دوتا تکواندو کار بودن که زیادی تکنیک های تکوانو رو میزدن و من چیزی از تماس نزدیک حتی یک بار هم ندیم من فکر میکنم زیر نظر سازمان معتبری نبودن....:blink:

در اصل daito ryu aikijujutsu یکی از بهترین و قدیمی ترین ریو های زمان امپراطوری در زمان جنگهای نا منظم و منظم بوده که همگام با takeda sokaku .... معروف بوده . حتی این ریو از طرف امپراطوری مقام minamoto که یک مقام افتخاری از طرف خواندان امپراطوری به این ریو داده شد ( همون سه برگ گل یغما به رنگ آبی همراه با کانجی مخصوصش در ریو) . حتی خواستگاهش به 900 سال قبل بر میگرده.
در بعضی جا ها هم مخصوصا اروپا daito ryu jujutsu هم میگن ..:eek:
اما باید توجه داشت که morihei ueshiba پس گزراندن دوره های مختلف در همین daito ryu و شرکت در کلاس های فنی و مخصوص yoshimitsu که بدن یک جسد مرده رو واسه نقاط کیوشو کالبد شکافی میکردن (البته yoshimitso دو معنا و دو جا معنی مختلف میده که .....) گزراند و بعدها آیکیدو رو پایه ریزی کرد.
پس آیکیدو شیوه ای مدرن و بسیار شبیه daito ryu هست نه خود دایتو ریو . و خیلی ها به اشتباه فکر میکنن دایتو ریو هست.:cool:
مراسم عجیب قریبی هم تو ریوهای قدیمیشون دارن از جمله هنگام زازن روبرو دیوار میشینن و.........
http://forum.persiantools.com/newreply.php?do=newreply&p=2272101
البته بین aikijujutsu و jujutsu هم فرق و..... و جود داره که حوصله ندارم توضیح بدم:lol:

من خودم به نظم و قدیمی بودن و سنتی بودن سبک های ژاپنی علاقه دارم .

اوهم تایید میشه ولی خوب این ایین اول کلاس خوب برمیگرده به تقریبا اکثر سبک های سنتی ؛ که بر اساس اینکه شینتو هستن یا بودو ، اون ذکر و احوال خود رو دارن ؛ به هر حال مهم هست خصوصا تو سبکی مثل ایکیدو که رو کی و هماهنگی و لطافت تاکید داره .

در مورد اسم اصلی ریو ، فکر کنم دایتو ریو جوجوتسو اسم اصلی و قدیمی ترش هست تا آیکی جوجوتسو . این نکته هم که ایکیجوتسو نوعی از جوجوتسو هست تاید میکنه این گفته منو .

یه ایراد ظریف هم حرفت داشت ؛ خود دایتو ریو زیاد قدیمی نیست ولی آموزش هاش که نسل به نسل منتقل شده 900 سال عمر داره ولی خود دایتو ریو حدودا 120سالی . ( اواخر 1880 فکر کنم )

در مورد اونا هم که فکر میکنن ایکیدو دایتو ریو هست که کاملا اشتباه هست ؛ خصوصا در مورد سلاح هاش . تو همین تاپیک یک بار اسم 2-3 مدرسه دیگه که از تکنیک ها و آموزش هاش در آیکیدو استفاده شده اسم برده شده - که مهمترینش یکی از شاخه های کوکیشین ریو بوده ( لطفا با کیوکوشین کاراته اشتباه نگیرید . لول ) ...

موفق باشید

knh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من تصمیم دارم کمی تمیرینات بدنسازی ورزش های رزمی رو تو خونه انجام بدم
لطفا اسم وزنه ای که به پای میبندند و برای پرش تمرین می کنند اگرم عکسی ازش دارین رو بگین و آیا همه جا گیر میاد؟

miladninja

کاربر فعال
لایک‌ها
3,022
من تصمیم دارم کمی تمیرینات بدنسازی ورزش های رزمی رو تو خونه انجام بدم
لطفا اسم وزنه ای که به پای میبندند و برای پرش تمرین می کنند اگرم عکسی ازش دارین رو بگین و آیا همه جا گیر میاد؟

لوازم ورزشی ها دارن

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
تو ایران من فقط یک نوع دیدم که اونم اکثر رزمی ها دارن ، یک کیسه هست که توش میله قرار میگیره !
بگی وزنه پا بهت میدن
اگه هم میخوای از خارج سفارش بدی و چیزای مختلف رو تست کنی دنبال
" speed trainers " یا " speed training equipment " بگرد

hamrah(otaymi)

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موتای / کونگ فو شائولین / کونگ فو توا ایرانی :happy:/ این ها همش توش بدن سازی مدل خرکی و سگ جونی زیاد داره ولی واسه سن بالا که میری خوب نیست و مفاصلت رو نابود میکنه.

واسه کتک خوردن اون بالایی ها که گفتم خوبه و واسه زدن مکتب های رزمی نرم و خشن ژاپنی میتونی انتخواب کنی
که من پیش نهاد میکنم واسه کتک خوردن و بدن سازی و چابکی بری سراغ همون موارد بالا.....:cool:

اگر زیاد دوست داری بپر بپر کنی و به قول خودت سرعتی(البته سرعتی نه به معنایی که من فکر میکنم :happy: به معنایی که تو فکر میکنی:p ) همون موتای و کیک بوکس و شائولین ......... خوبه واست:D

ممنون از حسن توجه شما

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت همه.
من یه همراه از طریقت دانایی انشاء تن و روان (کونگ فو توآ) هستم. نمیخوام از این سبک یا از یارومه(پروفسور میرزایی) تعریفی بکنم.
بخاطر همین یه جمله ای از استاد ایپ میگم که ایشون فرمودند: مشکل توی سبک نیست. مشکل توی خود آدمهاست.
... مشکل از آدمهاست که سر این سبک یا اون سبک با هم سر جنگ دارند. یه نفر این سبک رو خراب میکنه-یه نفر دیگه اون سبک رو خراب میکنه. و و و اینها درست نیست.
مثل این دوست خوبمون که مطالب بالا رو نوشته.

در رابطه با مبارزات کونگ فو و کاراته مطالب زیادی دارم. مربوط به دهه 50 (از 1350 تا 1359)که کاراته کار ها (گروه آقای وارسته) از جمله آقای محمد شیران- چگونه خودشون رو کوچیک کردند. ولی همونطور که گفتم دوست ندارم سبکی از هنرهای رزمی رو خراب کنم.

cyb3rninja666

کاربر فعال
لایک‌ها
13
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت همه.
من یه همراه از طریقت دانایی انشاء تن و روان (کونگ فو توآ) هستم. نمیخوام از این سبک یا از یارومه(پروفسور میرزایی) تعریفی بکنم.
بخاطر همین یه جمله ای از استاد ایپ میگم که ایشون فرمودند: مشکل توی سبک نیست. مشکل توی خود آدمهاست.
... مشکل از آدمهاست که سر این سبک یا اون سبک با هم سر جنگ دارند. یه نفر این سبک رو خراب میکنه-یه نفر دیگه اون سبک رو خراب میکنه. و و و اینها درست نیست.
مثل این دوست خوبمون که مطالب بالا رو نوشته.

در رابطه با مبارزات کونگ فو و کاراته مطالب زیادی دارم. مربوط به دهه 50 (از 1350 تا 1359)که کاراته کار ها (گروه آقای وارسته) از جمله آقای محمد شیران- چگونه خودشون رو کوچیک کردند. ولی همونطور که گفتم دوست ندارم سبکی از هنرهای رزمی رو خراب کنم.

خوش آمدی به فروم

این حرفی که شما میزنی انتقاد بهش وارده . این که بین سبک ها ، هنرها ، ورزش ها و مکاتب رزمی مشابه اختلاف هست و یکی از دیگری برتره شکی درش نیست ( گفتم مشابه چون نمیشه یه ورزش رزمی که هدفش رینگ هست رو مثلا با یه هنر رزمی که برای ارامش هست یا با یک مکتب جنگی که هدفش کشتن هست مقایسه کرد ؛ مقایسه سیب با پرتقال درست نیست ) و همیشه در تاریخ گروه هایی که با هم جنگ داشتن برای پیروزی به سراغ مکتبی می رفتن که توی جنگ بیشتر کارا بده و بعدا هم در زمان صلح همونطور که استاد های یک سبک رزمی توانایی هاشون رو با هم می سنجیدن ، یک تیم از یک مدرسه یا مکتب خاص میرفته و با یک تیم و مکتب خاص دیگه مبارزه میکرده . ( بحث واقعیت میکنم نه فیلم های سینمایی )

این طور که شما گفتی پس باید یک سبک جهانی رزمی داشته باشیم . و بعد که سبک جهانی داشتیم دیگه چیزی نداشته باشیم چون احتیاج به رزم دیگه نداریم .

در مورد اینکه می گید کسی سبکی رو خراب میکنه ، خیر اینطور نیست ، خود سبک خودش رو خراب میکنه با اعمال خودش یا طرفداراش . وقتی اغراق باشه ، وقتی دروغ باشه ، وقتی سبک ابداعی باشه و ... انتقاد های خاص خودش رو داره . به همه سبک ها ، ورزش ها ، هنرها ، مکاتب رزمی انتقاد هست ولی اینکه انتقاد به چی و به چه دلیل مهمه .

من هم یادم نمی یاد تازگی ها بحثی در مورد مبارزه کسایی که توا / پر توا کار می کنن با کاراته کا ها شده باشه . اگه شده یک اشاره کن لطفا . در ضمن خوشحال میشیم اگه مطالبت رو اینجا بزاری

به هر حال به فروم خوش امدی و امیدوارم بتونیم از هم چیز یاد بگیریم

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام خدمت عزیزان
هر کسی برای خودش یک علاقه و هدف خاص دارد که در انتخاب رشته اثر می گذارد (هیجان قدرت سرعت کاربرد)
من حدودا 3 سال هست که آی کی دو کار می کنم قبلش هم مدت کوتاهی تکواندو کار می کردم
خیلی دنبال ورزش باب طبعم گشتم تا به آی کی دو رسیدم
دلایلم هم اینا بودن:
-ورزشی که محدودیت سن نداشته باشه ودر پیری (اگر برسم) به توان ادامه داد
- از لحاظ روحی (آرامش-کنترل خشم واسترس...) به من کمک کند
-حرکات ظریف (آسان یا حتی پیچیده) داشته باشد یا فنون ترکیبی
- کاربردی باشد
-اصالت برایم خیلی مهم بود زیرا خیلی از فنون غیر از جنبه رزمی بحث پزشکی یا حتی روانشناختی دارند ولی در ایران در اکثر رشته ها به انها اهمیت نمی دهند در نتیجه اثری که بنیان گذار یک رشته رزمی بیان می کند در مورد شما اتفاق نمی افتد
اگر در موارد بالا نمونه بخواهید می توانم ذکر کنم
اگر می خواهید بدانید که فنون نمایشی است یا واقعی بهتر است به سایت ها سر بزنید و از تاریخ برگزاری همایش ها آگاه شوید و به صورت حضوری بازدید کنید البته در تمرین بعضی کلاس ها با اجازه استاد می توانید شرکت کنید و سوالاتتان را بپرسید

Last edited:

ehsan_iace

Registered User
لایک‌ها
763
با سلام خدمت عزیزان
هر کسی برای خودش یک علاقه و هدف خاص دارد که در انتخاب رشته اثر می گذارد (هیجان قدرت سرعت کاربرد)
من حدودا 3 سال هست که آی کی دو کار می کنم قبلش هم مدت کوتاهی تکواندو کار می کردم
خیلی دنبال ورزش باب طبعم گشتم تا به آی کی دو رسیدم
دلایلم هم اینا بودن:
-ورزشی که محدودیت سن نداشته باشه ودر پیری (اگر برسم) به توان ادامه داد
- از لحاظ روحی (آرامش-کنترل خشم واسترس...) به من کمک کند
-حرکات ظریف (آسان یا حتی پیچیده) داشته باشد یا فنون ترکیبی
- کاربردی باشد
-اصالت برایم خیلی مهم بود زیرا خیلی از فنون غیر از جنبه رزمی بحث پزشکی یا حتی روانشناختی دارند ولی در ایران در اکثر رشته ها به انها اهمیت نمی دهند در نتیجه اثری که بنیان گذار یک رشته رزمی بیان می کند در مورد شما اتفاق نمی افتد
اگر در موارد بالا نمونه بخواهید می توانم ذکر کنم
اگر می خواهید بدانید که فنون نمایشی است یا واقعی بهتر است به سایت ها سر بزنید و از تاریخ برگزاری همایش ها آگاه شوید و به صورت حضوری بازدید کنید البته در تمرین بعضی کلاس ها با اجازه استاد می توانید شرکت کنید و سوالاتتان را بپرسید

از لحاظ کاربردی بودن تکنیک‌ها در دفاع شخصی، آیکیدو چطور است؟

تکنیک‌های اصلی‌اش را در طی چند جلسه می‌توان یاد گرفت؟

آیا احتیاج به بدن سازی پیش از شرکت در کلاس دارد؟

mrachem

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام
3* در مورد بدن سازی باید بگم هر ورزشی بسته به نیازش بدن سازی مخصوص به خودش رو داره
البته انجام بدن سازی سرعت رشد رو در هر زمینه ای افزایش میده (بستگی به فیزیک شما داره)
چون تمرینات آی کی دو پله پله صورت می گیره بدن به تدریج آماده میشه ولی اگر بدن آماده باشه خب چه بهتر
در آی کی دو افت زدن (اوکمی) مهمترین تمرین است و قوی کردن مفاصل اهم واجبات می باشد
2* در طول زمان تکنیک های زیادی به آی کی دو اضافه شده و تکنیک های اصلی هم بعضا گسترش یافته
در آی کی دو هم مانند ورزش های رزمی دیگر تمرین مهمترین بخش است شاید تکنیک های اصلی مد نظر شما به تعداد انگشتان دست هم نرسد و کلا روی هم در 5 دقیقه اجرا شوند ولی اجرای آنها مستلزم تلاش و تمرین است
به علت وجود ریزه کاری ها در هر فن تمرین فقط باعث میشود به اصطلاح فن در بدن شما بیفتد
در مجموع با توجه به مواردی که در زیر می آید در هرجلسه می توان 2 یا 3 فن یاد گرفت

Last edited:
بالا