• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

بررسی مشکلات ADSL - سخت افزاری - نرم افزاری

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ممون که پاسخ دادید...
پس مشکل از خود صبا هست چونکه بالای آنها هم نوشته که:
This information reflects the current status of your DSL connection

ولی توی خود سایت صبا هم که میرم ریز مصرفم را بگیرم در قسمت نوع سرویس زده:
نقره 512کيلوبيت حجم 10 گیگابایت یک ماهه جمعا 10 گیگابایت

خود نمایندگی هم میگه به احتمال زیاد به خاطر خطتتون که فیبر نوری هست این مشکل به وجود آمده!!!
همشون چرند میگن! نه اون عدد ربطی به سرعت دانلود داره و نه خط PCM میتونه بالای 3-4 کیلوبایت دیتا رد و بدل کنه! اصلا رانژه نمیشه برای DSL که بخواد سرعتش کم باشه!

M.J.M

Registered User
لایک‌ها
16
همشون چرند میگن! نه اون عدد ربطی به سرعت دانلود داره و نه خط PCM میتونه بالای 3-4 کیلوبایت دیتا رد و بدل کنه! اصلا رانژه نمیشه برای DSL که بخواد سرعتش کم باشه!

خب یعنی الان مشکل از کجاست وحید جان؟
من رفتم تو خود دفتر با مدیرش صحبت کردم گفت که خطهای DLC که فیبر نوری هستش تنظیماتش دست ما نیست و با خود مخابراته....بعد زنگ زد با مسئول مخابرات منطقه امان صحبت کرد و گفت که سرعت این خط را باز بذارند.... حالا قرار شده که درست کنند ببینم تا چی میشه.....

Sensero

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یک مودم ADSL TP-Link 8816 دارم که بصورت LAN به مادر برد نصبش کردم. یوزر و پسورد ADSL رو هم از شرکت گرفتم. حالا مشکل اینجاست که این Router با کارت شبکه مشکل داره یعنی کانکشن LAN or HighSpeed Internet نمی سازه و وقتی دستوره Ping 192.168.1.1 رو تو cmd اجرا میکنم مینویسه:
Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data:

Destination host unreachable.

Ping statistics for 192.168.1.1:
Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss),​
باید چیکار کنم ؟ :((

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
خب یعنی الان مشکل از کجاست وحید جان؟
من رفتم تو خود دفتر با مدیرش صحبت کردم گفت که خطهای DLC که فیبر نوری هستش تنظیماتش دست ما نیست و با خود مخابراته....بعد زنگ زد با مسئول مخابرات منطقه امان صحبت کرد و گفت که سرعت این خط را باز بذارند.... حالا قرار شده که درست کنند ببینم تا چی میشه.....
حاجی امکان نداره خط فیبر باشه! خطی که فیبر باشه اصلا به 256 هم نمیرسه! در مورد اپ استریم و داوون استریم هم خیلی مهم این عدد چیه! من 3 تا مودم دارم یکی میزنه 256 یکی میزنه 512 یکی میزنه 604!سرعت همشون هم یکیه! در مورد جوابگویی صبا نت در این حد شما میگی هم حرفت خیلی عجیب و خنده داره! من 10 نفر رو میشناسم که سرویسشون رو تمدید نمیکنن حتی اینا از زور نداشتن پورت انوقت بیان دستور بدن به مراکز فلان کارو بکنن! تقریبا شبیه 1 جکه!

M.J.M

Registered User
لایک‌ها
16
حاجی امکان نداره خط فیبر باشه! خطی که فیبر باشه اصلا به 256 هم نمیرسه! در مورد اپ استریم و داوون استریم هم خیلی مهم این عدد چیه! من 3 تا مودم دارم یکی میزنه 256 یکی میزنه 512 یکی میزنه 604!سرعت همشون هم یکیه! در مورد جوابگویی صبا نت در این حد شما میگی هم حرفت خیلی عجیب و خنده داره! من 10 نفر رو میشناسم که سرویسشون رو تمدید نمیکنن حتی اینا از زور نداشتن پورت انوقت بیان دستور بدن به مراکز فلان کارو بکنن! تقریبا شبیه 1 جکه!

در مورد برخورد صبا هم حق با شماست البته در تهران! چون من تهران نیستم اما یکبار که زنگ زدم تهران بماند بعد از هفتخوان رستم وصل شدم واحد پشتیبانی....خلاصه فهمیدم که چه ادمهای بی ..... هستند. یارو اینقدر ن.ف.ه.م که من دارم حرف میزنم و مشکل را توضیح میدهم وسط حرفم گوشی را قطع میکنه!!!
اینجا از نظر برخورد وضعشون خوبه و خدائیش مشکلی باشه پیگیری می کنند.:happy:

در مورد سرعت بالاتر از 256 هم چرا امکانپذیر هست. منتها طبق تخقیقاتی که من کردم دست مخابرات هست نه ISP. چون در حالت معمولی برای DSL خط میره اتاق MDF و از اونجا میره DSLAM که تبدیل به دیتا بشه و بعد برمیرگرده به خط مشترک. این برای خطوط مسی و معمولی هست که تنظیمات پورت و سرعت همه دست ISP . اما در فیبر نوری یک واسطه اضافی میخوره و اون هم کارتی هست که VOICE را تبدیل به DATA میکنه فکر کنم اسمش CCS باشه. و چون این کارت از تجهیزاتی هست که خود مخابرات میذاره نظارتش هم با خودش هست. در واقع ISP ها هیچ نظارتی روی خطوط فیبر نوری ندارند و این هم یکی از علتهایی هست که برای ارائه ADSL به این خطها طفره میرند. فقط میتونه به مخابرات بگه که سرعت خط فلان مشترک را تا چقدر باز بذارید!

P-khakestari

همکار بازنشسته
لایک‌ها
290
سلام دوستان،
من چند روز پیش میخواستم از طریق usb دستگاه adsl رو به کامپیوتر نصب کنم.
هرکاری کردم کامپیوتر کامل نمیشناسه؟
اصولا تا به حال با usb دستگله dsl رو راه انداخته؟
من رو دو مدل asus , porche IT تست کردم نشده؟
آیا تکنیک و نرم افزاره خاصی می طلبه؟
خوشحال میشم راهنمایی کنید؟
با تشکر

Javacl

Registered User
لایک‌ها
1,026
سلام دوستان،
من چند روز پیش میخواستم از طریق usb دستگاه adsl رو به کامپیوتر نصب کنم.
هرکاری کردم کامپیوتر کامل نمیشناسه؟
اصولا تا به حال با usb دستگله dsl رو راه انداخته؟
من رو دو مدل asus , porche IT تست کردم نشده؟
آیا تکنیک و نرم افزاره خاصی می طلبه؟
خوشحال میشم راهنمایی کنید؟
با تشکر

سلام،من مودمم رو از طریق lan راه میندازم و از یو اس بی استفاده نمیکنم،ولی یه بار تجربه ی شما رو داشتم که هر کار میکردیم مراحل نصب مودم کامل نمیشد،دلیلش هم اینه که چون مودم برقش رو از یو اس بی میگیره ممکنه برق بهش کافی نرسه (تنها مشکلش هم همینه) ممکنه پاور کامپیوتر ضعیف باشه اگه کامپیوتری دیگه اونجا داری رو اون تست کن یا پاور دوستت رو بگیر ببین درست میشه یا نه؟ اگه نشد مشکل خود مودم هستش یا درگاه یو اس بیه شما ...

grando_alireza

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان!
من به تازگی adslگرفتم بعد از یک مدت که کار می کنم یک پیغام که به svchost.exeاشاره می کنه می یاد و اینترنت قطع می شه!
هر کی راه حلشو می دونه کمک کنه ممنون می شم!

jahanifar

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
اینترنت بنده چند وقته سرعت دانلودش کم شده پهنای باند من 512 هست و با سرعت حدود 62 دانلود میکردم الان 2/3 روزی میشه که سرعتم افت کرده و در حدود 30 شده به شرکت زنگ زدم میگه ما مشکلی نداریم حالا قراره یک نفر رو بفرستن شنبه بیاد گفتن اگه مشکل از شما باشه فاکتور میکنیم براتون!
خیلی جالبه دانلود که میکنم با سرعت 30 و ping که میگیرم از 4.2.2.4 و سایت یاهو تغییر زیادی در ping time ایجاد نمیشه
با دو تا نرم افزار مدیرت دانلود از جمله idm و flash get و دو تا ویندوز مختلف نیز تست کردم ولی فرق زیادی نکرد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

mahmoodifar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام خدمت دوستان

من [جدیدا یک مشکل جالب دارم

ویندوز xp استفاده می کنم و مودم adsl accesspoint

جدیدا وقتی دارم از اینترنت اسفاده می کنم یکدفه اینترنت قطع می شه ( 5 دقیقه)و دیگه صفحه باز نمی کنه جالب اینکه صفحه خود مودم رو هم باز نمی کنه 192.168.1.1
و این پیغام رو توی فایرفاکس می ده :

The server at 192.168.1.1 is taking too long to respond.

و اینکه این کامپیوتر با کابل شبکه به مودم وصل شده و باید یا کابل شبکه رو بکشم و دوباره وصل کنم تا درست بشه یا ip و DNS رو دستی عوض کنم یا مودم رو خاموش و روشن کنم

ولی همین موقع با یه کامپیوتر دیگه از طریق wireless وصل میشم راحت صفحه باز می کنه

و این پیغام هم دائما ظاهر می شه :

there is an IP address conflict with another system on the network

ممنون می شم کمکم کنید

با تشکر

shahrooz-al

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمام دوستان.
من با یک عالمه مشکل اومدم تا خراب شم سرتون :(
شرمنده دیگه ...

من دیشب یک مودم Asus WL-AM604g خریدم چون می خوام ADSL رو برای لپ تاپ بصورت وایرلس شیر کنم.
طبق تنظیمات دفترچه جلو رفتم ولی لپتاپ هیچ سیگنال ورودی دریافت نکرد. بعد از کلی گشت و گذار توی اینترنت و تغییراتی که روی آی پی ها اعمال کردم ، حالا دیگه کنترل پنل مودم با آی پی دیفالتش بالا نمیاد ! البته من تنها آپ پی که تغییر دادم و دیگه نشد برش گردونم ، آی پی موجود در بخش LAN SETTINGS مودم بود. حدود 10 بار هم مودم رو ریست کردم ، حتی به لپ تاپ هم وصلش کردم ولی اصلا کنترل پنلش باز نمیشه. ip ش رو هم که پینگ می کنم میگه not reachable !
ولی جالبیش اینه که میتونم به اینترنت کانکت شم ! مثل همین الآن که در خدمت شما هستم ...
خلاصه اینکه مشکل اصلیم چیز دیگه ای بود ولی فعلا باید صبر کنم ببینم همین مشکلی که خودم درست کردم رو چجوری حلش کنم. بعد برم سراغ دومی.

از پاسختون هم پیشاپیش ممنونم 3>

saman 1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من سرویس adsl 256 گرفتم بعد از یک روز که تونستم به اینترنت با سرعت 12kbps دسترسی داشته باشم اینترنتم قطع شد و همش چراغ adsl چشمک میزنه و میره رو alarm و این عمل همینطور ادامه داره مودم tp-link هست سیمکشی هم عوض کردم فایده نداشت میخواستم بدونم مشکل از کجاست و اگه از مخابرات هست چکار باید کرد
با تشکر

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلا رفقا

یکیتون لطف می کنه به من بگه چجوری و احتمالا با چه نرم افزاری می تونم جوری تنظیم کنم که فرضا 1 بامداد ( زمان اکانت فری ترافیک ) به بعد pc به اینترنت کانکت بشه و شروع به دانلود از سایت خاصی بکنه ؟
مثلا این امکان رو میشه برای سایتهایی مثل رپیدشر هم استفاده کرد یا لینک دانلود باید مستقیم باشه ؟

sosos

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
مدل مودم من
tp link td-w8920g است
چون می خواهم با موبایل
samsung i8510 بصورت وایرلس به اینترنت متصل شوم لازم است که مودم من بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل باشد و نیاز به ساخت کانکشن برای اتصال نباشد چون اینکار در موبایل امکان پذیر نیست.
لطفا نحوه تنظیمات را بفرمایید تا بتوانم با موبایل به اینترنت وصل شوم.

Sayrex

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
148
سلا رفقا

یکیتون لطف می کنه به من بگه چجوری و احتمالا با چه نرم افزاری می تونم جوری تنظیم کنم که فرضا 1 بامداد ( زمان اکانت فری ترافیک ) به بعد pc به اینترنت کانکت بشه و شروع به دانلود از سایت خاصی بکنه ؟
مثلا این امکان رو میشه برای سایتهایی مثل رپیدشر هم استفاده کرد یا لینک دانلود باید مستقیم باشه ؟

برای روشن شدن پی سی در زمانی خاص باید ببینید این امکان در setup ه مادربورد شما هست یا نه .
برای دانلود و ... هم برنامه Flashget تنظیمات داره که می تونید اون رو مجبور کنید سر یه زمان خاص شروع به دانلود کنه و اگر اکانت راپید شیر هم داشته باشید که دیگه مشکلی ندراه و پشت سر هم شروع به دانلود میکنه.
و در اخر هم تنظیم داره که سر یه ساعتی کامپیوتر رو شات داون کنه .

با سلام
مدل مودم من
tp link td-w8920g است
چون می خواهم با موبایل
samsung i8510 بصورت وایرلس به اینترنت متصل شوم لازم است که مودم من بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل باشد و نیاز به ساخت کانکشن برای اتصال نباشد چون اینکار در موبایل امکان پذیر نیست.
لطفا نحوه تنظیمات را بفرمایید تا بتوانم با موبایل به اینترنت وصل شوم.

برای این کار از طریق سی دی راه انداز مودم خود استفاده کنید و یا از طریق ای پی ست آپ مودم . به قسمت تنظیمات به صورت wizard رفته و بخش مربوط به وارد کردن تنظیمات و یوزر و پسورد اکانت در خود مودم رفته و آن را وارد کنید . پس از ان دیگر کامیوتر شما هم اگر خواموش باشد می توانید از نت در دیگر وسایل دارای سیستم وایرلس مثل موبایل بهره ببرید .

سلام
من سرویس adsl 256 گرفتم بعد از یک روز که تونستم به اینترنت با سرعت 12kbps دسترسی داشته باشم اینترنتم قطع شد و همش چراغ adsl چشمک میزنه و میره رو alarm و این عمل همینطور ادامه داره مودم tp-link هست سیمکشی هم عوض کردم فایده نداشت میخواستم بدونم مشکل از کجاست و اگه از مخابرات هست چکار باید کرد
با تشکر

شما 2 تا تست انجام بده . برو سر خط خونه و تست کن . ببین آیا بازم هم چشمک میزنه یا نه اگر زد که اشکال از مخابراته اگر نزد که اشکال از سیم کشی داخلی ه . این تنها راه تست این قضیه است .
در ضمن برای دانلود با سرعت پایین هم خیلی عوامل وحود داره . یکی اش هم میتونه تروجان باشه که پهنای باند شما رو میگیره . بهتره یک ویندوز خام نصب کرده و بر روی آن تست کنید اگر باز هم با سرعت کمتر از 34-35 دانلود کردید بروید و حال سرویس دهنده خود را اخذ کنید :دی

سلام به تمام دوستان.
من با یک عالمه مشکل اومدم تا خراب شم سرتون :(
شرمنده دیگه ...

من دیشب یک مودم Asus WL-AM604g خریدم چون می خوام ADSL رو برای لپ تاپ بصورت وایرلس شیر کنم.
طبق تنظیمات دفترچه جلو رفتم ولی لپتاپ هیچ سیگنال ورودی دریافت نکرد. بعد از کلی گشت و گذار توی اینترنت و تغییراتی که روی آی پی ها اعمال کردم ، حالا دیگه کنترل پنل مودم با آی پی دیفالتش بالا نمیاد ! البته من تنها آپ پی که تغییر دادم و دیگه نشد برش گردونم ، آی پی موجود در بخش LAN SETTINGS مودم بود. حدود 10 بار هم مودم رو ریست کردم ، حتی به لپ تاپ هم وصلش کردم ولی اصلا کنترل پنلش باز نمیشه. ip ش رو هم که پینگ می کنم میگه not reachable !
ولی جالبیش اینه که میتونم به اینترنت کانکت شم ! مثل همین الآن که در خدمت شما هستم ...
خلاصه اینکه مشکل اصلیم چیز دیگه ای بود ولی فعلا باید صبر کنم ببینم همین مشکلی که خودم درست کردم رو چجوری حلش کنم. بعد برم سراغ دومی.
از پاسختون هم پیشاپیش ممنونم 3>

شما مودم رو به این صورت ریست کن که دکمه ریست مودم رو برای چند ثانیه ( مثلا 10-15 ثانیه ) نگه دار . تا مودم به طور کل ریست بشه .
بعد شما نیاز به ست کردن آی پی برای شیر کردن وایرلس ندارید . برای این کار به قسمت تنظیمات سریع مودم خو از طریق سی دی راه انداز و یا ست آپ مودم رفته و اطلاعات اکانتخود را در آن وارد کنید، در آن قسمت یک اسم نیز برای مودم خود انتخاب کرده و یک یا حداکثر 4 پسورد برای آن انتخاب کنید . ( ای پی ای اضافه و یا دستکار ی نکنید ) سپس تنظیمات رو ذخیره کنید . در این زمان بایست کامپوتر شما بعد از بالا آمدن به طور خودکار به نت وصل شود .
حال کافیست وایرلس دستگاه های مختلف از جمله لپ تاپ - موبایل و ... را روشن کنید و سرچ کنید . خواهید دید که اسم مودم شما نمایش داده می شوند که برای کانکت شدن به آن پسورد مربوطه که قبلا تعیین کرده اید لازم است . پس از دادن پسورد دسگاه مروبطه از اینترنت مودم شما بهره خواهد برد.

سلام
اینترنت بنده چند وقته سرعت دانلودش کم شده پهنای باند من 512 هست و با سرعت حدود 62 دانلود میکردم الان 2/3 روزی میشه که سرعتم افت کرده و در حدود 30 شده به شرکت زنگ زدم میگه ما مشکلی نداریم حالا قراره یک نفر رو بفرستن شنبه بیاد گفتن اگه مشکل از شما باشه فاکتور میکنیم براتون!
خیلی جالبه دانلود که میکنم با سرعت 30 و ping که میگیرم از 4.2.2.4 و سایت یاهو تغییر زیادی در ping time ایجاد نمیشه
با دو تا نرم افزار مدیرت دانلود از جمله idm و flash get و دو تا ویندوز مختلف نیز تست کردم ولی فرق زیادی نکرد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟

شما اگر می خوایه هزینه ای متقبل نشی قبل از ویروس - نروجان و ... مطمئن بشو و برای تست این موضوع بهترین راه استفاده از یک ویندوز ه خامه که هیچ برنامه ای روش نصب نشده باشه سپس بگو از شرکت کسی بیاد برای تست .

سلام دوستان!
من به تازگی adslگرفتم بعد از یک مدت که کار می کنم یک پیغام که به svchost.exeاشاره می کنه می یاد و اینترنت قطع می شه!
هر کی راه حلشو می دونه کمک کنه ممنون می شم!

ایراد از ویندوز شماست و ربطی به ADSL یا مودم یا ... نداره . یک بار دیگه ویندوز نصب کنید .

hamedbh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من یه مودم wireless linksis WAG200G دارم . تا چند روز پیش راحت ازش استفاده میکردم . ولی یه 3-4 روزی میشه که چراغ DSL مودمم ی روشن نمیشه یا اینکه چشمک میزنه ! زنگ زدم شرکت (امین نت- شیراز) ولی گفتن مشکل از ما نیست . من هم اولین فکری که به نظرم رسید اتصالی بود برا همین کل سیمامو عوض کردم اما نشد :(
فقط با هزار بدبختی و بعد از یه 30 min چشمک زدن بعضی وقتا چراقش ثابت میشه و میتونم کانکت بشم .ولی اونم دوباره بعد از یه 1 ساعتی قطع میشه و دوباره روز از نو . . . !
میخواستم ببینم کسی مشکلی مثل من داشته ؟ ممکنه مشکل از مودم باشه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید .

mehran-ahriman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
آقا من يه مودم Adsl Wireless (external) Billion Bipac7300g دارم/
ميخوام با استفاده از اين مودم از Adsl همسايمون (كه وايرلس هست) استفاده كنم/
اولا بگيد آيا ميشود يا نه؟
دوما، وقتي با يه پچ كورد اونو به كارت شبكه كه رو سيستم هست (آنبورد و واير) يه آي پي خودش ميده به مودمم (169.254.218.122)

و روي آيكن كانكشن در تسك بار هم يه علامت اخطار ميذاره و ميگه : Limited Or Not Connectivity
در ضمن اين ماله وقتيه كه تنظيمات Tcp/Ip روي اتوماتيك هست.
ولي وقتي اونو دستي به اين آي پي تبديل ميكنم علامت اخطار از بين ميره ولي خبري از ارتباط وايلس نيست(يه شبكه Lan كوچولو واسه خودش راه ميندازه بين مودم و كارت شبكه)
Ip : 192.168.1.2
Subnet Mask : 255.255.255.0
Defult Gateway : 192.168.1.1

در حالي كه در هر دو صورت صفحه http://192.168.1.1 باز نميشه.
در ضمن من اين مودمو از كسي گرفتم و اونم ميگه من سي دي و درايورشو ندارم، تو اينترنت سرچ كردم يه فايل با فرمت Afw دانلود كردم كه نميدونم چيكارش كنم و يه فايل exe كه توش هيچ اطلاعاتي نيست/

اينم ScreenShot ها:
http://img441.imageshack.us/img441/9823/84385903.jpg
http://img195.imageshack.us/img195/3416/71684963.jpg
http://img23.imageshack.us/img23/6157/63375439.jpg
http://img36.imageshack.us/img36/4425/13289051.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/2990/73681608.jpg
http://img38.imageshack.us/img38/5705/76037910.jpg

ممنون ميشم كمكم كنيد و بگيد بايد چيكار كنم

tara_rayehe

Registered User
لایک‌ها
1
اگه یه نفر هم پیدا بشه جواب سوال منو بده ممنون می شم

من از مودم SY3200U سیمفونی و اشتراک صبا نت استفاده می کنم در حال حاضر با تنظیمات bridge مشکلی ندارم و به اینترنت متصل می شم اما سوالم اینجاست تنضیمات رو باید چطور قرار بدم که وقتی کامپیوتر روشن میشه به صورت اتوماتیک به اینترنت متصل بشم ؟ ( بدون نیاز به هیچ کانکشنی)
لطفا راهنمایی کنید؟

Persiana

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
129
ERROR 676: The Phone Line is Busy !!!
--------------------------------------------

آيا اينجا کسى پيدا ميشه که بدونه چرا من دم به دقيقه سند و ريسيوم هى قطع ميشه و بعد ديسکانکت ميشم و بعد 50 دفعه رو اين خط DSL، ارور 676 که به معناى ‌اشغالى‌خط تلفن هست رو ميگيرم تا وصل بشم و بعد دوباره چند دقيقه بعدش ديسکانت ميشم و باز همين آش و همين کاسه است؟

اينم بگم که 3 هفته پيش لينکم قطع شد و بعد از اينکه رفتند اسپليتر مخابرات رو عوض کردند اين داستان شروع شده. ربطى به اون ميتونه داشته باشه؟ به خود داتک که ميگم، ميگند ربطى نداره ولى به نظر خودم که ربط داره چون دقيقا بعد از اينکه ساعت 4 بعد از ظهر اون روز لينکم رو وصل کردند، از ساعت 10 شبش اين ماجرا شروع شد و 3 هفته هم هست که ادامه داره.

اينم وضعيت امروزه منه که ديوانه ام کرده.

مودم هم فقط پورت USB داره، تنظيماتش هم درسته.

EDIT:
مشکل از سمت سرويس دهنده و به گفته ى خودشون از DSLAM مربوطه بود. با درست کردن اون ، قطعى‌ها و ارور 676 هم تمام شد خدا را شکر.
‌‌

Last edited:

m_masoud

Registered User
لایک‌ها
0
کممممککک
یه مشکل
دو روز قبل یک دفعه دیگه نتونستم وارد اینترنت بشم
لینک اس دی اس ال رو دارم
چراغ مودم روشن میشه و ثابت هم هستش
ولی وارد نمیشه