سلا رفقا
یکیتون لطف می کنه به من بگه چجوری و احتمالا با چه نرم افزاری می تونم جوری تنظیم کنم که فرضا 1 بامداد ( زمان اکانت فری ترافیک ) به بعد pc به اینترنت کانکت بشه و شروع به دانلود از سایت خاصی بکنه ؟
مثلا این امکان رو میشه برای سایتهایی مثل رپیدشر هم استفاده کرد یا لینک دانلود باید مستقیم باشه ؟
برای روشن شدن پی سی در زمانی خاص باید ببینید این امکان در setup ه مادربورد شما هست یا نه .
برای دانلود و ... هم برنامه Flashget تنظیمات داره که می تونید اون رو مجبور کنید سر یه زمان خاص شروع به دانلود کنه و اگر اکانت راپید شیر هم داشته باشید که دیگه مشکلی ندراه و پشت سر هم شروع به دانلود میکنه.
و در اخر هم تنظیم داره که سر یه ساعتی کامپیوتر رو شات داون کنه .
با سلام
مدل مودم من
tp link td-w8920g است
چون می خواهم با موبایل
samsung i8510 بصورت وایرلس به اینترنت متصل شوم لازم است که مودم من بصورت اتوماتیک به اینترنت وصل باشد و نیاز به ساخت کانکشن برای اتصال نباشد چون اینکار در موبایل امکان پذیر نیست.
لطفا نحوه تنظیمات را بفرمایید تا بتوانم با موبایل به اینترنت وصل شوم.
برای این کار از طریق سی دی راه انداز مودم خود استفاده کنید و یا از طریق ای پی ست آپ مودم . به قسمت تنظیمات به صورت wizard رفته و بخش مربوط به وارد کردن تنظیمات و یوزر و پسورد اکانت در خود مودم رفته و آن را وارد کنید . پس از ان دیگر کامیوتر شما هم اگر خواموش باشد می توانید از نت در دیگر وسایل دارای سیستم وایرلس مثل موبایل بهره ببرید .
سلام
من سرویس adsl 256 گرفتم بعد از یک روز که تونستم به اینترنت با سرعت 12kbps دسترسی داشته باشم اینترنتم قطع شد و همش چراغ adsl چشمک میزنه و میره رو alarm و این عمل همینطور ادامه داره مودم tp-link هست سیمکشی هم عوض کردم فایده نداشت میخواستم بدونم مشکل از کجاست و اگه از مخابرات هست چکار باید کرد
با تشکر
شما 2 تا تست انجام بده . برو سر خط خونه و تست کن . ببین آیا بازم هم چشمک میزنه یا نه اگر زد که اشکال از مخابراته اگر نزد که اشکال از سیم کشی داخلی ه . این تنها راه تست این قضیه است .
در ضمن برای دانلود با سرعت پایین هم خیلی عوامل وحود داره . یکی اش هم میتونه تروجان باشه که پهنای باند شما رو میگیره . بهتره یک ویندوز خام نصب کرده و بر روی آن تست کنید اگر باز هم با سرعت کمتر از 34-35 دانلود کردید بروید و حال سرویس دهنده خود را اخذ کنید :دی
سلام به تمام دوستان.
من با یک عالمه مشکل اومدم تا خراب شم سرتون

شرمنده دیگه ...
من دیشب یک مودم Asus WL-AM604g خریدم چون می خوام ADSL رو برای لپ تاپ بصورت وایرلس شیر کنم.
طبق تنظیمات دفترچه جلو رفتم ولی لپتاپ هیچ سیگنال ورودی دریافت نکرد. بعد از کلی گشت و گذار توی اینترنت و تغییراتی که روی آی پی ها اعمال کردم ، حالا دیگه کنترل پنل مودم با آی پی دیفالتش بالا نمیاد ! البته من تنها آپ پی که تغییر دادم و دیگه نشد برش گردونم ، آی پی موجود در بخش LAN SETTINGS مودم بود. حدود 10 بار هم مودم رو ریست کردم ، حتی به لپ تاپ هم وصلش کردم ولی اصلا کنترل پنلش باز نمیشه. ip ش رو هم که پینگ می کنم میگه not reachable !
ولی جالبیش اینه که میتونم به اینترنت کانکت شم ! مثل همین الآن که در خدمت شما هستم ...
خلاصه اینکه مشکل اصلیم چیز دیگه ای بود ولی فعلا باید صبر کنم ببینم همین مشکلی که خودم درست کردم رو چجوری حلش کنم. بعد برم سراغ دومی.
از پاسختون هم پیشاپیش ممنونم 3>
شما مودم رو به این صورت ریست کن که دکمه ریست مودم رو برای چند ثانیه ( مثلا 10-15 ثانیه ) نگه دار . تا مودم به طور کل ریست بشه .
بعد شما نیاز به ست کردن آی پی برای شیر کردن وایرلس ندارید . برای این کار به قسمت تنظیمات سریع مودم خو از طریق سی دی راه انداز و یا ست آپ مودم رفته و اطلاعات اکانتخود را در آن وارد کنید، در آن قسمت یک اسم نیز برای مودم خود انتخاب کرده و یک یا حداکثر 4 پسورد برای آن انتخاب کنید . ( ای پی ای اضافه و یا دستکار ی نکنید ) سپس تنظیمات رو ذخیره کنید . در این زمان بایست کامپوتر شما بعد از بالا آمدن به طور خودکار به نت وصل شود .
حال کافیست وایرلس دستگاه های مختلف از جمله لپ تاپ - موبایل و ... را روشن کنید و سرچ کنید . خواهید دید که اسم مودم شما نمایش داده می شوند که برای کانکت شدن به آن پسورد مربوطه که قبلا تعیین کرده اید لازم است . پس از دادن پسورد دسگاه مروبطه از اینترنت مودم شما بهره خواهد برد.
سلام
اینترنت بنده چند وقته سرعت دانلودش کم شده پهنای باند من 512 هست و با سرعت حدود 62 دانلود میکردم الان 2/3 روزی میشه که سرعتم افت کرده و در حدود 30 شده به شرکت زنگ زدم میگه ما مشکلی نداریم حالا قراره یک نفر رو بفرستن شنبه بیاد گفتن اگه مشکل از شما باشه فاکتور میکنیم براتون!
خیلی جالبه دانلود که میکنم با سرعت 30 و ping که میگیرم از 4.2.2.4 و سایت یاهو تغییر زیادی در ping time ایجاد نمیشه
با دو تا نرم افزار مدیرت دانلود از جمله idm و flash get و دو تا ویندوز مختلف نیز تست کردم ولی فرق زیادی نکرد
کسی میدونه مشکل از کجاست؟
شما اگر می خوایه هزینه ای متقبل نشی قبل از ویروس - نروجان و ... مطمئن بشو و برای تست این موضوع بهترین راه استفاده از یک ویندوز ه خامه که هیچ برنامه ای روش نصب نشده باشه سپس بگو از شرکت کسی بیاد برای تست .
سلام دوستان!
من به تازگی adslگرفتم بعد از یک مدت که کار می کنم یک پیغام که به svchost.exeاشاره می کنه می یاد و اینترنت قطع می شه!
هر کی راه حلشو می دونه کمک کنه ممنون می شم!
ایراد از ویندوز شماست و ربطی به ADSL یا مودم یا ... نداره . یک بار دیگه ویندوز نصب کنید .