• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من 2 تا از داداشام ازدواج کردن و سربازی هم رفتن
پدر و مادر بالای 60 هستند
من و داداش کوچیکم سربازی نرفتیم
من عقد کردم . ثبت هم شده
میتونم معاف شم؟
داداشم چطور؟

catzillaboy

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقای منم همین شرایط بالا رو دارم البته با این تفاوت که فقط یه خواهرم ازدواج کرده و اون دوتا کاری نکردن (ینی ازدواج نکردن :دی) الان چطور میشه؟

ظاهرا طرح 3 خواهر تصویب شده !:cool:
توضیحات کاملی نشنیدم فقط یه چیزایی در مورد مددجو (یا همچین چیزی!:wacko:) شنیدم
ربطی به این قضیه داره؟! یا هر کی 3 خواهر داشته باشه معافه؟
اگه درسته تا کی به دفاتر پلیس +10 ابلاغ میشه؟
و یه سوال دیگه اگه غیبت خورده باشیم:f34r: یعنی 6 ماه فرجه تحصیلی تموم شده باشه ولی این قانون به ما بخوره چی میشه؟!(یا مثلا کسی که دفترچه فرستاده ولی طبق قانون جدید معاف میشه تکلیفش چیه؟)
کوچکترین راهنماییتون کارگشاست!
و در اخر اینکه خیلی سعی کردم با مرکز مشاوره تماس بگیرم یا مشغول بودن یا بر نمیداشتن!​

starpars

Registered User
لایک‌ها
0

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان در حین تحصیل نمیشه باری معافی پزشکی اقدام کرد ؟
من الان دارم فوق دیپلم میخونم ولی چشمام بالای 8.5 هست یعنی اگر دیپلمه حساب بشم معافم حتما باید انصراف بدم؟

بله .. شما اگر مدرک کاردانی بگیرید معاف نمی شید .. اما اگر الان انصراف بدین می تونین معاف بشین ( من توصیه می کنم انصراف بدین!)
اما یه کلک می تونین بزنین! انصراف از تحصیل یک ماه زمان داره برای پس گرفتنش! شما می تونید انصراف بدین و با همون برگه انصراف برین حوزه و تشکیل پرونده بدین .. بعدش دوباره انصرافتون رو پس بگیرین;) قبلاً این کار امکان پذیر بود .. الانش رو نمی دونم ولی سوال کنین اگر میشه همین کار رو انجام بدین

جهت اطمینان سوال 2 و 3 صفحه خود سازمان **** وظیفه رو از اینجا ببین:

معافیت پزشکی

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
نمایندگان مجلس با تعیین نحوه معافیت از خدمت فرزندان ذکور مددجویان، مصوب کردند: یکی از فرزندان ذکور مادران فاقد شوهر تحت پوشش کمیته امداد حضرت امام (ره) و سازمان بهزیستی کشور از انجام خدمت دوره ضرورت معاف می باشد.

همچنین تنها پسر خانواده هایی که دارای سه فرزند اناث یا بیشتر باشند از انجام خدمت دوره ضرورت معافند.
این بند فقط مال مدد جویان هست؟اینطوری بنظر میاد!!

یا
با تصویب نمایندگان، یگانه فرزند ذکور مراقب یا نگهدارنده پدر نیازمند مراقبت که قادر به اداره امور خود نباشد و نیز یگانه مراقب یا نگهدارنده مادر فاقد شوهر از انجام دوره ضرورت خدمت سربازی معاف شدند.
:eek:

آقا شما رو بخدا قسم يكي بياد تكليفه مارو روشن كنه داريم از نگراني منفجر ميشيم....
بالاخره به دلمون صابون بزنيم يا نه.
تك پسرايه داراي 3 خواهر كه متاسفانه يا خوشبختانه زير نظر كميته امداد يا بهزيستي نيستن ميتونن از اين قانون استفاده كنن يا اينكه فقط براي اين دسته از خوانواده هاي محترم هست.؟؟؟.

سلام به همه دوستان عزیز.

منم یه سؤال دارم:
من سه تا خواهر دارم که از خودم کوچکترند ؛ ولی پدرم زیر 60 ساله...!
من معاف میشم یا نه؟:(
لطفاً راهنمایی کنید.:(

تشکر...!

Last edited:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
لطفا دیگه کسی در این مورد سوال نکنه:eek:
چرا دوست عزیز...؟؟!:(
ما که هنوز جواب درست و حسابی دریافت نکردیم...!:wacko::(
شما صبر کن تا جناب ali_mojarad بیان انشاا... جواب سؤال ما رو هم میده:(:(:(
دوستان ؛ جواب این سؤال برای من خیلی اهمیت داره خیلـــــــــی!!!:(

با تشکر از دوستان...!

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
چرا دوست عزیز...؟؟!:(
ما که هنوز جواب درست و حسابی دریافت نکردیم...!:wacko::(
شما صبر کن تا جناب ali_mojarad بیان انشاا... جواب سؤال ما رو هم میده:(:(:(
دوستان ؛ جواب این سؤال برای من خیلی اهمیت داره خیلـــــــــی!!!:(

با تشکر از دوستان...!

من که به سوال شما جواب دادم...این طرح از قرار معلوم فقط واسه خانوداه های مدد جو هست....
من خودم هم شرایط شما رو دارم(3خواهر و یک پسر)

asemaneahvaz

Registered User
لایک‌ها
76
امروز برگه محل اعزام واسم اومد که در یه قسمتی از اون نوشته بود:

"جهت تسریع در برقراری حقوق سربازی به محض دریافت این برگه در صورت نداشتن حساب عابر بانک سپه ، با مراجعه به نزدیکترین بانک سپه نسبت به افتتاح حساب عابر بانک اقدام نموده و شماره حساب مربوطه را به همراه تاییدیه بانک به مرکز آموزشی ارایه نمایید."

من هم رفتم بانک سپه یه حساب باز کردم و شماره حساب رو که اصل کاریه بهم همون موقع دادن و گفتن که فقط کافی این حواله ای رو که الان بهت دادیم و شماره حساب داخلش نوشته شده به مرکز آموزشیت بدی و اونها حقوق رو به همین شماره حساب میریزن.اما کارت عابر بانک سپه دو هفته دیگه آماده میشه
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
من خودم هم شرایط شما رو دارم(3خواهر و یک پسر)
خوب کوچکتر بودن و یا بزرگتر بودن خواهران فرق نمیکنه؟:(
من خودم بچه اولم و خواهرانم هم از من کوچکترند!
حالا با این شرایط چطور؟؟؟:(

ضمناً جناب ali_mojarad در این پست در پاسخ به سؤالات دوستان گفتند که معاف میشین!!!

Last edited:

Behzad Varedi

Registered User
لایک‌ها
10
سلام

کسی اطلاعی نداره که شخصی که با قانون معافیت 2 برادری که جدید تصویب شده آیا باید دوره آموزشی رو بریم یا نه ؟

ممنون.

g3naa

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من 2 تا از داداشام ازدواج کردن و سربازی هم رفتن
پدر و مادر بالای 60 هستند
من و داداش کوچیکم سربازی نرفتیم
من عقد کردم . ثبت هم شده
میتونم معاف شم؟
داداشم چطور؟

????????????????????????

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام

کسی اطلاعی نداره که شخصی که با قانون معافیت 2 برادری که جدید تصویب شده آیا باید دوره آموزشی رو بریم یا نه ؟

ممنون.
والّا این قوانینی که جدیداً اعلام کردن دوره آموزشی رو تمام کسانی که معاف شدن هم باید برن!:(
ولی مثل اینکه هنوز برای نوع معافیت رو اعلام نکردن!:blink:

هنوز همه ماندیم سرگردان!:wacko::wacko::wacko:

Radix

Registered User
لایک‌ها
170
امروز برگه محل اعزام واسم اومد که در یه قسمتی از اون نوشته بود:

"جهت تسریع در برقراری حقوق سربازی به محض دریافت این برگه در صورت نداشتن حساب عابر بانک سپه ، با مراجعه به نزدیکترین بانک سپه نسبت به افتتاح حساب عابر بانک اقدام نموده و شماره حساب مربوطه را به همراه تاییدیه بانک به مرکز آموزشی ارایه نمایید."

من هم رفتم بانک سپه یه حساب باز کردم و شماره حساب رو که اصل کاریه بهم همون موقع دادن و گفتن که فقط کافی این حواله ای رو که الان بهت دادیم و شماره حساب داخلش نوشته شده به مرکز آموزشیت بدی و اونها حقوق رو به همین شماره حساب میریزن.اما کارت عابر بانک سپه دو هفته دیگه آماده میشه
با تشکر از دوستانی که راهنمایی کردن

ما كه **** بوديم حقوق را به موسسه انصار واريز مي كرد . نيروي انتظامي هم به قوامين واريز مي كنه و فقط ارتش و وزارت دفاع به بانك سپه واريز مي كنه . در ضمن خودشون بعد از آموزشي همه كار افتتاح حساب را مي كردند و به شما يك فيش حقوقي مي داند ميبردي شعبه كارتت را مي گرفتي .

vahidrk

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
561
می گم که حالا اگه با چشم معاف بشیم بازم آموزشی رو باید بریم؟

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
خوب کوچکتر بودن و یا بزرگتر بودن خواهران فرق نمیکنه؟:(
من خودم بچه اولم و خواهرانم هم از من کوچکترند!
حالا با این شرایط چطور؟؟؟:(

ضمناً جناب ali_mojarad در این پست در پاسخ به سؤالات دوستان گفتند که معاف میشین!!!

در مورد اینکه خواهر ها کوچکتر یا بزرگتر باشن یا ازدواج کرده باشن یانه تو این قانون حرفی زده نشده...
این سایت رو خودت ببین و با دقت بخون...منم بدم نمیاد معاف شم!

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
والّا این قوانینی که جدیداً اعلام کردن دوره آموزشی رو تمام کسانی که معاف شدن هم باید برن!:(
ولی مثل اینکه هنوز برای نوع معافیت رو اعلام نکردن!:blink:

هنوز همه ماندیم سرگردان!:wacko::wacko::wacko:

دندون اسب پیش کشی رو نمی شمارند!!! :hmm:
کاش من می رفتم آموزشی و بعدش معاف می شدم! :wacko::wacko::(:(

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
اجرايي شدن قوانين جديد مصوب مجلس به 6 ماه زمان نياز دارد--مشمولان از مراجعه به مراكز وظيفه عمومي خودداري كنند

گروه ناجا ـ رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا با اشاره به اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي از سوي مجلس شوراي اسلامي ، اظهار داشت : سير مراحل قانوني و اجرايي اين مصوبات حداقل تا 6 ماه به طول مي انجامد.

به گزارش خبرنگار پايگاه اطلاع رساني پليس‏‌سردار «محمد جواد زاده كمند» با اشاره به طرح پيشنهادي مجلس شوراي اسلامي در خصوص اصلاح موادي از قانون خدمت وظيفه عمومي اظهار داشت : تاكنون قريب به 30 ماده از 87 ماده مورد بررسي در اين طرح به تصويب نمايندگان مجلس رسيده است.

وي با اشاره به تصويب برخي از معافيتها در صحن علني مجلس از جمله معافيت دو برادري( معافيت يك فرزند از خانواده اي كه دو فرزند آن خدمت كرده) تصريح كرد: فعلاً در مرحله بررسي و تصويب اين مواد در مجلس هستيم اما انجام گرفتن ساير مراحل قانوني و اجرايي مانند بررسي و تصويب باقيمانده مواد لحاظ شده در طرح ، تاييد شوراي نگهبان ، ابلاغ به دولت و نيروهاي مسلح و نهايتاً تدوين آئين نامه اجرايي آن ، حداقل به 6 ماه زمان نياز دارد.

سردار زاده‌كمند با تاكيد بر اينكه شرط اصلي بهره مندي از تسهيلات مصوب شده جديد ، فاقد غيبت بودن مشمول است ، به مشمولان توصيه كرد به تصور بهره مندي از اين تسهيلات وارد غيبت نشوند كه در اينصورت ـ‌ ولو اينكه واجد شرايط استفاده از معافيت هاي جديد باشند ـ بدليل داشتن غيبت ، امكان بهره مندي از تسهيلات مورد نظر را نخواهند داشت .

رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا همچنين از مشمولان و خانواده هاي آنها خواست تا قبل از طي شدن مراحل فوق (تاييد شوراي نگهبان، ابلاغ مصوبات به دولت و نيروهاي مسلح و تدوين آئين نامه اجرايي ) از مراجعه غير ضروري به مراكز وظيفه عمومي كه باعث ايجاد خلل در امور جاري اين مراكز مي شود قوياً‌خودداري كنند.

سردار زاده كمند به مشمولان و خانواده هاي آنها اطمينان داد پس از اتمام مراحل قانوني اين مصوبات و قبل از اجراي آن ، اطلاع رساني گسترده در اين رابطه از طريق رسانه هاي جمعي انجام خواهد شد و مشمولان و خانواده هاي آنها بطور كامل در جريان مصوبات و تسهيلات جديد خدمت وظيفه عمومي قرار خواهند گرفت.

منبع:
وبسایت پلیس

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
معاف شدگان از خدمت سربازی هم باید آموزش نظامی ببینند

علاوه بر مشمولان خدمت وظیفه عمومی، کسانی که از خدمت سربازی نیز معاف می شوند باید آموزش های نظامی و انتظامی را مطابق دستورالعمل مصوب فرماندهی ستاد کل نیروهای مسلح طی کنند.
به گزارش شبكه خبر؛ در جلسه علنی صبح امروز، نمایندگان در ادامه بررسی اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی مقرر کردند آموزش های نظامی و انتظامی در زمان صلح به نحوی طراحی شود که به عنوان واحد درسی یا پودمان قابل محاسبه باشد.
نیروهای مسلح باید در حین خدمت در زمان صلح زمینه استمرار این آموزش ها را برای سربازان فراهم کنند.
همچنین از همه کارکنان وظیفه در طول مدت دوره آموزش، آزمون های ارزیابی شخصیت و رفتار گرفته می شود و متناسب با نتایج به دست آمده، تقسیم می شوند و پرونده افراد نیازمند به خدمات مشاوره ای در اختیار مراکز ذی ربط در نیروهای مسلح برای راهنمایی و حمایت قرار می گیرد.
منبع:
شبکه خبر

Behzad Varedi

Registered User
لایک‌ها
10
معاف شدگان از خدمت سربازی هم باید آموزش نظامی ببینند

علاوه بر مشمولان خدمت وظیفه عمومی، کسانی که از خدمت سربازی نیز معاف می شوند باید آموزش های نظامی و انتظامی را مطابق دستورالعمل مصوب فرماندهی ستاد کل نیروهای مسلح طی کنند.
به گزارش شبكه خبر؛ در جلسه علنی صبح امروز، نمایندگان در ادامه بررسی اصلاح قانون خدمت وظیفه عمومی مقرر کردند آموزش های نظامی و انتظامی در زمان صلح به نحوی طراحی شود که به عنوان واحد درسی یا پودمان قابل محاسبه باشد.
نیروهای مسلح باید در حین خدمت در زمان صلح زمینه استمرار این آموزش ها را برای سربازان فراهم کنند.
همچنین از همه کارکنان وظیفه در طول مدت دوره آموزش، آزمون های ارزیابی شخصیت و رفتار گرفته می شود و متناسب با نتایج به دست آمده، تقسیم می شوند و پرونده افراد نیازمند به خدمات مشاوره ای در اختیار مراکز ذی ربط در نیروهای مسلح برای راهنمایی و حمایت قرار می گیرد.
منبع:
شبکه خبر

من در این مورد سوال کردم از یکی از دوستانم که معافیت 4 برادری رو گرفته بهم گفت یه تعهد نامه محصری ازش گرفتن که هر وقت ازت دعوت شد باید بیای تا 3 سال!
حالا کی دعوت میشه خدا عالمه ! :blink:

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
در مورد اینکه خواهر ها کوچکتر یا بزرگتر باشن یا ازدواج کرده باشن یانه تو این قانون حرفی زده نشده...
این سایت رو خودت ببین و با دقت بخون...منم بدم نمیاد معاف شم!
ممنون از راهنمایی...!:happy:

دندون اسب پیش کشی رو نمی شمارند!!! :hmm:
کاش من می رفتم آموزشی و بعدش معاف می شدم! :wacko::wacko::(:(
من این رو از روی گفت و گوی رسانه ها گفتم وگرنه من خودم دنبال یکی میگردم که بهم کمک کنه!:(

راستی دوستان کسانی که دوره آموزشی سال دوم دبیرستان (همون میدان تیر) رو گذراندن چی؟ این تأثیری نداره؟مثل اینکه قبلاً تأثیر داشته!:blink:

بالا