• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

"وقایع اتفاقیه" تالار فوتبال

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام خدمت دوستان

مرجان عزیز یه پیشنهادی قبلا داده بودند که من گذاشتم سر فرصت . با اجازه استارتر تاپیک و با توجه به اینکه در حال حاضر تقریبا فقط دو لژیونر فعال (نکو و شجاعی) رو داریم . این تاپیک رو از حالت استیکی در میارم.
شاد و پیروز باشید

ممنون:blush:
ساسان جان یه پیشنهاد دارم
تاپیکی داشته باشیم در مورد سوالات گوناگون فوتبالی
مثلا کسی سوال داره فلان بازی کی هست؟
مثلا فلان بازیکن الان کجاست؟
فلان مربی کجاست؟
در مورد سیستم و تاکتیک
و همه جور سوال فوتبالی

نظر شما و دوستان چی هست؟

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
فلان مربی کجاست؟
در مورد سیستم و تاکتیک
و همه جور سوال فوتبالی

نظر شما و دوستان چی هست؟

سلام مرجان.

البته اگر از نظر یعضی دوستان بنده حق اظهار نظر در مورد بخش فوتبال رو داشته باشم (!) باید بگم من مخالفم.

به چند دلیل.

اول اینکه برای خیلی از تیمها تاپیک هست. سوالات در مورد اون تیمها رو میشه در تاپیک همون تیم معرفی کرد.

دوم اینکه از همین تاپیک وقایع اتفاقیه میشه به عنوان گفتگوی آزاد این بخش هم یه جورایی استفاده کرد !

و سوم اینکه بخش فوتبال دارای یک گروه اختصاصی هست که حد و مرزی براش وجود نداره.

در هر صورت این فقط نظر من بود
dontknow2.gif

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
سلام مرجان.

البته اگر از نظر یعضی دوستان بنده حق اظهار نظر در مورد بخش فوتبال رو داشته باشم (!) باید بگم من مخالفم.

به چند دلیل.

اول اینکه برای خیلی از تیمها تاپیک هست. سوالات در مورد اون تیمها رو میشه در تاپیک همون تیم معرفی کرد.

دوم اینکه از همین تاپیک وقایع اتفاقیه میشه به عنوان گفتگوی آزاد این بخش هم یه جورایی استفاده کرد !

dontknow2.gif

شما که گل سر سبدی
چشم:rolleyes:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

فلان مربی کجاست؟
در مورد سیستم و تاکتیک
و همه جور سوال فوتبالی

نظر شما و دوستان چی هست؟

ضمن تشکر از شما بابت همفکری در مسائل تالار فوتبال من هم دقیقا نظر حسام رو دارم .

سلام مرجان.

به چند دلیل.

dontknow2.gif

پ.ن: حسام جان شما یکی از کاربران فعال فوتبال بودی قبل از اینکه همکار انجمن گفتگوی آزاد بشی و یکی از کسانی هم بودی که به عنوان نامزد همکار انجمن فوتبال انتخاب شده بود که خودت قبول نکردی . بنابراین هر صحبتی که از شما اینجا بشه از دید من کاملا مورد تایید هست و همیشه هم نیازمند کمکهای فکری شما و سایر دوستان عزیز فعال در تالار فوتبال هستم . با تشکر

ShahramB

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
590
خوشــــــا شیــــــــــــــــــــــــــــــــراز
زدن اين تايپيك بعد از صحبت با حميد تو اين صفحه پيش اومد
قبلنا هم برام اين سوال بوده
من شيرازم تو شهر ما هم دو تا تيم با سابقه برق و فجر بوده كه طرفدار هم داره ولي وقتي استقلال يا پرسپوليس ميان شيراز 70-80 درصد ورزشگاه ميشه طرفداارهاي اين دو تيم تو شهرهاي ديگه هم همينطوره
ولي تو كشورهاي ديگه به نظر اينطور نيست يا من اطلاع ندارم
مثلا الان تو اسپانيا اكثرا يا رئالي هستن يا بارسايي؟كه من فكر نمي كنم اينطوري باشه و هر كي تيم شهر خودشو دوس داره (اكثرا)هر چند تيمشون اول بشه اخر بشه سقوز كنه باز هم طرفدارشن
الان من كه از كوچكي طرفدار استقلال بودم برام خيلي سنگين كه مثلا تو بازي با فجر برم تو تماشاچياي فجر بشينم و عليه تيمي كه دوستش داشتم شعار بدم
تو اونجا كلا چطوريه كه هركي معمولا تيم شهر خودشو دوست داره؟چطوري اين براشون جا افتاده كه نرن سمت تيمهاي بزرگ ؟
چطوري اين فرهنگ تو كشور ما ميتونه نهادينه بشه؟

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
خب دیگه،من خودم اولین نفری هستم که تکذیب میکنم..درسته بعضی از بازیکنان و مربیان پیروزی و استقلال رو دوست دارم..مثل آرش برهانی از SS ، امیر قلعه نویی..محمود فکری و همین طور خیلی از بازیکنان پیروزی..مثل علی کریمی (سابق) جواد کاظمیان که کلا اینا از لحاظ اخلاقی عالی هستند!ولی دلیل نمیشه طرفدار یا هوادارشون باشم..

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329
من 3 سال پیش به این فکر افتادم و طرفدار سپاهان شدم
چرا وقتی شهرم 2 تا تیم خوب داره طرفدار تیم شهر دیگه باشم !؟
پ.ن : (چند سال پیش، وقتی بچه بودم(!) طرفدار استقلال بودم)

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
با اجازه شهرام عزیز پستهای این تاپیک رو در آینده ای نزدیک به تاپیک وقایع اتفاقیه منتقل می کنم . تاپیک وقایع اتفاقیه به نوعی جایی برای گفتگو پیرامون مسائل فوتبالی هم هست . شاد و پیروز باشید

sJaguar

کاربر فعال موبایل و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,591
بخاطر قدمت و قدرتي كه قبلا بين اين دو تيم توزيع شده بود و هميشه قهرمان يكي از اين دو تيم بود
بيشترين ملي پوشها رو داشتن
ديگه همه واسه بتونن كري بخونن و با هم كل كل كنن طرفدار يكي از اينا ميشدن.

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب فوتبال علاوه بر بحث های ورزشی دارای بعد دیگری است به اسم فرهنگ فوتبال .
این فرهنگ زیرساخت های متفاوتی دارد که عدم رعایت آنها منجر به ساخت فوتبال های تک محوری یا دو محوری خواهد شد .
اما نکته دیگری وجود دارد که سخت به آن توجه می شود .

من دوستانی در انگلیس دارم ( انگلیسی ) که همگی عاشقانه فوتبال را دوست دارند . وقتی از آنها راجب به تیم مورد علاقشان سوال کردم هیچ کدام تیم بزرگی را نگفتن , بلکه همه تیم لوکال شهر خودشان را به عنوان تیم مورد علاقه نام بردند . مثلا وست برومویچ وقتی من سوال کردم خوب چرا شما طرفدار تیمی هستید که حتی در لیگ برتر هم نیست جوابی که شنیدم برای من خیلی تاثیر گذار بود :

" ما از کودکی یاد میگیریم که فقط از تیم های شهر خودمان حمایت کنیم "

این یک دیدگاه فوق العاده هست .. یه جور فرهنگ فوتبال رشد کرده . تا زمانی که ما نتوانیم فوتبال را به خانواده ها بیاریم هیچوقت نمی توانم برای تیم های دیگر جز پرسپولیس و استقلال ارزش قائل شویم .

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان

اون درخواست من چی شد ساسان؟

منظورتون از اون درخواست "عنوان کاربر فعالی" هست؟ اگر منظورتون این هست باید خدمتت عرض کنم که شما تازه داری فعالیتهای خوبی می کنی که جا داره ازت تشکر هم بکنم . فعلا یه چند وقتی به فعالیت خوبت ( البته فعالیتهای مفید نه اون چند تا پست اسپم) ادامه بده تا یه فکری براش بکنم.

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
سراب عزیز تولدتون مبارک
confetti.gif

Last edited:

Desperadoz

Registered User
لایک‌ها
5
به دلیل این هست که در گذشته نه چندان دور این 2 تیم اکثراً قهرمان بودن و تیم های شهرسانی هم اون جور به فوتبال اهمیت نمیدادن و زیاد قابل کل کل و هیجان نبودند مردم به سمت این 2 تیم می رفتند با توجه به اینکه دولتی هستند و مربوط به تمام مردم.

و هنوز هم که هنوزه با وجود تیم های شهرسانی مطرح به خاطر کل کل های سابق و فحش هایی که دادند و خوردن , کتک های که زدن و خوردن , داد و فریاد های اون دوران و خاطراتش هنوز نمیتونن این 2 تا تیم رو بزارن کنار :دی

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام مجدد خدمت دوستان
دلایل زیادی داره این موضوع . 1- بعد از انقلاب تقریبا فوتبال کشور در همه رده ها به خواب رفت و تنها مسابقاتی که فضای فوتبال کشور رو گرم نگه می داشت مسابقات آن زمان باشگاههای تهران بود که به عنوان مثال برای یک بازی معمولیش مثل پرسپولیس - نیروی زمینی بیش از 70-80 هزار تماشاگر می رفت . تمام نگاهها به باشگاههای تهران دوخته شده بود و دو باشگاه گل سر سبد آن روزها یعنی پرسپولیس و استقلال
2- پخش تلویزیونی زیر صفر بود و اگر قرار بود بازی هم پخش بشه بیش از 20تا 30 دقیقه از بازی این دو باشگاه بود.
3- به دلایل بالا خود بازیکنان مطرح علاقمند به بازی در این تیمها بودند.
4- برای ورود به تیم ملی باید جزو این باشگاهها بودی والا خیلی کم پیش میومد بازیکنی خارج از این دو باشگاه به تیم ملی دعوت بشه
5- مردم زندگی مردمی ستاره هاشون رو از نزدیک می دیدند و بیشتر بهشون علاقمند می شدند . (مثل الان نبود که کسی نتونه هیچ همذات پنداری با یک بازیکن درجه 2 لیگ هم داشته باشه)
6-بازیکنان این دو تیم در بازیها از جونشون مایه می گذاشتند و....

اما در سالهای اخیر و با ورود صنعت به فوتبال ما می بینیم تا اندازه زیادی این تابو شکسته شد و نمونه مناسبش هم همین تیم سپاهان هست که به مدد وارد شدن پول ، برنامه ریزی بلند مدت و بازیهای نتیجه گرا و با حساب و کتاب تونست تماشاگران شهر اصفهان رو به خودش جذب بکنه و الان واقعا از لحاظ تماشاگر میتونه ادعای قطب سومی هم داشته باشه . حتی سایپا به کرج مهاجرت کرد تا تماشاچی پیدا کنه و تیم ریشه دار پاس هم به همدان رفت تا صاحب تماشاچی بشه .
فکر می کنم اگر سایر تیمهای شهرستانی هم بتونن از لحاظ مالی تامین بشن و ستاره هاشون رو حفظ کنن اونها هم تماشاچی های زیادی پیدا خواهند کرد .
یک مورد هم که جا داره بهش اشاره کنم تیم ملوان هست که تا جایی که یادم میاد همیشه طرفداران وفاداری داشته و فارغ از هر مساله ای و با جوهر غیرت تونسته همواره نامی مهم و تاثیر گذار در لیگ ایران باشه . با بنیه مالی هم که جدیدا پیدا کرده میشه بیشتر بهش امید داشت.

شخصا فکر می کنم تیمهای ریشه داری چون صنعت نفت آبادان ، تراکتورسازی ، استقلال اهواز ، ملوان ، برق شیراز و.... توانایی گرفتن تماشاچی بومی رو دارند ولی به شرطی که بتونن راهی که سپاهان رفت رو برن ، یعنی نتیجه بگیرن و مقام بیارن که اونهم پیش نیازهایی داره که در بالا شرح دادم .

شاد و پیروز باشید

Last edited:

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
تکذیب شدید !

الان هواداران تراکتور سازی 3 تا سایت دارن ! (نمونه)

بالا