ایول جنوا!
من رم رو دوست دارم ولی حالا دیگه جنوا رو تیم دوم محبوبم از داخل ایتالیا میدونم (قبلا میگفتم ناپولی ولی کم کم متوجه شدم اون باشگاه کمی به سیرک شباهت داره! البته هنوز خوشم میاد ازشون، ولی اول جنوا!). باختن به جنوا اصلا نتیجه ی وحشتناکی برای رم نیست. جنوا با مدیریت هوشمندانه اش داره تبدیل میشه به یکی از 6 تیم قوی لیگ - تیمی که تا همین چند سال پیش داشت تو لیگ های پایین دست و پا میزد - مثل ناپولی. زورش طبیعتا به میلان-اینتر-یووه نمیرسه ولی برای رم و فیورنتینا رقیب جدی محسوب میشه. پس دیشب به یک رقیب باختید نه یک تیم معمولی... نمیدونم خبر داری یا نه ولی همین جنوا چند هفته پیش ویارئال رو در اسپانیا شکست داده بود.
در هر صورت، دیدن رم در بحران جالب نیست - امیدوارم زودتر بیایید بیرون!
اون زمان رو ولش کن! الان رو بچسب. اون موقع هم میلان در اروپا آقایی میکرد ولی الان چی؟ جنوا پارسال همین میلان رو 1-2 تو زمین خودش برد! تو سن سیرو هم مساوی گرفت. نتیجه هاشون رو جلوی یووه و اینتر یادم نیست ولی کم اونها رو اذیت نکرد. بی دلیل نبود که تا یک قدیم سهمیه CL رفتن. به هر حال قبول دارم سومدیریت رزلا خانم رم رو ضعیف کرده! ولی شرایط اقتصادی هم هست. مدت ها به گالیانی نفرین فرستادم به خاطر بازیکن هایی که میخرید (و بعضا نمیخرید!) ولی بعد فهمیدم بابا این همون کسیه که نستا و روی کاستا رو خرید. پس مشکل از جای دیگه آب میخوره. یعنی سرمایه دار های صاحب باشگاه. برلوسکونی و شرکت اش. اون ها دیگه پول نمیریزن پای باشگاه و باشگاه مجبوره با درآمد های خودش سر کنه. رم هم از نظر اقتصادی وضع خوبی نداره و به طبع رزلا هم نمیتونه معجزه کنه - همونطور که گالیانی به بیست و پنج سال تجربه نمیتونه بدون پول کافی کاری کنه. هر چند خیلی به مدیر زن در فوتبال اعتماد ندارم!زمانی که طرفدار رم شدم این تیم بارسلونا رو در المپیک 3-0 میبرد !
توتی و باتیستوتا به هیچ تیمی رحم نمیکردن !
ما لاتزیو رو با تمام ستاره هاش 5-1 خورد کردیم !
من اون زمان طرفدار رم بودم !
ولی وقتی میبینم تیمم الان به چه روزی افتاده که بقول تو جنوآ براش رقب محسوب میشه جدا باید تاسف بخورم که چرا این تیم به این روز و حال افتاده !
مدیریت وحشتناک ضعیف سنسی به این ضربه زده ! سه سال پشت سر هم ما نایب قهرمان شدیم ! پشت سر هم در فینال جام حذفی بودیم !
فقط پارسال بود که اونجوری به مشکل برخوردیم !
حالا تو چجوری میگی شکست برابر جنوآ نتیجه وحشتناکی نیست ؟!
ما الان به جنوآ 3-2 باختیم ولی جدا امیدوارم هفته دیگه 4 گل از یوونتوس نخوریم !!!
به شدت منتظرم بازی هفته بعد رو ببینم ! میشه از همون بازی سرنوشت این فصل رم رو پیش بینی کرد !
اون زمان رو ولش کن! الان رو بچسب. اون موقع هم میلان در اروپا آقایی میکرد ولی الان چی؟ جنوا پارسال همین میلان رو 1-2 تو زمین خودش برد! تو سن سیرو هم مساوی گرفت. نتیجه هاشون رو جلوی یووه و اینتر یادم نیست ولی کم اونها رو اذیت نکرد. بی دلیل نبود که تا یک قدیم سهمیه CL رفتن. به هر حال قبول دارم سومدیریت رزلا خانم رم رو ضعیف کرده! ولی شرایط اقتصادی هم هست. مدت ها به گالیانی نفرین فرستادم به خاطر بازیکن هایی که میخرید (و بعضا نمیخرید!) ولی بعد فهمیدم بابا این همون کسیه که نستا و روی کاستا رو خرید. پس مشکل از جای دیگه آب میخوره. یعنی سرمایه دار های صاحب باشگاه. برلوسکونی و شرکت اش. اون ها دیگه پول نمیریزن پای باشگاه و باشگاه مجبوره با درآمد های خودش سر کنه. رم هم از نظر اقتصادی وضع خوبی نداره و به طبع رزلا هم نمیتونه معجزه کنه - همونطور که گالیانی به بیست و پنج سال تجربه نمیتونه بدون پول کافی کاری کنه. هر چند خیلی به مدیر زن در فوتبال اعتماد ندارم!
به هر حال.. باور کنی یا نه شکست 3-2 مقابل جنوا در خونه شون، وحشتناک نیست! وقتی با همین نتیجه از یووه باختید (که امیدوارم ببرید البته) میفهمی که بیشتر این جنواست که قوی شده. رم هم خب ضعیف شده ولی اون کفه ی ترازو سنگین تره!
ناراحت نشو ... حسام جان . فوتبال همینه دیگه . بالاخره نوبت شما هم میرسه . این فقط یک بازی بود . به آینده فکر کنیوونتوس 3-1 رم
خب وقتی نیمه اول تموم شد من میدونستم میبازیم در نهایت !
تیم ما زورش نرسید به یوونتوس ! وقتی بازیکن نخری در فصل نقل و انتقالات، تازه یکی از بهترین هافبک ها رو هم بفروشی همین میشه دیگه !
تیم یه مهاجم مرکزی درست و حسابی نداره، میرن بوردیسو رو میخرن !!!
واقعا دیوید پیزارو و پروتا در حد گلابی بازی کردن ! حسرت آکویلانی رو خوردم خدایی. اگه بود جای یکی از این دو نفر رو میگرفت.
اون جرمی منز هم واقعا هیچی نبود ! نه تکنیک درست و حسابی داره، نه سرعت خوبی داره، نه یه پاس خوب میتونه بده !!! واقعا بازیکن ضعیفی هست !
ما جدا نیاز داریم به فوروارد مرکزی که توتی پشتش بازی کنه ! ولی نه ووچینیچ، نه باپتیستا مهاجم نوک نیستن ! توتی محبوره بره جلو که به نظر کم میکنه از اون قدرت بازیش !
خداییش این سنسی باید بیخیال این تیم بشه !
اینجوری به هیچ جا نمیرسیم ! همین سهمیه یورولیگ سال بعد رو هم نمیتونیم بگیریم، چه برسه به لیگ قهرمانان و ...
جدا موقع دیدن بازی ناراحت شدم. اونها دیگو رو خریدن و دیدیم چه کرد در بازی ! ولی ما مجبوریم هافبک خوبمون رو هم بفروشیم بخاطر نداشتن پول !