• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.اس.رم

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب به همین راحتی آکوییلانی رو از دست دادیم
bored.gif
من جدا بعید میدونم سنسی با این پولی که از فروشش آکو بدست اومده کاری بکنه ! حداقل یک مهاجم خوب بخره !
bored.gif

حالم از این زن احمق به هم میخوره
bored.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب ظاهرا خبرهایی هست مبنی بر اینکه یک سرمایه دار روس قصد خرید باشگاه رم رو داره و تا الان هم بیشتر از 300 میلیون برای این کار آماده کرده.

به عنوان یک هوادار، این مساله رو یک اتفاق خوب میدونم برای تیم محبوبم چون به شدت تیم داره با بحران مالی دست و پنجه نرم میکنه ! آکوییلانی رو هم از دست دادیم به راحتی ! هیچ بازیکن درست و حسابی رو هم نخریدیم (مسلما استفانو گوبرتی هم نمیتونه خرید خیلی خوبی باشه !) پس چه بهتر که تغییر و تحولات اینچنینی رو شاهد باشیم در تیم !

واقعا امیدوارم این مساله به حقیقت برسه !

ظاهرا آغاز مذاکرات هم به خوبی پیش رفته :rolleyes:

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب فعلا داریم مسابقات European Cups رو انجام میدیم ! کلا من از جریان جدول و اینا خبر ندارم ! ولی در آخرین بازی که همین امروز بوده با تیم Kosice که نمیدونم برای چه کشوری هست در خانه اونها 3-3 مساوی کردیم !

چند وقت پیش هم یک برد 10-1 داشتیم !!! نمیدونم بازی دوستانه بود یا توی همین لیگ بود ! ولی در کل فعلا مسابقات در حدی نیست که بخوایم پیگیری کنیم !!!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب امشب اولین بازی در رقابتهای فصل جدید رو در پیش داریم با جنوآ در خانه حریف.

در مسابقات پیش فصل تیم تقریبا عملکرد خوبی داشت.

همین دیروز یک خبرهایی هم شد مبنی بر اینکه رم "بوردیسو" رو از اینتر به صورت قرضی خرید ! که میتونه خرید نسباتا خوبی باشه برای خط دفاع.

کاپیتان آماده است. این بهترین خبر هست برای طرفداران رم. خیلی هم آماده هست. در رقابتهای پیش فصل هم به شدت گلزنی کرد !

فقط امیدوارم مصدوم نشه مثل پارسال.

ببینیم امشب چه میکنه تیم ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
46508_news.jpg

توتی:به بوردیسونیاز داشتیم

کاپیتان تیم رم به خرید جدید تیمش خوش آمد گفته و اعلام کرده که تیم رم به بازیکنی در حدو اندازه های او ، نیاز مبرمی داشته است.

سایت گل:نیکلاس بوردیسو ممکن است امشب و بدون اینکه حتی یک جلسه تمرینی با بازیکنان تیم رم برگزار کند، برای تیم جدیدش به میدان برود. رم امشب مقابل جنوا به میدان خواهد رفت و فرانچسکو توتی، کاپیتان تیم رم برای هم تیمی جدیدش آرزوی موفقیت کرده و گفته:« او مدافع بسیار خوب و بازیکن قدرتمندی است.بوردیسو قطعا یکی از بازیکنان کارآمد تیم ما خواهد بود و مطمئنا کمکهای زیادی را به تیم ما خواهد رساند. من دیدار جام جنوا مقابل اودینزه را تماشا نکردم ولی می دانم که جنواتیم بسیار قدرتمندی است. هیچ وقت انجام بازی در زمین فوتبال کار آسانی نیست و همیشه باید محتاط و دقیق باشی.»

توتی در دیدار اخیر رم در رقابتهای لیگ اروپا، گل بسیار زیبا و حساسی را برای تیمش به ثمر رساند و پس از عبور از میان سه مدافع، توپ را وارد دروازه نمود.

منبع

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
جنوآ 3-2 رم

خب فصل جدید رو با باخت شروع کردیم !

کلا حالم گرفته شد !

این تیم داره اذیت میکنه هوادارنش رو :hmm:

این چه وضعیتیه آخه ! اون پارسال بود. این هم از اولین بازی که اینجوری شد !

مقصر تمامی این ناکامی ها سنسی هست که بیچاره کرده این باشگاه رو.

هفته بعد به مصاف یووه میریم !

امیدوارم ببریم.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ایول جنوا!
من رم رو دوست دارم ولی حالا دیگه جنوا رو تیم دوم محبوبم از داخل ایتالیا میدونم (قبلا میگفتم ناپولی ولی کم کم متوجه شدم اون باشگاه کمی به سیرک شباهت داره! البته هنوز خوشم میاد ازشون، ولی اول جنوا!). باختن به جنوا اصلا نتیجه ی وحشتناکی برای رم نیست. جنوا با مدیریت هوشمندانه اش داره تبدیل میشه به یکی از 6 تیم قوی لیگ - تیمی که تا همین چند سال پیش داشت تو لیگ های پایین دست و پا میزد - مثل ناپولی. زورش طبیعتا به میلان-اینتر-یووه نمیرسه ولی برای رم و فیورنتینا رقیب جدی محسوب میشه. پس دیشب به یک رقیب باختید نه یک تیم معمولی... نمیدونم خبر داری یا نه ولی همین جنوا چند هفته پیش ویارئال رو در اسپانیا شکست داده بود.

در هر صورت، دیدن رم در بحران جالب نیست - امیدوارم زودتر بیایید بیرون!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
ایول جنوا!
من رم رو دوست دارم ولی حالا دیگه جنوا رو تیم دوم محبوبم از داخل ایتالیا میدونم (قبلا میگفتم ناپولی ولی کم کم متوجه شدم اون باشگاه کمی به سیرک شباهت داره! البته هنوز خوشم میاد ازشون، ولی اول جنوا!). باختن به جنوا اصلا نتیجه ی وحشتناکی برای رم نیست. جنوا با مدیریت هوشمندانه اش داره تبدیل میشه به یکی از 6 تیم قوی لیگ - تیمی که تا همین چند سال پیش داشت تو لیگ های پایین دست و پا میزد - مثل ناپولی. زورش طبیعتا به میلان-اینتر-یووه نمیرسه ولی برای رم و فیورنتینا رقیب جدی محسوب میشه. پس دیشب به یک رقیب باختید نه یک تیم معمولی... نمیدونم خبر داری یا نه ولی همین جنوا چند هفته پیش ویارئال رو در اسپانیا شکست داده بود.

در هر صورت، دیدن رم در بحران جالب نیست - امیدوارم زودتر بیایید بیرون!

زمانی که طرفدار رم شدم این تیم بارسلونا رو در المپیک 3-0 میبرد !

توتی و باتیستوتا به هیچ تیمی رحم نمیکردن !

ما لاتزیو رو با تمام ستاره هاش 5-1 خورد کردیم !

من اون زمان طرفدار رم بودم !

ولی وقتی میبینم تیمم الان به چه روزی افتاده که بقول تو جنوآ براش رقب محسوب میشه جدا باید تاسف بخورم که چرا این تیم به این روز و حال افتاده !

مدیریت وحشتناک ضعیف سنسی به این ضربه زده ! سه سال پشت سر هم ما نایب قهرمان شدیم ! پشت سر هم در فینال جام حذفی بودیم !

فقط پارسال بود که اونجوری به مشکل برخوردیم !

حالا تو چجوری میگی شکست برابر جنوآ نتیجه وحشتناکی نیست ؟!

ما الان به جنوآ 3-2 باختیم ولی جدا امیدوارم هفته دیگه 4 گل از یوونتوس نخوریم !!!

به شدت منتظرم بازی هفته بعد رو ببینم ! میشه از همون بازی سرنوشت این فصل رم رو پیش بینی کرد !

1408

Registered User
لایک‌ها
57
مدافع آرژانتینی که به تازگی به ترکیب تیم رم پیوسته است اعلام کرد که به دنبال کسب عنوان قهرمانی در استادیو الیمپیکو می باشد.

Burdisso.jpg

نیکلاس بوردیسو، خرید جدید تیم رم اشتیاق فراوانی دارد تا رقابت جدیدی را همراه با تیم جدیدش آغاز نماید. البته حضور این مدافع 28 ساله در ترکیب رم در دیدار یکشنبه شب این تیم مقابل جنوا کافی نبود و در نهایت شاگردان اسپالتی با نیتجه 2-3 مغلوب جنوا شدند.​

بوردیسو در این رابطه به کانال رم گفت:« رم بازی خوبی را به نمایش گذاشت و ما خوب بازی کردیم. فکر می کنم که ما بیشتر از حریف توپ را در اختیار داشتیم . هر چند که ما 3 گل دریافت کردیم ولی می توانیم در این زمینه پیشرفت کنیم. رم تیمی است که می تواند تا آخرین لحظات برای موفقیت بجنگد ، چرا که ما بازی خوبی را به نمایش می گذاریم. من برای موفقیت به اینجا آمده ام و این همان چیزی است که به دنبال آن هستم.» رم می بایست تمرینات خود را به صورت جدی دنبال کند، چرا که یکشنبه آینده میزبان یوونتوس خواهد بود.

ستاره آرژانتینی ادامه داد:«در این برهه از فصل می بینیم که ما باید هر سه روز یک بار به میدان برویم. همان طور که می دانید ، پنجشنبه در رقابتهای لیگ اروپا بازی داریم و یکشنبه نیز می بایست مقابل یوونتوس به میدان برویم.» این ستاره آرژانتینی 5 فصل برای اینتر توپ می زد و در 85 حضورش در ترکیب نرآتزوری در رقابتهای لیگ ایتالیا، موفق شد تا 4 گل برای این تیم به ثمر برساند.

منبع

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
زمانی که طرفدار رم شدم این تیم بارسلونا رو در المپیک 3-0 میبرد !
توتی و باتیستوتا به هیچ تیمی رحم نمیکردن !
ما لاتزیو رو با تمام ستاره هاش 5-1 خورد کردیم !
من اون زمان طرفدار رم بودم !
ولی وقتی میبینم تیمم الان به چه روزی افتاده که بقول تو جنوآ براش رقب محسوب میشه جدا باید تاسف بخورم که چرا این تیم به این روز و حال افتاده !
مدیریت وحشتناک ضعیف سنسی به این ضربه زده ! سه سال پشت سر هم ما نایب قهرمان شدیم ! پشت سر هم در فینال جام حذفی بودیم !
فقط پارسال بود که اونجوری به مشکل برخوردیم !
حالا تو چجوری میگی شکست برابر جنوآ نتیجه وحشتناکی نیست ؟!
ما الان به جنوآ 3-2 باختیم ولی جدا امیدوارم هفته دیگه 4 گل از یوونتوس نخوریم !!!
به شدت منتظرم بازی هفته بعد رو ببینم ! میشه از همون بازی سرنوشت این فصل رم رو پیش بینی کرد !
اون زمان رو ولش کن! الان رو بچسب. اون موقع هم میلان در اروپا آقایی میکرد ولی الان چی؟ جنوا پارسال همین میلان رو 1-2 تو زمین خودش برد! تو سن سیرو هم مساوی گرفت. نتیجه هاشون رو جلوی یووه و اینتر یادم نیست ولی کم اونها رو اذیت نکرد. بی دلیل نبود که تا یک قدیم سهمیه CL رفتن. به هر حال قبول دارم سومدیریت رزلا خانم رم رو ضعیف کرده! ولی شرایط اقتصادی هم هست. مدت ها به گالیانی نفرین فرستادم به خاطر بازیکن هایی که میخرید (و بعضا نمیخرید!) ولی بعد فهمیدم بابا این همون کسیه که نستا و روی کاستا رو خرید. پس مشکل از جای دیگه آب میخوره. یعنی سرمایه دار های صاحب باشگاه. برلوسکونی و شرکت اش. اون ها دیگه پول نمیریزن پای باشگاه و باشگاه مجبوره با درآمد های خودش سر کنه. رم هم از نظر اقتصادی وضع خوبی نداره و به طبع رزلا هم نمیتونه معجزه کنه - همونطور که گالیانی به بیست و پنج سال تجربه نمیتونه بدون پول کافی کاری کنه. هر چند خیلی به مدیر زن در فوتبال اعتماد ندارم!
به هر حال.. باور کنی یا نه شکست 3-2 مقابل جنوا در خونه شون، وحشتناک نیست! وقتی با همین نتیجه از یووه باختید (که امیدوارم ببرید البته) میفهمی که بیشتر این جنواست که قوی شده. رم هم خب ضعیف شده ولی اون کفه ی ترازو سنگین تره!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
اون زمان رو ولش کن! الان رو بچسب. اون موقع هم میلان در اروپا آقایی میکرد ولی الان چی؟ جنوا پارسال همین میلان رو 1-2 تو زمین خودش برد! تو سن سیرو هم مساوی گرفت. نتیجه هاشون رو جلوی یووه و اینتر یادم نیست ولی کم اونها رو اذیت نکرد. بی دلیل نبود که تا یک قدیم سهمیه CL رفتن. به هر حال قبول دارم سومدیریت رزلا خانم رم رو ضعیف کرده! ولی شرایط اقتصادی هم هست. مدت ها به گالیانی نفرین فرستادم به خاطر بازیکن هایی که میخرید (و بعضا نمیخرید!) ولی بعد فهمیدم بابا این همون کسیه که نستا و روی کاستا رو خرید. پس مشکل از جای دیگه آب میخوره. یعنی سرمایه دار های صاحب باشگاه. برلوسکونی و شرکت اش. اون ها دیگه پول نمیریزن پای باشگاه و باشگاه مجبوره با درآمد های خودش سر کنه. رم هم از نظر اقتصادی وضع خوبی نداره و به طبع رزلا هم نمیتونه معجزه کنه - همونطور که گالیانی به بیست و پنج سال تجربه نمیتونه بدون پول کافی کاری کنه. هر چند خیلی به مدیر زن در فوتبال اعتماد ندارم!
به هر حال.. باور کنی یا نه شکست 3-2 مقابل جنوا در خونه شون، وحشتناک نیست! وقتی با همین نتیجه از یووه باختید (که امیدوارم ببرید البته) میفهمی که بیشتر این جنواست که قوی شده. رم هم خب ضعیف شده ولی اون کفه ی ترازو سنگین تره!

ظاهرا راست میگن حقیقت تلخه !
flat.gif

اون جمله آخر من رو قانع کرد !

جدا امیدوارم به روزهای اوج برگردیم !
candlef.gif

///

در کل باید میگفتی اون موقع فوتبال باشگاهی ایتالیا تو اروپا آقایی میکرد ولی الان ...

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
لول !

خب الان بازی برگشت با Kosice در جام یوفا در جریان هست !

الان Live Score رو چک کردم ببینم بازی چند چند هست !

بازی قبل رو 3-3 در خانه حریف مساوی کردیم !

الان بازی در المپیک هست. تا دقیقه 49 بازی ما 5-1 جلو هستیم !
joytears.gif

این 5 گل هم کلا تا دقیقه 18 به ثمر رسیده !
joytears.gif

توتی در دقایق 1 و 6
joytears.gif
گوبرتی در دقیقه 8
joytears.gif
Cerci هم که من نمیشناسمش دقیقه 17 گل زده. منز هم دقیقه 18 گل زده !
joytears.gif

دقیقه 36 هم یک گل خوردیم.

این تیم Kosice هم برای اسلواکی هست. خب در هر صورت رفتیم مرحله بعد ! امیدوارم این لیگ اروپا رو خوب بریم جلو.

هفته بعد هم که با یووه داریم.

ببینیم چی میشه !

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب بازی 7-1 شد !
joytears.gif

ریسه در دقیقه 70 گل ششم رو زده و توتی در دقیقه 86 گل هفتم رو زده. هیچکدوم از گلها هم پنالتی نبودن !

بازی خوبی بوده ظاهرا ! کاپیتان هم که 3 گل زد
joytears.gif

tina_1987

Registered User
لایک‌ها
34
چه بازیه بوده هاا 7 تا گل تازه 3 تاش رو کاپیتان زده ایول کاش پخش می شد این بازی کمی لذت می بردیم

امروزم که با یووه بازی داریم کسی می دونه بازی کجاست؟ کاش تو المپیکو باشه که پیش هوادارامون ببریم
29dz8zk.gif
ولی واقعا ای کاش ببره رم :(

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
بازی امشب تو المپیک هست.

میریم برای برد
168fs426254.gif

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
یوونتوس 3-1 رم

خب وقتی نیمه اول تموم شد من میدونستم میبازیم در نهایت !

تیم ما زورش نرسید به یوونتوس ! وقتی بازیکن نخری در فصل نقل و انتقالات، تازه یکی از بهترین هافبک ها رو هم بفروشی همین میشه دیگه !

تیم یه مهاجم مرکزی درست و حسابی نداره، میرن بوردیسو رو میخرن !!!

واقعا دیوید پیزارو و پروتا در حد گلابی بازی کردن ! حسرت آکویلانی رو خوردم خدایی. اگه بود جای یکی از این دو نفر رو میگرفت.

اون جرمی منز هم واقعا هیچی نبود ! نه تکنیک درست و حسابی داره، نه سرعت خوبی داره، نه یه پاس خوب میتونه بده !!! واقعا بازیکن ضعیفی هست !

ما جدا نیاز داریم به فوروارد مرکزی که توتی پشتش بازی کنه ! ولی نه ووچینیچ، نه باپتیستا مهاجم نوک نیستن ! توتی محبوره بره جلو که به نظر کم میکنه از اون قدرت بازیش !

خداییش این سنسی باید بیخیال این تیم بشه !

اینجوری به هیچ جا نمیرسیم ! همین سهمیه یورولیگ سال بعد رو هم نمیتونیم بگیریم، چه برسه به لیگ قهرمانان و ...

جدا موقع دیدن بازی ناراحت شدم. اونها دیگو رو خریدن و دیدیم چه کرد در بازی ! ولی ما مجبوریم هافبک خوبمون رو هم بفروشیم بخاطر نداشتن پول !

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
یوونتوس 3-1 رم

خب وقتی نیمه اول تموم شد من میدونستم میبازیم در نهایت !

تیم ما زورش نرسید به یوونتوس ! وقتی بازیکن نخری در فصل نقل و انتقالات، تازه یکی از بهترین هافبک ها رو هم بفروشی همین میشه دیگه !

تیم یه مهاجم مرکزی درست و حسابی نداره، میرن بوردیسو رو میخرن !!!

واقعا دیوید پیزارو و پروتا در حد گلابی بازی کردن ! حسرت آکویلانی رو خوردم خدایی. اگه بود جای یکی از این دو نفر رو میگرفت.

اون جرمی منز هم واقعا هیچی نبود ! نه تکنیک درست و حسابی داره، نه سرعت خوبی داره، نه یه پاس خوب میتونه بده !!! واقعا بازیکن ضعیفی هست !

ما جدا نیاز داریم به فوروارد مرکزی که توتی پشتش بازی کنه ! ولی نه ووچینیچ، نه باپتیستا مهاجم نوک نیستن ! توتی محبوره بره جلو که به نظر کم میکنه از اون قدرت بازیش !

خداییش این سنسی باید بیخیال این تیم بشه !

اینجوری به هیچ جا نمیرسیم ! همین سهمیه یورولیگ سال بعد رو هم نمیتونیم بگیریم، چه برسه به لیگ قهرمانان و ...

جدا موقع دیدن بازی ناراحت شدم. اونها دیگو رو خریدن و دیدیم چه کرد در بازی ! ولی ما مجبوریم هافبک خوبمون رو هم بفروشیم بخاطر نداشتن پول !
ناراحت نشو ... حسام جان . فوتبال همینه دیگه . بالاخره نوبت شما هم میرسه . این فقط یک بازی بود . به آینده فکر کن

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب همونطور که در سایت های خبری هم دیدید خوشبختانه اسپالتی استعفا داد/برکنار شد و رانیری جاش منتصب شد. از این جهت میگم خوشبختانه که اگه یه وقت قرار شد لئوناردو موفق نباشه و مدیریت میلان قصد برکناری اش رو کردن، یه گزینه ی عالی در اختیار هست! همیشه از اسپالتی و سبک بازی تیمش خوشم میومده و در کنار رایکارد و فن باستن یکی از سه مربی ای بود که دوست داشتم جایگزین آنچلوتی شه.

در مورد رم، خب، دو هفته ی اول دو بازی سخت داشتید و احتمال زیاد مربی جدید هم میباخت. امیدوارم این دو باخت دلیل برکناری اسپالتی نباشه - چون درست نیست!

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
خب اسپالتی هم که رفت !

انتخاب احمقانه پشت سر هم !

اون از خریدهای تیم بود، همین 2 روز پیش هم یک دروازه بان خرید سنسی !!! قبلش هم که بوردیسو رو خرید در شرایطی که نیازی به این ها نداریم !

حالا رانیری رو جایگزین اسپالتی کردن !!! تیم وقتی بازیکنی نداره، اسپالتی چیکار میتونه بکنه !!! وقتی یوونتوس دیگو رو داره که اونجوری مانور میده، ما کلا توی تیم یک د روسی و توتی داریم اسپالتی چیکار میتونه بکنه !!!

همونطور که از دست دادن آکوییلانی حماقت محض بود، انتخاب رانیری هم حماقت محض است !

- شدید دارم یاد اون سالی میفتم که اول فصل رودی فولر مربیمون بود ! فصل کابوس واری در پیش رو هست !

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

به نظر منم اسپالتی خیلی بهتر از رانیری بودش , رانیری در یووه که اصلا خوب کار نکرد طوری که یووه مجبور شد اخراجش کنه تا دومی رو ازدست نده امیدوارم رم به روزهای خوبش برگرده.

بالا