• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

معرفی WD HD Media player ، دستگاه جدید پخش HD

smk1981

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان
-من دنبال یک همچین وسیله ای بودم.ولی یکم کاملتر!
-آیا وسیله ای هست که : کار این دستگاه رو انجام بده(چه فرمت های خوبی رو ساپورت میکنه) + هر تصویری که از صفحه تلویزیون پخش میشه(باکیفیت HD یا کیفیت خیلی بالا) رو بتونه ضبط کنه + از مارک معتبری باشه + مثل این از پشتیبانی فنی (نرم افزاری) خوبی برخوردار باشه + ورودی اپتیکال و HDMI و ... هم داشته باشه

:blush:

فروش ایران یا خارج از کشور مهم نیست.برام میارن از خارج. فقط باشه ، با سر میرم میخرم.

اینم خوبه
http://panasonic.com.au/products/details.cfm?objectID=5007
فقط پخش :
http://www.tomacro.com/english/

Last edited:

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

همچین دستگاه کاملی که شما بخوای من فک نکنم پیدا بشه
من پیشنهاد می کنم اول به نگاهی به این سایت بندازی ( من که چیزی از توضیحاتش نفهمیدم)
HTML:
http://go.iomega.com/en-us/products/multimedia-drive/screenplay153-multimedia-drives/screenplay-pro/#tech_specsItem_tab
یه چیزایی راجع به رکورد و اینا نوشته و ورودی کواکسیال داره

بعد هم اینکه به نظر من این دستگاه (WD) رو داشته باشی خوبه چون نسبت به بقیه رقباش سر تره و قابلیت های بی نظیری داره
برای رکورد هم می تونی از DVD Recorder های موجود در بازار مثل مجصولات جدید سونی و پاناسونیک استفاده کنی که قابلیت upscaling به 1080 رو دارن مثل مدل جدید سونی RDR-VX560 و پاناسونیک مدل DMR-EX769​

دستت درد نکنه که جواب ما رو دادی.
ولی این دستگاهی که لینکشو گذاشتی ار این WD ناقص تره.ولی بازم ممنون.:blush:​

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

تشکر ویژه از شما
حواست به جیب من هم باشه عزیز.....$1,979 ؟؟؟!!!!:blink:​

دومین لینک توضیحاتش کامل نیست ولی به نظر بد نمیاد
ولی از دوستان میخوام یه نگاهی به این لینکی که دوستمون SMK 1981 گذاشت یه نگاهی بندازن، تا معایبش بررسی بشه # به نظر بد نمیاد
http://www.tomacro.com/english/product.asp
با تشکر​

eureka204

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دستت درد نکنه که جواب ما رو دادی.
ولی این دستگاهی که لینکشو گذاشتی ار این WD ناقص تره.ولی بازم ممنون
آخه این دستگاه رو تو پایتخت دیده بودم ولی فروشندش هیچی بارش نبود
تو سایتشم توضیحات خوبی نداده. آخرم رفتم از همین WD گرفتم.

تشکر ویژه از شما
دومین لینک توضیحاتش کامل نیست ولی به نظر بد نمیاد
ولی از دوستان میخوام یه نگاهی به این لینکی که دوستمون SMK 1981 گذاشت یه نگاهی بندازن، تا معایبش بررسی بشه # به نظر بد نمیاد
http://www.tomacro.com/english/product.asp
با تشکر​

به نظر بدک نمیان

کسی تا حالا راجع به دستگاه PopCorn چیزی شنیده؟ تقریبا یه ماه پیش که من می خواستم WD بخرم یه نفر بهم گقت وایسا تا این PopCorn بیاد اینو بگیر
HTML:
http://www.popcornhour.com/onlinestore/index.php?pluginoption=catalog
همین مدل C200
الان دیگه اومده قیمتشم نسبت به امکاناتش خوبه ، امکانات شبکه داره در حد بنز...:specool:
نیم ساعت تو اینترنت وقت بذارین میتونین چند تا از این دستگاه ها پیدا کنین که همشون نوشته Best Processor.
ولی popcorn یه چیز دیگس.
همین دستگاه Tomacro 310 رو یه ریویو ازش خوندم. طرف شاکی بود میگفت باید به دستگاه استراحت بدیم هر نیم ساعت بشدت داغ میشه و از کار می افته. :p رفته ته پردازنده رو گذاشته فکر Cooling رو نکرده

به نظر من بین PopCorn و WD یکی رو انتخاب کن. برای رکورد هم از همین DVD Recorder ها یکی بگیر.​

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
این tomacro به نظر از wHD بهتره ! خروجی اپتیکال کوکسیکال داره صدالی DTS
زیرنویس رو هم می خونه اما نمی دونم چه فرمتی
قیمتش چنده ؟ تو ایران پیدا میشه ؟

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این tomacro به نظر از wHD بهتره ! خروجی اپتیکال کوکسیکال داره صدالی DTS
زیرنویس رو هم می خونه اما نمی دونم چه فرمتی
قیمتش چنده ؟ تو ایران پیدا میشه ؟

سلام
انجمنها مدتی بود مشکل داشت...نتونستم مطلبی پست کنم:(
ممکنه این دوستمون eureka 204 اطلاعات درستی بهش داده باشن که کولینگ دستگاه مشکل داره.
در ضمن من بگم به دوستان که درسته این دستگاه tomacro به نظر کاملتر از WD میاد، ولی اینطور که از سایتش فهمیدم:
1. کاملا ساخت کشور چین هستش.:wacko:
2. از آخر سال 2008 تا حالا پشتیبانی نرم افزاری نشده.
3.معلوم نیست توی ایران نمایندگی یا گارانتی داشته باشه.

دوستان کسی شماره تلفن و آدرس سایت سازگار رو داره؟
می خواستم ببینم اصفهان نمایندگیش کجاست و اگر دستگاه رو از خارج برام بیارن، میتونم ببرم گارانتیش کنم؟

اگر کسی از دوستان هنوز دستگاه بهتری رو مدنظر داره(ضبط کردن پیشکش) لطفا معرفی کنه؟ ممنون

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
:)
كسي جديدا با شركت WD مكاتبه كرده ( در مورد زيرنويس فارسي SRT و پسوند هاي جديدتر ) ؟؟؟؟؟

خبري ، اطلاعيه اي ، شايعه اي ، چيزي .... :D

mehrdad1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تلويزيون HD سوني دارم و مدتها بود دنبال يك چنين دستگاهي بودم ...
ولي اونطور كه فهميدم اگر فيلمهاي من با فرمت صداي dts يا چند كاناله باشند ، تنها درصورت داشتن سينماي خانواده با كابل اپتيك ميتونم صدا رو پخش كنم . خونه ام كوچيكه و دنبال خريدن سينماي خانواده نيستم .
آيا نرم افزاري وجود دارد كه فيلمهاي mkv يا avi رو كه داراي صداي چند كاناله هستند تبديل به استريو كنه .. و با اين كار ميتونم از دستكاه wdtv فيلمهاي hd مورد علاقه ام رو با صداي استريو ببينم .
ممنون

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان

از نمایشگاه IFA خبری دارین که محصول جدیدی در این ارتباط عرضه شده باشه؟ همه شرکتها تولیداتشون رو اونجا معرفی میکنن.​

mollaxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک در مورد خرید دستگاه با پشتیبانی تمام فرمتها ؟؟؟ دوستان من یه LCD TV دارم که مدل Samsung 40 inch full HD هستش و سینما خانگی که براش گرفته بودم مدل httx35 هستش که دیویدی پلیرش فرمتهای آنچنانی رو پشتیبانی نمیکنه و تازگی هم خراب شده ولی خود سینما خانگی و باندها و غیرش سالمه !!!

حالا نمیدونم سوالم رو چطور بگم ، دنبال یه DVD player هستم که تمام فرتمها رو پشتیبانی کنه ! حداقل فرمتهای معروف مثل TS - mpeg 4- MKV و غیره رو و رزولیشن رو هم تا 1080p ساپرت کنه ! همچین DVD player هستش الان ؟این DVD player httx35 من cable HDMi هم داره و یک طرف رو به پشتش که نوشته شده HDMI OUT وصل میکردم و طرف دیگه به پشت LCD TV که نوشته شده بود HDMI IN وصل میکردم و پشت DVD player هم 6 تا جای فیش و یا همون سوکتهای سینما خانگی و باندها رو داره باید بهش وصل کنی تا اونم باهاش Match بشه و سینما خانگی هم راه بیافته ....

حالا میخواستم بپرسم من حتما باید کل سینما خانگی رو عوض کنم یا همچین DVD پلیری وجود داره که 6 تا جای باند این سینما خانگی منو داشته باشه و این رو بشه بهش وصل کرد و هم از خودش استفاده کرد و هم ارتباط با سینما خانگی ؟ یا اینکه این دیویدی پلیر رو تکی نمیدن و باید کل وسایل سینما خانگی رو به همراه دیویدی پلیرش عوض کنم ؟ میشه یه توضیح کامل بدین من چیکار کنم و چی رو بخرم ؟

WD HD Media player با این سینما خانگی که من الان دارم نمیتونم هماهنگش کنم و سیمهاشو وصل کنم به این پلیر و هم از این استفاده کنم و هم از سینما خانگی تا دوباره یه خرجی نمونه رو دستم و کلشو عوض کنم !

در کل منظورم این بود که DVD player که فرمتهای زیادی رو با رزولیشن 1080 p رو ساپرت کنه و پشتش هم جای سیمهای سینما خانگی رو داشته باشه تا این سینما خانگی من رو هم ساپرت کنه و نیازی نباشه من دیگه سینما خانگی بخرم ! (فقط DVD plaer ...)

اینم مشخصات سینما خانگی که در حال حاظر دارم Samsung HTTX35 :

http://www.twenga.co.uk/specs-HT-TX35-SAMSUNG-Home-cinema-systems-127240

این
WD HD Media player هم برای من مناسب نیست چون گرفتاری داره و دیسکم که نمیخوره !!!!!با این حساب به نظرتون من چی رو بخرم که هم کل فرمتها رو پشتیبانی کنه (منظورم بجز blurey هستش !) تا رزولیشن 1080p و هم دیسک و غیره بخوره بهش و همچنین به این سینما خانگی HTTX35 من بخوره و جای سیم و غیره باند رو داشته باشه پشتش؟!!!
sadsmiley.gif

نظرتون در مورد این DVD PLAYER ها چیه ؟

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=dvd+player&x=12&y=16

بیشتریشون ظاهرا تا 1080p رو هم ساپرت میکنن ؟؟ من نمیتونم از اینها استفاده کنم ؟ همه فرمتها رو پشتیبانی نمیکنه نه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنین....

Last edited:

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کمک در مورد خرید دستگاه با پشتیبانی تمام فرمتها ؟؟؟ دوستان من یه LCD TV دارم که مدل Samsung 40 inch full HD هستش و سینما خانگی که براش گرفته بودم مدل httx35 هستش که دیویدی پلیرش فرمتهای آنچنانی رو پشتیبانی نمیکنه و تازگی هم خراب شده ولی خود سینما خانگی و باندها و غیرش سالمه !!!

حالا نمیدونم سوالم رو چطور بگم ، دنبال یه DVD player هستم که تمام فرتمها رو پشتیبانی کنه ! حداقل فرمتهای معروف مثل TS - mpeg 4- MKV و غیره رو و رزولیشن رو هم تا 1080p ساپرت کنه ! همچین DVD player هستش الان ؟این DVD player httx35 من cable HDMi هم داره و یک طرف رو به پشتش که نوشته شده HDMI OUT وصل میکردم و طرف دیگه به پشت LCD TV که نوشته شده بود HDMI IN وصل میکردم و پشت DVD player هم 6 تا جای فیش و یا همون سوکتهای سینما خانگی و باندها رو داره باید بهش وصل کنی تا اونم باهاش Match بشه و سینما خانگی هم راه بیافته ....

حالا میخواستم بپرسم من حتما باید کل سینما خانگی رو عوض کنم یا همچین DVD پلیری وجود داره که 6 تا جای باند این سینما خانگی منو داشته باشه و این رو بشه بهش وصل کرد و هم از خودش استفاده کرد و هم ارتباط با سینما خانگی ؟ یا اینکه این دیویدی پلیر رو تکی نمیدن و باید کل وسایل سینما خانگی رو به همراه دیویدی پلیرش عوض کنم ؟ میشه یه توضیح کامل بدین من چیکار کنم و چی رو بخرم ؟

WD HD Media player با این سینما خانگی که من الان دارم نمیتونم هماهنگش کنم و سیمهاشو وصل کنم به این پلیر و هم از این استفاده کنم و هم از سینما خانگی تا دوباره یه خرجی نمونه رو دستم و کلشو عوض کنم !

در کل منظورم این بود که DVD player که فرمتهای زیادی رو با رزولیشن 1080 p رو ساپرت کنه و پشتش هم جای سیمهای سینما خانگی رو داشته باشه تا این سینما خانگی من رو هم ساپرت کنه و نیازی نباشه من دیگه سینما خانگی بخرم ! (فقط DVD plaer ...)

اینم مشخصات سینما خانگی که در حال حاظر دارم Samsung HTTX35 :

http://www.twenga.co.uk/specs-HT-TX35-SAMSUNG-Home-cinema-systems-127240

این
WD HD Media player هم برای من مناسب نیست چون گرفتاری داره و دیسکم که نمیخوره !!!!!با این حساب به نظرتون من چی رو بخرم که هم کل فرمتها رو پشتیبانی کنه (منظورم بجز blurey هستش !) تا رزولیشن 1080p و هم دیسک و غیره بخوره بهش و همچنین به این سینما خانگی HTTX35 من بخوره و جای سیم و غیره باند رو داشته باشه پشتش؟!!!
sadsmiley.gif

نظرتون در مورد این DVD PLAYER ها چیه ؟

http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss?url=search-alias%3Delectronics&field-keywords=dvd+player&x=12&y=16

بیشتریشون ظاهرا تا 1080p رو هم ساپرت میکنن ؟؟ من نمیتونم از اینها استفاده کنم ؟ همه فرمتها رو پشتیبانی نمیکنه نه ؟

ممنون میشم راهنماییم کنین....

با اجازه اساتید،اگر اشتباه میگم لطفا دوستان تصحیح کنند

دوست من تا اندازه ای منظور شما را فهمیدم.البته اول شما باید متوجه هدف معرفی این WD HD شوید.معمولا دی وی دی پلیر ها فرمت HD Rip و MKV رو ساپورت نمی کنند و ما را مجبور به استفاده از چنین دستگاه هایی می نمایند( چه ادبی گفتم:blush:)
من خودم یه samsung LCD TV 40'' Full HD دارم و یه سینمای خانگی TZ-315 که (ورودی اپتیکال Optical ) داره.اگر این WD HD media player رو بخرم و بخوام صدای 6 کاناله ازش گوش بدم ، باید برم یه کابل تقویت نوری( کابل Optical ) بخرم و از پشت این پلیر به پشت سینمای خانگی وصل کنم تا این صدای 6 کاناله رو از باندای سینمای خانگی بشنوم (دوستان تصحیح کنند اگر من اشتباه میگم) -توجه : ببین سینمای خانگیت ورودی اپتیکال داره یا نه!!!
پس باندای سینمای خانگیت بدون استفاده نیست.در ضمن 2 راه دیگه برای پخش کردن دی وی دی ها داری:
1.یکی اینکه توی کامپیوترت از فایل های دی وی دی ، ایمیج با فرمت ISO بگیری و بریزی روی یک هارد و با این WD اجراش کنی.به همین راحتی( دوستان نظر بدن)

2.برادر جان ، سام سرویس رو که نگذاشتن که فقط پول گارانتی بگیره.بده این پلیرت رو تعمیرش کنند.حیفه واقعا.چون باهاش میتونی دی وی دی هایی که با صدای DTS ضبط شده اند( اگر ساپورت میکنه)

من خودم اعصابم از دست این سازنده های سینمای خانگی خورده که فقط یک عدد خروجی HDMI میگذارند و نه ورودی و تازه خود پلیر هم که HD پخش نمی کنه;)

با این حال صبر کن ببین چی میخوام معرفی کنم که توی گوگل که سرچ کردم دریغ از یک مطلب فارسی که در موردش پیدا نکردم.به زودی این دستگاه رو معرفی می کنم.​

mollaxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با اجازه اساتید،اگر اشتباه میگم لطفا دوستان تصحیح کنند

دوست من تا اندازه ای منظور شما را فهمیدم.البته اول شما باید متوجه هدف معرفی این WD HD شوید.معمولا دی وی دی پلیر ها فرمت HD Rip و MKV رو ساپورت نمی کنند و ما را مجبور به استفاده از چنین دستگاه هایی می نمایند( چه ادبی گفتم:blush:)
من خودم یه samsung LCD TV 40'' Full HD دارم و یه سینمای خانگی TZ-315 که (ورودی اپتیکال Optical ) داره.اگر این WD HD media player رو بخرم و بخوام صدای 6 کاناله ازش گوش بدم (دوستان تصحیح کنند اگر من اشتباه میگم) -توجه : ببین سینمای خانگیت ورودی اپتیکال داره یا نه!!!
پس باندای سینمای خانگیت بدون استفاده نیست.در ضمن 2 راه دیگه برای پخش کردن دی وی دی ها داری:
1.یکی اینکه توی کامپیوترت از فایل های دی وی دی ، ایمیج با فرمت ISO بگیری و بریزی روی یک هارد و با این WD اجراش کنی.به همین راحتی( دوستان نظر بدن)

2.برادر جان ، سام سرویس رو که نگذاشتن که فقط پول گارانتی بگیره.بده این پلیرت رو تعمیرش کنند.حیفه واقعا.چون باهاش میتونی دی وی دی هایی که با صدای DTS ضبط شده اند( اگر ساپورت میکنه)

من خودم اعصابم از دست این سازنده های سینمای خانگی خورده که فقط یک عدد خروجی HDMI میگذارند و نه ورودی و تازه خود پلیر هم که HD پخش نمی کنه;)

با این حال صبر کن ببین چی میخوام معرفی کنم که توی گوگل که سرچ کردم دریغ از یک مطلب فارسی که در موردش پیدا نکردم.به زودی این دستگاه رو معرفی می کنم.​

دوست عزیز ممنون بابت توضیحاتی که دادین:heart: ....

اینطوری که پشت DVD player خودم رو دیدم ،ظاهرا اینی که شما گفتی روش نوشته و یه دریچه کوچیک پایینشه که احتمالا جای همون کابلی هستش که شما گفتین !

یه عکسی گرفتم ولی شفاف نیست !

cqb1p75oskk0gaiyf0g9.jpg

پس اینطوری که گفتین :

من خودم یه samsung LCD TV 40'' Full HD دارم و یه سینمای خانگی TZ-315 که (ورودی اپتیکال Optical ) داره.اگر این WD HD media player رو بخرم و بخوام صدای 6 کاناله ازش گوش بدم (دوستان تصحیح کنند اگر من اشتباه میگم) -توجه : ببین سینمای خانگیت ورودی اپتیکال داره یا نه!!!

من باید DVD player رو نگاه دارم واسه زدن اون کابلی که بعد از خریدن این دستگاه باید استفاده کنم ؟؟ یعنی من الان ps3 رو روشن میکنم و توسط DVD player و AUX 2 صداش رو از باندهای سینما خانگی میگیرم و اوکی هستش ! من این DVD player رو دور بندازم پس نمیتونم این دستگاه رو بهش وصل کنم و از سینما خانگی استفاده کنم بخاطر همون دریچه کوچیکی که جای DIGITAL AUDIO IN optical هستش ، پس هر دو رو برای استفاده باید کنار هم بذارم درسته ؟
:wacko:بعدش در مورد دستگاههای دیگه که مشکلی پیش نمیاد ،منظورم در مورد صدا گرفتن از باندها هستش برای دستگاههای دیگه نظیر رسیور ، Ps3 , 360 و غیره درسته ؟؟

بعدش مثلا من این دستگاه رو گرفتم و وصلش کردم و سینما خانگی رو هم باهاش هماهنگ کردم ، باید واسش یه هارد اکسترنال بگیرم و فایلهایی رو که میخوام ببینم در LCD tv ، داخلش بریزم دیگه درسته ؟ هر نوع هارد اکسترنال به این دستگاه میخوره با هر ظرفیتی مثلا 500 گیگ یا نه مدل خاصی باید گرفت ؟

مثلا این روزها این DVD هایی که مثل سریال LOST و غیره که رایج شده برای فروش که دارای انتخاب منو هستند و میتونی زیر نویس فارسی و انگلیسی رو با خود فیلم هماهنگ کنی و نگاه کنی ، این رو باید چطوری داخل این دستگاه WD HD ریخت ؟ باید توسط Nero ازش Image گرفت و Image رو داخل هارد اکسترنال ریخت از طریق کامپیوتر و بعدش به WD HD وصل کرد یا نه ؟ بعد از این کار این DVD به همون صورتی که دارای انتخاب منو و زیر نویس انگلیسی و فارسی هستش در LCD tv ظاهر میشه یا نه ؟؟؟ یا نحوه ریختن دیویدیهای دیگه داخل این دستگاه چطوریه

برای راحتی کار :
این بلوری پلیر رو نمیشه تکی گرفت بدون سینما خانگیش ؟ این بلوری پلیر رو تکی بشه گیر آورد به این سینما خانگی (HTTX35 ) که در حال حاظر دارم میخوره یا باید حتما کلش رو عوض کرد و اون سینما خانگی بلوری پلیر رو همراه تمام تجهیزاتش گرفت ؟

مثلا این یکی رو میشه فقط بلوری پلیر رو در ایران بدون سینما خانگیش خرید یا نه ؟ قیمت خود این بلوری پلیر رو کسی خبر داره چنده داخل ایران ؟ :

لینک مورد نظر

یا مثلا نمونه های دیگش که در لینک زیر هستش :

لینک مورد نظر

در لینک قبلی که از سایت آمازون اون دیویدی پلیرها رو گفتم مناسب من نیست نه ؟

ببخشید طولانی شد ....ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین ....

تشکر....:)

Last edited:

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من باید DVD player رو نگاه دارم واسه زدن اون کابلی که بعد از خریدن این دستگاه باید استفاده کنم ؟؟ یعنی من الان ps3 رو روشن میکنم و توسط DVD player و AUX 2 صداش رو از باندهای سینما خانگی میگیرم و اوکی هستش ! من این DVD player رو دور بندازم پس نمیتونم این دستگاه رو بهش وصل کنم و از سینما خانگی استفاده کنم بخاطر همون دریچه کوچیکی که جای DIGITAL AUDIO IN optical هستش ، پس هر دو رو برای استفاده باید کنار هم بذارم درسته ؟
[/FONT][/SIZE]:wacko:بعدش در مورد دستگاههای دیگه که مشکلی پیش نمیاد ،منظورم در مورد صدا گرفتن از باندها هستش برای دستگاههای دیگه نظیر رسیور ، Ps3 , 360 و غیره درسته ؟؟

بدون حضور این دی وی دی پلیری که میگین "دی وی دی خوان" آن خراب شده چجوری میخواین تنظیم کنید که الان صدا از AUX2 باشه ، یا مود صدا پرولاجیک، دالبی و ... باشه؟ ایشون(دی وی دی پلیر) مثل کامپیوتر سینمای خانگی هستن که به بلندگوها دستور میدن صدا رو روی چه مودی پخش کنن.برای استفاده از صدای DTS واستفاده از WDبه طور همزمان به این دی وی دی پلیر احتیاج دارین، چون وردودی اپتیکال داره(یا همون کابل نوری)شما به طور همزمان میخواین از رسیور ، 360، PS3 و WD استفاده کنید و صدا به طور همزمان از همشون خارج بشه؟؟؟!!!!:blink:.........عزیز من شما از هر کدوم از این وسایل میخواین استفاده کنید تشریف ببرید پشت همون دی وی دی پلیر و ورودی خروجی ها رو عوض کنید،زیاد مسیرش هم طولانی نیست:p

ب
عدش مثلا من این دستگاه رو گرفتم و وصلش کردم و سینما خانگی رو هم باهاش هماهنگ کردم ، باید واسش یه هارد اکسترنال بگیرم و فایلهایی رو که میخوام ببینم در LCD tv ، داخلش بریزم دیگه درسته ؟ هر نوع هارد اکسترنال به این دستگاه میخوره با هر ظرفیتی مثلا 500 گیگ یا نه مدل خاصی باید گرفت ؟​

بله شما به یک هارد اکسترنال نیاز دارین، خود WD هارد داخلی نداره، بر خلاف EMTEC HDD Multimedia Player S120H که هر مدلش یک هارد داخلی اره و از هارد خارجی هم پشتیبانی میکنه مدل هارد اکسترنالی که میگیرین مهم نیست و اینطور که دوستان گفتن WD تا 5 ترابایت رو پشتیبانی میکنه(دوستان نظر بدن)​

مثلا این روزها این DVD هایی که مثل سریال LOST و غیره که رایج شده برای فروش که دارای انتخاب منو هستند و میتونی زیر نویس فارسی و انگلیسی رو با خود فیلم هماهنگ کنی و نگاه کنی ، این رو باید چطوری داخل این دستگاه WD HD ریخت ؟ باید توسط Nero ازش Image گرفت و Image رو داخل هارد اکسترنال ریخت از طریق کامپیوتر و بعدش به WD HD وصل کرد یا نه ؟ بعد از این کار این DVD به همون صورتی که دارای انتخاب منو و زیر نویس انگلیسی و فارسی هستش در LCD tv ظاهر میشه یا نه ؟؟؟ یا نحوه ریختن دیویدیهای دیگه داخل این دستگاه چطوریه​

بنده که گفتم خدمتتون:wacko: از فیلم های DVD طبق گفته دوستان Image با فرمت ISO بگیرین. در مورد زیرنویس بنده اطلاعی ندارم

برای راحتی کار :
این بلوری پلیر رو نمیشه تکی گرفت بدون سینما خانگیش ؟ این بلوری پلیر رو تکی بشه گیر آورد به این سینما خانگی (HTTX35 ) که در حال حاظر دارم میخوره یا باید حتما کلش رو عوض کرد و اون سینما خانگی بلوری پلیر رو همراه تمام تجهیزاتش گرفت ؟

مثلا این یکی رو میشه فقط بلوری پلیر رو در ایران بدون سینما خانگیش خرید یا نه ؟ قیمت خود این بلوری پلیر رو کسی خبر داره چنده داخل ایران ؟ :

شما در این مورد در سایت irplaces.com به طور مفصل بحث کردید و فکر نکنم بیشتر از این لازم باشهاین لینکی که شما گذاشتین، هم قیمت این سینمای خانگی رو نوشته 800$، هم به طور صریح و کاملا آشکار و مفصل و... گفته این HT-BD3252 یک سینمای خانگی است(مثل همینی که دارید ولی این بلو - ری پلیر هم هست) و به فکر جدا خریدن آن نباشید.میتونید یک بلو - ری پلیر بخرید و نه سینمای خانگی آن(ولی کلا با این شرایط بازار ایران پیشنهاد نمیکنم.به خاطر نبود و کمبود فیلم های با دیسک بلو - ری ، گران بودن در حال حاضر و... )
در مورد مسائل فنی سینما خانگی با خود نصاب سامسونگ هم میتونی صحبت کنی.

ببخشید طولانی شد ....ممنون میشم به سوالاتم جواب بدین ....

تا حالا کسی رو دیده بودی اینقدر کامل جوابتو داده باشه:happy:.سوالات طولانی نبود...خیلی خیلی خیلی طولانی بود .ماشا ا... تمام مشکلات دیجیتالی زندگیت رو پرسیدی:D

mehrdad1974

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من تلويزيون HD سوني دارم و مدتها بود دنبال يك چنين دستگاهي بودم ...
ولي اونطور كه فهميدم اگر فيلمهاي من با فرمت صداي dts يا چند كاناله باشند ، تنها درصورت داشتن سينماي خانواده با كابل اپتيك ميتونم صدا رو پخش كنم . خونه ام كوچيكه و دنبال خريدن سينماي خانواده نيستم .
آيا نرم افزاري وجود دارد كه فيلمهاي mkv يا avi رو كه داراي صداي چند كاناله هستند تبديل به استريو كنه .. و با اين كار ميتونم از دستكاه wdtv فيلمهاي hd مورد علاقه ام رو با صداي استريو ببينم .
ممنون

من كماكان منتظر راهنمايي دوستان هستم
با تشكر

mollaxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

بدون حضور این دی وی دی پلیری که میگین "دی وی دی خوان" آن خراب شده چجوری میخواین تنظیم کنید که الان صدا از AUX2 باشه ، یا مود صدا پرولاجیک، دالبی و ... باشه؟ ایشون(دی وی دی پلیر) مثل کامپیوتر سینمای خانگی هستن که به بلندگوها دستور میدن صدا رو روی چه مودی پخش کنن.برای استفاده از صدای DTS واستفاده از WDبه طور همزمان به این دی وی دی پلیر احتیاج دارین، چون وردودی اپتیکال داره(یا همون کابل نوری)شما به طور همزمان میخواین از رسیور ، 360، PS3 و WD استفاده کنید و صدا به طور همزمان از همشون خارج بشه؟؟؟!!!!:blink:.........عزیز من شما از هر کدوم از این وسایل میخواین استفاده کنید تشریف ببرید پشت همون دی وی دی پلیر و ورودی خروجی ها رو عوض کنید،زیاد مسیرش هم طولانی نیست:p

بله شما به یک هارد اکسترنال نیاز دارین، خود WD هارد داخلی نداره، بر خلاف EMTEC HDD Multimedia Player S120H که هر مدلش یک هارد داخلی اره و از هارد خارجی هم پشتیبانی میکنه مدل هارد اکسترنالی که میگیرین مهم نیست و اینطور که دوستان گفتن WD تا 5 ترابایت رو پشتیبانی میکنه(دوستان نظر بدن)​

بنده که گفتم خدمتتون:wacko: از فیلم های DVD طبق گفته دوستان Image با فرمت ISO بگیرین. در مورد زیرنویس بنده اطلاعی ندارم

شما در این مورد در سایت irplaces.com به طور مفصل بحث کردید و فکر نکنم بیشتر از این لازم باشهاین لینکی که شما گذاشتین، هم قیمت این سینمای خانگی رو نوشته 800$، هم به طور صریح و کاملا آشکار و مفصل و... گفته این HT-BD3252 یک سینمای خانگی است(مثل همینی که دارید ولی این بلو - ری پلیر هم هست) و به فکر جدا خریدن آن نباشید.میتونید یک بلو - ری پلیر بخرید و نه سینمای خانگی آن(ولی کلا با این شرایط بازار ایران پیشنهاد نمیکنم.به خاطر نبود و کمبود فیلم های با دیسک بلو - ری ، گران بودن در حال حاضر و... )
در مورد مسائل فنی سینما خانگی با خود نصاب سامسونگ هم میتونی صحبت کنی.

تا حالا کسی رو دیده بودی اینقدر کامل جوابتو داده باشه:happy:.سوالات طولانی نبود...خیلی خیلی خیلی طولانی بود .ماشا ا... تمام مشکلات دیجیتالی زندگیت رو پرسیدی:D

عزیز ممنون جواب کامل دادی:happy:

پس با این حساب باید به فکر درست کردن همین DVD player باشم برای خوندن دیسکها و غیره ! و همچنین با این حسابی که گفتم پشت DVD player ام ، همون
DIGITAL AUDIO IN optical رو داره با خیال راحت میتونم این دستگاه WD HD رو بخرم و از سینماخ خانگی هم استفاده کنم دیگه ! در مورد اون ps3 , 360 و رسیور منظورم همزمان نبود ! منظورم همونی بود که شما گفتین:lol:قیمت این کابل نوری که گفتین چنده و از کجا میشه گیر آورد ؟ بعدش این یه طرفش میخوره پشت DVD player و اون قسمت DIGITAL AUDIO IN optical و طرف دیگرش به چی و کدوم قسمت میخوره ؟

این کابل صدای دستگاه WD HD رو به سینما خانگی منتقل میکنه دیگه ؟ چون برای ps3 - 360 و غیره از همون DVD player و Aux 2صدا رو منتقل میکنم به سینما خانگی و باندها ! در مورد زیر نویس منظورم این نبود ! منظورم این بود که بعد از ایمیج گرفتن از یک DVD منو دار و غیره همه چی رو باهاش به WD HD منتثل میکنه و اونجا اگه زیر نویس و غیره ای باشه رو میشه انتخاب کرد دیگه ؟ قیمت WD HD چنده الان ؟ همون 160 هزار تومانه یا ارزونتر شده یا گرونتر ؟ سایتی چیزی هست بشه سفارش داد ؟

تشکر دوباره از شما
icon12.gif

archduke

Registered User
لایک‌ها
1
من كماكان منتظر راهنمايي دوستان هستم
با تشكر

فکر می کنم این دستگاه فقط با صدای dts مشکل داره، نه صدای چند کاناله. در هر حال با virtualdub می تونید صدای فایل های avi رو به هر فورمت دلخواه تبدیل کنید. برای mkv هم باید با mkvtoolnix صدا رو خارج کنید. بعد به فورمت دلخواه تبدیل کنید و بعد روی تصویر سوار کنید.
البته نرم افزارهای دیگه ای هم مثل avidemux و... هست.

ARTIN1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
عزیز ممنون جواب کامل دادی:happy:

پس با این حساب باید به فکر درست کردن همین DVD player باشم برای خوندن دیسکها و غیره ! و همچنین با این حسابی که گفتم پشت DVD player ام ، همون
DIGITAL AUDIO IN optical رو داره با خیال راحت میتونم این دستگاه WD HD رو بخرم و از سینماخ خانگی هم استفاده کنم دیگه ! در مورد اون ps3 , 360 و رسیور منظورم همزمان نبود ! منظورم همونی بود که شما گفتین:lol:قیمت این کابل نوری که گفتین چنده و از کجا میشه گیر آورد ؟ بعدش این یه طرفش میخوره پشت DVD player و اون قسمت DIGITAL AUDIO IN optical و طرف دیگرش به چی و کدوم قسمت میخوره ؟

این کابل صدای دستگاه WD HD رو به سینما خانگی منتقل میکنه دیگه ؟ چون برای ps3 - 360 و غیره از همون DVD player و Aux 2صدا رو منتقل میکنم به سینما خانگی و باندها ! در مورد زیر نویس منظورم این نبود ! منظورم این بود که بعد از ایمیج گرفتن از یک DVD منو دار و غیره همه چی رو باهاش به WD HD منتثل میکنه و اونجا اگه زیر نویس و غیره ای باشه رو میشه انتخاب کرد دیگه ؟ قیمت WD HD چنده الان ؟ همون 160 هزار تومانه یا ارزونتر شده یا گرونتر ؟ سایتی چیزی هست بشه سفارش داد ؟

تشکر دوباره از شما
icon12.gif

خودتون دارین سوال میکنین که طرف دیگه سر کابل رو غیر از پشت DVD Player به کجا وصل کنم؟!!!! قرا بود واسه چی این کابل رو بخرید؟؟
بله، یه سرش به optical in در پشت DVD Player و سر دیگرش به WD.

اینم عکسی از کابل اگر تا به حال ندیدید(توجه تان فقط به نوک کابل باشد و نه ظاهر طلایی آن):

CENTER]

اگر PS3 یا XBOX360 هم دارین میتونید از این کابل استفاده کنید (از این وسایل به سینمای خانگی-برای پخش صدا، برای تصویر هم از کابل HDMI)

CENTER]

در مورد زیرنویس منظور شما رو فهمیدم و گفتم که دوستانی که امتحان کردند باید نظر بدن.
در مورد محل خریداری کابل میتونید به فروشنده های وسایل جانبی که همشون مغازه هاشون معمولا پیش همه مراجعه کنید.این کابلی که عکسش رو گذاشتم نزدیک 15$ قیمتشه.شما میتونید ارزونتر پیدا کنید.
در مورد قیمت فکر نمی کنم 160 تومان باشه<چه خبره؟ توی سایتش زده 130$ ،دبی هم سراغ دارم کمتر از 100 $(اگه طرف اشتباه نکرده باشه چون دقت نکرد و از گارانتیش هم خبر نداشت)
شما همون نزدیک 130 تومان میتونی با دو سال گارانتی شرکت ارقام پیدا کنی
اینطور که دوستان گفتن از پاساژ پایتخت یا ایران زمین. در مورد سایت بنده شرمندتون هستم و تبلیغ نمی کنم.
موفق باشین

mollaxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خودتون دارین سوال میکنین که طرف دیگه سر کابل رو غیر از پشت DVD Player به کجا وصل کنم؟!!!! قرا بود واسه چی این کابل رو بخرید؟؟
بله، یه سرش به optical in در پشت DVD Player و سر دیگرش به WD.

اینم عکسی از کابل اگر تا به حال ندیدید(توجه تان فقط به نوک کابل باشد و نه ظاهر طلایی آن):

CENTER]

اگر PS3 یا XBOX360 هم دارین میتونید از این کابل استفاده کنید (از این وسایل به سینمای خانگی-برای پخش صدا، برای تصویر هم از کابل HDMI)

CENTER]

در مورد زیرنویس منظور شما رو فهمیدم و گفتم که دوستانی که امتحان کردند باید نظر بدن.
در مورد محل خریداری کابل میتونید به فروشنده های وسایل جانبی که همشون مغازه هاشون معمولا پیش همه مراجعه کنید.این کابلی که عکسش رو گذاشتم نزدیک 15$ قیمتشه.شما میتونید ارزونتر پیدا کنید.
در مورد قیمت فکر نمی کنم 160 تومان باشه<چه خبره؟ توی سایتش زده 130$ ،دبی هم سراغ دارم کمتر از 100 $(اگه طرف اشتباه نکرده باشه چون دقت نکرد و از گارانتیش هم خبر نداشت)
شما همون نزدیک 130 تومان میتونی با دو سال گارانتی شرکت ارقام پیدا کنی
اینطور که دوستان گفتن از پاساژ پایتخت یا ایران زمین. در مورد سایت بنده شرمندتون هستم و تبلیغ نمی کنم.
موفق باشین

ممنون بابت توضیحاتتون :happy:

درمورد کابل عکسی که گذاشتین بالا نیومد ! منظورتون این کابل هستش ؟؟ موقع خرید باید بگم به طرف کابل Optical میخوام یا چیز دیگری باید بگم ؟

دو تا از دوستان هم سوالاتی پرسیدن که سوال منم هستش : (مخصوصا اونجایی که قرمز و بزرگش کردم که آیا عینا منوهای DVD رو میاره یا نه ؟ کسی اینکارو نکرده تا بحال با این دستگاه ؟؟ چون این مورد واسه خیلی ها مهمه ! همونطوری که میدونید الان بیشتر سریالهایی که روی DVD هستند زیر نویس فارسی و انگلیسی باهاشه ! برای حل این مشکل و دیدن این نوع DVD ها به همراه زیر نویس و تمام منوهاش در دستگاه WD HD باید چیکار کرد ؟)

من برای پخش یه دی وی دی سریال ازش ایمیج گرفتم توی دستگاه پخش میشه اما فقط یه قسمت از سریال فقط اولیش باید چیکارکنم که قسمتهای بعدیشم ببینم

فرمت ایمیجی که گرفتین چیه؟ فایلش ISO هست یا چیز دیگه ایه؟
ورژن فریمور دستگاه چیه؟
بعد اینکه بیشتر سئوالم این بود که این دستگاه این قابلیت رو داره که ایمیج هایی که از یک DVD گرفته میشه رو بخونه با فرمت ISO یا چیز دیگه ای؟ عینا منو های DVD رو میاره؟ انتخاب زبان سابتایتل ؟
من خودم این دستگاه رو ندارم هنوز ... ممنون میشم سئوالات رو اگر امکان داره جواب بدید

ممنون میشم جواب سوالاتم رو بدین
icon12.gif

در ضمن کسی میدونه تو دوبی کجاش این دستگاه رو دارن ؟ اگه کسی آدرسی چیزی داره لطفا بگه ! (دوبی با گارانتی هستش یا بدون گارانتی و با چه قیمتی میشه گیر آورد ؟

همچنین نمایندگی قطعات و غیره این شرکت سازگار ارقام در شهرستان این دستگاه رو داره ؟

Last edited:

mollaxi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان لطفا جواب منو بدن ، مخصوصا کسانی که امتحان کردن در مورد اون قسمت قرمز پست قبلی من توضیح بدن لطفا....

ممنون

بالا