• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
مرسی

مسعود راستی فرم قرارداد همراه با سربرگ ها امروز رسید. ببینم این یعنی من میتونم شروع به فروش کنم؟

راستی برگه ها هم فکر میکردم A4 باشن ولی کوچیکترن

ضمنا یه سری برگه یادداشت خیلی کوچیک هم فرستاده نمیدونم واسه چه کاریه!

و سوال آخر اینکه نوشته باید 6 تا برگ فاکتور کنیم منظورش اینه که برای هر بسته 6 تا برگ فاکتور کنیم؟ یا اینکه 6 تا برای تمام بسته هایی که در اون روز به مامور پست میدیم؟

نه هنوز نميتوني شروع كني . خودشون بهت ميل ميزنن اگر ابلاغيه پست بياد .

اون برگه ها همينجوري واسه يادداشتن ، استفاده ديگه اي ندارن .

6 برگ براي هر محصول ! 5 برگ بايد منگنه بشه به پاكت محصول . 1 برگ هم مامور پست وقتي جنس رو ازت ميگيره مهر يا امضا ميزنه و تو بايد پيش خودت نگه داري.

البته تو پنل پارس پيك گفته اگر تو يه روز سفارش زياد داري ميتوني بري يه برگه جدا چاپ كني براي كل سفارشات اون روز و ديگه براي هر محصول 5 تا كافيه . خودت بخوني متوجه ميشي .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ای بابا چه خبره 5 تا برگه واسه هر محصول پرینت بگیریم بچسبونیم بهش!

عجبا

تازه اگر هم سفارشا زیاد بشه فقط 1 برگه از 6 تا برگه کم میکنه! اینم نمیکرد زیاد فرقی نداشت!

به هر حال ممنون

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
مرسی

مسعود راستی فرم قرارداد همراه با سربرگ ها امروز رسید. ببینم این یعنی من میتونم شروع به فروش کنم؟

راستی برگه ها هم فکر میکردم A4 باشن ولی کوچیکترن

ضمنا یه سری برگه یادداشت خیلی کوچیک هم فرستاده نمیدونم واسه چه کاریه!

و سوال آخر اینکه نوشته باید 6 تا برگ فاکتور کنیم منظورش اینه که برای هر بسته 6 تا برگ فاکتور کنیم؟ یا اینکه 6 تا برای تمام بسته هایی که در اون روز به مامور پست میدیم؟
نه بابا همون پستچی هست میاره

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
ای بابا چه خبره 5 تا برگه واسه هر محصول پرینت بگیریم بچسبونیم بهش!

عجبا

تازه اگر هم سفارشا زیاد بشه فقط 1 برگه از 6 تا برگه کم میکنه! اینم نمیکرد زیاد فرقی نداشت!

به هر حال ممنون
البته منصور رنگ برگه ها فرق می کنه ها
برای پرداخت A5 سفید هست
برای مارکت سنتر زرد هست
و الی آخر...
جدیدا هم فرم رسید باید داشته باشی...شماره مرسولات رو بنویسی تو فرم بد پستچی

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
نه بابا همون پستچی هست میاره
خوب پس متوجه شدیم جواب این سوال مشخص نیس! چون مسعود چیز دیگری گفت!!

البته منصور رنگ برگه ها فرق می کنه ها
برای پرداخت A5 سفید هست
برای مارکت سنتر زرد هست
و الی آخر...
جدیدا هم فرم رسید باید داشته باشی...شماره مرسولات رو بنویسی تو فرم بد پستچی

خوب رنگ برگه های پارس پیک هم که سفیده! این فرم رسید رو باید از مسعود بپرسم ببینم پارس پیک هم نیاز داره یا نه! اگر آره از کجا باید تهیه کنم

Hamed731

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,329

cashu

Registered User
لایک‌ها
0

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
خوب پس متوجه شدیم جواب این سوال مشخص نیس! چون مسعود چیز دیگری گفت!!

خوب رنگ برگه های پارس پیک هم که سفیده! این فرم رسید رو باید از مسعود بپرسم ببینم پارس پیک هم نیاز داره یا نه! اگر آره از کجا باید تهیه کنم

منصور منم كه همينو گفتم ، گفتم واسه من همون يارو ميراه ، اما اين طرف پستچي محلمون نيست ، چون پستچي محل يه موتور دستشه اما اين با ماشين پست مياد .

ضمن اينكه من قبلا شنيده بودم تو يكي از مراكز پستي ( مال مشهد نبود ) طرف برگشتي هاش زياد بود بهش گفتن خودت بيا بگير . :eek:

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
ممنون از دوستان

قضیه ایران مارکت رو من تا اونجایی که میدونم اینه که من پارسال با یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف تهران درصدی کار میکردم. بعد باهم خیلی هم چت میکردیم. یه بار گفت که ایران مارکت شدیدا داره دزدی میکنه. یعنی هربار یه جورایی پول فروشنده ها رو میخوره که خودشونم نمیفهمن! خلاصه این چون تیز و بز :eek: بود تونست بفهمه چی به چیه و مدرک علیه اش جمع کرد. بعد یه مقدار هم پارتیش کلفت بود برای گرفتن حقش از راه قانونی! با ایران مارکت این موضوع رو مطرح کرد و گفت از راه قانونی اقدام میکنم! اونا 5 میلیون بهش دادن به عنوان غرامت و همچنین حق السکوت. خلاص!

خلاصه خواستم بگم که از پولتون کم میزارن اما این که شما بخواید متوجه بشید به این راحتی ها نیس!

امروز رفتم پست مرکزی برای اون موضوع که آدرسم رو روی فاکتورها درج نشه! اونا هم هی میگفتن برو این اتاق برو اون اتاق! آخرش فهمیدیم که باید صندوق پستی بگیرم! به جای آدرسم، شماره صندوق پستی رو مینویسم! چقدرم ارزون بود! سالی 3600 تومن! من فک میکردم بیشتر از اینا باشه!

البته نوع هوشمندش سالی 14 بود که من فردا مدارکمو میبرم همین نوع رو بگیرم! هوشمند اینه که اگه مرسوله بیاد به صندوقت، به صورت هوشمند یه اس ام اس برات میاد که بسته رسیده! دیگه نیاز نیس هربار سر بزنی ببینی چیزی اومده یا نه! بعد از طریق اینترنت هم نوشته بود میتونی پیگیری کنی که چی توی صندوقت رسیده و هست!

اما یه نکته! اون پسره که توی اتاق مربوط به بسته ها و نامه های فروشگاه های اینترنتی نشسته بود بهم گفت که در این صورت باید خودت بسته ها رو بیاری اینجا! دیگه مامور پست نمیاد در خونتون! برگشتی ها رو هم باید خودت بیای تحویل بگیری!

البته گفت اینجوری مزیت هایی هم داره! برای مثال اون مامور پست با تاخیر یک روزه بسته هایی که از شما تحویل گرفته رو میاره اینجا! یعنی قبل از ظهر که از شما میگیره میبره خونش. فرداش میاره میده به ما! ولی اگر خودت بیاری میتونی همون روز تحویل ما بدی و این باعث تسریع در امر ارسال میشه! بعد گفت مامورای پستمون یکم از لحاظ احساس مسئولیت ضعیف هم عمل میکنن! گفت برگشتی ها هم یه بار میارن زنگ میزنن نباشی میارن میندازن اینجا! که بعدشم اگه از شما خبری نشه بستتون به فنا میره! ولی اگر خودت بیای اینجا میتونی بسته هاتو بدی و برگشتی هاتم توی صندوق پستی جاش محفوظه و میتونی هرموقع اومدی تحویل بگیری!

بعد من با خودم فکر کردم با این حساب اگر حتی دو روز یه بار هم بسته های مشتری ها رو ببرم پست، زیاد از نظر زمانی فرقی نمیکنه با اینکه مامور پست بیاد ببره! چون گفت اونم با یه روز تاخیر میده به ما!

حالا میخوام به پارس پیک ایمیل بزنم ببینم اصلا اجازه همچین کاری میدن یا نه! و اگر این اتفاق بیفته اون فاکتوری که مامور پست باید روش مهر بزنه و.. چی میشه!

Last edited:

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
ممنون از دوستان

قضیه ایران مارکت رو من تا اونجایی که میدونم اینه که من پارسال با یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف تهران درصدی کار میکردم. بعد باهم خیلی هم چت میکردیم. یه بار گفت که ایران مارکت شدیدا داره دزدی میکنه. یعنی هربار یه جورایی پول فروشنده ها رو میخوره که خودشونم نمیفهمن! خلاصه این چون تیز و بز :eek: بود تونست بفهمه چی به چیه و مدرک علیه اش جمع کرد. بعد یه مقدار هم پارتیش کلفت بود برای گرفتن حقش از راه قانونی! با ایران مارکت این موضوع رو مطرح کرد و گفت از راه قانونی اقدام میکنم! اونا 5 میلیون بهش دادن به عنوان غرامت و همچنین حق السکوت. خلاص!

خلاصه خواستم بگم که از پولتون کم میزارن اما این که شما بخواید متوجه بشید به این راحتی ها نیس!

امروز رفتم پست مرکزی برای اون موضوع که آدرسم رو روی فاکتورها درج نشه! اونا هم هی میگفتن برو این اتاق برو اون اتاق! آخرش فهمیدیم که باید صندوق پستی بگیرم! به جای آدرسم، شماره صندوق پستی رو مینویسم! چقدرم ارزون بود! سالی 3600 تومن! من فک میکردم بیشتر از اینا باشه!

البته نوع هوشمندش سالی 14 بود که من فردا مدارکمو میبرم همین نوع رو بگیرم! هوشمند اینه که اگه مرسوله بیاد به صندوقت، به صورت هوشمند یه اس ام اس برات میاد که بسته رسیده! دیگه نیاز نیس هربار سر بزنی ببینی چیزی اومده یا نه! بعد از طریق اینترنت هم نوشته بود میتونی پیگیری کنی که چی توی صندوقت رسیده و هست!

اما یه نکته! اون پسره که توی اتاق مربوط به بسته ها و نامه های فروشگاه های اینترنتی نشسته بود بهم گفت که در این صورت باید خودت بسته ها رو بیاری اینجا! دیگه مامور پست نمیاد در خونتون! برگشتی ها رو هم باید خودت بیای تحویل بگیری!

البته گفت اینجوری مزیت هایی هم داره! برای مثال اون مامور پست با تاخیر یک روزه بسته هایی که از شما تحویل گرفته رو میاره اینجا! یعنی قبل از ظهر که از شما میگیره میبره خونش. فرداش میاره میده به ما! ولی اگر خودت بیاری میتونی همون روز تحویل ما بدی و این باعث تسریع در امر ارسال میشه! بعد گفت مامورای پستمون یکم از لحاظ احساس مسئولیت ضعیف هم عمل میکنن! گفت برگشتی ها هم یه بار میارن زنگ میزنن نباشی میارن میندازن اینجا! که بعدشم اگه از شما خبری نشه بستتون به فنا میره! ولی اگر خودت بیای اینجا میتونی بسته هاتو بدی و برگشتی هاتم توی صندوق پستی جاش محفوظه و میتونی هرموقع اومدی تحویل بگیری!

بعد من با خودم فکر کردم با این حساب اگر حتی دو روز یه بار هم بسته های مشتری ها رو ببرم پست، زیاد از نظر زمانی فرقی نمیکنه با اینکه مامور پست بیاد ببره! چون گفت اونم با یه روز تاخیر میده به ما!

حالا میخوام به پارس پیک ایمیل بزنم ببینم اصلا اجازه همچین کاری میدن یا نه! و اگر این اتفاق بیفته اون فاکتوری که مامور پست باید روش مهر بزنه و.. چی میشه!

تو اين قضيه تاخير موافقم .

من الان آماده به ارسال كنم ، طرف فردا مياد محصول رو ميگيره ، پس فردا ارسال ميشه .

چون ديتابيسشون ساعت 12 هر شب آپديت ميشه سفارشاتي كه قبل از ساعت 12 شب باشه فردا مياد ميگيره اما اگر 12 و يك دقيقه آماده به ارسال كنم متوجه نميشن و پس فردا ميان ميگيرن .

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
تو اين قضيه تاخير موافقم .

من الان آماده به ارسال كنم ، طرف فردا مياد محصول رو ميگيره ، پس فردا ارسال ميشه .

چون ديتابيسشون ساعت 12 هر شب آپديت ميشه سفارشاتي كه قبل از ساعت 12 شب باشه فردا مياد ميگيره اما اگر 12 و يك دقيقه آماده به ارسال كنم متوجه نميشن و پس فردا ميان ميگيرن .
راستی مسعود یه سوال داشتم ازت. میخواستم این قرارداد رو امضا کنم بفرستم بره. که گفتم از تو بپرسم ببینم این که نوشته مهر فروشگاه هم بزنید روش چیه قضیه اش؟

واقعا نیازه؟ یا اینکه یه امضا هم کفایت میکنه؟

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
ممنون از دوستان

این چیزی که شما میگی فقط در حالتی دلالت میکنه که طرف سال 86 قرارداد بسته و بسته بلاتکلیف زیاده داره یا بسته هایی که توی پنل برگشتی رفتند و بسته ای برنگشته و طرف باید دقت کنه که چی به چیه
- و اون موقع میتونه قانونی عمل کنه
و گرنه پنل دیگه جایی درز نداره - درصد اونها مشخصه - تعداد بسته برگشتی مشخصه - ارسال و توزیع و وصول هم چیز مشخصیه

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
راستی مسعود یه سوال داشتم ازت. میخواستم این قرارداد رو امضا کنم بفرستم بره. که گفتم از تو بپرسم ببینم این که نوشته مهر فروشگاه هم بزنید روش چیه قضیه اش؟

واقعا نیازه؟ یا اینکه یه امضا هم کفایت میکنه؟

راستش من خودم هنوز امضا نكردم ، :D اتفاقا ميخواستم ازشون بپرسم :p

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
راستش من خودم هنوز امضا نكردم ، :D اتفاقا ميخواستم ازشون بپرسم :p
اگه امضا نکردی و نفرستادی پس چجوری فروشگاهت رو فعال کردن! اگه اینجوره که منم نفرستم!

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
راستی من یادم نیس کجا اما یه جایی خوندم که توی پنل پارس پیک میتونی تخفیف ها رو اینا رو هم شرح بدی و درستش کنی. اما همچین گزینه ای ندیدم! تو دیدی؟

hosseintdk775

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
http://www.rastgo.com htp://www.rastgo.net ww
راستی من یادم نیس کجا اما یه جایی خوندم که توی پنل پارس پیک میتونی تخفیف ها رو اینا رو هم شرح بدی و درستش کنی. اما همچین گزینه ای ندیدم! تو دیدی؟

بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
منم همچین گزینه ای ندیدم!
ولی تو وب سرویسشون همچین گزینه ای وجود داره و می تونید اعمال کنید.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651
اگه امضا نکردی و نفرستادی پس چجوری فروشگاهت رو فعال کردن! اگه اینجوره که منم نفرستم!

فكر كنم اگر زماني بخواي ازشون پول بگيري بايد قرار داد امضا شده باشه ( مطمئن نيستم ) در هر صورت من كه هنوز پولي ازشون نگرفتم ، اتفاقا ميخوام امضا كنم بفرستم ،‌چون كم كم داره 9 آبان ميرسه.

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
مسعود این پارس پیک چی میگه؟

صدور ابلاغيه

به اطلاع می رساند مطابق دستورالعمل اداره کل مهندسی عملیات پستی همکاران ذیربط در اداره پست قم پس از بازدید از محل فروشگاه و بررسی تجهیزات مورد نیاز از جمله ترازوی دیجیتال و چاپگر لیزری به صورت روزانه موظف به جمع آوری مرسولات شرکت شما از تاریخ 25/7/88 می باشند.

ضمنا فروشگاه شما طی نامه شماره 123/50 مورخ 15/7/88 به اداره پست قم معرفی گردیده است

یعنی 25م من میتونم شروع کنم؟ :eek: من هنوز هیچ محصولی ندارم. ترازو و پرینتر هم ندارم :(

بالا