ممنون از دوستان
قضیه ایران مارکت رو من تا اونجایی که میدونم اینه که من پارسال با یکی از فروشگاه های اینترنتی معروف تهران درصدی کار میکردم. بعد باهم خیلی هم چت میکردیم. یه بار گفت که ایران مارکت شدیدا داره دزدی میکنه. یعنی هربار یه جورایی پول فروشنده ها رو میخوره که خودشونم نمیفهمن! خلاصه این چون تیز و بز

بود تونست بفهمه چی به چیه و مدرک علیه اش جمع کرد. بعد یه مقدار هم پارتیش کلفت بود برای گرفتن حقش از راه قانونی! با ایران مارکت این موضوع رو مطرح کرد و گفت از راه قانونی اقدام میکنم! اونا 5 میلیون بهش دادن به عنوان غرامت و همچنین حق السکوت. خلاص!
خلاصه خواستم بگم که از پولتون کم میزارن اما این که شما بخواید متوجه بشید به این راحتی ها نیس!
امروز رفتم پست مرکزی برای اون موضوع که آدرسم رو روی فاکتورها درج نشه! اونا هم هی میگفتن برو این اتاق برو اون اتاق! آخرش فهمیدیم که باید صندوق پستی بگیرم! به جای آدرسم، شماره صندوق پستی رو مینویسم! چقدرم ارزون بود! سالی 3600 تومن! من فک میکردم بیشتر از اینا باشه!
البته نوع هوشمندش سالی 14 بود که من فردا مدارکمو میبرم همین نوع رو بگیرم! هوشمند اینه که اگه مرسوله بیاد به صندوقت، به صورت هوشمند یه اس ام اس برات میاد که بسته رسیده! دیگه نیاز نیس هربار سر بزنی ببینی چیزی اومده یا نه! بعد از طریق اینترنت هم نوشته بود میتونی پیگیری کنی که چی توی صندوقت رسیده و هست!
اما یه نکته! اون پسره که توی اتاق مربوط به بسته ها و نامه های فروشگاه های اینترنتی نشسته بود بهم گفت که در این صورت باید خودت بسته ها رو بیاری اینجا! دیگه مامور پست نمیاد در خونتون! برگشتی ها رو هم باید خودت بیای تحویل بگیری!
البته گفت اینجوری مزیت هایی هم داره! برای مثال اون مامور پست با تاخیر یک روزه بسته هایی که از شما تحویل گرفته رو میاره اینجا! یعنی قبل از ظهر که از شما میگیره میبره خونش. فرداش میاره میده به ما! ولی اگر خودت بیاری میتونی همون روز تحویل ما بدی و این باعث تسریع در امر ارسال میشه! بعد گفت مامورای پستمون یکم از لحاظ احساس مسئولیت ضعیف هم عمل میکنن! گفت برگشتی ها هم یه بار میارن زنگ میزنن نباشی میارن میندازن اینجا! که بعدشم اگه از شما خبری نشه بستتون به فنا میره! ولی اگر خودت بیای اینجا میتونی بسته هاتو بدی و برگشتی هاتم توی صندوق پستی جاش محفوظه و میتونی هرموقع اومدی تحویل بگیری!
بعد من با خودم فکر کردم با این حساب اگر حتی دو روز یه بار هم بسته های مشتری ها رو ببرم پست، زیاد از نظر زمانی فرقی نمیکنه با اینکه مامور پست بیاد ببره! چون گفت اونم با یه روز تاخیر میده به ما!
حالا میخوام به پارس پیک ایمیل بزنم ببینم اصلا اجازه همچین کاری میدن یا نه! و اگر این اتفاق بیفته اون فاکتوری که مامور پست باید روش مهر بزنه و.. چی میشه!