دوست عزیز ممنون که پاسخ میدین اما من هنوز جواب سوال اصلیمو نگرفتم که :بله این صفحه دقیقا مربوط به شما میشه :
حذف محدوديت 6 ماهه معافيت تحصيلي مشمولان قانون خدمت وظيفه عمومي
ه موجب مقررات قانون خدمت وظيفه عمومي كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر 6 ماه پس از فراغت از تحصيل مهلت دارند تا خود را جهت انجام دوره ضرورت معرفي نمايند و چنانچه در مدت فوق ( 6 ماه پس از فراغت از تحصيل ) در مقطع بالاتر پذيرفته شوند مجاز به ادامه تحصيل خواهند بود.
نظر به اين كه عده اي از مشمولان وظيفه پس از مدت زمان 6 ماه در دانشگاه پذيرفته مي شوند لذا قادر به ادامه تحصيل نخواهند بود . از آنجاكه اين امر مشكلاتي را براي عدهاي از جوانان ايجاد كرده بود حسب پيشنهاد سازمان وظيفه عمومي به ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا محدوديت فوق براي ادامه تحصيل حذف گرديد.بر اين اساس كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر تا 6 ماهه پس از فراغت از تحصيل خو را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفي نمايند و مرتكب غيبت نشوند.ليكن خارج از مدت 6 ماهه در دانشگاه پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد .
که با کاری که شما انجام دادید قاعدتا باید غیبت بخورید! اینکه میگن تا چند روز بعدش هم ممکنه مشکلی پیش نیاد برای زمانی بود که مشمول دفترچه رو پست می کرد و با احتصاب تاخیر دریافت نامه توسط پست یه چند روزی رو هم تخفیف می دادن نه الان که توی پلیس +10 در همون روز شما رو ثبت نام میکنن! اما توی این حکومت بی در و پیکر هر اتفاقی ممکنه بیفته و شایدم شما غیبت نخورید
از قدیم گفتن سری که درد نمی کنه دستمال بهش نمی بندن! خوب شما چرا اقدام نکردید توی این شش ماه که حالا کار به اما و اگر برسه؟؟
کلام آخر اینکه ..... شما هیچ دلیلی نداره که الان دفترچه رو نفرستید ! حالا یا غیبت می خورید یا نمی خورید اما دست روی دست گذاشتنش کمکی به شما نمی کنه .. اگر غیبت نخوردید که یه جعبه شیرنی هم بابت خوش شانس بودنتون بگیرین ببرین خونه ! اگر غیبت خوردید هم دیگه راهی نداره و زیاد خودتون رو اذیت نکنید .. البته با داشتن غیبت هم می تونید در کنکور شرکت کنید! اگر زود اقدام کنید خدمت شما تا قبل از کنکور 90 تموم میشه .. البته می تونید توی کنکور 89 هم شرکت کنید و در صورت قبولی ترم اول رو مرخصی بگیرید.
اما من با تجربه خودم بهتون پیشنهاد می دم برین به سربازی و بعدش ادامه تحصیل بدین.. چرا؟ چون شما چیزی رو از دست نمیدین بلکه یه جورایی از بقیه جلو هم میفتین ... شما با داشتن مدرک کاردانی در بسیاری از آزمون های استخدامی می تونید شرکت کنید و در واقع هم می تونید ادامه تحصیل بدین هم کار کنید .. در کل داشتن کارت پایان خدمت یک برگ برنده هست برای شما
با این شرایطی که من دارم الان هم میخوام توی آزمون دانشگاه آزاد که 2 ماه دیگه آزمونش هیت شرکت کنم آیا اگه قبول شم و غیبت هم خورده باشم میتونم برم دانشگاه یا نه شامل من نمیشه ؟