• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پایگاه مشاوره و راهنمایی درباره خدمت سربازی اعزام - معافیت

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بله این صفحه دقیقا مربوط به شما میشه :
حذف محدوديت 6 ماهه معافيت تحصيلي مشمولان قانون خدمت وظيفه عمومي

ه موجب مقررات قانون خدمت وظيفه عمومي كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر 6 ماه پس از فراغت از تحصيل مهلت دارند تا خود را جهت انجام دوره ضرورت معرفي نمايند و چنانچه در مدت فوق ( 6 ماه پس از فراغت از تحصيل ) در مقطع بالاتر پذيرفته شوند مجاز به ادامه تحصيل خواهند بود.

نظر به اين كه عده اي از مشمولان وظيفه پس از مدت زمان 6 ماه در دانشگاه پذيرفته مي شوند لذا قادر به ادامه تحصيل نخواهند بود . از آنجاكه اين امر مشكلاتي را براي عده‌اي از جوانان ايجاد كرده بود حسب پيشنهاد سازمان وظيفه عمومي به ستاد كل نيروهاي مسلح و موافقت مقام معظم رهبري و فرماندهي كل قوا محدوديت فوق براي ادامه تحصيل حذف گرديد.بر اين اساس كليه مشمولان فوق ديپلم و بالاتر حداكثر تا 6 ماهه پس از فراغت از تحصيل خو را جهت انجام خدمت دوره ضرورت معرفي نمايند و مرتكب غيبت نشوند.ليكن خارج از مدت 6 ماهه در دانشگاه پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد .

که با کاری که شما انجام دادید قاعدتا باید غیبت بخورید! اینکه میگن تا چند روز بعدش هم ممکنه مشکلی پیش نیاد برای زمانی بود که مشمول دفترچه رو پست می کرد و با احتصاب تاخیر دریافت نامه توسط پست یه چند روزی رو هم تخفیف می دادن نه الان که توی پلیس +10 در همون روز شما رو ثبت نام میکنن! اما توی این حکومت بی در و پیکر هر اتفاقی ممکنه بیفته و شایدم شما غیبت نخورید
از قدیم گفتن سری که درد نمی کنه دستمال بهش نمی بندن! خوب شما چرا اقدام نکردید توی این شش ماه که حالا کار به اما و اگر برسه؟؟
کلام آخر اینکه ..... شما هیچ دلیلی نداره که الان دفترچه رو نفرستید ! حالا یا غیبت می خورید یا نمی خورید اما دست روی دست گذاشتنش کمکی به شما نمی کنه .. اگر غیبت نخوردید که یه جعبه شیرنی هم بابت خوش شانس بودنتون بگیرین ببرین خونه ! اگر غیبت خوردید هم دیگه راهی نداره و زیاد خودتون رو اذیت نکنید .. البته با داشتن غیبت هم می تونید در کنکور شرکت کنید! اگر زود اقدام کنید خدمت شما تا قبل از کنکور 90 تموم میشه .. البته می تونید توی کنکور 89 هم شرکت کنید و در صورت قبولی ترم اول رو مرخصی بگیرید.

اما من با تجربه خودم بهتون پیشنهاد می دم برین به سربازی و بعدش ادامه تحصیل بدین.. چرا؟ چون شما چیزی رو از دست نمیدین بلکه یه جورایی از بقیه جلو هم میفتین ... شما با داشتن مدرک کاردانی در بسیاری از آزمون های استخدامی می تونید شرکت کنید و در واقع هم می تونید ادامه تحصیل بدین هم کار کنید .. در کل داشتن کارت پایان خدمت یک برگ برنده هست برای شما
دوست عزیز ممنون که پاسخ میدین اما من هنوز جواب سوال اصلیمو نگرفتم که :
با این شرایطی که من دارم الان هم میخوام توی آزمون دانشگاه آزاد که 2 ماه دیگه آزمونش هیت شرکت کنم آیا اگه قبول شم و غیبت هم خورده باشم میتونم برم دانشگاه یا نه شامل من نمیشه ؟

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز ممنون که پاسخ میدین اما من هنوز جواب سوال اصلیمو نگرفتم که :
با این شرایطی که من دارم الان هم میخوام توی آزمون دانشگاه آزاد که 2 ماه دیگه آزمونش هیت شرکت کنم آیا اگه قبول شم و غیبت هم خورده باشم میتونم برم دانشگاه یا نه شامل من نمیشه ؟

اون جمله ایی که من زیرش خط کشیدم و رنگش رو قرمز کردم معنیش اینه<< اگر کسی غیبت داشته باشه در صورت قبول شدن ترخیص نمیشه و نمی تونه ثبت نام کنه و بره دانشگاه))

Last edited:

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان .

من یه سؤال داشتم اینکه:

من از هر کسی میپرسم برای ادامه تحصیل به سربازی و مشکلات برمیخورم بهم میگن تا زمانی که شما داری ادامه تحصیل میدی ( درس میخونی ) نمیبرنت سربازی و کاریم بهت ندارن! حالا واقعاً این درسته؟ با توجه به شرایط من»» ( ص.1 || ص.4 ) متشکر...

خیر .. حداکثر سن مجاز برای ادامه تحصیل در دوره حضوری تا پایان پیش دانشگاهی 24 سال تمام هست و بعد از اون مشمول به خدمت شناخته میشین

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون جمله ایی که من زیرش خط کشیدم و رنگش رو قرمز کردم معنیش اینه<< اگر کسی غیبت داشته باشه در صورت قبول شدن ترخیص نمیشه و نمی تونه ثبت نام کنه و بره دانشگاه))

دوست عزیز شما متوجه حرف من نشدید فکر کنم ببینید :

من اصلا هنوز دفترچه سربازی رو نفرستادم اصلا نگرفتم که بخوام بفرستم و الان 1 ما هی هست که فرجه 6 ماهه من تمام شده . الانم میخوام دانشگاه امتحان بدم . حالا اگه من دفترچه سربازی رو تو هفته آینده پست کنم و دانشگاه هم قبول شم که جواب دانشگاه آزاد رو 4ماه دیگه میدن . آیا میتونم برم دانشگاه یا خیر ؟

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
خیر .. حداکثر سن مجاز برای ادامه تحصیل در دوره حضوری تا پایان پیش دانشگاهی 24 سال تمام هست و بعد از اون مشمول به خدمت شناخته میشین
ممنونم از شما دوست عزیز.

نه من منظورم برای دانشگاه بود ، برای دانشگاه ( مثلاً: پیام نور یا علمی کاربردی ) تا چه سنی فرصت هست؟
تشکر..

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز شما متوجه حرف من نشدید فکر کنم ببینید :

من اصلا هنوز دفترچه سربازی رو نفرستادم اصلا نگرفتم که بخوام بفرستم و الان 1 ما هی هست که فرجه 6 ماهه من تمام شده . الانم میخوام دانشگاه امتحان بدم . حالا اگه من دفترچه سربازی رو تو هفته آینده پست کنم و دانشگاه هم قبول شم که جواب دانشگاه آزاد رو 4ماه دیگه میدن . آیا میتونم برم دانشگاه یا خیر ؟

این شما هستید که متوجه حرف من نمیشید! اون جمله ایی که زیرش رو خط قرمز کشیدم یک معنی دیگش اینه >> اگر کسی بعد از فرجه 6 ماهه دفترچه بفرسته غایب محسوب میشه و کسی که غیبت داشته باشه نمی تونه برای ادامه تحصیل ثبت نام کنه >>

خودتون کمی با دقت بخونیدش !!

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
ممنونم از شما دوست عزیز.

نه من منظورم برای دانشگاه بود ، برای دانشگاه ( مثلاً: پیام نور یا علمی کاربردی ) تا چه سنی فرصت هست؟
تشکر..

توی دانشگاه اگر مشمول باشید نمی تونید تغییر رشته بدید ! یعنی در واقع اگر از 19 سال بیشتر باشید امکان تغییر رشته براتون وجود نداره ... اما اگر هنوز مشمول نیستید که موردی نداره
اگرم منظورتون از تغییر رشته اینه که رشته ایی متفاوت از دپیلمتون رو بخونید .. در این مورد شما باید با یک کارشناس کنکور صحبت کنید که آیا برای او رشته خاص دپیلم یا پیش دانشگاهی خاصی مد نظر هست یا نه . اگر بود که باید تا قبل از 24 سالگی اون دپیلم یا پیش دانشگاهی رو تموم کنید و کنکور امتحان بدید
برای ادامه تحصیل در یک رشته خاص هم حدا اقل 6 سال معافیت تحصیلی بهتون تعلق میگیره که تا 7 سال هم افزایش پیدا میکنه

Last edited:

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این شما هستید که متوجه حرف من نمیشید! اون جمله ایی که زیرش رو خط قرمز کشیدم یک معنی دیگش اینه >> اگر کسی بعد از فرجه 6 ماهه دفترچه بفرسته غایب محسوب میشه و کسی که غیبت داشته باشه نمی تونه برای ادامه تحصیل ثبت نام کنه >>

خودتون کمی با دقت بخونیدش !!

ممنون از شما .
پس فقط یک راه دارم : اونم سربازی

اما این به چه معناست :
ليكن خارج از مدت 6 ماهه در دانشگاه پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد .

Last edited:

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از شما .
پس فقط یک راه دارم : اونم سربازی

اما این به چه معناست :
ليكن خارج از مدت 6 ماهه در دانشگاه پذيرفته شوند از معافيت تحصيلي برخوردار خواهند شد .

قبلا برای رشته های کاردانی فقط موقعی می تونستن ادامه تحصیل بدن که توی همون 6 ماه قبول میشدن! اما الان با این قانون اگر فرد توی همین 6 ماه دفترچه رو ارسال کنه و فرض کنیم که اعزامش بیفته 3 ماه بعد از این 6 ماه ( یعتی خارج از شش ماه) یا اینکه خدمتش در بیاد و بره خدمت ( بازم خارج از شش ماه) بازم می تونه در صورت قبولی ترخیص بشه و بره دانشگاه .. اگر دقت کنی نوشته که در صورتی که داوطلب خودش رو توی فرجه شش ماهه معرفی کنه و غیبت نکنه که متاسفانه شما این کار رو نکردی ( هر چند به نظر من وقتی کارت پایان خدمتت دستت بیاد خوشحال هم میشی که این کار رو نکردی و هر چه زودتر دست خودت رو برای انجام خیلی کارا باز گذاشتی ;) )

kishen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبلا برای رشته های کاردانی فقط موقعی می تونستن ادامه تحصیل بدن که توی همون 6 ماه قبول میشدن! اما الان با این قانون اگر فرد توی همین 6 ماه دفترچه رو ارسال کنه و فرض کنیم که اعزامش بیفته 3 ماه بعد از این 6 ماه ( یعتی خارج از شش ماه) یا اینکه خدمتش در بیاد و بره خدمت ( بازم خارج از شش ماه) بازم می تونه در صورت قبولی ترخیص بشه و بره دانشگاه .. اگر دقت کنی نوشته که در صورتی که داوطلب خودش رو توی فرجه شش ماهه معرفی کنه و غیبت نکنه که متاسفانه شما این کار رو نکردی ( هر چند به نظر من وقتی کارت پایان خدمتت دستت بیاد خوشحال هم میشی که این کار رو نکردی و هر چه زودتر دست خودت رو برای انجام خیلی کارا باز گذاشتی ;) )

بله حرف شما صحیح است ممنون

البته من هنوز یک شانس دیگه دارم که شاید از راه قلب معاف شم چون مادر زادی دریچه قلبم گشاده یا افتادگی داره یادم نیست دقیق .

نظرتون در مورد این سایت چیه ؟
http://www.sarbazei.blogfa.com/

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
بله حرف شما صحیح است ممنون

البته من هنوز یک شانس دیگه دارم که شاید از راه قلب معاف شم چون مادر زادی دریچه قلبم گشاده یا افتادگی داره یادم نیست دقیق .

نظرتون در مورد این سایت چیه ؟
http://www.sarbazei.blogfa.com/

بیشتر جنبه تبلیغ برای همون درمانگاه رو داره! یه جورایی هم کلاه برداریه ! چون برای یک معاینه به بهانه مشاوره دو برابر بهای ویزیت یک متخصص در بخش خصوصی پول از شما میگیرن ! چیزی که من توی این سایت دیدم اینه که کار این مرکز فقط پر کردن برگه اولیه معافیت پزشکی هست و نه چیز بیشتر ! یه جورایی سو استفاده از استرسی که به خاطر خدمت سربازی به هر پسر ایرانی وارد میشه ;).

برای اطمینان از اینکه معاف میشید یا نه با مراجعه به هر دکتر متخصصی تا 90 % می تونید بدونید که سر انجام در خواست شما به کجا ختم میشه و نیازی نیست به مرکز خاصی مراجعه کنید! حتی به راحتی با یک پرس و جوی ساده می تونید بفهمید که کدوم دکتر قلب برای معاینه پزشکی از طرف **** وظیفه معتمد هست.

metal-music

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه مراحل اقدام برای گرفتن معافی پزشکی رو بنویسی؟

mm00

Registered User
لایک‌ها
250
دوستان در صورتی که پدر دیابت داشته باشه میتونم برای کفالت اقدام کنم؟:hmm:
چه شرایطی داره؟! راحت or سخت؟!

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
میشه مراحل اقدام برای گرفتن معافی پزشکی رو بنویسی؟

خوب به این صفحه رجوع کنید .. به چند نفر راجب سوالتون جواب دادم .. سوال های بعدی این افراد رو هم در صفحات بعد ببینید

http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=38914&highlight=%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AD%D9%84+%2B+%D9%85%D8%B9%D8%A7%D9%81%DB%8C%D8%AA%2B+%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C+%2B+%D9%BE%D9%84%DB%8C%D8%B3+%2B10&page=129

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان در صورتی که پدر دیابت داشته باشه میتونم برای کفالت اقدام کنم؟:hmm:
چه شرایطی داره؟! راحت or سخت؟!

اگر تنها پسر بالای 18 سال پدرت نیستی که اصلا شاملت نمیشه.. این قانون ها برای یگانه مراقب بالای 18 سال هست فقط
اگر تنها پسر بالای 18 سال پدرت هستی و بابات توسط شورای پزشکی معافیت کفالت از کار افتاده تشخیص داده بشه معاف میشید .. برای دونستن این موضوع هم یک پزشک متخصص می تونه بهتون بگه که اصلا شانسی دارین یا نه

** کمی اشتباه پاسخ دادم که الان تصحیح کردم .. با پوزش

Last edited:

xoew

Registered User
لایک‌ها
5
اول اینکه پارسی مهر جان ممنون بابت پاسخها ی دوباره و چندباره
ظاهرا دوستان خیلی طاقت ندارند و چند صفحه قبل رو هم مطالعه نمی کنند
من تقریبا 50 صفحه اخیر رو خوندم ولی به این مطلب برنخوردم
در مورد معافیت کفالت
ظاهرا تبصره ای هست ( یا قبلا بوده ) که در حالتی که برادر دوم در شهری غیر از شهر سکونت پدر دانشجو باشد برادر اول معافیت کفالت موقت داده می شه ؟!
اینجا هم دوستان به طور مختصر بحث کردند
http://forum.persiantools.com/t30678-page3.html
چیزی در این مورد شنیدی یا به موردی برخورد داشتی ؟!
ممنون

sina86

Registered User
لایک‌ها
35
بیماران ایدزی از سربازی معاف اند

رئيس سازمان وظيفه عمومي نيروي انتظامي گفت: طبق قانون جديد مواردي از معافيت پزشكي همچون ايدز، به موارد معافيت افزوده شد و در برخي بيماري‌ها همچون بيماري باري‌كوسل در صورت درمان از معافيت‌ها كاهش يافت.

به گزارش خبرنگار ايلنا، سردار محمدجواد زاده‌كمند در حاشيه نمايشگاه مركزي هفته ناجا در جمع خبرنگاران گفت: سازمان وظيفه عمومي هر زمان احساس كند كه فردي قصد دارد خلاف قانون اقدام به گرفتن معافيت پزشكي يا كفالت كند، برخورد و در شوراي عالي بررسي مي‌كند، گفت: سال گذشته با چهار هزار و 300 مورد از اين تخلف‌‌ها برخورد شد. در مورد كارت هوشمند معافيت نيز اولين سري براي مشمولان واجد شرايط معافيت به فرزندي صادر مي‌شود و اميدواريم در دو ماه آغازين ارائه كارت هوشمند به تمام 260 هزار واجد شرايط معافيت به فرزندي كارت هوشمند ارائه شود.

وي افزود: قانون جديد وظيفه عمومي به تصويب مجلس شوراي اسلامي رسيده و در صورت تائيد شوراي نگهبان، از روز ابلاغ، تاريخ و مدت خدمت سربازي بر مبناي دوره جديد است كه كاهش مي‌يابد.

به گفته او در حال حاضر براي مشمولان ديپلم و زيرديپلم درجه عينك 8 و براي مشمولان فوق‌ديپلم و بالاتر از آن درجه عينك 10 مشمول معافيت پزشكي مي‌شوند.

رئيس سازمان وظيفه عمومي ناجا خاطر نشان كرد: برخي از بيماري‌هايي كه در گذشته موجب معافيت مي‌شد و امروز امكان درمان دارد را در نظر گرفته‌ايم و شامل معافيت نمي‌شوند اما برخي بيماري‌ها همچون ايدز به معافيت‌ها افزوده شده‌اند.

زاده‌كمند با اشاره به تصويب تهران اصلاح برخي مواد وظيفه عمومي از سوي مجلس شوراي اسلامي گفت: مكانيزه كردن كامل مجموعه و هر سه پاسخگويي حضوري، كاهش مدت رسيدگي به پرونده‌ها و خوشايندسازي خدمت وظيفه از برنامه‌هاي ما است.

او در پاسخ به سئوال ايلنا در رابطه با جذب سربازان عمومي براي هر منطقه يا استان گفت: روند توزيع به اين شكل است كه تلاش مي‌كنيم مشمولان را به اولين مركز بفرستيم و اين اقدام نيز صورت گرفته و به شكل سيستمي اين كار انجام مي‌شود.

وي افزود: تلاش مي‌شود كه مشمولان براي آموزش به استان محل سكونت منتقل شوند و در صورت نبودن مركز آموزش يا ظرفيت كافي به استان‌هاي هم‌جوار انتقال يابند اما موضوع مهم آمايش سرزميني مراكز آموزشي نيروهاي مسلح است كه توزيع مراكز يكسان نيست.

زاده‌كمند خاطر نشان كرد: در برخي استان‌ها ظرفيت‌هاي زيادي داريم كه بيشتر از مشمولان آن استان است.
زاده كمند تصريح كرد: در قانون جديد توسعه واگذاري سرباز به دستگاه‌ها را پيش‌بيني كرده‌ايم و پيش‌بيني شد كه سهم دستگاه‌هاي مختلف افزايش يابد. در حال حاضر بيش از 126 دستگاه دولتي از تخصص و توان مشمولان وظيفه استفاده مي‌كنند و بيش از هزار و 400 محقق و پژوهشگر سرباز در راستاي موضوعات پژوهشي فعاليت مي‌كنند.

زاده‌كمند ادامه داد: شوراي پزشكي براي هشت كشور تعيين و ابلاغ شده كه در اين كشورها پزشك‌ها معرفي مي‌شوند و عملا كار رسيدگي پزشكي در آن كشورها آغاز مي‌شود.

mhm-brain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان سوالی داشتم
من متولد دی ماه 66 هستم و تا کنون اقدامی نکردم و غایب هستم ولی سوالم این است که در سال 86 پسرهایی را که پدرشون متولد سال 1327 بود. را معاف می کردند من تاریخ ترک تحصیلم بهمن 86 است (حضوری درس می خوندم) با توجه به این که در اون سال من غیبت نداشتم اگر الان برای معافیت کفالت اقدام کنم می تونم معاف بشم .
دوستان در ضمن ادرس یا شماره تلفن مرکز مشاوره ای یا وکیلی که در زمینه معافیت کفالت کار می کنه اگر دارید ممنون میم به من بدید با تشکر از همتون

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
اول اینکه پارسی مهر جان ممنون بابت پاسخها ی دوباره و چندباره
ظاهرا دوستان خیلی طاقت ندارند و چند صفحه قبل رو هم مطالعه نمی کنند
من تقریبا 50 صفحه اخیر رو خوندم ولی به این مطلب برنخوردم
در مورد معافیت کفالت
ظاهرا تبصره ای هست ( یا قبلا بوده ) که در حالتی که برادر دوم در شهری غیر از شهر سکونت پدر دانشجو باشد برادر اول معافیت کفالت موقت داده می شه ؟!
اینجا هم دوستان به طور مختصر بحث کردند
http://forum.persiantools.com/t30678-page3.html
چیزی در این مورد شنیدی یا به موردی برخورد داشتی ؟!
ممنون

درود

در این مورد من تجربه ایی ندارم اما چیزی رو که از قانون می دونم رو براتون شرح می دم.
ماده 44:
ماده44- مشمولان زير حسب مورد از انجام خدمت دوره ضرورت معاف مي باشند :
الف- يگانه مراقب و نگهدارنده پدر يا جد يا برادر و يا مادر يا جده يا خواهر كه قادر به اداره امور خود نباشد.
ب- يگانه سرپرست و نگهدارنده برادر يا خواهر صغير .
ج- يگانه سرپرست خواهر مجرد در صورتي كه تا سن 24سالگي مجرد باشد .
د- از 2يا3 برادر واجد شرايط اعزام به خدمت يكي از آنان تا خاتمه خدمت ديگري به خدمت دوره ضرورت يا احتياط اعزام نخواهدشد وترتيب تقدم در اعزام بر مبناي سن مشمول خواهد بود.
هـ -مشمولين غير غايب كه داراي همسر يا فرزند تحت تكفل مي باشند تا تصويب و اجراي لايحه مذكور در ماده55 اين قانون در زمان صلح .
بديهي است پس از تصويب و اجراي لايحه مذكور به شرط نداشتن مانع ديگري مشمولين فوق به خدمت اعزام خواهند شد.
تبصره 1- مشمولان بندهاي الف و ب چنانچه در 5 سال متوالي داراي شرايط معافيت موقت از خدمت باشند در پايان سال 5 به آنها معافيت د رزمان صلح داده خواهد شد و مشمولين بند ج تا پايان سن 24 سالگي خواهر مي توانند سالانه از معافيت موقت استفاده و سپس به شرط نداشتن مانع ديگري به خدمت اعزام شوند.
تبصره 2 – مشمولاني كه براي انجام خدمت وظيفه عمومي احضار مي شوند در صورتيكه در تاريخ هاي معينه بدون عذر موجه خود را معرفي نكنند از معافيت موضوع اين ماده محروم ميشوند.( با توجه به ماده 55 )

طبق ماده 122 خدمت وظیفه عمومی یگانه مراقبی که در بالا ازش اسم اورده شده اینجوری تعریف میشه:
ماده122- منظور از يگانه مراقب و نگه دارنده يا سرپرست مندرج در ماده 44 قانون خدمت وظيفه عمومي مشمولي مي باشد كه به شرح موارد زير تنها فرزند يا نوه ذكور بيش از18 سال هر پدر يا مادر يا جد يا جده يا تنها برادر بيش از18 سال خواهر يا برادر خود باشد.

این قانون یک تبصره داره که در واقع استفاده از این قانون رو برای برادری که برادر بزرگترش در حال تحصیل در شهر دیگه ایی هست رو توضیح میده: ( هر چند به نظر من این تبصره خیلی گنگ هست ! )
تبصره- از دو برادر، تنها برادر بيش از18 سال مشمول كه اشتغال به تحصيل دارد به شرط دارا بودن معافيت تحصيلي معتبر و همچنين تحصيل در خارج از محل سكونت مكفول، مشمول معافيت مي باشد.
این تبصره هم میگه که اگر مشمول برادری داره که بیشتر از 18 سال داره و وارد مشمولیت شده اما فعلاً داره از معافیت تحصیلی استفاده میکنه و توی شهر دیگه ایی به سر میبره .. می تونه از معافیت کفالت موقت استفاده کنه که مجلس به این صورت در مورد این تبصره شرح داد:
وجود برادری که از معافیت تحصیلی برخوردار است مانع از معافیت کفالت موقت مشمولی که سرپرستی خانواده را برعهده دارد، نخواهد بود. این معافیت فقط در طول مدت معافیت تحصیلی برادر مشمول که خارج از شهرستان محل سکونت به تحصیل اشتغال دارد، معتبر بوده و پس از آن با رعایت سایر مقررات این قانون به خدمت دوره ضرورت اعزام خواهند شد. ....

ماده 123 هم اینجوری میگه :
ماده123- هر گاه مشمول داراي برادري بيش از18سال باشد كه به علت نقص عضو يا بيماري به تشخيص هيات رسيدگي يا كسب نظر شوراي پزشكي قادر به سرپرستي و مراقبت از افرادي كه مشمول ادعاي كفالت آنان را مي نمايد نباشد و يا داراي برادر اسير يا مفقودالاثري باشد مشمول يگانه مراقب و سرپرست محسوب خواهد شد.

که توی ماده 123 در واقع برادر کوچکتر معاف دائم میشه

بازم یاد آوری میکنم که من در این مورد تجربه ایی ندارم و برای اطمینان به حوزه مراجعه کنید.​

parsimehr

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان سوالی داشتم
من متولد دی ماه 66 هستم و تا کنون اقدامی نکردم و غایب هستم ولی سوالم این است که در سال 86 پسرهایی را که پدرشون متولد سال 1327 بود. را معاف می کردند من تاریخ ترک تحصیلم بهمن 86 است (حضوری درس می خوندم) با توجه به این که در اون سال من غیبت نداشتم اگر الان برای معافیت کفالت اقدام کنم می تونم معاف بشم .
دوستان در ضمن ادرس یا شماره تلفن مرکز مشاوره ای یا وکیلی که در زمینه معافیت کفالت کار می کنه اگر دارید ممنون میم به من بدید با تشکر از همتون

کار خیلی عجیبی کردید که اقدام نکردید!!
معافیت کفالت رو توی پست قبلی کامل توضیح دادم .. اگر شما در اون زمان ( سال 86 ) تنها پسر بالای 18 سال پدرتون بودید و هنوزم هستید میشه امیدوار بود که الانم بتونید معاف بشید. گاهی برای غائبین این تخفیف رو میدن که ثابت کنن که در اون زمانم شامل همین معافیت میشدن و بر اساس این شرط الان هم اجازه معافیت بهشون بدن.

لینک زیر رو باز کن و کامل بخون .. این پاسخ یک وکیل و نمونه دخواست فرمی هست برای مشکل مشابه شما
http://judge.blogsky.com/1386/09/02/post-217

Last edited:
بالا