• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
تعجب می کنم نیمه اول هم استقلال خوب نبود فقط خوش شانس بود

اهوازیها حمله می کردند تهرانیها گل می زدند

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام

استادیوم رفته بودم .... نزدیک بود رگ گردنم پاره بشه وقتی اس اس گل سوم رو خورد ( از بس داد زدم )

تماشاچیا که کلا به محمدی فحش میدادن .... آخر بازی وقتی گل سوم رو خورد که دیگه همه با هم میگفتن " دروازه بان **** ، نمیخوایم ، نمیخوایم "

خلاصه اعصابا همه درب و داغون بود .... بازی برده رو 3 به 2 باختیم ....

اگر هم باختیم شخصا مقصر مرفاوی بود با این تعویض های **** .... خدائیش یا فرهاد یا جان واریو رو باید نگه میداشت ...

اگه هم میخواست کیانوش رحمتی رو بیاره باید جای کاظمی میاورد که کیفیت بازیش افت کرده بود ....

2 تا صحنه هم بود که من از دور نتونستم درست تشخیص بدم .... یکیش که روی فرهاد خطا گرفت به نظر میرسید توی 18 قدم باشه و پنالتی .... یکی دیگه هم خطا روی امید روانخواه بود که به نظرم میرسید پنالتی بود .... حالا باید ببینیم 90 چی میگه .... اگه پنالتی روی روانخواه درست بوده باشه 3 به صفر جلو میفتادیم و 100% میبردیم ...

یه حرکت هم امیرحسین صادقی کرد که به همه ی تماشاچیا برخورد .... بعد از اینکه تماشاچیا شروع کردن بر ضد محمدی شعار دادن اومد سمت تماشاچیا و با مشت گره کرده به هوادارا اعتراض میکرد و احیانا فحش رکیک میداد ...
خلاصه تماشاچیائی که من دیدم اگه پلیسی در کار نبود میخواستن ****** محمدی و امیرحسین صادقی رو با هم پیوند بزنن ....

طالب لو رو هم که همه یکصدا تشویق میکردن ....

خلاصه به نظرم این باخت میتونه مفید باشه ..... به شرطی که بتونیم پاس همدان رو شکست بدیم .... از خدا میخوام که تیم وارد حاشیه نشه که اگه این اتفاق بیافته بعید میدونم به این راحتیا ازش خلاص بشیم ...

این باخت غرور کاذب بازیکنا رو شکوند ..... ان شاءالله بتونیم پاس همدان رو توی همدان شکست بدیم .... شرایط خیلی حساس شده .

Last edited by a moderator:

alireza_edison

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
1,136
این****خیابانی هم بدتر از همه بود ...
انقدر از خسرو تعریف کرد نیمه دوم هیچ کار نکرد تازه فکر کنم 3 اخطاره شد :(
واقعا نحسه مردک پرسپولیسی ...

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
کلآ استقلال هیچ وقت از پرسپولیسی جماعت سود ندیده ! اون از انصاریان که اومد و ... اون از علیزاده ! اینم از محمدی :دی

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
یه چیزی از اخبار شنیدم تعجب کردم. می گفت مرفاوی دقیقه 87 رفته رختکن !؟

صحت داره ؟
نمیدونم یادم نمی اد اما فکر کنم وقت اضافه مرفاوی رو نشون داد کنار خط

پ.ن : الان 90 گفت طالبلو رفته نه مرفاوی.

سلام

تماشاچیا که کلا به محمدی فحش میدادن .... آخر بازی وقتی گل سوم رو خورد که دیگه همه با هم میگفتن " دروازه بان **** ، نمیخوایم ، نمیخوایم "
.

خوشحالم که این باخت با وحید رقم نخورد و محمدی توی دروازه بود تا دیگه نیاد توی مصاحبه زرت و پرت (املاش درسته :دی) کنه.

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
استقلال برای باخت بازی کرد و " باخت "

e517bf74-3618-4a16-9f5c-839967e19fd0.jpg

چی بگم ؟! به نظرم با این چیدمان و این بازی مخصوصا تو نیمه دوم "باید میباختیم " من هم امیدوارم این باخت باعث هشیاری به موقع تیم و بازیکنان بشه تا اختلاف و بحران ..

مرفاوی: همه بازیکنان در این شکست دخیل بودند

وحید طالبلو دروازه بان استقلال قبل از پایان بازی ، استادیوم آزادی را ترک کرد

باخت استقلال نتیجه ترس مرفاوی و تعویضهای بی نتیجه وی بود

عکسهای بازی

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
نمیدونم یادم نمی اد اما فکر کنم وقت اضافه مرفاوی رو نشون داد کنار خط

پ.ن : الان 90 گفت طالبلو رفته نه مرفاوی.

خوشحالم که این باخت با وحید رقم نخورد و محمدی توی دروازه بود تا دیگه نیاد توی مصاحبه زرت و پرت (املاش درسته :دی) کنه.
ای بابا ، نمیدونم چرا روزا رو قاطی کردم، از صبح تالا فکر می کردم امروز یک شنبه‌اس !!
نگو دوشنبه بود ؛ 90 هم ندیدم !!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
100% مهرداد جان ما هم نمیگیم چرا باخت میگیم دلیل باخت تعویضهای اشتباه و ترکیب اشتباه بود.

مجید جان البته به نظرم دیروز استقلال اهواز یکی از بهترین بازیهای لیگ رو نمایش داد و بعید می دونم اگر همینطوری ادامه بده جزو رتبه های بالا نشین جدول در پایان فصل نشه. خیلی خوب جلوی 18 قدم استقلال پاسکاری می کردن و خیلی خوب هم توپ رو در اختیار داشتن . موقعیت های گل دیروز نشون می داد ایراد فقط از محمدی نبود و تیم مقابل هم در شرایط عالی بازی می کرد . اما شخصا کنار گذاشتن دروازه بان اصلی تیم رو اصلا قبول ندارم و اعتقاد دارم اگر طالبلو بود نتیجه این نمی شد .
شاد و پیروز باشید

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
حق استقلال بود ببازه اصلا... دیروز اعصابمون رو...
امیدوارم آقای صمد تعویض ها و اشتباه های مسخرش رو بفهمه و آینده دیگه بازی برده رو نبازیم!

Ari@n

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,888
سلام خدمت دوستان

مجید جان البته به نظرم دیروز استقلال اهواز یکی از بهترین بازیهای لیگ رو نمایش داد و بعید می دونم اگر همینطوری ادامه بده جزو رتبه های بالا نشین جدول در پایان فصل نشه. خیلی خوب جلوی 18 قدم استقلال پاسکاری می کردن و خیلی خوب هم توپ رو در اختیار داشتن . موقعیت های گل دیروز نشون می داد ایراد فقط از محمدی نبود و تیم مقابل هم در شرایط عالی بازی می کرد . اما شخصا کنار گذاشتن دروازه بان اصلی تیم رو اصلا قبول ندارم و اعتقاد دارم اگر طالبلو بود نتیجه این نمی شد .
شاد و پیروز باشید

ساسان جان تیم نیمه دوم اصلا بازی نمیکرد ! جوری احساس غرور میکردن و غرور کاذب کل تیم رو گرفته بود به خصوص همین مرفاوی رو ! تیم مقابل رو احتمالا جزو تیم محلات هم حساب نمیکردند ! خب وقتی تیم راه بره تو زمین معلومه که اونا هم حمله میکنن میان تو 18 قدم. چرا وقتی دقیقه اخر که مساوی شد استقلال تازه یاد حمله افتاد تو نیمه دوم؟ تعویض های گند اقا هم که بماند ! استقلال باید میباخت تا اون غرورشون بشکنه که شکست

Last edited:

MacBook

Registered User
لایک‌ها
201
ساسان جان تیم نیمه دوم اصلا بازی نمیکرد ! جوری احساس غرور میکردن و غرور کاذب کل تیم رو گرفته بود به خصوص همین مرفاوی رو ! تیم مقابل رو احتمالا جزو تیم محلات هم حساب نمیکردند ! خب وقتی تیم راه بره تو زمین معلومه که اونا هم حمله میکنن میان تو 19 قدم. چرا وقتی دقیقه اخر که مساوی شد استقلال تازه یاد حمله افتاد تو نیمه دوم؟ تعویض های گند اقا هم که بماند ! استقلال باید میباخت تا اون غرورشون بشکنه که شکست
نحوست خیابانی رو هم اضافه کن!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
سلام خدمت دوستان

شاد و پیروز باشید

و اینهایی که شما گفتی در مورد پاسکاری یه تیم جلوی تیم ما! ضعف بزرگ دفاع مارو میرسونه به نظر من دفاع استقلال گندتر از این حرفاس و قدرت تیمیش تاحالا اجازه نداده گل بخوره .. و قدرت در حمله
استقلال بازیی نکرد که بگیم اهواز خیلی عالی بود .. قشنگ بازی کرد نمیگم بد بازی کرد با این وجود اینم باید در نظر بگیریم که استقلال هیچ کدوم از بازیهاش رو اینجوری بازی نکرده بوده
و تعویض های اشتباه مرفاوی.. اخه کدوم . . . بازیسازاشو میکشه بیرون که این کشید !؟
هم مجیدی رو کشید بیرون هم جان واریو .. کی بازی سازی باید میکرد اونوقت !! بهترین بازیسازاش همینام هستن !
روانخواه بدبخت که تنهایی نمیتونه کاری بکنه اما خوب بازی کرد ! یه موقعیتم با بدشانسی گل نشد ! :(

ضایع شدیم اقا اینارو چیکار دارین .. تو آزادی باختیم ! خیلی برامون افت داره..

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
مجتبی جباری : قبل از شروع جام باشگاه‌های آسیا آماده می‌شوم

3257.JPG

پایگاه اطلاع رسانی استقلال تهران _ جباری این روزها سخت مشغول فیزیوتراپی و آب درمانی است. او اوضاع خوبی را به لحاظ روانی می‌گذراند که بیشتر متاثر از حمایت‌های روانی واعظ آشتیانی است. جباری با این روحیه تلاش می‌کند تا هر چه سریع‌تر در ترکیب استقلال قرار بگیرد تا مثل گذشته هافبک بازیساز تیمش باشد. این گفت و گو در حالی انجام شد که جباری مشغول فیزیوتراپی بود. ضمن اینکه این روزها پرحوصله‌تر هم شده است! چون قدیم‌ها او به راحتی تن به مصاحبه نمی‌داد اما انگار این مصدومیت آقامجتبی را خیلی تغییر داده است.

■ ■ ■
معلوم است که حسابی سرگرم کارهای فیزیوتراپی هستی!
■ بله، خدا را شکر تمرین‌های فیزیوتراپی‌ام را زیرنظر دکتر نوروزی انجام می‌دهم. تمرین‌ها این روزها شدیدتر شده است.
الان روزی چند ساعت کار می‌کنی؟
■ قبلا دو ساعت بود اما الان حدود سه چهار ساعت فیزیوتراپی می‌کنم.
آب درمانی چطور؟
■ بعد از فیزیوتراپی حدود یکی دو ساعت هم در آب می‌روم. اگر این کار را نکنم روند بهبودی‌ام کند می‌شود. باید هر دو کار را با هم انجام بدهم.
پیشرفت درمانت چطور است؟
■ همه چیز خوب پیش می‌رود. خیلی راضی‌ام البته آقای نوروزی بیشتر!
فکر می‌کنی چه زمان برگردی؟
■ هر بازیکنی باید 6 ماه اول را بگذراند ولی بعد از آن به فیزیک بدنی او بستگی دارد که بعد از این مدت بتواند بازی کند یا نه. بعضی از بازیکنان بعد از 6 ماه می‌توانند تمرین کنند اما بعضی‌ها باید مدت بیشتری فیزیوتراپی کنند و بعد از آن هم تمرین‌های سبک انجام بدهند.
خودت فکر می‌کنی چند ماه دیگر برگردی؟
■ به امید خدا چهار پنج ماه دیگر.
بازی‌های استقلال را تماشا می‌کنی؟
■ بله، صددرصد.
فکر می‌کنی خط هافبک در نبودت عملکرد خوبی داشته؟
■ تمام بازیکنان استقلال زحمت خودشان را در زمین می‌کشند. به نظرم هافبک‌ها تا الان خوب کار کرده‌اند و تیم از این بابت مشکلی ندارد.
آرش برهانی درباره‌ات گفته بود که تو یکی از بهترین پاسورهای ایران هستی.
■ سعی خودم را می‌کنم که دوباره به شرایط ایده‌آل گذشته برگردم. اگر خدا بخواهد می‌توانم بهتر از قبل هم باشم.
راستی خبرهایی درباره بازگشت‌ات قبل از شروع لیگ قهرمانان آسیا شنیده می‌شود.
■ بله، خودم هم از این بابت خوشحالم. قبل از شروع جام باشگاه‌های آسیا برمی‌گردم

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
برو بچ به نظرتون جباری برای بازی برگشت با پرسپولیس آماده میشه ؟؟؟؟؟

شروع جام باشگاه ها کی هست ؟ بازی برگشت با پرسپولیس کی ؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

الان واقعا جای خالی جباری توی استقلال حس می شه امیدوارم زودتر آماده بشه.
راستی از یوسفی چه خبر ؟ مگه قرار نبود به استقلال اضافه بشه؟ توی بازی قبل نبود بیگ زاده هم خیلی بد بود از چپ اصلا حرکت نداشتیم حیدری هم که خیلی خسته شده بود.

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
باشگاه استقلال در بيانيه‌اي اعلام كرد:
تنها 7 بازيکن استقلال از فصل پيش قرارداد داشته‌اند
نقل‌وانتقالات فصل گذشته دردفتر يك مرغ فروش صورت مي‌گرفت!

6b3e3d99-d98e-4154-8f53-73eb2b37676a.jpg

باشگاه استقلال در بيانيه‌اي نسبتا تند نسبت به آنچه كه ادعاي برخي آقايان! خوانده است نسبت به پاره‌اي از مسايل اخير پيرامون اين تيم پاسخ داده است.

به گزارش گروه دريافت خبر ايسنا و به نقل از سايت باشگاه استقلال؛ در اين بيانيه آمده است: به دنبال اظهارات برخي آقايان و عنوان کردن اين موضوع که 80 درصد قراردادهاي بازيکنان استقلال دوساله بوده است، براي روشن شدن افکار عمومي فهرست بازيکناني را که قرارداد خود را در ابتداي ليگ هشتم (فصل 88-1387) امضا کرده بودند،اعلام مي دارد:

1- وحيد طالب لو

2- خسرو حيدري

3- هادي شکوري

4- حسين کاظمي

5- آرش برهاني

6- سياوش اکبرپور

7- فابيو جانوآريو

که اين افراد تا پايان امسال با استقلال قرارداد دارند و بقيه بازيکنان در ابتداي فصل جاري با استقلال به توافق رسيدند. حال اينکه چگونه 7 بازيکن از 22 بازيکن فهرست استقلال معادل 80 درصد است، نشان از ضعف محاسباتي و ناآگاهي برخي آقايان از مفهوم درصد دارد که همواره همه مقولات را با 80 درصد ارزيابي مي کنند!

موضوع ديگري که در اظهارات اخير مطرح شده؛ طرح تخلف جذب بازيکنان استقلال با چک شخصي است که اتفاقا يکي از موارد جدي و نيازمند پيگيري قانوني است. اينکه کدام قانون و مقررات اجازه مي دهد افراد با چک شخصي براي يک باشگاه دولتي بازيکن جذب کنند تخلفي آشکار است و کساني که مدعي آگاهي از مسايل پشت پرده هستند، اين بار قانون و مقررات را ناديده گرفته اند.

اينکه فصل گذشته مذاکره براي نقل و انتقالات باشگاه استقلال در دفتر کار فردي مرغ فروش انجام مي شده، نيز در نوع خود جالب توجه است. هر چند ما مايل به طرح اين مسايل نبوده و نيستيم اما به نظر مي رسد دوستان به طرح موضوعات پشت برده ميل و رغبت بسياري دارند که در صورت ادامه اين رويه سايت استقلال به طرح موضوعات ديگر هم خواهد پرداخت.

به زعم آقايان استقلال امروز کار غير استاندارد انجام مي دهد حال آنکه برخلاف روال گذشته استقلال براساس مقررات مالي و قوانين فوتبال حرفه اي پيش مي رود و قاطعانه مانع بروز تخلفات اين چنيني است.

به گزارش ايسنا، پيش از اين امير قلعه‌نويي در بخشي از گفت‌وگويي گفته بود كه تيم فعلي استقلال تيم خود اوست و اکثر بازيکنان فعلي همان هايي هستند که توسط خودش با استقلال قرارداد دو ساله امضا کرده‌اند.

//

منظور از آقایان کیه؟(قلعه نوعی؟)
این قلعه نوعی هم دیگه شورشو در آورده با واعظ مشکل داره گیر داده به استقلال فکر کنم تا استقلال رو تو حاشیه نبره بی خیال نشه.
sadsmiley.gif

f@rzad

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
18,797
گزارش و حواشی آخرین تمرین تیم استقلال قبل از دیدار با پاس

13d82389-4a67-42f5-a88e-309d720f727f.jpg

تمرین چهارشنبه استقلال از ساعت 15 در کمپ تیم‌های ملی آغاز شد که تماشاگری در آن حضور نداشت.
در ابتدای تمرین واعظ آشتیانی، مدیر عامل استقلال و قائم مقام سازمان تربیت بدنی برای بازیکنان صحبت کرد و خطاب به آنها گفت: "دل‌هایتان را به هم نزدیک کنید. نبینم بازیکنی از تعویضش ناراحت شود. از محرومیت یا مصدومیت هم تیمی خود خوشحال نشوید تا به موفقیت برسید. "
وی با اشاره به شکست برابر استقلال اهواز در هفته یازدهم، عنوان کرد: "این باخت را فراموش کنید. شکست جزیی از فوتبال است. "
پس از صحبت‌های واعظ آشتیانی، صمد مرفاوی، سرمربی تیم برنامه تمرینی را برای بازیکنان تشریح کرد و تمرین آغاز شد.
رضا عنایتی که در دیدار با استقلال از ناحیه سر دچار مصدومیت شده بود، امروز در تمرین حضور نداشت. مهدی امیرآبادی دیگر بازیکن مصدوم و غایب آبی پوشان بود.
وحید طالب لو و محمد محمدی در فضایی به ظاهر پرنشاط و شاد، زیر نظر بهزاد غلامپور، مربی دروازه‌بانان تمرین کردند تا شایعه اختلاف بین محمدی و مربی دروازه‌بانی اینگونه تکذیب شود.
آبی پوشان تهرانی روز پنج شنبه نیز یک جلسه تمرین در کمپ تیم‌های ملی برگزار خواهند کرد.
استقلال روز شنبه در هفته دوازدهم لیگ برتر میهمان پاس همدان است.

عکسهای تمرین روز چهارشنبه استقلال

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا