• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
حالا شما چرا به خودت می گیری و می ترسی؟ بچه ها گفتن که مشکلی نیست. اون جمله آقا مهدی هم در جواب یه چیز دیگه بود، کوت کرده بود که!

نه من که به خودم نگرفتم!از طرف خودم نظر دادم!:hmm:کلا حوصله دردسر و اینا ندارم!:hmm:

از تمامی پاسخ دهندگان به مشکلم بسیار بسیار بسیار متشکرم!

Last edited:

sahar482

Registered User
لایک‌ها
4
می دونستید این تاپیک توسط یه عده از مسیولین دانشکده خونده می شه و گاهی هم شده که از روی نظرات همین حا با یه استاد برخورد شده؟:blink::p

هر کس در مورد استاد ها نظری بنویسه و pdf کنه من قول می دم برسونم دست کسی که بتونه با این نظرات یه استاد رو توبیخ و یا تشویق کنه.
ا

اگه می شه بی زحمت امار این سلاجقه و رو حانی رو بده بلکه ما بتونیم بعد از n ترم پایگاه و مهندسی نرم رو برداریم
جدیدا هم که با هم کورس گذاشتن و هر چی در س هست دارن ارائه می دن سواد مواد هم که تعطیل

راستی بچه ها کسی جزوه الگوریتم عیدی رو نداره؟ چجور استادیه؟ البته معلومه که تازه کاره از روی کتاب فارسی درس می ده عین همون رو می نویسه پای تخته
کتابی رو که می گه باید بخریم؟

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
اگه می شه بی زحمت امار این سلاجقه و رو حانی رو بده بلکه ما بتونیم بعد از n ترم پایگاه و مهندسی نرم رو برداریم
جدیدا هم که با هم کورس گذاشتن و هر چی در س هست دارن ارائه می دن سواد مواد هم که تعطیل

زحمتش رو شما باید بکشید نه من که الان درسم تموم شده!
از 6-7 نفر از دوستانتون بخواهید توی 4-5 خط در مورد این استاد نظر بدن.هر چی تعداد نظر ها بیشتر باشه و طولانی تر،مسلمل نتیجه بهتری می ده.

DashBehrooz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تهران مرکز امروز شلوغ بود
دوستم زنگ زد گفت بهم چند تو سایت های س ی اس ی هم نوشته مثل این :blink::blink::blink:

s@m@neh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.من با ذوالریاستین آز فیزیک 2داشتم.رو گزارش کار مخصوصا قسمت حل مسائلش حساسه.به نظر من کارش درسته.سر امتحان هم زیاد گیر نیست.من باهاش 18 شدم.البته گزارش کار ها رو خوب دادم.کافیه گزارش کارا رو با دقت بنویسی.اگه بدونه آدم فعالی هستی تو امتحان هم کمکت میکنه.تازه آز فیزیک 2سخت تر از آز فیزیک 1هست.

ممنون از جوابت

s@m@neh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راجع به این فیض ابادی ام هر چی می دونین بگین این گروه.....صنایع اقای پاک گوهر ..... 6 تا 8 با غلامیان داشتم حذفم کردن به زور این فیض ابادی داد چه جوری باید رفتار کرد دیدش + شه نمره بده
تورو خدا جواب بدین

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
واسه محاسبات عددی کدوم کتاب بهتره که خوب توضیح داده باشه درسو ؟

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

بچه ها پنجشنبه تعطیله دانشگاه یا نه ؟

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
سلام

بچه ها پنجشنبه تعطیله دانشگاه یا نه ؟

من دوشنبه که دانشگاه بودم چیزی در مورد تعطیل بودن دانشگاه نزده بودن.

ولی به احتمال زیاد تق و لق هست.

من دوتا درس دارم 5 شنبه ، دوتا استاداش گفتن نیایین:D

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دوشنبه که دانشگاه بودم چیزی در مورد تعطیل بودن دانشگاه نزده بودن.

ولی به احتمال زیاد تق و لق هست.

من دوتا درس دارم 5 شنبه ، دوتا استاداش گفتن نیایین:D

دوشنبه من خودم کلاس داشتم خبری نبود منتها امروز از یه بنده خدایی که سه شنبه TJ بود شنیدم میگفت تعطیله!
کسی خبر موثق نداره ؟

nilgol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو کل اون خراب شده تهران جنوب فقط شما آمار انتقال دانشکده هارو داشتی ؟؟ چرا زود تر نگفتی ؟؟:D

اگر واقعا همچین خبری بود مطمئنا خبرش تو دانشگاه پخش میشد !!
هر گند کاری بوده همین ترم پیش تصمیمش گرفته شده.

هرکی هم خربزه میخوره پای ویبره رفتنش هم میشینه......[/QUOT

سلام
من ورودی 87 هستم باید بهتون بگم مه ما از ماه اول دانشگاه میدونستیم که قرار دانشگاه عوض بشه
چون دکتر محسنی تو جلسه ی توجیهی بهمون گفتن
گفتن یا میریم میرداماد یا چهاراه ولی عصر یا پیش بچه های فنی بلوار آهنگ
ولی از اونجا که دانشگاه آزاد دیگه میدونید که آووردنمون اینجا که الان هستیم
راستی خوشحال میشم بیشتر باهاتون آشنا شم
[email protected]

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
آقا این تعطیلی فردا شایعه است دیگه ؟?!!

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
دوشنبه من خودم کلاس داشتم خبری نبود منتها امروز از یه بنده خدایی که سه شنبه TJ بود شنیدم میگفت تعطیله!
کسی خبر موثق نداره ؟

من دیروز دانشگاه بودم!رو برد نوشته بودچهارشنبه تعطیل رسمی است و فقط پنج شنبه مثکه اگه درست یادم باشه دانشگاه سم پاشی داره(؟!).برا همین غذا نمیدن و اینا!چیزی از تعطیلی نبود.

shot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من دیروز دانشگاه بودم!رو برد نوشته بودچهارشنبه تعطیل رسمی است و فقط پنج شنبه مثکه اگه درست یادم باشه دانشگاه سم پاشی داره(؟!).برا همین غذا نمیدن و اینا!چیزی از تعطیلی نبود.

ok ممنون

بالا