آره این سومین دفعه است که تهران مرکز شلوغ میشه.
آره حسابی شلوغ کردن بچه ها . منم یه سری عکس هاشو تو سایت خبرگزاری بچه های پلی تکنیک دیدم.
http://www.autnews.es/node/3645
آره این سومین دفعه است که تهران مرکز شلوغ میشه.
یکی از بچه ها نو وبلاگ تی جی نیوز http://tjnews.wordpress.com/ گفته بود سر عقب افتادن امتحانان ترم پیش اونا به ما قبطه خوردند..حالا تو ترم جدید ما به اونا که نه فکر کنم کل دانشگاهای سراسری به اونا حسادت میکنن..درگیری سه شنبه شدید بوده..10 نفر مسدوم..آره حسابی شلوغ کردن بچه ها . منم یه سری عکس هاشو تو سایت خبرگزاری بچه های پلی تکنیک دیدم.
سلام
من فیزیک1 با انصاری دارم، نمیدونم باید چی بخونم، کتاب فیزیک هالیدی که خودش معرفی کرده خیلی تعداد سوالاتش زیاده، حالا واسه اینکه آخر ترم نمره 15 یا 16 بگیرم باید چی بخونم؟
همه سوالات فیزیک هالیدی باید حل کنم؟![]()
سلام.چاره ای نیست.یا باید سر کلاسای یکی دوتا از استاداکه معروفن که جلسه آخرشون50 تا سوال میدن بری که از میون اونا 10-12سوال تو امتحان میاد.
اول وفاپور
دوم وفاپور
سوم وفاپور!
دلیل:
درس می ده مثل بنز! یعنی از اون کلاس هایی هست که هیچ وقت دلت نمی خواد تموم شه!چتد بار شد که وقت کلاس تموم شده بود اما بچه های اجازه تدادن استاد بره !:blink:
اکثرا از کلاس لذت می برند چون از مفاهیم خشک خبری نیست در عوض از چیز هایی صحبت می کنه که همیشه می خواستی بدونی و البته این صحبت اکثرا همراه با طنزه.همیشه هم توی هر جلسه 5-6 نفر رو می بینی که دانشجو های ترم پیش هستند اما باز هم میان سر کلاس که کلا برای درس اخلاق دور از انتظاره.
جزوه کم حجم:شلید 10 -11 صفحه متشکل از 20 تا سوال که 8 -9 تاش توی امتحان میاد
نمره خوببرگه سفید 10...4 تا سوال بنویسی 17...یه کم بخونی 20
مهم :
روی حضور به موقع سر کلاس خیلی حساسه
حضور غیاب هم شدیدا مهمه
سر 5 تا غیبت حذف می کنه 100 %![]()
ممنون میشم اگه اسم چندتا از استادای معروف بگید که آخر ترم برم سر کلاسشون.
یکی از بچه ها تو وبلاگ تی جی نیوز گفته بود سر عقب افتادن امتحانان ترم پیش اونا به ما قبطه خوردند..حالا تو ترم جدید ما به اونا که نه فکر کنم کل دانشگاهای سراسری به اونا حسادت میکنن..درگیری سه شنبه شدید بوده..10 نفر مسدوم..
آره حسابی شلوغ کردن بچه ها . منم یه سری عکس هاشو تو سایت خبرگزاری بچه های پلی تکنیک دیدم.
کدوم درگیری ؟ کدوم اعتراض ؟ من از 5،6 تا از دوستام که تو تهران مرکز هستند پرسیدم گفتن خبری نبود چرا دوست دارید برای مسائلی که سودش تو جیب یک مشت دزد و دودش تو چشم مردمی که 30 سال به حقوقشون نرسیدند دروغ بگید و شایعه سازی کنید هر آدم ساده لوحی هم میفهمه این تصاویر از مراسم شهادت امام صادق (علیه السلام) که یک روز قبل به علت تعطیلی فرداش گرفته شده و همه بچه ها لباس مشکی پوشیدند و حتی بسیجی ها هم حضور دارند.
پس لطفا اگه چیزی نمی دونید در موردش اظهار نظر نکنید چون پرونده خائنین بسته شده و در هر دانشگاهی که قرار بوده تظاهرات بشه تنها 20،30 نفر از چند هزار دانشجو جمع شدند و خوشبختانه همه ی مردم ایران بر عکس بعضی ها درک درست دارند و میفهمند این حرف های یک عده خاص برای چیه و از کجا آب می خوره اون عده هم که هنوز چشماشون رو با پارچه سبز بسته بودن با اعترافات و معلوم شدن دروغگو ها پارچه سبز رو کنار زدند و حقایق رو دیدند.
آینده از آن ماست
رنگ ما بی رنگی رنگ خداست
کدوم درگیری ؟ کدوم اعتراض ؟ من از 5،6 تا از دوستام که تو تهران مرکز هستند پرسیدم گفتن خبری نبود چرا دوست دارید برای مسائلی که سودش تو جیب یک مشت دزد و دودش تو چشم مردمی که 30 سال به حقوقشون نرسیدند دروغ بگید و شایعه سازی کنید هر آدم ساده لوحی هم میفهمه این تصاویر از مراسم شهادت امام صادق (علیه السلام) که یک روز قبل به علت تعطیلی فرداش گرفته شده و همه بچه ها لباس مشکی پوشیدند و حتی بسیجی ها هم حضور دارند.
پس لطفا اگه چیزی نمی دونید در موردش اظهار نظر نکنید چون پرونده خائنین بسته شده و در هر دانشگاهی که قرار بوده تظاهرات بشه تنها 20،30 نفر از چند هزار دانشجو جمع شدند و خوشبختانه همه ی مردم ایران بر عکس بعضی ها درک درست دارند و میفهمند این حرف های یک عده خاص برای چیه و از کجا آب می خوره اون عده هم که هنوز چشماشون رو با پارچه سبز بسته بودن با اعترافات و معلوم شدن دروغگو ها پارچه سبز رو کنار زدند و حقایق رو دیدند.
آینده از آن ماست
رنگ ما بی رنگی رنگ خداست
ما استادمون پرید بیرون و زود برگشت و گفت بشینید ادامه کلاس!! همه تو راه رو بودن و داشتن فرار می کردن و ما در حال درس!کلاس های امروز دورو بر ساعت 2و3 تقریبا همه اگه اشتباه نکنم تعطیل شد.
نزدیک های ساعت 2.30 بود گمونم که ما تو آزمایشگاه بودیم که ساختمان لرزید و استاد گفت زلزله است و الفرار. همه ریختیم تو حیاط . اول فکر کردیم اشتباه کردیم و فقط ساختمان مسجد لرزیده به خاطره چیزی ولی چند دقیقه بعد دیدیم همه ریختن تو حیاط و کلاس ها رو استادا کنسل کردن .
البته کلاس های بعد رو خبر ندارم تشکیل شده یا نه ولی تو تاکسی ام از هر کی پرسیدم کلاسش تازه شروع شده بود که ...........![]()
مرکز زلزله شهر ری . http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=68805
ما مدار الکترونیکی داشتیم. اتفاقا برای ما که طبقه اول ساختمون دو بودیم کاملا زلزله حس شد. اول یه صدا و بعدش هم لرزش ساختمون! خود استاد گفت زلزله اس مسکه، و بعد دوید!زرشک!
اسم استادتون چیه ؟![]()
ولی خیلی ها رفتن از بچه ها . محوطه که خیلی شلوغ شده بود . همه کلاس ها خالی شده بود گمونم. شماها استثنا بودید.
استاد ما که پای تخته داشت شرح آزمایش می نوشت تا گفت زلزله از در پرید خودش بیرون و تو راه گفت بچه ها بیاید !! استاد فداکار !!
ولی گمونم بعد موسسه ژئوفیزیک و مرکز زلزله نگاری اولین کسی که فهمید استاد ما بود !!
چون قدش به تخته نمی رسید یکی از بلوک ها رو که برای نمونه ی آزمایش مصالح بود گذاشته بود زیر پاش تا دستش به بالای تخته راحت برسه !!! برای همین تا زمین لرزید استاد ما مثل شماته ساعت تکون خوردمگه نه ما همه مردد بودیم که زلزله بود یا نبود و هم دیگه رو داشتیم نگاه می کردیم ولی اون موقع استاد تو حیاط بود !!
![]()
ما مدار الکترونیکی داشتیم. اتفاقا برای ما که طبقه اول ساختمون دو بودیم کاملا زلزله حس شد. اول یه صدا و بعدش هم لرزش ساختمون! خود استاد گفت زلزله اس مسکه، و بعد دوید!
من بدترین جای ممکن بودم، ته ته کلاس، ته ردیف! بغل دستیم داشت برمیگشت جزوشو برداره! گفتم برو بابا، جونتو نجان بده :دی
جالبه ابن دوست عرزشی ساعت 5-6 زنگ زده(احتمالا دوست شما با اتوبوس نرفته اونجا؟) ...درصورتیکه ساعت 5 الی 6 اونجا تعطیل بوده...اره اگه تکذیب نمیکرد ...من واقعا نمیدونستم که اتفاق افتادهخوب شد شما تکذیب کردی دوست عزیز. چون ما ها که دسترسی به بچه های تهران مرکز نداریم !!!!!!
چه فضای معنوی ایی حاکمه به تهران مرکز پس که واسه شهادت امام صادق انقدر شلوغ شده ، التماس دعا از دوستان تهران مرکزی شما و بقیه ی دوستان واحد مرکز.
دوست عزیز این تاپیک سیاسی نیست لطفا در مورد درس و دانشگاه نظر بدید
دوست عزیز با تمام احترامی که برای شما قائل هستم
اول از همه مسئله دانشگاه با سیاست گره خورده و یکی از فرقاش با مدرسه همینه
دوم من یک شایعه بی اساس رو که سیاسی جلوه دادن مراسم شهادت یکی از امامان هست رو تکذیب کردم و وارد بحث سیاسی نشدم چون با عنوان این مطلب احساس کردم به درک و شعور یک آدم داره توهین میشه
سوم نظر بنده هم در مورد دانشگاه بود نه اتفاقات تو خیابون
چهارم این حرف رو به کسانی که بحث رو شروع کردند بگید
نکته : اون قسمت آخر پیام من شعار تبلیغاتی نبود بلکه یک قسمت از شعر یکی از بزرگان بود و هیچ کجای صحبت من سیاسی نبود که بهش بشه ایراد گرفت بلکه خارج کردن مسائل سیاسی از یکی از اتفاقات روزمره بود ، مثل دیروز که زلزله اومد شما از بچه های توی حیاط عکس بگیرید بگید اعتراض دانشجویی بعد همه سکوت کنند و مهر تایید بر پوچی بزنند فرق من و شما اینکه شما میگید هر کی بهت حمله کرد از خودت دفاع نکن من تنها خواستم از ادراکم دفاع کنم.