• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
داره بابا. اگه تو گول سرچ می کردی، تهران جنوب اولین سایت، سایت دانشگاه بود! حالا بکن این کار رو.

منظورم از سایت اون نبود!اگه نمیدونستم سایته چیه که چطوری باید ثبت نام میکردم؟؟؟؟؟:hmm::hmm::hmm:
منظورم از سایت یه جایی تو دانشگاه هست که وجود خارجی باید داشته باشه!!!!!میخوام ببینم اصولا چنین جایی وجود داره؟اگه آره کجاس؟:hmm::hmm::hmm:

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
خوب dordori جان چرا نسیه مینویسی عزیز که 10 تا پست صرف یه مطلب شه.
راستش منم مثل azemati فکر کردم داری سایت اینترنتی و میگی ،
نه اون سایتی که ثبت نام کردی سایت اصلی که برای اطلاع رسانیه مثلا .
سایت کامپیوتر رو اگه میگی که یکیش تو حیاط هستش که انگار برای بچه های کامپیوتره و یکی دیگه هم تو ساختمان اداری اگه اشتباه نکنم. حالا دوستان یه کمکی میکنن و کامل آدرس میدن.
یه سایت دیگه هم داریم که به کل محوطه ی دانشگاه میگن ! ;)

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
خوب dordori جان چرا نسیه مینویسی عزیز که 10 تا پست صرف یه مطلب شه.
راستش منم مثل azemati فکر کردم داری سایت اینترنتی و میگی ،
نه اون سایتی که ثبت نام کردی سایت اصلی که برای اطلاع رسانیه مثلا .
سایت کامپیوتر رو اگه میگی که یکیش تو حیاط هستش که انگار برای بچه های کامپیوتره و یکی دیگه هم تو ساختمان اداری اگه اشتباه نکنم. حالا دوستان یه کمکی میکنن و کامل آدرس میدن.
یه سایت دیگه هم داریم که به کل محوطه ی دانشگاه میگن ! ;)
نه اون داخل حیاتیه واسه همه اس. قط بعضی وقتها کلاس توش برگزار میشه. اینترنتش هم ساعتی 200 تومنه.

mohammad68m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.توی همایش ورودی های جدید واسه ی دانشکده صنایع بهمون گفتن که باید از الان همه چی رو جدی بگیریم.علاوه بر درس های دانشکده باید مهارت های دیگمونم بالا ببریم.حالا من نمی دونم باید چی کار کنم.گیج شدم.میشه در مورد درس ها و اساتید و نمره ها و کارایی که باید بکنم بهم توضیح بدین؟ لطفا

سلام
اگر فقط قصد مدرك گرفتن رو داري،اصلا به خودت فشار نيار چون نياز به هيچ چيز اضافه جز درس هاي uni نيست.
اما اگه قصد يادگيري و البته كسب مهارت واسه موقع كار مي خواي ، بايد كلا غير از دانشگاه كلاس هي بيرون رو بري. اگه الانم نري بايد 4سال ديگه بري. انتخاب با خودته!!!!!!!

mohammad68m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.توی همایش ورودی های جدید واسه ی دانشکده صنایع بهمون گفتن که باید از الان همه چی رو جدی بگیریم.علاوه بر درس های دانشکده باید مهارت های دیگمونم بالا ببریم.حالا من نمی دونم باید چی کار کنم.گیج شدم.میشه در مورد درس ها و اساتید و نمره ها و کارایی که باید بکنم بهم توضیح بدین؟ لطفا

سلام
اگر فقط قصد مدرك گرفتن رو داري،اصلا به خودت فشار نيار چون نياز به هيچ چيز اضافه جز درس هاي uni نيست.
اما اگه قصد يادگيري و البته كسب مهارت واسه موقع كار مي خواي ، بايد كلا غير از دانشگاه كلاس هي بيرون رو بري. اگه الانم نري بايد 4سال ديگه بري. انتخاب با خودته!!!!!!!

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
آقا ساعت کار دانشگاه فرقی نکرده ؟! یه چیزی میگفتن که از 8 شروع میشه از 2 آبان !

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
یه سایت دیگه هم هست تو ساختمان شماره 5 طبقه اول(هم کف نه)تقریبا روبروی پله ها

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
یه سایت دیگه هم هست تو ساختمان شماره 5 طبقه اول(هم کف نه)تقریبا روبروی پله ها
آره ولی سرعتش تعطیله!هه هه
اونی که تو محوطه ست بدک نیست ولی از همه بهتر اونیه که تو ساختمان اداریه!اون باحاله!:lol:

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
بابا کلا دو تا سایت داریم دیگه چرا شلوغش میکنید یکی تو حیاط یکی هم تو ساختمان اداری یا 5 که میگید تعطیله ! ما که نرفتیم.

امروز رفتم امور دانشجویی دیدم در یک اقدام انقلابی بالاخره تصمیم به دادن کارت های ما کردن ( نا پیوسته های 87 )
خلاصه کارت هامون رو گرفتیم در حالی که شماره دانشجویی های روش یه چیز دیگه است و مدت اعتبارش هم گذشته و تا شهریور بوده !! :D
به به !!
تمدید و که بی خیال فقط باید ببینم قضیه شماره دانشجویی ها چیه ؟ اشتباس یا عوض کردن !
یه چیز باحال و اعجاب انگیز !!
با پایکن کلاس ریاضی2 داشتم میگفت من 2سال پیش دانشجو داشتم ورودی 68 :wacko: !!!!!!!
درست خوندی 68 !!!
یا خدا !! تا 77 و دیده بودیم و شنیده بودیم این یکی نوبره دیگه !
چه جوری ممکنه آخه ؟
خودش که نمی دونست .

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
نه اون داخل حیاتیه واسه همه اس. قط بعضی وقتها کلاس توش برگزار میشه. اینترنتش هم ساعتی 200 تومنه.

کجای حیاط هست که من ندیدم ؟؟؟:(:hmm:
اون وقت،هی گیر میدن که دانلود نکنین و اینا؟:(:(:(:(:(
(البته همون سایتای مورد نظرمم که خونه با این سرعت باز نمیشه،اونجا باز بشه غنیمته!)

از همگی متشکرم!

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
کنار محل سابق انتشارات .
دقت نکردی دوست عزیز :happy: .
خواهش ;) .

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
با پایکن کلاس ریاضی2 داشتم میگفت من 2سال پیش دانشجو داشتم ورودی 68 !!!!!!!
درست خوندی 68 !!!
یا خدا !! تا 77 و دیده بودیم و شنیده بودیم این یکی نوبره دیگه !
چه جوری ممکنه آخه ؟
خودش که نمی دونست .
یه کم امیدوار شدم ! البته من ورودی 85 هستم ولی واحدهای پاس شده ـم خیلی کمه !

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
تمدید و که بی خیال فقط باید ببینم قضیه شماره دانشجویی ها چیه ؟ اشتباس یا عوض کردن !
نه اشتباه نيست.شماره كارت باشماره دانشجويي فرق داره

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
بی خیاااااااااااااااال !!
یعنی شماری دانشجویی روی کارت با شماره دانشجویی ایی که ما باهاش وارد سایت میشیم و تو لیست استادا هست فرق میکنه ؟!!!!!!!!
یعنی چی اونوقت ؟!!!

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ممنون.خوب چه کلاسا یی رو برم؟معدل چه قدر مهمه؟راستی یه انجمن صنایع هست .خوبه؟بازم ممنون.

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
واسه ی نمره ی بالا گرفتن توی ریاضی جزوه ی کی رو بخونم؟غیر از استاد خودمون.کرمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
توی تمام درسای ریاضی با جزوه کرمی میشه نمره بالا گرفت
خیلی ساده و کامل توضیح میده درسو

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
سلام.بالاخره من چه کلاسایی جز کلاسای uni برم .میشه لطفا جامع و کامل جواب بدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهشا

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
اخه من دانشکده صنایع هستم .اصلا نمی دونم کرمی کی کلاس داره یا شیدفر.به ما هم کتاب ایساک مارون را گفته.حالا من جزوه ی کرمی رو از انتشارات بگیرم یا جزوه ای که به شاگرداش میده یا جزوه ی شید فر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بالا