• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
آره منم کلی فیلم گرفتم.البته فقط از جمعیت نه از چهره ها.:f34r:شعار ها هم همون شعارای قدیمی خودمون بود.خواستم عکس بذارم ولی نمیدونم چه جوری
خدا به داد برسه 7 ام و 13 ام.
البته گفتن اینجا س ی ا س ت ممنوع

آره امروز شلوغ بود منم تا اومدم رفتم جلوی ساختمان اداری که قرار بچه ها بود.
کار خوبی کردی از چهره ها نگرفتی. ممنون که رعایت میکنی.
ظاهرا فردا هم دوستان بسیجی تجمع دارن !!
اینجا خوندم. چند تا فیلمم هست.

http://tjnews.wordpress.com/

منم عمران میخونم .

mohammad68m

Registered User
لایک‌ها
0
من که همون اول گفتم توی همایش ورودی های جدید گفتن.پس من ورودی جدیدم.ورودی 88 .ترم اول.
اره.اگه بهم نخندید و نگید کووو تا ارشد میگم اره میخوام بخوونم اگه بشه.ولی نمی دونم باید چی کار کنم.واقعا گیج شدم.دوست ندارم عقب بیفتم.ترم بالا یی ها هم که به ترم اولی ها حساسیت دارن.نمی دونم از کی بپرسم.اگه بگید بهم چه کنم و از کی واقعا ممنون میشم.

الان يه كم زوده ،من پيشنهاد ميكنم اول تمام توانتو بذاري رو پاس كردن درس هاي پايه گروه رياضي و گروه فيزيك
از سال دوم يعني ترم 3 به بعد مي توني بري دنبال ياد گرفتن نرم افزار هاي رشته صنايع كه اگه خواستي مي تونم
بعدا اسماشونو برات بيارم.
خيلي خوبه كه از الان به فكر اين چيزايي ولي
فراموش نكن معدل بالا از هر چيزي مهمتره.

Last edited:

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم نرم افزار- 86 پیوسته

امروز جالب بود حیلی. ماها بالا پله ها ساختمون 3 وایساده بودیم، یه سریا می گفتن آزادی اندیشه، از اون بالا نمی شه:blink::D

داریم صفحه های تاپیک رو طی می کنیم، هم اکنون در صفحه 199 به سر می بریم، حالا رندش می کنیم 200
البته کار داشتم تا الان، ای شاالله زودتر تمومش میکنم تا چندروز دیگه
دوست عزیز،omidd_20 حرف شما هم درسته، گذاشتم همه صفحات رو بخونم، آخرسر یه لیست از اسم استادا می نویسم، تا اگه استادی مونده بچه ها نظراتشونو بگن، که یه بارکی پی دی اف کامل رو بذارم

دوستان خواهش میشه، ممنون از لطفتون، یه حرکتی گفتم انجام بدم که بمونه تا یه مدت زیادی و زود از یادها نره:blush:

من بازم تاکید میکنم که کار بسیار مفیدی دارید انجام میدهد موفق باشید:)

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بچه های این فروم کسی هست که عضو گروه کوهنوردی دانشگاه باشه؟ فوررررررررررررررررررررررررررررررررری

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
الان يه كم زوده ،من پيشنهاد ميكنم اول تمام توانتو بذاري رو پاس كردن درس هاي پايه گروه رياضي و گروه فيزيك
از سال دوم يعني ترم 3 به بعد مي توني بري دنبال ياد گرفتن نرم افزار هاي رشته صنايع كه اگه خواستي مي تونم
بعدا اسماشونو برات بيارم.
خيلي خوبه كه از الان به فكر اين چيزايي ولي
فراموش نكن معدل بالا از هر چيزي مهمتره.

ممنون.معدلمو ببرم بالا؟فقط؟خیلی لطف کردین.یعنی سال دیگه بهم میگید چی کار کنم؟بازم ممنون

parsi8703

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فضاش چه طوریه؟ اخه زیر نظر بسیجه یعنی با خواهر برادر بسیجی کوه میرفتید:(:(:(

من پیشینه مذهبی ندارم ... در کل وقتی با اونا کوه میرفتم اذیت نمیشدم...ولی خوب چیزی که بوسیله بسیج اداره میشه یه موقعه هایی میبنی راحت نیستی نسبت به موقعی که با دوستات میری:blush:.(فضا دوستانه است ولی میترسی از ترست یه اظهار نظر (اجتماعی سیاسی)کنی:blink:)...میدونی !!ازادی فردیش محدودتره...ولی ازادی گروهیش خوبه(مثلا همه تصمیم میگرن یه چیز بخورن تو کافه).....تمام اونهایی که اونجا بودن ادم های موجهی بودن....خانومهای گروهش(فقط اونایی که تو کادر بسیجن) اذیتن...اینو تمام اقایان گروه بالتفاق موافق بودن...اقایانوش ته معرفت وادمهایی خوبین..از اقای ابراهیم زاده و ولی بیک و بقیه......اینا خیلی هم با اخلاق و به قولی جنتلمنن(تو بسیجی جماعت من همین بجه های گروه کوهنوردیشون را میپسندیدم)..حتی گاهی مواقع با مسوولیت بسیج هم کنتاکت داشتن..در کل من میگم یه جلسه برو بعد اگگه نخواستی بری نرو....ولی کارهای حرفه ای میکنند ...مدرک میدن..از سمت فدراسیون....اگه دختری، پیشنهاد میکنم برو یه کم روی این کادر بسیج خواهران رو کم کن:p...اگر هم پسری که بری باز خوبه...این اطلاعات رو من از موقعه تاسیس گروه کوهنوردی شهید چمران دارم (که اولش زیر نظر بسیج نبود) تا یک سال ونیم پیش...راستی اساسنامه داره..کارت بیمه ورزشی هم اجباریه...کلن حرفیه ایه..گلگشت اینجور برنامه رو هم دارن.

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
از بچه های این فروم کسی هست که عضو گروه کوهنوردی دانشگاه باشه؟ فوررررررررررررررررررررررررررررررررری

من اون قدیما ها!خیلی هاشون رو مشناختم.
کلا بچه های خوبی بودند و صعود های موفقی هم داشتند.
جو هم سنگین نیست و خوبه!

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
سلام
شما چقدر نگرانی.
مطمئن باش اگه خوب بخونی موفق میشی.:p

کلا انرژی بچه های ترم 1و 2 خیلی خوبه و اگر کسی با همین انگیزه بتونه تا آخر ادامه بده هم توی کار مشکلی نداره هم توی درس

نوشته ای از D@RY@ View Post
ممنون.معدلمو ببرم بالا؟فقط؟خیلی لطف کردین.یعنی سال دیگه بهم میگید چی کار کنم؟بازم ممنون
شما باید ترم 3 رو رد کنید تا بتونید روی نرم افزار کار کنید.
یه سری از مباحث رو می تونید زود تر و جلو تر از درس بخونید
توی این سه ترم نرم افزار excel رو به صو رت حرفه ای یاد بگیرید(مخصوصا فرمول نویسی)
بعد همر سراغ primavera برید
ار ترم 4-5 هم سعی کنید به صورت کار آموزی اما مدارم توی یه شرکت کار کنید
کلا روی مباحث کنترل پروژه دقت کنید.
موفق باشید

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من پیشینه مذهبی ندارم ... در کل وقتی با اونا کوه میرفتم اذیت نمیشدم...ولی خوب چیزی که بوسیله بسیج اداره میشه یه موقعه هایی میبنی راحت نیستی نسبت به موقعی که با دوستات میری:blush:.(فضا دوستانه است ولی میترسی از ترست یه اظهار نظر (اجتماعی سیاسی)کنی:blink:)...میدونی !!ازادی فردیش محدودتره...ولی ازادی گروهیش خوبه(مثلا همه تصمیم میگرن یه چیز بخورن تو کافه).....تمام اونهایی که اونجا بودن ادم های موجهی بودن....خانومهای گروهش(فقط اونایی که تو کادر بسیجن) اذیتن...اینو تمام اقایان گروه بالتفاق موافق بودن...اقایانوش ته معرفت وادمهایی خوبین..از اقای ابراهیم زاده و ولی بیک و بقیه......اینا خیلی هم با اخلاق و به قولی جنتلمنن(تو بسیجی جماعت من همین بجه های گروه کوهنوردیشون را میپسندیدم)..حتی گاهی مواقع با مسوولیت بسیج هم کنتاکت داشتن..در کل من میگم یه جلسه برو بعد اگگه نخواستی بری نرو....ولی کارهای حرفه ای میکنند ...مدرک میدن..از سمت فدراسیون....اگه دختری، پیشنهاد میکنم برو یه کم روی این کادر بسیج خواهران رو کم کن:p...اگر هم پسری که بری باز خوبه...این اطلاعات رو من از موقعه تاسیس گروه کوهنوردی شهید چمران دارم (که اولش زیر نظر بسیج نبود) تا یک سال ونیم پیش...راستی اساسنامه داره..کارت بیمه ورزشی هم اجباریه...کلن حرفیه ایه..گلگشت اینجور برنامه رو هم دارن.

از راهنمایت ممنون اما چیزی که اذیتم میکنه اینکه باید عضو بسیج شوم منم از بسیج متنفرم حالا نمیدونم چیکار کنم:hmm:

@gh@m@hdi

Registered User
لایک‌ها
219
از راهنمایت ممنون اما چیزی که اذیتم میکنه اینکه باید عضو بسیج شوم منم از بسیج متنفرم حالا نمیدونم چیکار کنم:hmm:
مشکل بسیج اینه که خیلی وقتا پر از آدم های سرخورده هست.
مشکل از بسیج نیست مشکل از ادم های اون تو هست!
تا وقتی هم که من و شما وارد بسیج نشیم جوش عوض نمی شه!

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
کلا انرژی بچه های ترم 1و 2 خیلی خوبه و اگر کسی با همین انگیزه بتونه تا آخر ادامه بده هم توی کار مشکلی نداره هم توی درس

شما باید ترم 3 رو رد کنید تا بتونید روی نرم افزار کار کنید.
یه سری از مباحث رو می تونید زود تر و جلو تر از درس بخونید
توی این سه ترم نرم افزار excel رو به صو رت حرفه ای یاد بگیرید(مخصوصا فرمول نویسی)
بعد همر سراغ primavera برید
ار ترم 4-5 هم سعی کنید به صورت کار آموزی اما مدارم توی یه شرکت کار کنید
کلا روی مباحث کنترل پروژه دقت کنید.
موفق باشید

ممنون از راهنماییتون.واقعا کمکم کردین

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید یه سوال؟
عضو انجمن صنایع بشم خوبه؟ هم انجمن صنایع دانشگاه هم انجمن صنایع ایران؟
چه فایده ای داره؟

parsi8703

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

on moghe ke man boodam ozviat dar basig egbari nabood.fekr nakonam egbari bashe. :happy:

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
دوستان کمک!
این دانشگاه کارنامه یه ترم خاص رو به صورت جدا می ده؟ آخه کل کارنامه رو نمی تونم ببرم، دلم نمی خواد اون طرف همه نمره های منو بدونه، قط یه ترم خاص برام لارمه. همچین چیزی ممکنه؟

بالا