• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اخه من دانشکده صنایع هستم .اصلا نمی دونم کرمی کی کلاس داره یا شیدفر.به ما هم کتاب ایساک مارون را گفته.حالا من جزوه ی کرمی رو از انتشارات بگیرم یا جزوه ای که به شاگرداش میده یا جزوه ی شید فر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عزیزم گفتم کتابهای شیدفر نه جزوشو.شیدفر یه زمانی فنی درس میداد الان نیست.گفتم کتابهای ریاضی1و2 وریاضی مهندسی شیدفر کتابهای خیلی خوبی هستند پس شما ریاضی 1داری.در مورد ریاضی 1فکر میکنم کرمی خیلی وقته درس نمیده.من فکر کردم شما ریاضی 2یا مهندسی دارین.شاید کرمی قدیما ریاضی 1درس میداده .قبل از سال 80 ولی الان ریاضی 1درس نمیده.فکر نمیکنم جزوه ای هم داشته باشه.کتابی که به شما معرفی کردن کتاب خیلی خوبیه.زمان ما دو جلدی بود.مخصوصا برای انتگرال جلد دوش واقعا عالیه.شما نگفتی استادت کیه.از استادانی که تخصصشون ریاضی 1هست عباس شکری خوبه.ولی کلا به نظر من همون کتاب مارون رو اگه کامل ودقیق بخونی به همراه جزوه استادتون کفایت میکنه.به شرطی که روی انتگرالها با حل تمارین اضافی تسلط پیدا کنی.راحت بگم اگه تو انتگرال خدای نکرده مشکل داشته باشی تو ریاضی 2ومعدلات هم کاری از پیش نمیبری.شما که ریاضی مهندسی ندارین.باید انگرالها برات ملکه بشی.اینقدر باید حل کرده باشی که بعضی از انتگرالهای ساده مثلثاتی رو از حفظ باشی.مارون برای انتگرالها کتاب خوبیه.هم جامع وروان گفته هم تمرین زیاد حل کرده.هموم مارون رو بخر وجزوه استادتون.موفق باشی.

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
اگه نمیگید مربوط به قسمت سیاسیه یه لینک بدم از خبرگزاری بچه های جنوب که ظاهرا فردا دانشگاه شلوغه و تجمع میکنن بچه ها.

http://tjnews.files.wordpress.com/2009/10/mob-image114.jpg

تو صفحه ی اصلی میتونید ماجرا رو بخونید این فقط تصویر اعلامیه اس .

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
اره من ریاضی 1 هستم.استادمون هم شجاعی.پس همون کتاب مارون کفایت میکنه؟کرمی درس نمیده دیگه؟ پس چرا بعضیا گفتن جزوه اش خوبه؟ من پرسیدم گفتن جزوه داره.ممنون از راهنماییتون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
اره من ریاضی 1 هستم.استادمون هم شجاعی.پس همون کتاب مارون کفایت میکنه؟کرمی درس نمیده دیگه؟ پس چرا بعضیا گفتن جزوه اش خوبه؟ من پرسیدم گفتن جزوه داره.ممنون از راهنماییتون

استادتون فکر کنم اسمش احمد شجاع باشه.منم ریاضی 1باهاش 5سال پیش پاس کردم.فقط سعی کن تمرین داد حل کنی ببری تحویل بدی.سر کلاس هم فعال باشی.نه کرمی نمیدونم تا سال پیش که ما دانشگاه بودیم نشنیدم ریاضی 1درس بده.

Last edited:

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0

بعضی ترما کرمی ریاضی1 رو هم میگه اما جزوش تو انتشارات هست میتونید برید بخرید مهم هم نیست که کی نوشته شده باشن اون جزورو فقط مطالب توش مهمه که اونم سالیان ساله که تغییر نکرده
در هر صورت ریاضی 1 اونقدا هم سخت نیست
یه استادم هست به نام عباس شکری که این ترم هم ریاضی1 ارائه داده خیلی جزوه خوبی داره من باهاش ریاضی 1 داشتم 19 شدم اما نمیدونم تو انتشارات دارنش یا نه ولی میتونی پرسو جو کنی از بچه هایی که این ترم دارن بگیری جزوشو

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
اگه نمیگید مربوط به قسمت سیاسیه یه لینک بدم از خبرگزاری بچه های جنوب که ظاهرا فردا دانشگاه شلوغه و تجمع میکنن بچه ها.

http://tjnews.files.wordpress.com/2009/10/mob-image114.jpg

تو صفحه ی اصلی میتونید ماجرا رو بخونید این فقط تصویر اعلامیه اس .
یکی از دوستان من رو تو تتهران مرکز بعد از یک هفته از روی فیلم های گرفته شده حراست گرفت!!

خلاصه مواظب باشید

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خب من دارم به قولی که دادم ، عمل می کنم،
yahoocowboy.gif

اسامی استادا و درس های ارائه داده رو به همراه نظرات تمام بچه ها، از تک تک صفحات تاپیک دارم جمع آوری میکنم، در قالب پی دی اف می ذارم،
استادای عمومی، تخصصی کامپیوتر، تخصصی صنایع ، تخصصی عمران و سایر رشته ها رو جدا جدا دارم درست می کنم
اگه دوست داشتین و فکر میکنین، که لازمه در مورد یه استاد اطلاعات خودتون رو به بچه ها بدین، لطفا نظرات خودتون رو با پیغام خصوصی بهم بگید، وسط تاپیک نگید که الکی شلوغ شه، تاپیک، بعد رشته رو هم بگید که استاد معرفی شده برای کدوم رشته هست، چون بعضی از استادا رو نمی دونم
پس لطفا دوستای عزیز همدانشگاهی، برای جلوگیری از شلوغ شدن، بهم پیغام خصوصی بزنید، چون در مورد هراستادی خیلی بحث شده تو تاپیک، دیگه جایز نیست که بیشتر از این بحث بشه

ای شاالله، هر ترم هر آپدیت می کنم پی دی اف هارو
yahoocool.gif

ممنون
goodluck.gif

سلام واقعا کار باحالیه ممنون

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها یه ماه بود نیومده بودم تو فروم دلم تنگ شده بود این فروم خیلی باحاله میخواستم خبر بدم امروز دانشگاه خفن شلوغ بوده فقط اطلاع دادام حرف سیاسی نزدم در کل هم یه سوال 13 ابان خبریه دانشگاه قراره شلوغ بشه بازم تاکید میکنم که این فقط یه سواله برداشته سیاسی نکنید :):):):):):):):):):):):)

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من نرم افزار میخونم بچه های نرم افزار این فرومو نمیشناسم میشه بچه ها رشتشونو بنویسن تا با هم اشنا بشیم ممنون:lol:happy:

mohammad68m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
قابل توجه بچه هايي كه فردا با اكبر پور نحليل يا زبان تخصصي دارن.
فردا دانشگاه نمي آد. خارجه.

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
منم نرم افزارم.

امروز دانشگاه شلوغ بود. البته یک تظاهرات آروم. فقط شعار داده میشد. درگیری هم به وجود نیومد. آخرش هم گفتن: حراست دانشگاه، تشکر تشکر!

alefba0098

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
من نرم افزار میخونم بچه های نرم افزار این فرومو نمیشناسم میشه بچه ها رشتشونو بنویسن تا با هم اشنا بشیم ممنون:lol:happy:

منم نرم افزار- 86 پیوسته

منم نرم افزارم.

امروز دانشگاه شلوغ بود. البته یک تظاهرات آروم. فقط شعار داده میشد. درگیری هم به وجود نیومد. آخرش هم گفتن: حراست دانشگاه، تشکر تشکر!
امروز جالب بود حیلی. ماها بالا پله ها ساختمون 3 وایساده بودیم، یه سریا می گفتن آزادی اندیشه، از اون بالا نمی شه:blink::D

داریم صفحه های تاپیک رو طی می کنیم، هم اکنون در صفحه 199 به سر می بریم، حالا رندش می کنیم 200
البته کار داشتم تا الان، ای شاالله زودتر تمومش میکنم تا چندروز دیگه
دوست عزیز،omidd_20 حرف شما هم درسته، گذاشتم همه صفحات رو بخونم، آخرسر یه لیست از اسم استادا می نویسم، تا اگه استادی مونده بچه ها نظراتشونو بگن، که یه بارکی پی دی اف کامل رو بذارم

دوستان خواهش میشه، ممنون از لطفتون، یه حرکتی گفتم انجام بدم که بمونه تا یه مدت زیادی و زود از یادها نره:blush:

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
استاد من بهروز شجاعی.ممنون از راهنمایی تون.خیالم راحت شد که زیاد سخت نیست.فقط یه کمی یه جوریه.:D

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
اگر فقط قصد مدرك گرفتن رو داري،اصلا به خودت فشار نيار چون نياز به هيچ چيز اضافه جز درس هاي uni نيست.
اما اگه قصد يادگيري و البته كسب مهارت واسه موقع كار مي خواي ، بايد كلا غير از دانشگاه كلاس هي بيرون رو بري. اگه الانم نري بايد 4سال ديگه بري. انتخاب با خودته!!!!!!!

سلام .شما که به من گفتی برم کلاس بیرون .چه کلاسایی برم؟از کی برم؟کجا برم؟ممنون میشم اگه بگید

maedehj2002

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
منم نرم افزارم.

آره منم کلی فیلم گرفتم.البته فقط از جمعیت نه از چهره ها.:f34r:شعار ها هم همون شعارای قدیمی خودمون بود.خواستم عکس بذارم ولی نمیدونم چه جوری
خدا به داد برسه 7 ام و 13 ام.
البته گفتن اینجا س ی ا س ت ممنوع

MJHamed

Registered User
لایک‌ها
0

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
شما الان ترم چندي؟
ارشد هم مي خواي بخوني يا نه؟

من که همون اول گفتم توی همایش ورودی های جدید گفتن.پس من ورودی جدیدم.ورودی 88 .ترم اول.
اره.اگه بهم نخندید و نگید کووو تا ارشد میگم اره میخوام بخوونم اگه بشه.ولی نمی دونم باید چی کار کنم.واقعا گیج شدم.دوست ندارم عقب بیفتم.ترم بالا یی ها هم که به ترم اولی ها حساسیت دارن.نمی دونم از کی بپرسم.اگه بگید بهم چه کنم و از کی واقعا ممنون میشم.

بالا