• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منم همين فكرا رو كردم ، تازه شب امتحان تا صبح نخوابيدم،
كه علوي ناييني كه به نظر من به جاي استادي بايد بره بز بچرونه
نمره رند 8 رو به بنده اهدا كرد.
گر چه ترم بعدش با 18 پاسش كردم. ولي اگه تو اين دانشگاه يه درس باهات
شوخي نداشته باشه فيزيكه.
تا مي توني بخون كه اگه بيافتي از زندگي هم ساقطت ميكنه.
چون تو اكثر رشته ها فيزيك پيش نياز درس هاي اصليه.
اگرم مي بيني حال خوندنش نيست، حذف كردن برات يه گزينه عاليه.
فراموش نكن اگه هم فيزيك و هم برنامه رو بيفتي ، احتمال 60-70% مشروطي!!!!!!!!!!

من هر روز که میام خونه،درسا رو سعی میکنم بخونم،کاملا هم میفهمم،مبانی رو سخت میفهمم ولی فیزیک رو کامل می فهمم ولی........ولی حل مسئله .....:hmm:به مسئله ها که میرسم شکل علامت سوال میشم!:(
فیزیک با انصاری نو برداشتم،مبانی رو با منشی.نمیدونم چطور برداشتم،موقع ثبت نام گفتن بردار،برداشتم.منشی تند درس میده،خوب میگه ها ولی با سرعت نور میگه!:(این چهارشنبه منشی گفته کوییز میگیره،سه هفته دیگه هم نیم ترم فیزیک دارم،از الان همه ی جونم داره میلرزه،واقعا نمیدونم چی در انتظارمه!
آره 17 واحد که بیشتر بر نداشتم،روی هم دیگه هم این دو تا درس 7 واحد هستن!پس دیگه اوت میشم!:(

Last edited:

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
منم همين فكرا رو كردم ، تازه شب امتحان تا صبح نخوابيدم،
كه علوي ناييني كه به نظر من به جاي استادي بايد بره بز بچرونه
نمره رند 8 رو به بنده اهدا كرد.
گر چه ترم بعدش با 18 پاسش كردم. ولي اگه تو اين دانشگاه يه درس باهات
شوخي نداشته باشه فيزيكه.
تا مي توني بخون كه اگه بيافتي از زندگي هم ساقطت ميكنه.
چون تو اكثر رشته ها فيزيك پيش نياز درس هاي اصليه.
اگرم مي بيني حال خوندنش نيست، حذف كردن برات يه گزينه عاليه.
فراموش نكن اگه هم فيزيك و هم برنامه رو بيفتي ، احتمال 60-70% مشروطي!!!!!!!!!!

البته فک کنم روی سخنت من نباید باشم چون من فیزیکمو پاس کردم;)
من تجربمو تو پاس کردن فیزیک گفتم

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
من هر روز که میام خونه،درسا رو سعی میکنم بخونم،کاملا هم میفهمم،مبانی رو سخت میفهمم ولی فیزیک رو کامل می فهمم ولی........ولی حل مسئله .....:hmm:به مسئله ها که میرسم شکل علامت سوال میشم!:(
فیزیک با انصاری نو برداشتم،مبانی رو با منشی.نمیدونم چطور برداشتم،موقع ثبت نام گفتن بردار،برداشتم.منشی تند درس میده،خوب میگه ها ولی با سرعت نور میگه!:(این چهارشنبه منشی گفته کوییز میگیره،سه هفته دیگه هم نیم ترم فیزیک دارم،از الان همه ی جونم داره میلرزه،واقعا نمیدونم چی در انتظارمه!
آره 17 واحد که بیشتر بر نداشتم،روی هم دیگه هم این دو تا درس 7 واحد هستن!پس دیگه اوت میشم!:(

واسه فیزیکت تا وقت داری برو نمونه سوالارو با حلش بخر و مسئله هاشو اگه نمیفهمی شیوه حلشو حفظ کن
نمیدونم میونت با درس فیزیک چجوریه ولی این کارارو که گفتم بکنی میتونی پاس کنی

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
البته فک کنم روی سخنت من نباید باشم چون من فیزیکمو پاس کردم;)
من تجربمو تو پاس کردن فیزیک گفتم
آقا چقدر شما خوشبختی که پاس کردی!:(:(:(:(:(بهت غبطه(دیکته ش درسته؟) میخورم:(:(:(:(

من تقریبا به معنای واقعی عاشق فیزیکم،درسم و درکمم بد نیست ولی مسئله حل کردن و استرس ویران کننده هستن!:(

Last edited:

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
من و شما هم دردیم. :D
چون منم تو حل مسائل فیزیک مشکل دارم و 1 آذر انصاری قراره امتحان بگیره.
این نمونه سوالای امتحانی فیزیک باید از انتشارات بگیریم؟

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
من و شما هم دردیم. :D
چون منم تو حل مسائل فیزیک مشکل دارم و 1 آذر انصاری قراره امتحان بگیره.
این نمونه سوالای امتحانی فیزیک باید از انتشارات بگیریم؟

الان انتشارات چون تازه راه اندازی شده یه سری جزوه هارو نیاورده شاید فیزیکو نداشته باشه
برو پاساژ بگو( نمونه سوالای فیزیک1 گروه )رو میخوام باجوابش
اگه سوالارو حل کنی شک نکن که موفق میشی
ایشالا پاس میشی نگران نباش:happy:

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
منم با بقیه دوستان موافقم .
سوال های سال قبل رو حل کنید خوبه .

کاری که من کردم برای پاس کردن این بود که روی دیوار تمام فرمول ها رو با ماژیک CD نوشتم .
و هر سوالی که بود از استادی که سر جلسه بود می پرسیدم که از کدوم راه حل میشه و بعد سریع فرمول ها رو از روی دیوار می نوشتم و بعد الکی جاگذاری می کردم و مسله مثلا حل می شد .
استادمون خیلی باحال بود (فیزیک 2)-خانم کبری حاجی زاده بود ، خدا خیرش بده . نمی دونم الانم هست یا نه !

برای تمام امتحانات حتما از استادهایی که می یان سر جلسه استفاده کنید و حتما سوال بپرسید .

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام دوستان؛ شرمنده که سؤالم رو اینجا مطرح میکنم!

میخواستم بپرسم که: دانشگاه آزاد با ( رشته ) مدرک دیپلم کاری ندارن؟ مثلاً من الان سال سوم ( آخر ) هنرستان تربیت بدنی هستم و میخواستم برای دانشگاه یه رشته دیگه انتخاب کنم! مثلاً یه رشته فنی مثل برق!
حالا من با این دیپلم ( تربیت بدنی ) که سال آینده میگیرم میتونم ( یه رشته دیگه مثل برق ) دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟
آخه از بعضی دوستان پرسیدم و اونا بهم گفتن میتونی! حالا واقعاً میتونم؟
گفتن چون بدون کنکور میخوای ثبت نام کنی هزینه اش بیشتر میشه! درسته؟
گفتن برای ثبت نام ( دانشگاه آزاد ) باید توی کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنی ، بعد وقتی قبول نشدی خودشون اعلام میکنن که ( بدون کنکور ) بیایید ثبت نام کنید! حالا واقعاً همینطوریه؟

برای سربازی چطور؟ میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟
من متولد ( نیمه دوم 70 هستم ) و یه بار پارسال تغییر رشته دادم و از تجربی اومدم تربیت بدنی ( که الآن مثل.... پشیمونم! ) حالا این تغییر رشته ای که دادم برای ثبت نام در دانشگاه آزاد مشکلی پیش نمیاره؟!

دوستان خواهشاً راهنمایی کنید؛ من درباره این مشکلاتم با خیلی ها مشورت کردم که هر کسی یه چیزی گفته! حالا شما دوستان که خودتون دارید توی دانشگاه آزاد تحصیل میکنید ، لطف کنید و یه راهنمایی بکنید ، ممنون و متشکر...

sokote-marg

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان؛ شرمنده که سؤالم رو اینجا مطرح میکنم!

میخواستم بپرسم که: دانشگاه آزاد با ( رشته ) مدرک دیپلم کاری ندارن؟ مثلاً من الان سال سوم ( آخر ) هنرستان تربیت بدنی هستم و میخواستم برای دانشگاه یه رشته دیگه انتخاب کنم! مثلاً یه رشته فنی مثل برق!
حالا من با این دیپلم ( تربیت بدنی ) که سال آینده میگیرم میتونم ( یه رشته دیگه مثل برق ) دانشگاه آزاد ثبت نام کنم؟
آخه از بعضی دوستان پرسیدم و اونا بهم گفتن میتونی! حالا واقعاً میتونم؟
گفتن چون بدون کنکور میخوای ثبت نام کنی هزینه اش بیشتر میشه! درسته؟
گفتن برای ثبت نام ( دانشگاه آزاد ) باید توی کنکور دانشگاه آزاد شرکت کنی ، بعد وقتی قبول نشدی خودشون اعلام میکنن که ( بدون کنکور ) بیایید ثبت نام کنید! حالا واقعاً همینطوریه؟

برای سربازی چطور؟ میتونم از معافیت تحصیلی استفاده کنم؟
من متولد ( نیمه دوم 70 هستم ) و یه بار پارسال تغییر رشته دادم و از تجربی اومدم تربیت بدنی ( که الآن مثل.... پشیمونم! ) حالا این تغییر رشته ای که دادم برای ثبت نام در دانشگاه آزاد مشکلی پیش نمیاره؟!

دوستان خواهشاً راهنمایی کنید؛ من درباره این مشکلاتم با خیلی ها مشورت کردم که هر کسی یه چیزی گفته! حالا شما دوستان که خودتون دارید توی دانشگاه آزاد تحصیل میکنید ، لطف کنید و یه راهنمایی بکنید ، ممنون و متشکر...

من دقیقا قوانین جدید رو نمیدونم .
اما زمان ما کسانی که هنرستان بودن فقط رشته های خاصی رو می تونستن شرکت کنن و هر رشتی رو قادر نبودن و رشته ای هم که انتخاب می کردن فقط بهشون مدرک کادانی می دادن .
اما فکر کنم شما نی تونید هر رشته ای که بخواین ثبت نام کنید و فقط بهتون پیش می خوره .
ثبت نام فکر کنم نزدیک هست حتما از مشاوره بیرون که قوانین رو بلد هستن سوال کنید که بعدا پشیمون نشید .

برای سربازی هم میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید ، فقط باید دانشگاه قبول شید .

تغییر رشته مشکلی نداره .

svhost

Registered User
لایک‌ها
2

چقدر زندگی رو سخت می گیری دانشگاه تهران جتوبه ها نه کمبریج
از الان هی بگی می افتم آخر می افتی استرس و بزار کنار با آرامش درس بخون

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
قابل توجه بجه های کامپیوتر
یکی از اساتید هفته پیش گفت که بعد از جدا کردن گروه ریاضی و دانشکده صنایع نوبت کامپیوتر هست که جداش کنند این به خاطر طرز تفکر مدیر جدید که تمرکز زدایی هست انجام می شه این آقای استاد گفتن که قرار یا دانشکده کامپیوتر رو ببرن ورامین یا حکیمیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از حالا به گوش باشید نباید بذاریم این کار رو بکنند ما اگه این همه راه دور می خواستیم بریم خب از اول اطراف تهران رو انتخاب می کردیم چه کاری بود این همه خودمون رو عذاب بدیم
به بقیه بچه ها هم بگید
ما نباید بهشون اجازه این کارو بدیم.
آره منم اینو شندیم کامپیوتر و آی تی رو با هم!
من نمی فهمم دانشگاه به این بزرگی رو می خوان چی کار کنن؟
نباید بزاربم ببرن مگه ما مرض داشتیم خوب می رفتیم یه جا دیگه
سر موقغ به قول اون دوستمون جمع شیم اعتراض

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
سلام، ممنونم از شما.

اما فکر کنم شما نی تونید هر رشته ای که بخواین ثبت نام کنید و فقط بهتون پیش می خوره .
منظورتون اینه که مدرک پیش دانشگاهی میخواد؟

من دقیقا قوانین جدید رو نمیدونم .
اما زمان ما کسانی که هنرستان بودن فقط رشته های خاصی رو می تونستن شرکت کنن و هر رشتی رو قادر نبودن و رشته ای هم که انتخاب می کردن فقط بهشون مدرک کادانی می دادن .
ثبت نام فکر کنم نزدیک هست حتما از مشاوره بیرون که قوانین رو بلد هستن سوال کنید که بعدا پشیمون نشید .

برای سربازی هم میتونید از معافیت تحصیلی استفاده کنید ، فقط باید دانشگاه قبول شید .

تغییر رشته مشکلی نداره .
من فقط میخوام بدونم که دانشگاه آزاد با ( رشته ) مدرک دیپلم کاری داره یا نه؟

اگر بخوایم بدون آزمون و کنکور ثبت نام کنیم تمام دانشگاه های آزاد این کارو میکنن؟
یعنی هر دانشگاه آزادی بعد از کنکور افرادی رو هم که توی کنکور ( دانشگاه آزاد ) قبول نشدن ثبت نام میکنه یا نه؟

از بعضی دوستان که پرسیدم گفتن دانشگاه آزاد بعد از کنکور افرادی رو که در کنکور ( دانشگاه آزاد ) قبول نشدن هم ( فقط توی چندتا رشته فنی ) ثبت نام میکنه و با ( رشته ) مدرک دیپلم هم کار نداره و فقط شهریش افزایش پیدا میکنه! درسته یا نه؟

ممنون و متشکــر...

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امروز دانشگاه چه خبر بود ؟شلوغ شده بود؟:)

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام امروز دانشگاه چه خبر بود ؟شلوغ شده بود؟:)

سلام امروز هم مثل هفته پيش اعتصاب بوده با يه كم شعار ولي كلاسها برگذار شد
وعده واسه فرداس
احتمالا فردا كلاسا تختس

hameddam

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
1,409
سلام امروز هم مثل هفته پيش اعتصاب بوده با يه كم شعار ولي كلاسها برگذار شد
وعده واسه فرداس
احتمالا فردا كلاسا تختس

البته فقط احتمال ها
واسه رفتن يا نرفتن خود دانيد شايدم مثل امروز كلاس ها برگزار شد ولي شلوغم كردن

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
آره دیشب سایت فیلتر شد. اتفاقا بچه ها سریع تو بخش کامنت ها شروع کردن به گذاشتن فیل .تر ش.ک.ن ها !
این واقعا خوبه ، یه برنامه ی کارآمد و سبک.

http://rapidshare.com/files/301545981/u96e.exe.html

آره امروزم شلوغ شده ، یکی ام دیدم از بچه ها فیلم میگرفت از بالای ساختمان شماره 1 با هندی کم :hmm: .

مطمئنا جدا کردن دانشجو ها و ایجاد دانشکده چیزی جز از دست دادن امکانات و.... برای ما نیست و برای اونها هم راه حلی ساده برای کنترل بهتر و خفه کردن در نطفه است.

بالا