کرمی تدریس نمی کنه اما جزوه داره ها!پاساژ دانشجو رو به روی دانشگاه جزوشو می فروشه کپی می گیره 3000 تومانعزیزم گفتم کتابهای شیدفر نه جزوشو.شیدفر یه زمانی فنی درس میداد الان نیست.گفتم کتابهای ریاضی1و2 وریاضی مهندسی شیدفر کتابهای خیلی خوبی هستند پس شما ریاضی 1داری.در مورد ریاضی 1فکر میکنم کرمی خیلی وقته درس نمیده.من فکر کردم شما ریاضی 2یا مهندسی دارین.شاید کرمی قدیما ریاضی 1درس میداده .قبل از سال 80 ولی الان ریاضی 1درس نمیده.فکر نمیکنم جزوه ای هم داشته باشه.کتابی که به شما معرفی کردن کتاب خیلی خوبیه.زمان ما دو جلدی بود.مخصوصا برای انتگرال جلد دوش واقعا عالیه.شما نگفتی استادت کیه.از استادانی که تخصصشون ریاضی 1هست عباس شکری خوبه.ولی کلا به نظر من همون کتاب مارون رو اگه کامل ودقیق بخونی به همراه جزوه استادتون کفایت میکنه.به شرطی که روی انتگرالها با حل تمارین اضافی تسلط پیدا کنی.راحت بگم اگه تو انتگرال خدای نکرده مشکل داشته باشی تو ریاضی 2ومعدلات هم کاری از پیش نمیبری.شما که ریاضی مهندسی ندارین.باید انگرالها برات ملکه بشی.اینقدر باید حل کرده باشی که بعضی از انتگرالهای ساده مثلثاتی رو از حفظ باشی.مارون برای انتگرالها کتاب خوبیه.هم جامع وروان گفته هم تمرین زیاد حل کرده.هموم مارون رو بخر وجزوه استادتون.موفق باشی.