• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3

parsi8703

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره حسابی شلوغ کردن بچه ها . منم یه سری عکس هاشو تو سایت خبرگزاری بچه های پلی تکنیک دیدم.

http://www.autnews.es/node/3645
یکی از بچه ها نو وبلاگ تی جی نیوز http://tjnews.wordpress.com/ گفته بود سر عقب افتادن امتحانان ترم پیش اونا به ما قبطه خوردند..حالا تو ترم جدید ما به اونا که نه فکر کنم کل دانشگاهای سراسری به اونا حسادت میکنن..درگیری سه شنبه شدید بوده..10 نفر مسدوم..

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
من فیزیک1 با انصاری دارم، نمیدونم باید چی بخونم، کتاب فیزیک هالیدی که خودش معرفی کرده خیلی تعداد سوالاتش زیاده، حالا واسه اینکه آخر ترم نمره 15 یا 16 بگیرم باید چی بخونم؟
همه سوالات فیزیک هالیدی باید حل کنم؟:(

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
من فیزیک1 با انصاری دارم، نمیدونم باید چی بخونم، کتاب فیزیک هالیدی که خودش معرفی کرده خیلی تعداد سوالاتش زیاده، حالا واسه اینکه آخر ترم نمره 15 یا 16 بگیرم باید چی بخونم؟
همه سوالات فیزیک هالیدی باید حل کنم؟:(

سلام.چاره ای نیست.یا باید سر کلاسای یکی دوتا از استاداکه معروفن که جلسه آخرشون50 تا سوال میدن بری که از میون اونا 10-12سوال تو امتحان میاد.به هر حال کتاب هالیدی کتاب پایه ای هست.معمولا تو هر فصل سوالای تکراری زیاد هست.شما از هر فصل 10-15سوال حل کنی یعنی از هر نوع مسئله یکی دو تا حل کنی تقریبا دستت میاد روش حل چه طوره.اما این روش برای پاس کردن جواب میده یا نهایتا 12-11برای اون نمره ای که شما میخوای تمرین باید خیلی حل کنی.البته خود کتاب هالیدی مسائل کمتر داره.کتاب مبانی هالیدی مسائلش بیشتره.سوالای ترم های پیش رو همو بگیری تقریبا نوع سوالات دستت میاد.

Last edited:

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام.چاره ای نیست.یا باید سر کلاسای یکی دوتا از استاداکه معروفن که جلسه آخرشون50 تا سوال میدن بری که از میون اونا 10-12سوال تو امتحان میاد.

ممنون میشم اگه اسم چندتا از استادای معروف بگید که آخر ترم برم سر کلاسشون.

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
اول وفاپور
دوم وفاپور
سوم وفاپور!

دلیل:
درس می ده مثل بنز! یعنی از اون کلاس هایی هست که هیچ وقت دلت نمی خواد تموم شه!چتد بار شد که وقت کلاس تموم شده بود اما بچه های اجازه تدادن استاد بره !:blink:
اکثرا از کلاس لذت می برند چون از مفاهیم خشک خبری نیست در عوض از چیز هایی صحبت می کنه که همیشه می خواستی بدونی و البته این صحبت اکثرا همراه با طنزه.همیشه هم توی هر جلسه 5-6 نفر رو می بینی که دانشجو های ترم پیش هستند اما باز هم میان سر کلاس که کلا برای درس اخلاق دور از انتظاره.
جزوه کم حجم:شلید 10 -11 صفحه متشکل از 20 تا سوال که 8 -9 تاش توی امتحان میاد
نمره خوببرگه سفید 10...4 تا سوال بنویسی 17...یه کم بخونی 20
مهم :
روی حضور به موقع سر کلاس خیلی حساسه
حضور غیاب هم شدیدا مهمه
سر 5 تا غیبت حذف می کنه 100 % :D

سلام
آقا از راهنماییت ممنون
اولین جلسه اخلاق با وفاپور رو رفتم سر کلاس !! یارو خیلی آدم باحالیه....!! کلی خندیدیم...

ببینم امتحان اخلاق با استاد وفاپور تستی هست یا تشریحی؟؟

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون میشم اگه اسم چندتا از استادای معروف بگید که آخر ترم برم سر کلاسشون.

ترم های مختلف فرق میکنه.بستگی به رییس گروه فیزیک داره.معمولا بعضی استادا در طراحی سوالات پایان ترم تاثیر گذارتر هستن.باید یه امار بگیری.من نمیخوام اطلاعات غلط بدم.چون زمان ما 4-5سال پیش با الان یه کم فرق میکنه.مثلا زما ما کتاب textبرای فیزیک 2هالیدی ومبانی هالیدی بود.به دلیل اینکه حل المسائلش بودوبچه ها حفظ میکردن ودقیقا چند ترم مسائل کتاب مبانی هالیدی مطرح شد (بچه های اون موقع فیزیک 2مخروط ناقص رو یادشون هست )یکدفعه به فیزیک اوهانیان که حل نداشت تغییر کردالبته همه کتاب فیزیک شمس رو میخوندن ونمره خوب میگرفتن 2-3ترم کتاب فیزیک ومغناطیس شمس رو بورس بود که یکدفعه سال پیش از بچه ها شنیدم ساختار سوالات به کلی تغییر کرد وحتی یدونه سوال از اون کتاب ندادن.برای فیزیک 1هم از بچه های ترم پیش آمار بگیر .بعدشم شما سوالات 3-4 سال گذشته رو اگه بررسی کنی 2-3سوال این ترم هم شبیه اوناست.فکرنمیکنم بیشتر از 60تا سوال بشه.ولی برای نمره بالا شما اول میان ترم روکه خود استاد میگیره نمره کامل بگیر.بعدش باید برای حل تمرینا وقت بذاری .قسمت حرارت که خیلی آسونه.فقط مکانیکه.شما هر روز یه مسئله حل کنی که بیشتر از نیم ساعت وقت نمیگیره حله.احتمالا شما ترم اول باشی به جز ریاضی وفیزیک درس سختی نداشته باشی.وقتت آزاده.میگم نسائل هالیدی شبیه زیاد داره.شما از هر نوع مسئله یه نمونه رو خودت حل کنی بدون حل المسائل کامل به جواب برسی تمومه.ایشالا موفق باشی.

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
یکی از بچه ها تو وبلاگ تی جی نیوز گفته بود سر عقب افتادن امتحانان ترم پیش اونا به ما قبطه خوردند..حالا تو ترم جدید ما به اونا که نه فکر کنم کل دانشگاهای سراسری به اونا حسادت میکنن..درگیری سه شنبه شدید بوده..10 نفر مسدوم..

آره حسابی شلوغ کردن بچه ها . منم یه سری عکس هاشو تو سایت خبرگزاری بچه های پلی تکنیک دیدم.

http://www.autnews.es/node/3645

کدوم درگیری ؟ کدوم اعتراض ؟ من از 5،6 تا از دوستام که تو تهران مرکز هستند پرسیدم گفتن خبری نبود چرا دوست دارید برای مسائلی که سودش تو جیب یک مشت دزد و دودش تو چشم مردمی که 30 سال به حقوقشون نرسیدند دروغ بگید و شایعه سازی کنید هر آدم ساده لوحی هم میفهمه این تصاویر از مراسم شهادت امام صادق (علیه السلام) که یک روز قبل به علت تعطیلی فرداش گرفته شده و همه بچه ها لباس مشکی پوشیدند و حتی بسیجی ها هم حضور دارند.

پس لطفا اگه چیزی نمی دونید در موردش اظهار نظر نکنید چون پرونده خائنین بسته شده و در هر دانشگاهی که قرار بوده تظاهرات بشه تنها 20،30 نفر از چند هزار دانشجو جمع شدند و خوشبختانه همه ی مردم ایران بر عکس بعضی ها درک درست دارند و میفهمند این حرف های یک عده خاص برای چیه و از کجا آب می خوره اون عده هم که هنوز چشماشون رو با پارچه سبز بسته بودن با اعترافات و معلوم شدن دروغگو ها پارچه سبز رو کنار زدند و حقایق رو دیدند.

آینده از آن ماست
رنگ ما بی رنگی رنگ خداست

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
دانشجویان دانشگاه آزاد اگه بخواهند از حقشون دفاع کنند به شهریه ثابت دانشگاه که داره سر به فلک میکشه اعتراض میکردند.

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
کدوم درگیری ؟ کدوم اعتراض ؟ من از 5،6 تا از دوستام که تو تهران مرکز هستند پرسیدم گفتن خبری نبود چرا دوست دارید برای مسائلی که سودش تو جیب یک مشت دزد و دودش تو چشم مردمی که 30 سال به حقوقشون نرسیدند دروغ بگید و شایعه سازی کنید هر آدم ساده لوحی هم میفهمه این تصاویر از مراسم شهادت امام صادق (علیه السلام) که یک روز قبل به علت تعطیلی فرداش گرفته شده و همه بچه ها لباس مشکی پوشیدند و حتی بسیجی ها هم حضور دارند.

پس لطفا اگه چیزی نمی دونید در موردش اظهار نظر نکنید چون پرونده خائنین بسته شده و در هر دانشگاهی که قرار بوده تظاهرات بشه تنها 20،30 نفر از چند هزار دانشجو جمع شدند و خوشبختانه همه ی مردم ایران بر عکس بعضی ها درک درست دارند و میفهمند این حرف های یک عده خاص برای چیه و از کجا آب می خوره اون عده هم که هنوز چشماشون رو با پارچه سبز بسته بودن با اعترافات و معلوم شدن دروغگو ها پارچه سبز رو کنار زدند و حقایق رو دیدند.

آینده از آن ماست
رنگ ما بی رنگی رنگ خداست

دوست عزیز این تاپیک سیاسی نیست لطفا در مورد درس و دانشگاه نظر بدید

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3

آینده از آن ماست
رنگ ما بی رنگی رنگ خداست

خوب شد شما تکذیب کردی دوست عزیز. چون ما ها که دسترسی به بچه های تهران مرکز نداریم !!!!!!
چه فضای معنوی ایی حاکمه به تهران مرکز پس که واسه شهادت امام صادق انقدر شلوغ شده ، التماس دعا از دوستان تهران مرکزی شما و بقیه ی دوستان واحد مرکز.

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
کلاس های امروز دورو بر ساعت 2و3 تقریبا همه اگه اشتباه نکنم تعطیل شد.
نزدیک های ساعت 2.30 بود گمونم که ما تو آزمایشگاه بودیم که ساختمان لرزید و استاد گفت زلزله است و الفرار. همه ریختیم تو حیاط . اول فکر کردیم اشتباه کردیم و فقط ساختمان مسجد لرزیده به خاطره چیزی ولی چند دقیقه بعد دیدیم همه ریختن تو حیاط و کلاس ها رو استادا کنسل کردن .
البته کلاس های بعد رو خبر ندارم تشکیل شده یا نه ولی تو تاکسی ام از هر کی پرسیدم کلاسش تازه شروع شده بود که ........... :p

مرکز زلزله شهر ری . http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=68805

Last edited:

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
کلاس های امروز دورو بر ساعت 2و3 تقریبا همه اگه اشتباه نکنم تعطیل شد.
نزدیک های ساعت 2.30 بود گمونم که ما تو آزمایشگاه بودیم که ساختمان لرزید و استاد گفت زلزله است و الفرار. همه ریختیم تو حیاط . اول فکر کردیم اشتباه کردیم و فقط ساختمان مسجد لرزیده به خاطره چیزی ولی چند دقیقه بعد دیدیم همه ریختن تو حیاط و کلاس ها رو استادا کنسل کردن .
البته کلاس های بعد رو خبر ندارم تشکیل شده یا نه ولی تو تاکسی ام از هر کی پرسیدم کلاسش تازه شروع شده بود که ........... :p

مرکز زلزله شهر ری . http://tabnak.ir/fa/pages/?cid=68805
ما استادمون پرید بیرون و زود برگشت و گفت بشینید ادامه کلاس!! همه تو راه رو بودن و داشتن فرار می کردن و ما در حال درس!

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
زرشک :D !
اسم استادتون چیه ؟ :D
ولی خیلی ها رفتن از بچه ها . محوطه که خیلی شلوغ شده بود . همه کلاس ها خالی شده بود گمونم. شماها استثنا بودید :p .
استاد ما که پای تخته داشت شرح آزمایش می نوشت تا گفت زلزله از در پرید خودش بیرون و تو راه گفت بچه ها بیاید !! استاد فداکار !! :D
ولی گمونم بعد موسسه ژئوفیزیک و مرکز زلزله نگاری اولین کسی که فهمید استاد ما بود !!
چون قدش به تخته نمی رسید یکی از بلوک ها رو که برای نمونه ی آزمایش مصالح بود گذاشته بود زیر پاش تا دستش به بالای تخته راحت برسه !!! برای همین تا زمین لرزید استاد ما مثل شماته ساعت تکون خورد:D مگه نه ما همه مردد بودیم که زلزله بود یا نبود و هم دیگه رو داشتیم نگاه می کردیم ولی اون موقع استاد تو حیاط بود !!:p

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4
زرشک :D !
اسم استادتون چیه ؟ :D
ولی خیلی ها رفتن از بچه ها . محوطه که خیلی شلوغ شده بود . همه کلاس ها خالی شده بود گمونم. شماها استثنا بودید :p .
استاد ما که پای تخته داشت شرح آزمایش می نوشت تا گفت زلزله از در پرید خودش بیرون و تو راه گفت بچه ها بیاید !! استاد فداکار !! :D
ولی گمونم بعد موسسه ژئوفیزیک و مرکز زلزله نگاری اولین کسی که فهمید استاد ما بود !!
چون قدش به تخته نمی رسید یکی از بلوک ها رو که برای نمونه ی آزمایش مصالح بود گذاشته بود زیر پاش تا دستش به بالای تخته راحت برسه !!! برای همین تا زمین لرزید استاد ما مثل شماته ساعت تکون خورد:D مگه نه ما همه مردد بودیم که زلزله بود یا نبود و هم دیگه رو داشتیم نگاه می کردیم ولی اون موقع استاد تو حیاط بود !!:p
ما مدار الکترونیکی داشتیم. اتفاقا برای ما که طبقه اول ساختمون دو بودیم کاملا زلزله حس شد. اول یه صدا و بعدش هم لرزش ساختمون!‌ خود استاد گفت زلزله اس مسکه، و بعد دوید!
من بدترین جای ممکن بودم، ته ته کلاس، ته ردیف! بغل دستیم داشت برمیگشت جزوشو برداره! گفتم برو بابا، جونتو نجان بده :‌دی

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
ما مدار الکترونیکی داشتیم. اتفاقا برای ما که طبقه اول ساختمون دو بودیم کاملا زلزله حس شد. اول یه صدا و بعدش هم لرزش ساختمون!‌ خود استاد گفت زلزله اس مسکه، و بعد دوید!
من بدترین جای ممکن بودم، ته ته کلاس، ته ردیف! بغل دستیم داشت برمیگشت جزوشو برداره! گفتم برو بابا، جونتو نجان بده :‌دی

دقیقا مثل ما. ما هم زیر زمین مسجد تو آزمایشگاه بودیم کامل فهمیدیم تکون رو .
همه اومدیم بیرون دیدیم بعدش یکی از این لیمو شیرین ها اومده با لیست و عینک و ماژیک استاد که استاد این ها رو جا گذاشتید !!! :D

parsi8703

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب شد شما تکذیب کردی دوست عزیز. چون ما ها که دسترسی به بچه های تهران مرکز نداریم !!!!!!
چه فضای معنوی ایی حاکمه به تهران مرکز پس که واسه شهادت امام صادق انقدر شلوغ شده ، التماس دعا از دوستان تهران مرکزی شما و بقیه ی دوستان واحد مرکز.
جالبه ابن دوست عرزشی ساعت 5-6 زنگ زده(احتمالا دوست شما با اتوبوس نرفته اونجا؟) ...درصورتیکه ساعت 5 الی 6 اونجا تعطیل بوده...اره اگه تکذیب نمیکرد ...من واقعا نمیدونستم که اتفاق افتاده:D...

ATR

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز این تاپیک سیاسی نیست لطفا در مورد درس و دانشگاه نظر بدید

دوست عزیز با تمام احترامی که برای شما قائل هستم
اول از همه مسئله دانشگاه با سیاست گره خورده و یکی از فرقاش با مدرسه همینه
دوم من یک شایعه بی اساس رو که سیاسی جلوه دادن مراسم شهادت یکی از امامان هست رو تکذیب کردم و وارد بحث سیاسی نشدم چون با عنوان این مطلب احساس کردم به درک و شعور یک آدم داره توهین میشه
سوم نظر بنده هم در مورد دانشگاه بود نه اتفاقات تو خیابون
چهارم این حرف رو به کسانی که بحث رو شروع کردند بگید

نکته : اون قسمت آخر پیام من شعار تبلیغاتی نبود بلکه یک قسمت از شعر یکی از بزرگان بود و هیچ کجای صحبت من سیاسی نبود که بهش بشه ایراد گرفت بلکه خارج کردن مسائل سیاسی از یکی از اتفاقات روزمره بود ، مثل دیروز که زلزله اومد شما از بچه های توی حیاط عکس بگیرید بگید اعتراض دانشجویی بعد همه سکوت کنند و مهر تایید بر پوچی بزنند فرق من و شما اینکه شما میگید هر کی بهت حمله کرد از خودت دفاع نکن من تنها خواستم از ادراکم دفاع کنم.

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز با تمام احترامی که برای شما قائل هستم
اول از همه مسئله دانشگاه با سیاست گره خورده و یکی از فرقاش با مدرسه همینه
دوم من یک شایعه بی اساس رو که سیاسی جلوه دادن مراسم شهادت یکی از امامان هست رو تکذیب کردم و وارد بحث سیاسی نشدم چون با عنوان این مطلب احساس کردم به درک و شعور یک آدم داره توهین میشه
سوم نظر بنده هم در مورد دانشگاه بود نه اتفاقات تو خیابون
چهارم این حرف رو به کسانی که بحث رو شروع کردند بگید

نکته : اون قسمت آخر پیام من شعار تبلیغاتی نبود بلکه یک قسمت از شعر یکی از بزرگان بود و هیچ کجای صحبت من سیاسی نبود که بهش بشه ایراد گرفت بلکه خارج کردن مسائل سیاسی از یکی از اتفاقات روزمره بود ، مثل دیروز که زلزله اومد شما از بچه های توی حیاط عکس بگیرید بگید اعتراض دانشجویی بعد همه سکوت کنند و مهر تایید بر پوچی بزنند فرق من و شما اینکه شما میگید هر کی بهت حمله کرد از خودت دفاع نکن من تنها خواستم از ادراکم دفاع کنم.

من حالا اینجارو مکان مناسبی برای این بحثا نمیدونم
اگرم به حرف شما اعتراض کردم حتما از شانس بده شما بوده من از همینجا به بقیه تذکر میدم
امیدوارم گره دانشگاه و سیاست و شما باز کنی چون اینجوری نمیشه
در کل لپ کلام من همین بود و قصد بی احترامی نداشتم امیدوارم دلگیر نشی

kkkaktoos

Registered User
لایک‌ها
0
من تو دانشکده صنایع بودم و سر کلاس ارزیابی کار و زمان . زلزله که اومد وقتی به استاد گفتیم . به ما با خونسردی کامل جواب داد نترسید ساختمونش امنه . ولی خونسردیش کاملا قابل تحسین بود .
یکی از دوستام که سر کلاس برنامه نویسی بود وقتی به استادش گفت زلزله اومده . استادش باورش نشده و فکر کرده شوخیه .
ولی اینجا فقط چند نفر ریختند تو راهرو و اونقدری که از فنی تعریف شده شلوغ نشد .

بالا