• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
منم ساعت 9 دانشگاه بودم!آدم جیک و پر نمیزد!:D

توی کل ساختمون 2 فقط کلاس ما تشکیل شده بود و یه کلاس دیگه:specool::cap::lol::blink:
(البته اونطور که من و دو نفر دیگه دید زده بودیم:D)

joibari2

Registered User
لایک‌ها
29
من امروز از صبح تو دانشگاه بودم هیچ خبری نبود پرنده هم پر نمیزد.

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
منکه حسش نبود هیچ کدوم از کلاسارو نرفتم خونه گرفتم خوابیدم

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید کسی اینجا پروژه ی اقتصاد 1 داره؟ واسه صنایع؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
سلام
کسی تحقیق توابع هیپربولیک برای درس ریاضی1(فکر کنم هر ترم شکری همین تحقیق میده) داره؟
ممنون میشم اگه کسی این تحقیق داره بگه؟

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
کسی تحقیق توابع هیپربولیک برای درس ریاضی1(فکر کنم هر ترم شکری همین تحقیق میده) داره؟
ممنون میشم اگه کسی این تحقیق داره بگه؟

همون که میگه توصیف هندسی توابع هیپربولیکو روی هذلولی بنویسین؟

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
همون که میگه توصیف هندسی توابع هیپربولیکو روی هذلولی بنویسین؟

فک کنم همون باشه.
آخه یه جوری در مورد تحقیق توضیح داد که تقریبا هیچ کس نفهمید منظورش دقیقا چه چیزاییه.
ولی گفت تحقیقی که هر ترم به بچه ها میده.
شما این تحقیق داری؟

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
فک کنم همون باشه.
آخه یه جوری در مورد تحقیق توضیح داد که تقریبا هیچ کس نفهمید منظورش دقیقا چه چیزاییه.
ولی گفت تحقیقی که هر ترم به بچه ها میده.
شما این تحقیق داری؟

والا به ما که به عنوان یه تمرین روی بقیه تمرینا داد
منم از روی چند تا کتاب(ریاضی عمومی1نجفی خواه-حساب دیفرانسیل آپوستل-وحساب دیفرانسیل آدامز و ...) یه چیزایی نوشتم
حالا در هر صورت ببین این پایینی به دردت میخوره؟
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AA%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B9+%D9%87%DB%8C%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D9%88%D9%84%DB%8C%DA%A9&SSOReturnPage=Check&Rand=0#توابع هیپربولیک

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
والا به ما که به عنوان یه تمرین روی بقیه تمرینا داد
منم از روی چند تا کتاب(ریاضی عمومی1نجفی خواه-حساب دیفرانسیل آپوستل-وحساب دیفرانسیل آدامز و ...) یه چیزایی نوشتم
حالا در هر صورت ببین این پایینی به دردت میخوره؟
http://daneshnameh.roshd.ir/mavara/mavara-index.php?page=%D8%AA%D9%88%D8%A7%D8%A8%D8%B9+%D9%87%DB%8C%D9%BE%D8%B1%D8%A8%D9%88%D9%84%DB%8C%DA%A9&SSOReturnPage=Check&Rand=0#توابع هیپربولیک
ممنون، لطف کردید
این یه سری از مواردیه که گفته بیارید.
رسم توابع هیپربولیک با استفاده از عدددهی و کاربردهای مشتق هم میخواد.
حالا اگه کسی این داره بگه، ممنون میشم

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
بچه ها قضیه ی اینکه میخوان برو بکس کامپیوتر رو ببرن یه جا دیگه چیه؟:hmm:اگه میخواستیم راه دور و اطراف تهران بریم،از همون اول اطراف تهران رو میزدیم و یا برای سراسری توپ میخوندیم نفر 1بشیم!این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:mad:نباید بذاریم اینطوری بشه!:mad::mad::mad::mad:اگه اینطوری بشه و دانشگاه رو ببرن برای ما اطراف تهران،فکر کنم نصف بچه ها بپرن،چون من که خودم به شخصه با هزار تا التماس تونستم بیام این دانشگاه و با بدبختی خانوداه قبول کردن منو اینجا بفرستن،اگه بخوان ببرن ورامین و اینا که دیگه کار یکی مثل من تمومه.:(:(:(:(:(:(:(:(بیاین همه بروبکس کامپیوتر جمع بشیم اعتراض کنیم.به هیییییییییییییییییییییچ وجه نباید بذاریم آس و پاس بشیم و بریم راه دورتر و دور تهران درس بخونیم!

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
همونطور که ما صنایعی ها رو بردن از فنی ، رشته های دیگه رو هم باید ببرن ! فقط ما باید قربانی بشیم ؟ هر چی دورتر از تهران ببرنتون ، بهتره :lol: !

katalina

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که ما صنایعی ها رو بردن از فنی ، رشته های دیگه رو هم باید ببرن ! فقط ما باید قربانی بشیم ؟ هر چی دورتر از تهران ببرنتون ، بهتره :lol: !

واقعا که :(
خیلی ممنون از حسن نیت تون:hmm:

Last edited:

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
واقعا که :(
خیلی ممنون از حسن نیت تون:hmm:

راست میگم دیگه . مگه ما چیکار کرده بودیم که باید زودتر از همه از فنی می رفتیم ؟ چرا ما باید بریم بغل درمونگاه ولی شما برید فنی ؟ دانشکده ما مثل قفسه اونوقت شما برید فنی ؟ رشته های دیگه هم باید جدا شدن تا دل ما خنک بشه !

fshb

Registered User
لایک‌ها
31
حالا شما صنایعی ها رو بردن تقصیر ما چیه؟
ما اگه میدونستیم میخوایم بریم خارج شهر که تهران شمال میزدیم.:hmm: باز اگه ببرن حکیمیه بهتر از ورامین
یه روز هممون بریم اعتراض.
خبرش توی سایت بدید که تعدادمون زیاد بشه.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
راست میگم دیگه . مگه ما چیکار کرده بودیم که باید زودتر از همه از فنی می رفتیم ؟ چرا ما باید بریم بغل درمونگاه ولی شما برید فنی ؟ دانشکده ما مثل قفسه اونوقت شما برید فنی ؟ رشته های دیگه هم باید جدا شدن تا دل ما خنک بشه !
واقعا این همه حمایت!!!!!انقد حمایت کردین،.........!بیخود نیس اینطوریه وضعمون.وقتی دانشجو هوای دانشجو رو نداره،به بقیه ی آدما چطور میشه امید داشت.مگه ما گفتیم شما رو بفرستن یه جا دیگه؟؟؟؟؟؟؟شما اگه ناراحتی،برو دق و دلیتو سر باعث و بانیاش خالی کن.
بیخود توی دل ما رو خالی نکن.ما به اندازه ی کافی اعصابمون سر این موضوع داغون هست.

Last edited:

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
حالا شما صنایعی ها رو بردن تقصیر ما چیه؟
ما اگه میدونستیم میخوایم بریم خارج شهر که تهران شمال میزدیم.:hmm: باز اگه ببرن حکیمیه بهتر از ورامین
یه روز هممون بریم اعتراض.
خبرش توی سایت بدید که تعدادمون زیاد بشه.
کجا حکیمیه خوبه؟پر معتاد و .....و محیط وحشتناک!بریم اونجا معلوم نیس سالم برگردی یا نه.

ما و بقیه ی رشته ها ی که توی فنی هستن باید سر جامون بمونیم.اس.... نیستیم که اینا هر چی بگن بگیم OK و پاشیم بریم.اگه ببرن اونجا،تعداد دانشجو ها نصف میشه چون خیلیا مخصوصا دخترا نمیتونن بیان اون ور شهر،

همین ته شهر رو هم با هزار تا سر و کله زدن با خونواده میایم.من یکی به شخصه اگه ما رو بخوان ببرن جای دیگه،میشینم برای سراسری دوباره میخونم.هر جا قبول شم،بهتر از دارغوزآبادیه که بخوان ما رو ببرن.

به نظر من کار زشتی کردن که صنایع رو از اینجا بردن.خب جا ندارن،دانشجو کمتر بگیرن،چرا بچه ها و دوستا رو از هم جدا میکنن؟اینطوری برای استاد و درس برداشتن با استاد هم بد میشه چون تعداد استادا محدود میشه.

استاد که بیکار نیس که بخاطر ماها از این دانشگاه بره اون دانشگاه.اگه هم بخواد بره این دانشگاه اون دانشگاه باید برای هر استاد،دانشگاه یه جت بخره که سوار بشن،برن اینور اونور.

آخه این چه وضعیه؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا چه فکری میکنن؟

هدف چیه؟

خوششون میاد دانشجوها از دانشگاهشون برن؟

Last edited:

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
این عوضی ها تنها چیزی که براشون اهمیت نداره ، نظر دانشجوهاست . دانشجو رو به شکل پول می بینن فقط . تنها هدفشون از این انتقالها هم اینه که دانشجوی بیشتری بتونن بگیرن و در نتیجه پول بیشتری بگیرن . احمق ها صنایع رو بردن جایی که صندلی هاش افتضاحه ، کلاساش مثل قفسه ، جای پارک واسه ماشین نداره ، امنیت نداره ، بغل درمونگاهه ، آزمایشگاه و کارگاه نداره و خیلی معایب دیگه ! چون استادا هم محدودن ، همه کلاسها پر آدم میشه مثلا تو یه کلاس 10 متری 50 نفر می یان میشینن که اکسیژن واسه نفس کشیدن نیست تو کلاس اصلا !
حالا واقعا میخوان کامپیوترو ببرن ورامین :blink: ؟ ورامین که دیگه جزو تهران نیستش که ، بعید می دونم ورامین ببرن البته از این عوضی ها هیچی بعید نیست !

D@RY@

Registered User
لایک‌ها
1
واقعا دانشکده صنایع کلی مشکل داره.تازه توی همایش ورودیای جدید کلی تعریف کردن ازجداشدن دانشکده.که کلی امکانات بیشتر میشه .ولی..............
سالن غذا خوری که کوچیکه.محوطه ام که قربونش برم جانداره بشینی.ساعت ناهار توی حیاط جا واسه ی وایستادن نیستش.چه برسه واسه نشستن.سایت که وعده دادن با فلان قدر دستگاه هنوز نیست.کلاساشم که هم کوچیکه هم شلوغ.صندلی هاشم که دیگه گفتن نداره.
تلاشتون و بکنین که به حال و روز ما نیفتین.

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
معذرت میخوام ولی فکر کنم دوستان خبر رو اشتباه شنیدن...!!

من تابستون همین امسال 1388 مهمان رفته بودم تهران شمال. اونجا استادش میگفت که قراره دانشگاه (( تهران شمال)) به حکیمیه منتقل بشه نه تهران جنوب !!!

ما همچنان سر جای خود باقی خواهیم ماند !! البته خود من که حداکثر 3 ترم دیگه فارغ التحصیل میشم و میرم برای گرفتن پذیرش اونور آب !!!:D

بالا