یه ماده 55 هم تازگی ها اومده مسکه.وقتي دوباره مي گيري و پاسش ميكني معدل كلت مي شه :
نمره افتاده +نمره پاس شده تقسيم بر دو
ولي نمره افتاده تو معدل ترمت حساب ميشه
حالا اگه خيلي نگران معدلتي مي توني از ماده 47 استفاده كني
یه ماده 55 هم تازگی ها اومده مسکه.وقتي دوباره مي گيري و پاسش ميكني معدل كلت مي شه :
آره دوستم ، دیدم.
ولی من که نمی تونم اون رو ادیت کنم و یا بلد نیستم حد اقل ، من اگه بخوام چیزی به اون اضافه کنم به عنوان یه پست جدید میاد همین آخرین صفحه. حالا هر طور که دوستان مایلند این فقط پیشنهاد بود برای اینکه اگه سوال خاصی داشتیم که تخصصی بود بتونیم از بچه های هم رشته بپرسیم . حالا اگه بدونم چه جوری میشه این کار رو اونجا کرد حتما من هم اسمم رو اضافه می کنم به اون پست.
حرف مجیدم کاملا منطقی هستش ، قبول دارم . من چون بیشتر تو همین تاپیک هستم به اون فکر نکرده بودم ، مرسی مجید جان.
وقتي دوباره مي گيري و پاسش ميكني معدل كلت مي شه :
ماده 55 مسکه میگه طرف اگه بخواد می تونه یه ترم یک سری درس که قبلا گرفته و پاس کرده رو دوباره بگیره ( شما بخونید پول بیشتر!! ) و بعد اگه نمره اش بالاتر شد این بالاتره حسابه اگه کمتر شد که همون قبلیه!ماده 47 و 55 چی هستند؟
ماده 55 مسکه میگه طرف اگه بخواد می تونه یه ترم یک سری درس که قبلا گرفته و پاس کرده رو دوباره بگیره ( شما بخونید پول بیشتر!! ) و بعد اگه نمره اش بالاتر شد این بالاتره حسابه اگه کمتر شد که همون قبلیه!
یکی دو سه ساله مسکه اومده!
نه آقا فکر نمیکنم اینطوری باشه...!!:blink:
اگه اینطوری باشه که همه دانشگاه آزاد معدلشون میاد زیر 10 !!
من خودم دو ترم پیش مدار 2 رو 9 گرفتم و ترم قبل 20 گرفتم ...!! فکر نمیکنم ارزش زحمت دانشجو رو اینطوری پایین بیارن...!!
کلاس کار خودشون پایین میاد...!!
من به دوستان پیشتهاد می کنم که از ماده 47 استفاده نکنن.
چون در موقع فارغ التحصیلی باید ورقی رو امضا کنید که از ماده 47 امضا نکردید و اگه استفاده کنید دنگ و فنگ های خودشو داره و یکی از موارد تکمیل پرونده برای فارغ التحصیلی سند عدم استفاده از ماده 47 هست .
می تونید از پشت زمین ورزش بگیرید .
سعی کنید از این نو ماده ها و وام هایی که دانشگاه می ده کمتر استفاده کنید چون موقع فارغ التحصیلی دوندگی هاتون چند برابر میشه .
نه.مسئله ای نداره.برای کسانی که معدلشون زیر 12 هست که اجباریه.چون به معدل زیر 12 مدرک نمیدن.برای بقیه افراد هم اگه پولش رو دارن ووقتشو گزینه بدی نمیتونه باشه .مثلا افرادی که معدلشون نزدیک 14 یا 15 هست با این کار میشه از اون عدد رد بشه.هم شما میتونی این کار رو به صورت معرفی به استاد انجام بدی.یعنی 6 واح از درسایی رو که زیر 12 شدی رو دوباره برداری ونمره بهتر رو جایگزینش کنی.وام که یه چیز همه گیره.مشکلی برای تسویه حساب پیش نمیاد.شما فقط باید با صندوق رفاه تسویه حساب کنی.در مورد سند عدم استفاده از ماده 47 هم برای کسانی هست که نمیخوان از این ماده استفاده کنن.چیز خاصی نیست که دنگ وفنگ داشته باشه.باز میگم مثلا برای بعضی ارگان های دولتی معدل بالای 14 میخوان خب کسی که معدلش پایینتره یه ترم میگیره البته اون درسایی که میدونه نمرش بالاتر میشه ومعدلش رو میکشه بالاتر.
اولا گذشت اون زمانی که مدیر عامل شرکت میومد کارنامه رو نگاه میکرد !!
الان اولا چیزی که تو دانشگاه بهت یاد میدن اصلا و ابدا بدرد شرکت نمیخوره ثانیا مدیر شرکت بهت میگه لیسانس برای خودت !! بگو ببینم چی بلدی !! تو رشته ما (( سخت افزار )) تا دوره هایی مثل CCNP و یا MCSE رو نبینی نمیتونی کار درست و حسابی پیدا کنی....
کسی هم که کار پیدا کرد دو سال بعد تمامی چیزهایی که تو دانشگاه خونده رو فراموش میکنه و دود میشه و میره هوا....!! درست مثل چیزهایی که تو دبیرستان خوندیم و الان فقط با یک قسمتی از اونها کار داریم....
دوما کی گفته که اصلا معدل تاثیر آنچنانی در موفقیت بعد از لیسانس داره ؟؟
من تو رشته خودمون آدم میشناسم با معدل 12 و 41 صدم فوق لیسانس کامپیوتر شبانه دانشگاه تهران !!:blink: قبول شد و باعث شد برق سه فاز از کله همه بپره...!!
پسر خاله خود من با معدل لیسانسی که به زور به 14 میرسید الان داره تو روزانه امیرکبیر دکتری میخونه....!!
تو کم و زیاد شدن معدل خیلی عوامل دخیل هستند (( تجربه سه سال تحصیل من تو خراب شده تهران جنوب !!)) از آن جمله پاچه خواری استاد و اینکه اصلا با کدوم استاد درس بردارید و چه منابعی رو استفاده کنید و کدام دروس رو باهم بردارید یا برندارید و همینطور نمرات کم یا زیاد دروسی که اصلا کاربردی در بازار کار ندارند....!!
بنابر این تو کل دوره کارشناسی همین که معدل از 13 بالاتر باشه به نظر من کفایت میکنه و برای همین من هرگز دنبال ماده 47 نخواهم رفت و بعد گرفتن لیسانس از اون خراب شده تهران جنوب سریع میرم برای ارشد آماده میشم و اگر هم تونستم پذیرش میگیرم و میرم اونور آب....!!
به شما هم توصیه میکنم بیشتر از این تو جیب عمو جاسبی پول بی زبون رو نریزید !!
الان چه تو بازار کار و چه تو هرجایی (( بلد بودن )) مهم هست !! نه اینکه آدم تنظیم خانواده و اخلاق و تاریخ اسلام رو 20 بگیره و بعد بگه معدلم 16 شد !!
اینکه از کل رشته چی فهمیدید و درکنارش چه چیزی یاد گرفتید که بدرد کار شرکت بخوره مهم هست...!!
آقا اینجا کسی درباره واحد کارآموزی چیزی میدونه ؟
بعد از چند واحد باید کارآموزی برداشت ؟؟
سازمانی که برای کارآموزی میریم رو خودمون انتخاب میکنیم یا برامون انتخاب میکنن؟؟
چند وقت باید در اون سازمان یا اداره باشیم ؟؟
پول میدن ؟؟
گزارش کارآموزی رو من باید بدم یا همون سازمان یا اداره باید بفرسته دانشگاه ؟؟
تو کار آموزی چیکار باید کنیم ؟؟ حمالی مفت بدهیم یا اینکه توسری خور و دل خالی کن بقیه باشیم یا اینکه واقعا چیزی بهمون یاد میدن ؟؟
تا دو سال پیش 90 واحد بود.سازمان خاصی نیست.هر شرکتی که خودت دوست داشتی میتونی دوره کار آموزیت رو بگذرونی.بستگی به اون شرکت یا اداره داره.پولش البته زیاد نیست.240 ساعت .البته یه عده از دوستان که تو شرکتی یا سازمانی آشنا دارن میدن 240 ساعتشون رو میزنه ونمیرن.240 ساعت تقریبا 35 روز کاری میشه.بستگی به سازمانی که میخوای بری داره.شرکت خصوصی یا اداره دولتی همچنین بستگی به خودت میخوای چیزی یاد بگیری یا همینطوری بگذرونی.شما میتونی از استادات که احتمالا تو شرکت ها یا سازمانهای مختلف کار میکنن پرس وجو کنی.گزارش رو هم خودت باید تحویل استاد بدی همراه تاییدیه 240 ساعت که قبلش بردی ایرانشهر برات ثبت کردن.برای رشته شما دقیقا نمیدونم.اما رشته ما نفت کسانی که میخواستن چیزی یاد بگیرن پالایشگاه تهران میرفتن .که آخرش حدود 70 هزار تومن دادن.گزارش چیزیه که خودت باید بنویسی که تو این 240 ساعت چی کار کردی مشاهدات ومحاسبات ونتیجه گیری هست.زیاد جدی نیست.البته باز بستگی به استادی داره که برای کارآموزی انتخاب میکنی.معمولا زیاد سخت گیری نمیکنن.نمره هم زیر 17نمیدن.
ممنون
پس شما نفت میخوندی ؟؟ برای نفت شرکت خصوصی زیادی وجود نداره...
اما ما کامپیوتر میخونیم.... برای کامپیوتر شرکت دولتی زیادی وجود نداره ...!!!
240ساعت کار بکنیم آخرش 70 تومن بدن ؟؟
این ظلمه...!!
راستی یه سوال دیگه...
اون کدام درس بود که وقتی برمیداریم باید اون ترم حتما 14 واحد بیشتر برنداریم؟؟ کار آموزی بود یا پروژه ؟؟
نه آقا فکر نمیکنم اینطوری باشه...!!:blink:
اگه اینطوری باشه که همه دانشگاه آزاد معدلشون میاد زیر 10 !!
من خودم دو ترم پیش مدار 2 رو 9 گرفتم و ترم قبل 20 گرفتم ...!! فکر نمیکنم ارزش زحمت دانشجو رو اینطوری پایین بیارن...!!
کلاس کار خودشون پایین میاد...!!