• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
حضور غیابش نمره داره ؟ برای حضور غیاب که کسی رو حذف نمیکنه ؟

اینارو نمی دونم ، ولی مثل اینکه امتحان پایان ترمش 18 نمرس و 2 نمره هم دست خود استاده ! نمی دونم که کسی رو حذف می کنه یا نه به خاطر حضور غیاب .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
اینارو نمی دونم ، ولی مثل اینکه امتحان پایان ترمش 18 نمرس و 2 نمره هم دست خود استاده ! نمی دونم که کسی رو حذف می کنه یا نه به خاطر حضور غیاب .
اوکی ! ممنون! شما جزوه خودش رو می خونی ؟

cooling

Registered User
لایک‌ها
1
سلام

من هم يه موقعي واحد جنوب درسم ميخوندم يعني از سال 65 تا 75 دقيقاً 10 سال

از كارداني شروع شد و به كارشناسي ارشد ختم شد. راستي رشته ام هم مكانيك تبديل بود.

الان چند تا از همكلاسيام اونجا درس هم ميدن!

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
سلام

من هم يه موقعي واحد جنوب درسم ميخوندم يعني از سال 65 تا 75 دقيقاً 10 سال

از كارداني شروع شد و به كارشناسي ارشد ختم شد. راستي رشته ام هم مكانيك تبديل بود.

الان چند تا از همكلاسيام اونجا درس هم ميدن!

به به ، یه پیشکسوت :happy: ، عرض ادب .
البته اگه کارشناسی هم اینجا 10 سال خونده بودید جای تعجب نداشت دوست عزیز. :p
من از استادایی که باهاشون درس داشتم و جوون هم هستن ، فقط حسینقلی ارباب رو میشناسم ، شما میشناسیدش ؟
خیلی استاده با سوادیه ، دمش گرم. شنیدم جزء هیئت داوران مسابقات رباتیک کشور هم هستن ایشون ، من باهاش دینامیک داشتم.

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
اوکی ! ممنون! شما جزوه خودش رو می خونی ؟

آره ، فعلا جزوه خودشو می خونم البته شاید جزوه کرمی رو هم بگیرم . خودشم یه کتاب معرفی کرده که نویسندش مجید امیر فخریانه . درسش زیاد سخت نیست ، فکر کنم راحت بشه پاسش کرد .

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
آره ، فعلا جزوه خودشو می خونم البته شاید جزوه کرمی رو هم بگیرم . خودشم یه کتاب معرفی کرده که نویسندش مجید امیر فخریانه . درسش زیاد سخت نیست ، فکر کنم راحت بشه پاسش کرد .
اقا ممنون

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3

به قول خاتون آبادی جزوه ی استادا اینجا پیرو مد ه !!
الان جزوه کرمی مده چون مدیر گروه ریاضی بود و سوالات به خط اون بود ، ولی دیگه کم کم جزوه ی گیلانی مد میشه مثل قبل ، چون اون شد مدیر گروه ریاضی دوباره .

merialen

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
نمره درسی که افتادیم تو معدل لیسانسم حساب میشه یا فقط تو معدل همون ترم تا ثیر داره؟

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
سلام
نمره درسی که افتادیم تو معدل لیسانسم حساب میشه یا فقط تو معدل همون ترم تا ثیر داره؟
حساب میشه تو معدل کل!
در واقع اولین افتادن حساب میشه!

کسی ماشین 2 با محسنی داشته؟

roberty

Registered User
لایک‌ها
30
سلام به همگی
این ریز نمرات قضیه اش چجوریه ؟؟
نمره پاس شده رو تو لیست ریز نمرات میذارن یا اگه درس رو افتاده باشیم و بعدا پاس کنیم هردوتا نمره رو قرار میدن؟

milad 1000

Registered User
لایک‌ها
99
سلام به همگی
این ریز نمرات قضیه اش چجوریه ؟؟
نمره پاس شده رو تو لیست ریز نمرات میذارن یا اگه درس رو افتاده باشیم و بعدا پاس کنیم هردوتا نمره رو قرار میدن؟

توي ليست ريز نمرات هم نمره اي كه افتادي مياد هم نمره اي كه پاس كردي

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
آدم وقتی میبینه از پیشنهادش انقدر استقبال میشه ،نمی دونه دیگه از خوشحالی چیکار کنه ! :blink:
همون پیشنهادی که گفتم تو قسمت location نام رشته و ورودیمون رو بنویسیم.

'majid'

Registered User
لایک‌ها
4
آدم وقتی میبینه از پیشنهادش انقدر استقبال میشه ،نمی دونه دیگه از خوشحالی چیکار کنه ! :blink:

امید جان ، کل فروم که این یه تاپیک نیست ، ملت تو تاپیکای دیگه میبینن مارو چیزای دیگه ای ممکنه در بارمون فکر کنن!!

Last edited:

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
320

سلام
دوست عزیز پست اول تاپیک جای معرفی بچه ها هست ، چند نفری هم رشته تحصیلی و سال ورودشون اونجا قرار گرفته ، اگه بقیه دوستان هم رشته تحصیلی و سال ورود شون رو بگن لیستی که تو پست اول هست کامل تر میشه

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
دوست عزیز پست اول تاپیک جای معرفی بچه ها هست ، چند نفری هم رشته تحصیلی و سال ورودشون اونجا قرار گرفته ، اگه بقیه دوستان هم رشته تحصیلی و سال ورود شون رو بگن لیستی که تو پست اول هست کامل تر میشه

آره دوستم ، دیدم.
ولی من که نمی تونم اون رو ادیت کنم و یا بلد نیستم حد اقل ، من اگه بخوام چیزی به اون اضافه کنم به عنوان یه پست جدید میاد همین آخرین صفحه. حالا هر طور که دوستان مایلند این فقط پیشنهاد بود برای اینکه اگه سوال خاصی داشتیم که تخصصی بود بتونیم از بچه های هم رشته بپرسیم . حالا اگه بدونم چه جوری میشه این کار رو اونجا کرد حتما من هم اسمم رو اضافه می کنم به اون پست.

حرف مجیدم کاملا منطقی هستش ، قبول دارم . من چون بیشتر تو همین تاپیک هستم به اون فکر نکرده بودم ، مرسی مجید جان.

Last edited:

merite69

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه های نرم افزار این فروم من بدجوری تو نصب sql مشکل دارم ویندوزم ویستاست نصب شد اما نمیدونم کجای کامپیوتر است شاید مسخره به نظر برسه اما الان نیست باید چیکار کنم:(:(:(

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
یعنی اگه کل واحدا 150 تا باشه 2 واحد بیافتیم دوباره پاس کنیم آخرش می زنن 152 واحد پاس شده ؟
پاس شده ها که جداست !

من اینطور شنیدم مثلا یه درسی یه بار شدی 8 دفعه دوم شدی 9 دفعه سوم 12

نمره اولی که افتادی یعنی هشت رو روی معدل کل حساب می کنند دفعات بعدی هر چند تا که باشه حساب نیست!

mohammad68m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

وقتي دوباره مي گيري و پاسش ميكني معدل كلت مي شه :
نمره افتاده +نمره پاس شده تقسيم بر دو
ولي نمره افتاده تو معدل ترمت حساب ميشه
حالا اگه خيلي نگران معدلتي مي توني از ماده 47 استفاده كني

mohammad68m

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه
با توجه به اينكه سيستم كتابخونه كامپيوتري شده بهتون توصيه مي كنم قبل از انكه تاريخ تحويلتون برسه
حتما كتابو تحويل بدبد.
من بيچاره با اينكه تاريخ تحويلم 22 (يعني جمعه ) بود شنبه تحويل دادم و حالا غير از دادن جريمه حالا حالا ها دستم
بنده كه دوباره بتونم كتاب بگيرم. هيچ كاري هم از دست مسئول كتاب خونه ديگه بر نمياد!!:(

بالا