سلام؛ ممنونم از شما.
من میخواستم دیپلم ( تربیت بدنی ) رو بگیرم بعد برم علمی کاربردی ( پودمانی ، بدون آزمون ) و یه رشته فنی انتخاب کنم و ادامه تحصیل بدم، اما
یکی از دوستان بهم گفت چون شما کارت پایان خدمت یا معافیت ( سربازی ) ندارید نمیتونید برید علمی کاربردی! حالا واقعاً همینطوره؟
بعد برای پیام نور چطور؟ کارت پایان خدمت میخوان؟
سلام ... خواهش میکنم ...
والا من اطلاعاتم خیلی هم زیاد نیست ... یعنی جواب همه سوالها رو ندارم و اطلاعاتی هم که قبلنا داشتم الان قدیمی شده! :blush: ... آخه این قوانین هر روز عوض میشه ....
بهتون توصیه اکید میکنم که جدا از جوابهایی که ممکنه از دوستان یا توی اینترنت بگیرید حتما شخصا به دانشگاهها و جاهای مربوطه سر بزنید ... حتما کسانی هستند که وظیفه شون جواب دادن به سوالات شما باشه ...
در مورد این سوالتون هم فکر نمیکنم اونطور که دوستتون گفتند باشه! ولی برای اینکه جواب مطمئن تری بگیرید توی
این تاپیک سوالتون رو مطرح کنید یا از یکی از دانشگاهای علمی کاربردی سوال کنید ... چون تو تاپیک تهران جنوب احتمالش کمه کسی اطلاعی در این زمینه داشته باشه ...
سلام؛ ببخشید چندتا سؤال دیگه داشتم:
یعنی من میتونم ( سال 89 ) که دیپلم ( تربیت بدنی ) رو گرفتم ( امسال سال سومم ) برم پیش دانشگاهی؟ یعنی کاری به ( رشته ) مدرک دیپلمم ( که تربیت بدنی هست ) ندارن؟
برای پیش دانشگاهی میشه هر رشته ای ( ریاضی ، تجربی ، انسانی... ) رو انتخاب کرد؟ مانعی وجود نداره؟
من ( سال 86 ) سال دوم نظری ( تجربی ) بودم و بعد مجبور شدم و تغییر رشته دادم به ( تربیت بدنی ) ، یعنی سال دوم رو دوبار خوندم! حالا این تغییر رشتم برای ادامه تحصیل ( پیش دانشگاهی و ... ) مشکلی پیش نمیاره؟
خواهشاً دوستان راهنمایی کنیــد؛ تشکــــــر...
اااااااا ... والا رشته خودتونه ... تربیت بدنی رو میگم !:lol: باید اطلاعاتتون بیشتر از من باشه ... اگه رشته تون مقطع پیش دانشگاهی نداره (خودتون باید بهتر بدونید) دیگه فک نکنم کار به این راحتی باشه ... بازم پرس و جو کنید ... ولی در بدترین شرایطش تشریف میبرید آموزش پرورش منطقه تون و سوال میکنید ... اونها بهتون میگن چکار کنید ... نهایتا همونجا واستون تطبیق واحد میزنن تا یه تعدادی واحد اصافی (مربوط به رشته تجربی یا انسانی یا ریاضی - هر کدوم که راحت ترید! :دی) رو بگذرونید (حضوری یا غیرحضوری) تا بتونید همزمان 2 تا دیپلم بگیرید ... و با اون دیپلم دوم میتونید پیش دانشگاهیه مربوطه رو هم ادامه بدید ... ان شاا...
اصولا برای پیش دانشگاهی فرقی نمیکنه ... اگه مجاز به گذروندن پیش دانشگاهیه هر کدوم از رشته های انسانی , تجربی یا ریاضی باشید مجاز به گذروندن بقیه شون هم هستید ... هر کدوم که انتخاب کنید!
نه! اونم مشکلی نداره ... تازه حالا که سال دوم تجربی رو خوندی , اگه یه وقت تصمیم بگیری دیپلم تجربی بگیری اتفاقا جلوتر هم هستی ... ریاضی 3 , زیست گیاهی و جانوری و فیزیک و شیمی 3 رو پاس کنی دیپلم تجربیت رو هم میگیری! و بعدش پیش دانشگاهیه تجربی , ریاضی یا انسانی ....
بهت پیشنهاد میکنم که تو یه تاپیک دیگه که مرتبط تر باشه سوالات رو بپرسی و ادامه بدی ...
تو بخش دانشگاه و تحصیل یا گفتگوی آزاد خواننده ها طیف گسترده تری دارند و بهتر جواب میگیری ...
موفق باشی ... /