• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

دانشکده فني دانشگاه آزاد اسلامي واحد تهران جنوب

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
من كاملا با اين حرفت موافقم .من اگه ميخاستم برم ورامين خوب اولين انتخابمو اونجا ميزدم.
تازه توي دفترچه انتخاب رشته آزاد ادرس دانشگاه تهران جنوبو ايرانشهر داده بود كه بعدا فهميدم فنيش اينجاس، ديگه واي به حالمون كه از اين به بعد بگن ورامينه معلوم نيست كجاست

يعني چي؟؟ خوب ميخواستن بچه هاي صنايع دست رو دست نزارن؟؟؟
چند نفرشون رفتن اعتراض كردن؟؟؟حداكثر50 نفر اين كافي نيست
همه نشستن تا بقيه يك كاري كنن بقيه هم كاري نكردن ولي هنوز دير نشده:hmm:

نبايد اصلا دست رو دست گذاشت بايد بريم اعتراض دوستمون راست گفت لطفا خبرشو تو سايت بزاريد هرچه زودتر بهتر
صنايعي ها هم ميتونن بيان تا اعتراض كنن كه برگردن فني نبايد دست رو دست بزاريد دست رو دست گذاشتيد كه اين شد و رفتيد

آخه چه تو اين دنيا سر جاشه كه ما بخوايم سر جامون باشيم؟؟؟
پس فردا توي دفترچه انتخاب رشته ميزنن دانشگاه تهران اما كلاسا بندرعباس تشكيل ميشه!!!!:hmm::blink:

اميدوارم اينجور باشه ولي اگه ما هم منتقل شديم چي؟؟؟؟

عجب كاري مگه ما اعصاب اضافه داريم؟؟اين از استاداشون اون از غذاشون اين از انتقالي كه مدام بايد تنو بدنمون بلرزه كه كي ميريم كجا ميريم به هر حال اگه رفتني شديم روز اعتراض را بگيد:(

چه عجله ای بابا کی گفته آخه قرار منتقل بشه اینا شایعه است اگه قرار شد منتقل شیم اولین نفر خودمم نو صف اعتراض

H_128

Registered User
لایک‌ها
210
ولی به هر حال اگه پیش دانشگاهی رو (توی هر رشته ای) بگیری همه ی این محدودیتها حل میشه ...
سلام؛ ببخشید چندتا سؤال دیگه داشتم:

یعنی من میتونم ( سال 89 ) که دیپلم ( تربیت بدنی ) رو گرفتم ( امسال سال سومم ) برم پیش دانشگاهی؟ یعنی کاری به ( رشته ) مدرک دیپلمم ( که تربیت بدنی هست ) ندارن؟

برای پیش دانشگاهی میشه هر رشته ای ( ریاضی ، تجربی ، انسانی... ) رو انتخاب کرد؟ مانعی وجود نداره؟

من ( سال 86 ) سال دوم نظری ( تجربی ) بودم و بعد مجبور شدم و تغییر رشته دادم به ( تربیت بدنی ) ، یعنی سال دوم رو دوبار خوندم! حالا این تغییر رشتم برای ادامه تحصیل ( پیش دانشگاهی و ... ) مشکلی پیش نمیاره؟

خواهشاً دوستان راهنمایی کنیــد؛ تشکــــــر...

sash_ips

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام ، لیلی پارسا برای تفسیر قران رو می شناسید؟
رستم زاده برای زبان تخصصی چی؟

من با رستم زاده زبان تخصصی داشتم. در کل استاد خوبی بود ولی نه برای من. یادم میاد یه بار به زبان انگلیسی ازش محترمانه خواستم تا مثالهایی که درمورد یکی از گرامرهای کتاب میزنه با فرمول کلی واسه ساختن جمله ها مقایسه کنه......به عبارتی بهش فهموندم که داره سوتی میده. چشمتون روز بد نبینه....از کوره در رفت.... آخر ترم هم نمره 20 امتحانو بهم داد 16.5 ..... منم یه راست رفتم اعتراض زدم.... آخر سر هم نمره ام شد 17.5... باورتون میشه.... تونستم یک نمره از رستم زاده بگیرم.

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من میگم اینا هرروز یه چیزی میگن!:blink:دیروز رفتیم گفتیم کارتمونو بدین،گفتن هفته دیگه!:hmm:امروز دوباره رفتیم،کارتمونو دادن!خیلی حال داد!:D:D:D

آره.موافقم رشته هامونو مشخص کنیم که همدیگه رو بشناسیم!

Last edited:

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3
من میگم اینا هرروز یه چیزی میگن!:blink:دیروز رفتیم گفتیم کارتمونو بدین،گفتن هفته دیگه!:hmm:امروز دوباره رفتیم،کارتمونو دادن!خیلی حال داد!:D:D:D

آره.موافقم رشته هامونو مشخص کنیم که همدیگه رو بشناسیم!

من خودم اولین نفر اینکار رو کردم پس شما هم از ابرا بیان پایین دیگه :happy: .
مبارکه ، کجا گرفتید سلف ؟!

SilentStar

Registered User
لایک‌ها
230
سلام؛ ممنونم از شما.

من میخواستم دیپلم ( تربیت بدنی ) رو بگیرم بعد برم علمی کاربردی ( پودمانی ، بدون آزمون ) و یه رشته فنی انتخاب کنم و ادامه تحصیل بدم، اما یکی از دوستان بهم گفت چون شما کارت پایان خدمت یا معافیت ( سربازی ) ندارید نمیتونید برید علمی کاربردی! حالا واقعاً همینطوره؟:(

بعد برای پیام نور چطور؟ کارت پایان خدمت میخوان؟:(

سلام ... خواهش میکنم ...

والا من اطلاعاتم خیلی هم زیاد نیست ... یعنی جواب همه سوالها رو ندارم و اطلاعاتی هم که قبلنا داشتم الان قدیمی شده! :blush: ... آخه این قوانین هر روز عوض میشه ....

بهتون توصیه اکید میکنم که جدا از جوابهایی که ممکنه از دوستان یا توی اینترنت بگیرید حتما شخصا به دانشگاهها و جاهای مربوطه سر بزنید ... حتما کسانی هستند که وظیفه شون جواب دادن به سوالات شما باشه ... :)

در مورد این سوالتون هم فکر نمیکنم اونطور که دوستتون گفتند باشه! ولی برای اینکه جواب مطمئن تری بگیرید توی این تاپیک سوالتون رو مطرح کنید یا از یکی از دانشگاهای علمی کاربردی سوال کنید ... چون تو تاپیک تهران جنوب احتمالش کمه کسی اطلاعی در این زمینه داشته باشه ...

سلام؛ ببخشید چندتا سؤال دیگه داشتم:

یعنی من میتونم ( سال 89 ) که دیپلم ( تربیت بدنی ) رو گرفتم ( امسال سال سومم ) برم پیش دانشگاهی؟ یعنی کاری به ( رشته ) مدرک دیپلمم ( که تربیت بدنی هست ) ندارن؟

برای پیش دانشگاهی میشه هر رشته ای ( ریاضی ، تجربی ، انسانی... ) رو انتخاب کرد؟ مانعی وجود نداره؟

من ( سال 86 ) سال دوم نظری ( تجربی ) بودم و بعد مجبور شدم و تغییر رشته دادم به ( تربیت بدنی ) ، یعنی سال دوم رو دوبار خوندم! حالا این تغییر رشتم برای ادامه تحصیل ( پیش دانشگاهی و ... ) مشکلی پیش نمیاره؟

خواهشاً دوستان راهنمایی کنیــد؛ تشکــــــر...

اااااااا ... والا رشته خودتونه ... تربیت بدنی رو میگم !:lol: باید اطلاعاتتون بیشتر از من باشه ... اگه رشته تون مقطع پیش دانشگاهی نداره (خودتون باید بهتر بدونید) دیگه فک نکنم کار به این راحتی باشه ... بازم پرس و جو کنید ... ولی در بدترین شرایطش تشریف میبرید آموزش پرورش منطقه تون و سوال میکنید ... اونها بهتون میگن چکار کنید ... نهایتا همونجا واستون تطبیق واحد میزنن تا یه تعدادی واحد اصافی (مربوط به رشته تجربی یا انسانی یا ریاضی - هر کدوم که راحت ترید! :دی) رو بگذرونید (حضوری یا غیرحضوری) تا بتونید همزمان 2 تا دیپلم بگیرید ... و با اون دیپلم دوم میتونید پیش دانشگاهیه مربوطه رو هم ادامه بدید ... ان شاا...

اصولا برای پیش دانشگاهی فرقی نمیکنه ... اگه مجاز به گذروندن پیش دانشگاهیه هر کدوم از رشته های انسانی , تجربی یا ریاضی باشید مجاز به گذروندن بقیه شون هم هستید ... هر کدوم که انتخاب کنید!

نه! اونم مشکلی نداره ... تازه حالا که سال دوم تجربی رو خوندی , اگه یه وقت تصمیم بگیری دیپلم تجربی بگیری اتفاقا جلوتر هم هستی ... ریاضی 3 , زیست گیاهی و جانوری و فیزیک و شیمی 3 رو پاس کنی دیپلم تجربیت رو هم میگیری! و بعدش پیش دانشگاهیه تجربی , ریاضی یا انسانی ....

بهت پیشنهاد میکنم که تو یه تاپیک دیگه که مرتبط تر باشه سوالات رو بپرسی و ادامه بدی ...

تو بخش دانشگاه و تحصیل یا گفتگوی آزاد خواننده ها طیف گسترده تری دارند و بهتر جواب میگیری ...

موفق باشی ... /

Last edited:

panda_biz

Registered User
لایک‌ها
24
سلام؛ ممنونم از شما.

من میخواستم دیپلم ( تربیت بدنی ) رو بگیرم بعد برم علمی کاربردی ( پودمانی ، بدون آزمون ) و یه رشته فنی انتخاب کنم و ادامه تحصیل بدم، اما یکی از دوستان بهم گفت چون شما کارت پایان خدمت یا معافیت ( سربازی ) ندارید نمیتونید برید علمی کاربردی! حالا واقعاً همینطوره؟:(

بعد برای پیام نور چطور؟ کارت پایان خدمت میخوان؟:(

تا اونجایی که من می دونم علمی کاربردی برای دوره های پودمانی معافیت تحصیلی نداره.
ولی برای دوره های ترمی معافیت تحصیلی داره.

raxtastar

"کاربرفعال ورزش""کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
672
قضییه این ترم ترمیمی چیه؟

یعنی کل واحدهامون تموم بشه می تونیم یه سری واحد بر داریم تا معدلوم رو ببریم بالا؟

omiid_20

Registered User
لایک‌ها
3

یعنی کل واحدهامون تموم بشه می تونیم یه سری واحد بر داریم تا معدلوم رو ببریم بالا؟

آره ، یه چیز تو همین مایه ها . البته منم شنیدم و از ریز مقررات و سیستمش خبر ندارم ولی می دونم چنین چیزی هست.

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
کسی اینجا محاسبات با بخشنده داره یا داشته ؟

svhost

Registered User
لایک‌ها
2
آقا کسی با غقوری ریاضی 1 پاس کرده؟چجوریه؟
ممنون

shahyad2000

Registered User
لایک‌ها
1

سلام.بله بعد از اینکه تمام واحداتون تموم شد شما در صورتیکه مدت مرخصی تحصیلیتون تموم نشده باشه(الان برای کارشناسی پیوسته 6ساله اما از سال بعدبرای ورودیهای جدید قراره 5سال بشه) حداکثر 2ترم میتونین تعداد 20 واحد از واحدایی که نمرتون زیر 12 شده دوباره بردارین تا اگه نمرتون در اون ترم بیشتر از نمره قبیلیتون شد نمره قبی پاک میشه ونمره جدید جایگزین میشه.

amirabsh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.بله بعد از اینکه تمام واحداتون تموم شد شما در صورتیکه مدت مرخصی تحصیلیتون تموم نشده باشه(الان برای کارشناسی پیوسته 6ساله اما از سال بعدبرای ورودیهای جدید قراره 5سال بشه) حداکثر 2ترم میتونین تعداد 20 واحد از واحدایی که نمرتون زیر 12 شده دوباره بردارین تا اگه نمرتون در اون ترم بیشتر از نمره قبیلیتون شد نمره قبی پاک میشه ونمره جدید جایگزین میشه.

جلل الخالق :blink:
ببین دانشگاه آزاد واسه پول گرفتن چه کارایی که نمیکنه:p

Dirk

Registered User
لایک‌ها
2
حضور غیاب میکنه ؟

آره. 2 هفته پیش لیست آورده بود از رو لیست حضور غیاب کرد ولی هفته ی پیش گفت رو کاغذ اسمهاتونو بنویسید . قبلشم رو کاغذ اسم می نوشت . البته امروز باهاش کلاس داشتم که نرفتم واسه همین از امروزش خبر ندارم.

nana92

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من با رستم زاده زبان تخصصی داشتم. در کل استاد خوبی بود ولی نه برای من. یادم میاد یه بار به زبان انگلیسی ازش محترمانه خواستم تا مثالهایی که درمورد یکی از گرامرهای کتاب میزنه با فرمول کلی واسه ساختن جمله ها مقایسه کنه......به عبارتی بهش فهموندم که داره سوتی میده. چشمتون روز بد نبینه....از کوره در رفت.... آخر ترم هم نمره 20 امتحانو بهم داد 16.5 ..... منم یه راست رفتم اعتراض زدم.... آخر سر هم نمره ام شد 17.5... باورتون میشه.... تونستم یک نمره از رستم زاده بگیرم.

خیلی ممنون

DORDORI

Registered User
لایک‌ها
2,370
من خودم اولین نفر اینکار رو کردم پس شما هم از ابرا بیان پایین دیگه :happy: .
مبارکه ، کجا گرفتید سلف ؟!

چشم:hmm:ولی جامو دوس دارم:(تو ابرا جای خوبیه!:(باشه،سعی میکنم بیام زمینی بشم!:(
آره ولی نمیدونم چه ربطی به سلف داشت!!!:hmm::hmm::hmm:

Last edited:

alibati

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
1,344
آره. 2 هفته پیش لیست آورده بود از رو لیست حضور غیاب کرد ولی هفته ی پیش گفت رو کاغذ اسمهاتونو بنویسید . قبلشم رو کاغذ اسم می نوشت . البته امروز باهاش کلاس داشتم که نرفتم واسه همین از امروزش خبر ندارم.
حضور غیابش نمره داره ؟ برای حضور غیاب که کسی رو حذف نمیکنه ؟

بالا