یه کار دیگه هم می شه کرد. یه 10 نفر جمع بشیم که کلاهبردار نباشن و اعتبار داشته باشن یه سیستم کلیکی اصولی ایجاد کنیم که پول ملتم نخوره! ولی مثلا کلیکی 10-15 تومان ( منطقی ) پول بدیم؟نظر؟
خوب من الان با فرستنده دات کام دزد کار می کنم ، توی این سیستم و فکر کنم سیستم های دیگه شما می تونید برای هر کی دلتون می خواد یه حساب همکاری ایجاد کنید ، طرف هر محصولی بفروشه خود اون سایت اصلی بهش درصدش رو میده ، شما فقط درصد رو انتخاب کن و طرف رو معرفی کن ، کارها تمومه
بنظر من الان شد 3 تا سایت ، نه یکی که این نشون می ده خیلی کارها میشه کرد اگر فروشگاه ها با هم دیگه کار کنند
در مورد کلیک 10-15 تومنی که فکر نکنم کسی حاضر بشه تبلیغات رو بذاره
من چند وقت پیش رفتم تو سوران تبلیغ بدم حداقل قیمتش بابت هر کلیک 36 تومن بود
سیستم کلیکی در حال حاضر با این همه سایت بزرگ و کوچیک کار ساز نیست.
خودت دقت کن
خیلی سایت شده اند و تا بیایم اعتبار لازم کسب کنیم زمان بره هست و جریان دیگه اش بحث های مالی هست
اتفاقا به نظر من، برعکس الان سیستم کلیکی یه فرصته! چرا؟
به خاطر این گند هایی که سیستم های دیگه زدن و از بین رفتن اعتماد ملت و اینکه ملت موندن با چه سیستمی با سایتشون کار کنند که یه درآمد خوبی داشته باشن! الان اکثرا می گن کلیکی 40 -50 -100 می دیم ولی در عمل که خودتون بهتر می دونید! در ضمن یه سری از دوستانی هم که اینجا هستند خودشون سایت های بازدید دار خوبی دارن که به جای تبلیغ فقط فروشگاه خودشون و احیانا سیستم های کلاهبردار کلیکی دیگه از این سیستم با اعتماد خاطر ( خودشون سرمایه دارش هستن) استفاده کنند!
خوبه ولی پیشنهاد و طرحی نداری بدی؟
ببنید مثلا من می خوام برای فروشگاهم با 200 هزار تومان تبلیغ بدم تو بلاگفا برای یک فروشگاه و کسی دیگه هم 200 تا برای همین کار !!
خوب وقتی یک سایت مشترک باشه بجای اینکه دو نفر جمعا 400 تا خرج کنند برای تبلیغات 100 تا میدن و محصولات هر دو تبلیغ میشه با یه هزینه کم
همه ی دوستان دیگه کمتر از 10 فروم فارسی عضو هستند 5 نفر در 10 فروم مختلف معرفی کنیم لینک بدیم میدونی چی میشه
ریاضی شدا..
نظر ؟
من با این طرح پاساژ موافقم . فقط چند تا نکته :
این هزینه تبلیغی که شما مثال زدی یعنی فقط صرف تبلیغ کلی پاساژ می شه و روی محصولات مانور نمی شه ؟ درسته؟
دوستان محصولات متفاوت داشته باشن بهتره
سیستم های مورد استفاده دوستان با هم فرق داره (پارس پیک ، فرستنده ، نقدی و ....)
البته این مشکل اگه محصول لینک بشه بعد به سایت خود فروشگاه دوستان (اصلی) قضیه خود به خود حل می شه و طرف متوجه می شه!
یه سری مزایای دیگه هم مثل تبادل لینک ، ایندکس شدن سریع تر و ... هم داره!
به نظر من مهمترین فاکتورش اینه که سیستم ( اسکریپت) از لحاظ گرافیک و سئو عالی باشه! نظر؟