• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
اینوایتت کردم
اونوقت من و چرا اینوایت نکردی؟!

من میگم !
یه سایت بصورت پاساژ بزنیم ..
بخش بخش کنیم ..
هر بخش .. رو اجاره بدیم به یه نفر ..

سیستم درصدی که خیلی بهتره .. ضررش از این سیستم کلیکی که کمتره . .طرف شاید 20000تا کلیک کرد اما نخرید چیکارش کنیم !؟ ( مثال بود آ ! خب حداقل 500نفرش میخرن )
اما خب مناسب نیست که .. یه سیستم درصدی بزاریم بده ؟
البته بروبچز ایننو بگم ما به تبلیغات مکرر مانند نیاز داریم پس در این صورت باید یا سیستم کلیکی بزاریم و یا چیز دیگه ای !
چون باید بازدیدمون اینقدر زیاد باشه که بتونیم با سایتهایی مثل iranbz / dpayshop / p30 و .. رقابت کنیم !
ما چند فروشگاهیم که داریم دست به دست هم میدیم . .که یه سایت با همکاری خودمون بزنیم..
پس باید یه چیزی بزنیم که ایرادهایی که در سایتهای دیگه دیده میشه نداشته باشه و تمام رضایت مشتری رو بتونیم از هر لحاظ جلب بکنیم ..

Last edited:

mr_net

Registered User
لایک‌ها
283
من هم هستم هم از دستم بر بیاد همکاری می کنم
ولی حمید باز نمی خوام ایه یس بخونم ولی کار گروهی اونم نتی جواب نمیده
طرح بی ان سی طرح خوبیه ولی با دوتا سیستم پستی مختلف چی ؟
همه اینجا میگن ما هستیم و همه انتظار مدیریت دارن و همین الان بگی پول همه غیب میشن ( من جمله خود من )
پس همشه نتیجه می گیریم باید یک شخص با سرمایه خودش اینکارو بکنه که می بینید کردن ایران بیز

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978
یه کار دیگه هم می شه کرد. یه 10 نفر جمع بشیم که کلاهبردار نباشن و اعتبار داشته باشن یه سیستم کلیکی اصولی ایجاد کنیم که پول ملتم نخوره! ولی مثلا کلیکی 10-15 تومان ( منطقی ) پول بدیم؟نظر؟

خوب من الان با فرستنده دات کام دزد کار می کنم ، توی این سیستم و فکر کنم سیستم های دیگه شما می تونید برای هر کی دلتون می خواد یه حساب همکاری ایجاد کنید ، طرف هر محصولی بفروشه خود اون سایت اصلی بهش درصدش رو میده ، شما فقط درصد رو انتخاب کن و طرف رو معرفی کن ، کارها تمومه

بنظر من الان شد 3 تا سایت ، نه یکی که این نشون می ده خیلی کارها میشه کرد اگر فروشگاه ها با هم دیگه کار کنند
در مورد کلیک 10-15 تومنی که فکر نکنم کسی حاضر بشه تبلیغات رو بذاره
من چند وقت پیش رفتم تو سوران تبلیغ بدم حداقل قیمتش بابت هر کلیک 36 تومن بود

سیستم کلیکی در حال حاضر با این همه سایت بزرگ و کوچیک کار ساز نیست.

خودت دقت کن

خیلی سایت شده اند و تا بیایم اعتبار لازم کسب کنیم زمان بره هست و جریان دیگه اش بحث های مالی هست

اتفاقا به نظر من، برعکس الان سیستم کلیکی یه فرصته! چرا؟
به خاطر این گند هایی که سیستم های دیگه زدن و از بین رفتن اعتماد ملت و اینکه ملت موندن با چه سیستمی با سایتشون کار کنند که یه درآمد خوبی داشته باشن! الان اکثرا می گن کلیکی 40 -50 -100 می دیم ولی در عمل که خودتون بهتر می دونید! در ضمن یه سری از دوستانی هم که اینجا هستند خودشون سایت های بازدید دار خوبی دارن که به جای تبلیغ فقط فروشگاه خودشون و احیانا سیستم های کلاهبردار کلیکی دیگه از این سیستم با اعتماد خاطر ( خودشون سرمایه دارش هستن) استفاده کنند!
خوبه ولی پیشنهاد و طرحی نداری بدی؟

ببنید مثلا من می خوام برای فروشگاهم با 200 هزار تومان تبلیغ بدم تو بلاگفا برای یک فروشگاه و کسی دیگه هم 200 تا برای همین کار !!

خوب وقتی یک سایت مشترک باشه بجای اینکه دو نفر جمعا 400 تا خرج کنند برای تبلیغات 100 تا میدن و محصولات هر دو تبلیغ میشه با یه هزینه کم

همه ی دوستان دیگه کمتر از 10 فروم فارسی عضو هستند 5 نفر در 10 فروم مختلف معرفی کنیم لینک بدیم میدونی چی میشه

ریاضی شدا..

نظر ؟

من با این طرح پاساژ موافقم . فقط چند تا نکته :
این هزینه تبلیغی که شما مثال زدی یعنی فقط صرف تبلیغ کلی پاساژ می شه و روی محصولات مانور نمی شه ؟ درسته؟
دوستان محصولات متفاوت داشته باشن بهتره
سیستم های مورد استفاده دوستان با هم فرق داره (پارس پیک ، فرستنده ، نقدی و ....)
البته این مشکل اگه محصول لینک بشه بعد به سایت خود فروشگاه دوستان (اصلی) قضیه خود به خود حل می شه و طرف متوجه می شه!
یه سری مزایای دیگه هم مثل تبادل لینک ، ایندکس شدن سریع تر و ... هم داره!
به نظر من مهمترین فاکتورش اینه که سیستم ( اسکریپت) از لحاظ گرافیک و سئو عالی باشه! نظر؟

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
همه اینجا میگن ما هستیم و همه انتظار مدیریت دارن و همین الان بگی پول همه غیب میشن ( من جمله خود من )
پس همشه نتیجه می گیریم باید یک شخص با سرمایه خودش اینکارو بکنه که می بینید کردن ایران بیز
به نظر من ..
اول از همه ..
باید تصمیم رو در مورد کار بگیرید..
دوم ..
باید یه نفر مورد اعتماد از جماعت حاضر .. انتخاب بشه..ایشون .. بشن مادرخرج ( درست گفتم دیگه؟! ) ایشون خرج و هزینه و تعهد اینکه غیب نشن رو بدن .. و همینا دیگه !
سوم اینکه..
بعد از اینکه این دوتا به تائید رسید میرسیم سر موضوع اسم دومین و هاستشو از این جور حرفا.. اما اول از همه .. پایه کار مهمه..
که مسائلی مثل غیب شدن برای مسائل مالی پیش نیاد و از این جور حرفا !!
به نظر من اگه قرار باشه هر کدوممون 100تومن بزاریم واسه تبلیغات و هزینه ها.. اصلا چیزی نباشه ... نتیجش خیلی بیشتر از چیزیه که ما هزینه میکنیم ... و بعضی اوقات نتیجه هم نمیگیریم..
مسائل متفاوت پستی .. میگم که ..
در نهایت اجاره میدیم هر قسمت رو به یه فروشگاه ..
مثلا قسمت بازی .. مخصوص یه نفر هست ..
سریال مال یه نفر
فیلم مال یه نفر
و ...

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
امروز رفته بودم نمایشگاه کامپیوتر توی رشت! اولین غرفه برای یک فروشگاه اینرتنتی بود takroshop (ازش پرسیدم شما شرکت دارین یا فقط سایتین ، گفت فقط سایتیم)
جریان چیه؟ مگه بدون داشتن شرکت و مجوز غرفه میدن؟
p30world هم غرفه نداشت!

silverboy.ir

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
479
Tehran - Tehranpars Hossein Rezazadeh ------

منم به همین فکر می کنم که کار گروهی سخته مگر اینکه یه نفر اصلی باشه و برای کارش به دیگران نیاز داشته باشه ( مثلا برای بک لینک و حمایت شدن از سمت چند تا فروشگاه )

اونوقت من و چرا اینوایت نکردی؟!

من میگم !
یه سایت بصورت پاساژ بزنیم ..
بخش بخش کنیم ..
هر بخش .. رو اجاره بدیم به یه نفر ..

سیستم درصدی که خیلی بهتره .. ضررش از این سیستم کلیکی که کمتره . .طرف شاید 20000تا کلیک کرد اما نخرید چیکارش کنیم !؟ ( مثال بود آ ! خب حداقل 500نفرش میخرن )
اما خب مناسب نیست که .. یه سیستم درصدی بزاریم بده ؟
البته بروبچز ایننو بگم ما به تبلیغات مکرر مانند نیاز داریم پس در این صورت باید یا سیستم کلیکی بزاریم و یا چیز دیگه ای !
چون باید بازدیدمون اینقدر زیاد باشه که بتونیم با سایتهایی مثل iranbz / dpayshop / p30 و .. رقابت کنیم !
ما چند فروشگاهیم که داریم دست به دست هم میدیم . .که یه سایت با همکاری خودمون بزنیم..
پس باید یه چیزی بزنیم که ایرادهایی که در سایتهای دیگه دیده میشه نداشته باشه و تمام رضایت مشتری رو بتونیم از هر لحاظ جلب بکنیم ..

این بخش - بخش کردن راهی هستش که بنظر میاد از بعضی مشکلات جلوگیری می کنه ولی من یه خورده سخت باهاش کنار میام ، چون تعداد فروشگاههایی که می تونیم با هم کار کنیم خیلی محدود می شیم

اما در مورد سیستم کلیکی و درصدی ، من موافقم که هر دوی این سیستم ها رو درسایت داشته باشیم ، حداقلش اینه که همشون باعث لینک شدن سایت ما میشه که این خودش بهترین سئو هستش

به نظر من ..
اول از همه ..
باید تصمیم رو در مورد کار بگیرید..
دوم ..
باید یه نفر مورد اعتماد از جماعت حاضر .. انتخاب بشه..ایشون .. بشن مادرخرج ( درست گفتم دیگه؟! ) ایشون خرج و هزینه و تعهد اینکه غیب نشن رو بدن .. و همینا دیگه !
سوم اینکه..
بعد از اینکه این دوتا به تائید رسید میرسیم سر موضوع اسم دومین و هاستشو از این جور حرفا.. اما اول از همه .. پایه کار مهمه..
که مسائلی مثل غیب شدن برای مسائل مالی پیش نیاد و از این جور حرفا !!
به نظر من اگه قرار باشه هر کدوممون 100تومن بزاریم واسه تبلیغات و هزینه ها.. اصلا چیزی نباشه ... نتیجش خیلی بیشتر از چیزیه که ما هزینه میکنیم ... و بعضی اوقات نتیجه هم نمیگیریم..
مسائل متفاوت پستی .. میگم که ..
در نهایت اجاره میدیم هر قسمت رو به یه فروشگاه ..
مثلا قسمت بازی .. مخصوص یه نفر هست ..
سریال مال یه نفر
فیلم مال یه نفر
و ...
اما در مورد پول ، اولش نیاز به پول زیادی نیست و تا وقتی کارایی سیستم ثابت نشه هزینه ای برای تبلیغات و ... طبیعی که انجام نمی شه
پس نگران پول زیاد و در رفتن نیستیم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
امروز رفته بودم نمایشگاه کامپیوتر توی رشت! اولین غرفه برای یک فروشگاه اینرتنتی بود takroshop (ازش پرسیدم شما شرکت دارین یا فقط سایتین ، گفت فقط سایتیم)
p30world هم غرفه نداشت!
پول
پول بده

ولی feedback خوبی به نظرم نداره زیاد

archiver

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
18

Mahiar0

کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
لایک‌ها
1,210
p30world هم غرفه نداشت!

من روز اول برگزاری رفتم(2اذز) حالم بهم خورد خیلی گند بود شاید هنوز اماده نبودند
مخصوصا ماشین نبود برای رفتن به انجا

حالا نمایشگاه شکم بود ببین چی میشد:D

اون تکرو شاپ یعنی شرکت نبود!!
بازی می فروخت!

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
بچه ها عیدتون مبارک!

چی شدین ؟!

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان يه توضيحي ميديد در مورد نحوه ارسال و بسته بندي
مثلا دي وي دي ررو ميذاريد توي كاور ضد خش بعد توي پاكت حبابدار ارسال ميكنيد ؟ اينجوري احتمالش خيلي زياده كه ديسك آسيب ببينه . درسته ؟
اگرم توي قاب بذاريم هم هزينه محصول بالا ميره هم هزينه پست و ارسال .
من ميخوام بدون قاب و با كاور ضد خش ارسال كنم اما ميترسم توي راه ديسك آسيب ببينه . شما چطور ارسال ميكنيد‌؟

jowshany

Registered User
لایک‌ها
270
مثلا دي وي دي ررو ميذاريد توي كاور ضد خش بعد توي پاكت حبابدار ارسال ميكنيد ؟ اينجوري احتمالش خيلي زياده كه ديسك آسيب ببينه . درسته ؟
من ميخوام بدون قاب و با كاور ضد خش ارسال كنم اما ميترسم توي راه ديسك آسيب ببينه . شما چطور ارسال ميكنيد‌؟
DVD » لیبل » ضدخش
من تا حالا نشده کسی زنگ بزنه و بگه DVD ها شکسته .
اگه قاپ بخواید بذارید :
1- وزنش زیاد میشه
2- توی یه پاکت زیادش بتونید 3 تا قاپ بذارید ، یعنی 6 تا dvd
اما وقتی با کاور بذارید ، تا 22 تا dvd می تونید توی پاکت بذارید .
3- هزینه ی پست بالا میره
4- هزینه ی قاپ هم اضافه میشه .

mehdidesigner

Registered User
لایک‌ها
978

هیچ مشکلی براش پیش نمی یاد!
کاور ضد خش بذار و بذار تو پاکت حبابدار

masoud376

Registered User
لایک‌ها
15
ممنون از دوستان
حرفهاتون كاملا درسته:)
فقط گفتم شايد چون دي وي دي فقط توي يه پلاستيكه به نام كاور و چون توي پست بسته رو مينداززن ، پرت ميكنن و يا ... گفتم شايد آسيب ببينه
آخه كاور يا پاكت حبابدار تحمل ضربه يا فشاري از روي هم گذاشتن و فله اي بسته ها روي هم نداره كه . داره ؟
اونوقت ليبل براي هر محصول جدا طراحي ميكنيد يا كلا يه ليبل فروشگاه رو بر روي همه محصولات ميذاريد .
خودتون ميچسبونيد روي ديسكها يا بيرون كلا همه كاراي طراحي و چسباندن رو ميكنن. چند در مياد براتون
بازم تشكر

anf-b

Registered User
لایک‌ها
15
دوستان به نظرتون ارشاد به فروشگاهی که فقط کشتی کج مردان میفروشه ، مجوز میده؟
آدرسش توی امضاء ام هست!
ممنون میشم اطلاعات کافی رو بهم بدید!

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
آدرسش توی امضاء ام هست!

ارشاد واسه محصولات تصویری اصلا مجوز تکثیر نمیده

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,178
آدرسش توی امضاء ام هست!
از فکر مجوز بیا بیرون

بالا