• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران تراکتورسازی تبریز

climax

Registered User
لایک‌ها
3
حضور بهمن طهماسبي هم منتفي شد!

TractorFC.com-به گزارش خبرنگار كلوب هواداران تراكتور، حضور بهمن طهماسبي در تيم تراكتور تبريز منتفي شد.
پس از پايان نيم فصل اول رقابتهاي ليگ برتر فوتبال، زمزمه هايي مبني بر حضور بهمن طهماسبي و تعويض اين بازيكن با عرفان اولروم به گوش ميرسيد و برخي از سايتها و خبرگزاري ها، خبر قطعي پيوستن اين بازيكن به تيم تراكتور را در خروخي هاي سايت خود قرار دادند.
كلوب هواداران تراكتور، براي جلوگيري از حاشيه سازي، از درج اين خبر، به دليل قطعي نبودن آن خودداري كرد.
امروز(دوشنبه) براي اطلاع از آخرين وضعيت نقل و انتقالات نيم فصل، با آقاي خيرانديش، مربي تيم، گفتگويي انجام داديم كه ايشان از منتفي شدن اين انتقال خبر دادند و درباره عدم جذب بازيكنان درجه يك در نيم فصل، به عدم تعويض بازيكنان درجه يك در نيم فصل اشاره كردند و گفتند تمامي تيمها ميخواهند بازيكنان نيمكت نشين خود را تعويض كنند و ابراز اميدواري كردند، كه به احتمال زياد، بازيكني از تيم پرسپوليس، به زودي به تيم تراكتور اضافه خواهد شد.

---

البته دیروز اخبار ورزشی استان گفت که اشپتیم آرفی به تراختور پیوست !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
معاوضه اولروم و آرفی
اشپیتم آرفی بازیکن پرسپولیس با اولروم معاوضه شدند. بنا به اطلاع خبرنگار سایت از سرپرست تیم تراکتورسازی قرارداد این بازیکن ساعتی پیش در هیئت فوتبال استان ثبت شده است. حسن آذرنیا اظهار امیدواری کرد با پیوستن اشپیتم آرفی به تراکتور خط حمله تراکتور تقویت شود و این تیم با قدرت در نیم فصل دوم ظاهر شود.
tractorfans.com

climax

Registered User
لایک‌ها
3
مثل اینکه امودنش رسما" تایید شده ، تبریک !
حداقل بهتر از الروم هستش !

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
این که بهتر است یا بدتر موقع بازی معلوم میشه ، چون ممکنه یه دفعه ای همیجوری بیخودی الکی الکی افت کنه
خدا کنه که خط حمله رو تقویت کنه

climax

Registered User
لایک‌ها
3
من باز خبری خوندم که دوباره به درستی خبر شک کردم !
وا یحتما" تا پنجشنبه همه چیز مشخص می شود !

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
مذاکرات ادامه دارد

با توجه به انتشار اخباری در مورد عدم رضایت ارفی جهت انتقال به تراکتور و تکذیب خبر انتقال ارفی سایت هواداران موضوع را پیگیری نمود و به گفته مدیر عامل باشگاه مذاکرات با باشگاه پیروزی جهت انتقال این بازیکن به تراکتور سازی در جریان بوده و امشب تکلیف نهایی این انتقال مشخص خواهد شد.

توافق اوليه باشگاه تراكتورسازي با ديگر باشگاهها براي معاوضه بازيكن

مديرعامل باشگاه تراكتورسازي تبريز ازتوافق اوليه اين باشگاه با ديگر باشگاههاي ليگ برتري براي معاوضه بازيكن خبر داد. ناصر شفق روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: مذاكراتي در اين خصوص با باشگاههاي پيروزي،استقلال و مس كرمان صورت داده‌ايم و در برخي موارد به توافقات اوليه نيز دست يافته ايم. وي گفت: اشپيتيم آرفي بازيكن آلبانيايي تيم پرسپوليس، روح الله بيگدلي بازيكن مس كرمان و سياوش اكبرپور بازيكن استقلال تهران گزينه‌هاي مورد نظر باشگاه تراكتورسازي هستند و يكي از اين سه بازيكن از نيم فصل دوم احتمالا به جاي اولروم به تركيب تيم اضافه خواهند شد. شفق يادآورشد: تيم فوتبال تراكتورسازي تبريز براي جذب اين بازيكنان مشكلي ندارد و سعي خواهيم كرد گزينه‌اي را كه مي‌تواند براي تيم مفيد باشد، انتخاب كنيم.

پی نوشت : البته در این میان نام ارفی بیشتر از بقیه اسامی مطرح بوده و با مذاکراتی که امروز صورت گرفته باشگاه در تلاش است این بازیکن را جذب تیم نماید و در واقع ارفی اولویت اول تراکتور میباشد. به هر حال با توجه به اتمام زمان نقل و انتقالات در روز پنجشنبه بزودی تکلیف جذب بازیکن مشخص خواهد شد.

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
کنفرانس مطبوعاتی مدیر عامل باشگاه

شفق: فصل آينده به قهرماني فكر مي كنيم

مدیرعامل باشگاه تراکتورسازی تبریز امروز در یک کنفرانس مطبوعاتی به سئولات خبرنگاران در رابطه با موضوعات مختلف باشگاه جواب داد. در ادامه، گزارشي از این کنفرانس مطبوعاتی را می خوانید:

ناصر شفق در رابطه با بازی این هفته تراکتور با پاس همدان گفت: این بازی سخت ترین بازی نیم فصل دوم تیم است و علت آن دور شدن بازیکنان از شرایط مسابقه و غیبت تعدادی از بازیکنان تیم در اروی نیم فصل است. تیم دو بازی آخر را با با برد پشت سر گذاشته و اعتقاد دارم اگر تعطیلات نیم فصل شروع نمی شد روند برد ادامه می یافت ولی الان آن شرایط مطلوب کم شده و مثل همه تیم ها فرصت لازم است که تیم به شرایط آرمانی برگردد.
شفق درباره علت علت لغو اردوی ترکیه گفت: باشگاه برای اردوی نیم فصل اردوی ترکیه را در نظر گرفته بود ولی به دلیل شرایط نا مساعد جوی آن کشور این اردو لغو شد. با لغو اردوي تركيه، در کیش اردو زديم و خوشبختناه اردوي خوبي براي تيم بود.
شفق در ادامه در رابطه با سامانه جدید پیام کوتاه باشگاه گفت: این سامانه پلی ارتباطی بین هواداران و باشگاه است که باعث ایجاد همدلی و یکپارچگی بیشتر می شود. او در ادامه افزود افزود: روی این سامانه از نظر فرهنگی و اقتصادی کار شده است و روزانه قادر است است 5 تا 7 میلیون پیامک را دریافت یا ارسال کند و هواداران می توانند از خطوط همراه اول یا ایرانسل پیامک خود را به این سامانه بفرستند و با اولین پیامک به خانواده تراکتور بپیوندند و اخبار و بیانیه های باشگاه را در زمان های مختلف برای اطلاع رسانی بیشتر دریافت کنند. این هفته هم قرار است شماره این سامانه پیام کوتاه (10004444)در روی پیراهن بازیکنان در بازي با پاس درج گردد.
مدیر عامل باشگاه به خدمات دیگر این سامانه اشاره کرد و گفت: از طریق این سامانه شعارهای تشویقی به هواداران قبل از هر بازی پیامک می شود تا هواداران به صورت هماهنگ و با شعارهای مناسب به تشویق تیم بپردازند.
شفق در ادامه به نوع برخورد تماشاگران در مقابل اشتباهات داوری اشاره کرد و گفت: از تماشاکران درخواست می کنیم در مقابل اشتباهات داوری به جای اعتراض و یا توهینی فقط دستمالی سفید همانند هواداران باشگاه های اروپایی بالا ببرند و با با این حرکت اعتراض خود را اعلام نمایند.
شفق به اثرات مثبت صعود تراکتور به لیگ برتر در اقتصاد استان اشاره کرد و بیان داشت: در زمینه های مختلف از جمله هتل داری حمل و نقل فروش نشریات و موارد دیگر تاثیر مثبت بسزایی را شاهد هستیم که تاثیر خوب و مثبتی روی اقتصاد استان گذاشته است.
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در مورد وضعیت رودباریان گفت: رودباریان بازیکن بسیار با اخلاقی هست ولی متاسفانه عملکرد موفق را در تیم نداشت و سرمربی تیم گفته است از این دروازه بان استفاده نخواهد کرد. این دروازه بان از تیم های مس کرمان شاهین بوشهر و فولاد گستر تبریز پیشنهاد خوبی دارد ولی خودش مایل به ترک تراکتور نیست و ما نیز به زور نمی توانیم بگوییم برود ولی اگر مایل به ترک تیم شد رضایت نامه اش را خواهیم داد.
شفق در رابطه با عرفان الروم نیز گفت: مذاکراتی برای تعویض این بازیکن با بازیکنانی نظیر اشپیتیم آرفی روح الله بیگدلی و بهمن طههماسبی انجام شده بود که در نهایت اگر شرایط ما را تیم پرسپولیس قبول کند الروم را با آرفی تعویض خواهیم کرد امروز عصر نتیجه قطعی این مذاکره مشخص خواهد شد. ولی باید این را نیز بگویم که با تمام احترامی که به این بازیکنان قائلم، اعتقاد دارم الروم از آن ها یک سر و گردن بالا تر است ولی متاسفانه تمرکز کافی در نیم فصل اول را نداشت و خودش نیز اضهار کرده اگر در تراکتور بماند عملکرد خوبی در نیم فصل دوم خواهد داشت.
شفق با انتقاد از آئین نامه نقل و انتقالات گفت: با کدام مبنا هیچ تیمی نمی تواند بالای 6 بازیکن لیگ برتری بگیرد؟ مبنای این 6 چیست چرا مثلا 9 نیست! در حالی که فوتبال بر اساس قوانین جهانی اداره می شود و نمی توانیم از خودمان قوانین جدید ایجاد کنیم.
شفق در مورد ممنوعیت استفاده از دروازه بان خارجی در لیگ برتر نیز گفت: از وقتی استفاده از دروازه بان خارجی در لیگ برتر ممنوع شده ما شاهد افت دروازه بانان در لیگ برتر هستیم. مثلا می بینیم که رحمتی، میرزاپور و رودباریان افت محسوسی را داشته اند آیا شرایط این 3 بازیکن در سال های قبل با شرایط فعلی یکی هست!
شفق در ادامه افزود: احترام زیادی برای آقای عزیز محمدی قائلم و از ایشان خواهش می کنم در مورد قوانین نقل و انتقالات تجدید نظر بکنند. از 18 تیم لیگ برتر 14 تیم خواستار تغیر این قوانین هستند ولی متاسفانه ترتیپ اثر نداده اند. فکر می کنم دست های پنهانی هست که نمی گذارند تیم ها به نتایج مطلوب برسند. و با این روند و وضعیت فوتبال ملی هم آسیب می بیند.
ناظر شفق در مورد تعداد تیم های حاضر در لیگ برتر گفت: به نظر من باید تیم های حاضر در لیگ برتر از 18 تیم به 16 تیم کاهش پیدا کند تا تیم ها عملکرد مثبتی داشته باشند. و حتی در دسته های یک و دوم نیز تغیراتی را باید شاهد باشیم به طوری که 18 تیم در لیگ دسته یک آن هم در یک دسته و 20 تیم در لیگ دسته دوم به رقابت بپردازند.
مدیر عامل تراکتور در رابطه با داوران نیز گفت: اعتقاد دارم که باید از تکنولوژی های روز برای کمک به داور استفاده شود و این تکنولوژی ها باعث کاهش اشتباهات داوری خواهد شد.
ناصر شفق در مورد گردش بودجه تیم های لیگ برتر گفت: گردش بودجه کل لیگ برتر 150 میلیارد تا 200 میلیارد تومان است و برای پیشرفت فوتبال در کشور باید بیش تر از این مبلغ اختصاص داده شود.
مدیرعامل باشگاه ترکتور در مورد پخش زنده بازی های تراکتور گفت: از صدا و سیما این خواسته را دارم که بازی های تراکتور را در کل کشور و خارج از کشور پخش کند و حق پخش این بازی ها را که بالای 15 میلیارد تومان است را به تیم اختصاص دهد که با پرداخت این حق پخش، ما دیگر مشکل مالی نخواهیم داشت.
شفق در ادامه به هدف این تیم در فصل آینده اشاره کرد و گفت: فصل آینده فقط به قهرمانی فکر خواهیم کرد و تمام تلاشمان را برای تحقق این هدف انجام خواهیم داد.
شفق در مورد بازیکن تازه این تیم نیز گفت: امیر امینی فر بازیکن فصل پیش داماش لرستان به تیم ملحق شده است و قرارداد این بازیکن تا پایان نیم فصل دوم است.
مدیر عامل باشگاه تراکتورسازی در مورد وضعیت کرار جاسم بیان داشت: کرار جاسم کار غیر حرفه ای انجام داده است در حالی که تمارض به مصدومیت کرده برای تیم ملی کشورش بازی کرده است ما نیز این موضوع را به کمیته انضباطی باشگاه ارجاع داده ایم. در تماسی تلفنی که با کرار داشتم عذدحواهی کرده و علت تاخیر خود را مشکلات خانوادگی اعلام کرده است.
شفق در رابطه با دعوت تیم اربیل نیز گفت: چون برنامه این بازی از اول به طور دقیق مشخص نبوده و فرصت برای این بازی نیز نبود ما انجام این مسابقه را به حوالی بهمن مام موکول کرده ایم.
مدیرعامل باشگاه تراکتور در رابطه با تماشاگرانش گفت: تماشاگران تراکتور بهترین تماشگران دنیا هستند و در تمام بازی های نیم فصل کمتر از پنجاه هزار تماشاگر را نداشتیم و مطمئنم روز به روز بیشتر نیز خواهند شد.
شفق در پایان مصاحبه مطبوعاتی گفت: از کلیه مسئولین استان بالاخص، از بیگی استاندار محترم، ابراهیمی مدیر کارخانه تراکتورسازی، دکتر شفیع زاده رئیس هیئت مدیره کارخانه، کلیه نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی، آقای عرب باغی مدیرعامل قبلی کارخانه تراکتورسازی، اعضای محترم شورای شهر و شهردار محترم که در این مدت به تداوم باشگاه کمک کرده اند تشکر می کنم و همچنینن تشگر ویژه ای از آقای دکتر سعیدلو که وعده کمک به باشگاه را داده اند می کنم.

منبع : سایت رسمی باشگاه

climax

Registered User
لایک‌ها
3
دیدین دیروز دنیزلی چیکار کرد ؟ :D
فرگوسن و منچستر رو تو الترافورد زد زمین ! :)

تراختور سنه یاراشیر دنیزلی
یا به عبارت بهتر
دنیزلی سنه یاراشیر تراختور :D

TehranNet

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
561
تنور لیگ برتر با حضور تراکتور سازی داغ میشود

فردا از هفته هفدهم لیگ برتر ایران تراکتور سازی تبریز راس ساعت ۱۴:۰۰ به مصاف پاس همدان میرود .

امید است هواداران با حضور پر رنگ خود بار دیگر همت والای خود را نشان دهند .

اختصاصی سایت هواداران/ تراکتور به فکر هواداران و تکمیل ورزشگاه
yadegar-girish-yer.jpg

در پی درج مطالبی در سایت و اعتراض هواداران به نحوه ورود و خروج به ورزشگاه و انتشار عکس وضعیت نامناسب و خطرناک داربست های ورودی ورزشگاه یادگار امام ،باشگاه تراکتور سازی تصمیم گرفت نسبت به احداث ورودی های ورزشگاه اقدام نماید.بر این اساس کلیه داربست های موجود جمع اوری شده و باشگاه با صرف هزینه چهل میلیون تومانی اقدام به نصب نرده فلزی و استاندارد در محل ورودی های ورزشگاه نموده است که جای تقدیر و تشکر دارد.

خبر دیگر از ورزشگاه بزرگ تبریز اینکه بخش دیگری از صندلی های ورزشگاه یادگار امام نصب گردیده و عملیات تعریض و اسفالت جاده ورزشگاه نیز در حال انجام است.اسکوربور ورشگاه نیز تعمیر و اموزش های لازم به مسولان ورزشگاه جهت استفاده مناسب ارائه گردیده است.به نظر میرسد تا اغاز نیم فصل دوم رقابت های لیگ برتر پیشرفت محسوسی در رفع نواقص این مجموعه صورت پذیرد.

climax

Registered User
لایک‌ها
3
حیف ! امروز بیش از 70 هزار نفر آمده بودند ورزشگاه و منتظر یک برد اساسی از تراختور بودیم ولی فقط مساوی کردیم !

ولی بازم راضی هستیم تو دقیقه 91 گل مساوی رو زدیم که اونم ارزشش داره خودش . . .

هفته بعد هم جمعه مقابل صبا بازی داریم ، خدا کنه بتونیم ببریم !

+ یک نکته جالب هم یک ماکت خیلی بزرگ از تراختور بود که وسط نیمه از بین تماشگرها آوردند زمین و مردم هم شروع کردند ایستاده به تشویق ! خیلی باحال بود . . .

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
خوب , وضعیت آسفالت خروجی چطور بود ؟؟
انشاالله 2 هفته ی بعد منم میام ورزشگاه !( اگه فرصتی باشه ) http://************/files/ih2cp7iew26xrle34ygc.gif

climax

Registered User
لایک‌ها
3
خوب , وضعیت آسفالت خروجی چطور بود ؟؟
انشاالله 2 هفته ی بعد منم میام ورزشگاه !( اگه فرصتی باشه ) http://************/files/ih2cp7iew26xrle34ygc.gif
وضعیت ورودی همونجوری که تو عکس ها است خیلی خیلی بهتر شده با نرده ها !
صندلی هم دیگه 80 درصد تکمیله !
اسکوربرد رو هم درست کرده بودند ولی کیفیتش باز هم بد بود !
اما وضعیت آسفالت راستش ما از ایندفعه از راه دیگه ای امودیم که آسفالتش خوب بود ، نمی دونم راه های دیگر رو هم این جوری کردند یا نه !
در کل کارهاشون خوب بوده . . .

امروز در طی این فصل اولین شعار "برضد" رو دادیم ! :)
همون شعار حیاکن ، رها کن اما با ترجمه ی آزاد ترکی : باس اشیه ! :thumbsup:
اما چه کسی ؟ :eek:
معلومه دیگه ، آقا گل تراختور و لیگ ! عرفان الروم !

الروم باس اشیه ، الروم باس اشیه ! :thumbsdow

+ یکی می دونه من چرا اینقدر از "!" استفاده می کنم ؟ :D

mortez@

Registered User
لایک‌ها
0
عجب شانسی دارید شما !!!!!!!!!

خوب از دست پاس بزرگ همدان اوج گرفته در رفتید !

اگه 70 هزار تماشاگر نمیومد که تموم بود !

یاشاسین پاس همدان

TURK_AVENGER

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
891
+ یکی می دونه من چرا اینقدر از "!" استفاده می کنم ؟
پائینی که بیشتر از تو از !!!! استفاده کرده !!! :D

یاشاسین پاس همدان

یاشاسین تراختور! :lol: :lol:
به هر حال برایه همتون آرزویه موفقیت می کنم ! :happy:

climax

Registered User
لایک‌ها
3
سلام داداش ، شما شانس آوردید پنالتی ما گل نشد :D

ولی این بازی رو نسبت به بازیهای قبلی خیلی بد بازی کردند اینم از شانس شما بود :D

mortez@

Registered User
لایک‌ها
0
کلا تراکتور خوب بازی نمی کنه فقط به لطف تماشاگرانش این تیم نتیجه گرفته تقریبا !

البته با پوزش من واقعیت رو گفتم .

بالا