- نوشتهها
- 4,241
- لایکها
- 653
با دو گل هونتلار در دقیقه 90 کاتانیا رو 2-0 توی خونش شکست داد.
الان رفت دوم دیگه نه؟
الان رفت دوم دیگه نه؟
بوریه لو آخه وظایف دیگه ای جز گلزدن داره. خصوصا حفظ توپی که انجام میده خیلی لازمه. از لحاظ حرکات تیمی هم خیلی خوبه. خیلی از گل هایی که این فصل زدیم نتیجه ی یک مثلث که یک ضلعش بوریه لو بود زده شده.کلا" معتقدم هلندی ها شاید بازی خوبی انجام ندن ولی جلوی دروازه چرت بازی نمیکنن مثل این بورلیو !
من هم قبول دارم رو تعویض ها خیلی خوب کار نمیکنه و امیدوارم یاد بیره به مرور زمان. ولی لئو از یه جنبه های دیگه ای تیم رو قوی کرده. فلسفه ی بازی اش و آنتی-کارلو بودنش (دقایق آخر بازی همزمان با اینزاگی و هونتلار و پاتو و دینهو حمله میکردیم ولی خوب یادمه اینجور مواقع اگه کارلو بود پاتو رو میکشید بیرون امرسون رو میاورد تو!) و اینها خیلی داره از میلان تیم متفاوتی میسازه. من معتقدم اگه چهار تا بازیکن خصوصا تو دفاع چپ و راست خریده بودیم میتونستیم یک مدعی باشیم. با چنین تیمی اینجور نتیجه گرفتن واقعا عالیه!برد رو تبریک می گم و همینطور هم گل زدن هانتر روانصافا گل دومش نشون میده در چه سطحی میتونه بازی کنه این بازیکن (فردوسی پوری بخوانید)
من تا حالا همین جا چندین بار از تعویض های لئو ایراد گرفته بودم که البته هنوز هم سر حرفهایی که زدم هستم ولی بازی دیشب رو انصافا تعویض هاش هر سه درست بود با اوردن انتونینی به سمت چپ سرعت داد پیپو هم پاس گل اول رو به هونتلار داد. ضمنا با دیدن بازی اباته " فلامینی و رونی به تیم امیدوار تر شدم.![]()
كاكا بازيكن آزاد رئال مادريد در ال دربي كلاسيكو يكشنبه شب گفت: كارلس پويول مدافع بزرگي است و اگر او نبود برابر بارسلونا با نتيجه 4 بر صفر به پيروزي مي رسيديم.
وي عنوان كرد: وجود چنين بازيكني براي هر تيم يك نعمت بزرگ است و از اين بابت به بارسلونا تبريك ميگويم. در فوتبال ايتاليا هرگز چنين مدافعي با چنين سطحي از توانايي و تعصب نديده ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و پويول بدون شك در فوتبال جهان همتا ندارد.
به نقل از مارکا
تا اینجا که 3-0 جلوییم بریلو 2- سیدورف21- پاتو23![]()
میگن پول خاصیت مست کننده ای داره که از ویسکی 100 ساله هم بیشتر هست!كاكا بازيكن آزاد رئال مادريد در ال دربي كلاسيكو يكشنبه شب گفت: كارلس پويول مدافع بزرگي است و اگر او نبود برابر بارسلونا با نتيجه 4 بر صفر به پيروزي مي رسيديم.
وي عنوان كرد: وجود چنين بازيكني براي هر تيم يك نعمت بزرگ است و از اين بابت به بارسلونا تبريك ميگويم. در فوتبال ايتاليا هرگز چنين مدافعي با چنين سطحي از توانايي و تعصب نديده ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و پويول بدون شك در فوتبال جهان همتا ندارد.
به نقل از مارکا
نه بابا آراگونس کجا بود!! آخه فارس نیوز..! Gee... چی بگم به تو من آخه :دی
-
تیم هایی که بهشون میتونیم بخوریم در مرحله یک هشتم:
منچستر - چلسی - آرسنال - بوردو - سویا - بارسلونا
کارمون تمومه :دی