• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
برد رو تبریک می گم و همینطور هم گل زدن هانتر رو:D انصافا گل دومش نشون میده در چه سطحی میتونه بازی کنه این بازیکن (فردوسی پوری بخوانید)
من تا حالا همین جا چندین بار از تعویض های لئو ایراد گرفته بودم که البته هنوز هم سر حرفهایی که زدم هستم ولی بازی دیشب رو انصافا تعویض هاش هر سه درست بود با اوردن انتونینی به سمت چپ سرعت داد پیپو هم پاس گل اول رو به هونتلار داد. ضمنا با دیدن بازی اباته " فلامینی و رونی به تیم امیدوار تر شدم.:cool:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کلا" معتقدم هلندی ها شاید بازی خوبی انجام ندن ولی جلوی دروازه چرت بازی نمیکنن مثل این بورلیو !
بوریه لو آخه وظایف دیگه ای جز گلزدن داره. خصوصا حفظ توپی که انجام میده خیلی لازمه. از لحاظ حرکات تیمی هم خیلی خوبه. خیلی از گل هایی که این فصل زدیم نتیجه ی یک مثلث که یک ضلعش بوریه لو بود زده شده.

ولی با اون جمله ات خیلی حال کردم! دیشب دقیقا هونتلار همین رو ثابت کرد. عجب گلی بود گل دومش. به قول به بابایی، Dutch Class :D

برد رو تبریک می گم و همینطور هم گل زدن هانتر رو:D انصافا گل دومش نشون میده در چه سطحی میتونه بازی کنه این بازیکن (فردوسی پوری بخوانید)
من تا حالا همین جا چندین بار از تعویض های لئو ایراد گرفته بودم که البته هنوز هم سر حرفهایی که زدم هستم ولی بازی دیشب رو انصافا تعویض هاش هر سه درست بود با اوردن انتونینی به سمت چپ سرعت داد پیپو هم پاس گل اول رو به هونتلار داد. ضمنا با دیدن بازی اباته " فلامینی و رونی به تیم امیدوار تر شدم.:cool:
من هم قبول دارم رو تعویض ها خیلی خوب کار نمیکنه و امیدوارم یاد بیره به مرور زمان. ولی لئو از یه جنبه های دیگه ای تیم رو قوی کرده. فلسفه ی بازی اش و آنتی-کارلو بودنش (دقایق آخر بازی همزمان با اینزاگی و هونتلار و پاتو و دینهو حمله میکردیم ولی خوب یادمه اینجور مواقع اگه کارلو بود پاتو رو میکشید بیرون امرسون رو میاورد تو!) و اینها خیلی داره از میلان تیم متفاوتی میسازه. من معتقدم اگه چهار تا بازیکن خصوصا تو دفاع چپ و راست خریده بودیم میتونستیم یک مدعی باشیم. با چنین تیمی اینجور نتیجه گرفتن واقعا عالیه!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
منم به شدت این برد رو تبریک میگم ... واقعا میلان داره عالی نتیجه میگیره ... بی نظیر ... خیلی عالیه

تیمی که بازیکن نداره و این همه برد رو کسب کرده یعنی افکار مربیش فوق العادست

در هر صورت 3 تا دفاع خوب اگه داشتیم الان مطمینا صدر بودیم شک نکنید

خدا این اددو و یان کلفسکی و کالادزه رو از ما بگیره ... الهی آمین ... همینطور پیرلو و سیدورف رو

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
كاكا بازيكن آزاد رئال مادريد در ال دربي كلاسيكو يكشنبه شب گفت: كارلس پويول مدافع بزرگي است و اگر او نبود برابر بارسلونا با نتيجه 4 بر صفر به پيروزي مي رسيديم.
وي عنوان كرد: وجود چنين بازيكني براي هر تيم يك نعمت بزرگ است و از اين بابت به بارسلونا تبريك مي‌گويم. در فوتبال ايتاليا هرگز چنين مدافعي با چنين سطحي از توانايي و تعصب نديده ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و پويول بدون شك در فوتبال جهان همتا ندارد.

به نقل از مارکا

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
كاكا بازيكن آزاد رئال مادريد در ال دربي كلاسيكو يكشنبه شب گفت: كارلس پويول مدافع بزرگي است و اگر او نبود برابر بارسلونا با نتيجه 4 بر صفر به پيروزي مي رسيديم.
وي عنوان كرد: وجود چنين بازيكني براي هر تيم يك نعمت بزرگ است و از اين بابت به بارسلونا تبريك مي‌گويم. در فوتبال ايتاليا هرگز چنين مدافعي با چنين سطحي از توانايي و تعصب نديده ام!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! و پويول بدون شك در فوتبال جهان همتا ندارد.

به نقل از مارکا

میگن پول خاصیت مست کننده ای داره که از ویسکی 100 ساله هم بیشتر هست!

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
ایشالا امروز یووه میبره و میلان هم برنده میشه تا تفاوتمون به 4 برسه ... این عالی میشه :)

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
تا اینجا که 3-0 جلوییم بریلو 2- سیدورف21- پاتو23:D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
تا اینجا که 3-0 جلوییم بریلو 2- سیدورف21- پاتو23:D

عالیه واقعا عالیییییییییییییییی ... تبریک میگم به لئوی بزرگ که با از دست دادن بهترین بازیکنش

و بدون آوردن یک بازیکن درست و حسابی این قدر داره فوق استثنایی نتیجه میگیره ... بی نظیره

و من رو شدیدا به قهرمانی امیدوار کرده :) ایشالا با 2 قهرمانی اروپا و سری آ دل هوادارا به خصوص RadiO Head

رو به دست بیارن دوباره :D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آقا حرف در نیار دل من همیشه اسیر میلان بوده و هست :دی

باورنکردنیه. با برد امشب یووه، رسیدیم 4 امتیازی اینتر! دو سه ماه پیش به نظر میومد داریم سقوط میکنیم به سری ب الان جزو مدعی های قهرمانی هستیم در این لحظه حداقل.

واقعا بزرگترین comeback سال رو زدیم تا اینجای کار!

رونالدینیو هم که شده ماشین پاس گل. 8734875645435 تا assist داشته این فصل!

خوشحالم بلاخره داره نشون میده تموم نشده هنوز. خیلی از کاکا (ی میلان) تو این زمینه سر تر هست!

البته همه ی این ها باعث نمیشه که نگم نگران اروپا هستم. ممکنه با یک مساوی حذف شیم. باید بریم زوریخ به قصد له کردنشون. خصوصا انتقام بازی رفت رو بگیریم. خدا کنه حذف نشیم!

به نقل از مارکا
میگن پول خاصیت مست کننده ای داره که از ویسکی 100 ساله هم بیشتر هست!

امیدوارم و فکر میکنم این فقط از همون لجن پراکنی های همیشگی مارکا باشه.

حالا میرم بعد مصاحبه های بعد از بازی رو از یک سایت معتبر میخونم ببینم همچین چیزی گفته یا نه.

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا لئو کار بزرگی کرده

کام بک کردن این تیم که 90 درصدش بالای 30 سالن کار سختیه...

من خودم امیدی به قهرمانی ندارم. به نظرم قهرمان بین اینتر و یووه خواهد بود

اما خب باید دید اخر فصل یا تو پنجره نقل و انتقالات چه میکنند. یادش بخیر اون موقع که پاتو اومده بود

امیدوارم چند تا بازیکن خوب بگیرن. خصوصا اینکه لئو خودش استعداد یاب بوده و تخصص داره

راستی امروز خبر ورزشی گفت که نیم فصل گتوزو (کرگدن) از میلان خواهد رفت.

بازیکن متعصبی بود. مثل کارلوس پویول

اون صحنه که صورت کارلتو رو تو دستهاش گرفته بود و ول نمیکرد رو هیچوقت فراموش نمیکنم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
5 برد متوالی در سری A

8 بازی و فقط 1 مساوی ! خیلی عالیه . فکر کنم با این وضعیت یووه و اینتر میشه امیدوار بود . البته من به لیگ قهرمانان امدیدی ندارم

اینجا هم برنامه بازی ها

http://www.skysports.com/football/calendar/0,25004,11863,00.html

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
سلام :

شدیدا امیدوار شدمممممممممممممممممممممم ... قهرمانی دو دستامونه ... 1 امتیاز با صدر فاصله داریم

و کلی بازی مونده هنوز ... 1 امتیاز میگم چون بازی برگشت میلان و اینتر که ما برنده ایم شک نکنید

خوشبختانه روحیه گرفتن بازیکنای میلان و روش بردن رو هم بلد شدن ... لئو عالی کار کرده

بدون بازیکن بعد از 40 سال رئال رو تو خونه با 500 میلیارد تومان بازیکن شکست داد

خدا بخواد قهرمانی سری آ رو بعد از سالها جشن میگیریم ... آفرین به این توانایی و شجاعت لئوی کبیر

مهرداد حرف خوبی زد ... خود لئو استعداد یاب بوده و میتونه بازیکنای خوب رو جذب کنه اگر پیر خسیس حاضر

باشه پول خرج کنه :hmm:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب 12 بازی هست که نباختیم و جالب اینکه آخرین باختمون جلوی همین زوریخ بود، در اون روز هایی که بد بودیم کلا و به تیم های متوسط سری آ هم امتیاز میدادیم.

موقعیت عجیبی داریم در این گروه CL. میشه گفت به یک اندازه احتمال اول شدن (25%) و حذف (25%) هست برامون. 50% هم احتمال صعود به عنوان تیم دوم.

خوشبختانه مارسی به قصد امتیاز گرفتن از مادرید بازی میکنه چون میدونه لغزش ما باعث صعودشون میشه. اگه موفق بشن حتی یک تساوی بگیرن و ما هم ببریم، اول میشیم در گروه. ولی بعیده! ببینیم چی میشه...

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
صحبت از آراگونس شده ؟ صحت داره ؟ رونالدینهو گفته آراگونس به درد میلان نمیخوره ... یعنی تو این موقعیت

میخوان لئو رو بردارن ؟ البته فارس نیوز مزخرف زیاد مینویسه اما اگر خبری دارید بگید

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
نه بابا آراگونس کجا بود!! آخه فارس نیوز..! Gee... چی بگم به تو من آخه :دی

-

تیم هایی که بهشون میتونیم بخوریم در مرحله یک هشتم:

منچستر - چلسی - آرسنال - بوردو - سویا - بارسلونا

کارمون تمومه :دی

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
نه بابا آراگونس کجا بود!! آخه فارس نیوز..! Gee... چی بگم به تو من آخه :دی

-

تیم هایی که بهشون میتونیم بخوریم در مرحله یک هشتم:

منچستر - چلسی - آرسنال - بوردو - سویا - بارسلونا

کارمون تمومه :دی

یحتمل به بوردو یا سویا میخوریم :) ... منچستر هم بخوریم سوراخش میکنیم ... فقط به بارسا نخوریم :(

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
بوردو همون تیمیه که تو گروه یووه و بایرن اول شد

در صورت برخورد به چلسی و بارسا هیچ شانسی نداریم :دی

منچستر و ارسنال . احتمال برد اونا بیشتره .

بوردو در شرایط مساوی .

و سویا هم شرایط به نفع ما .

بالا