• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
آره وصف گلزنی های زیگونی میرسه. البته بازی اش رو ندیدم و نمیدونم گلزن بودن در تیم جوانان میتونه تضمین گلزن بودن در تیم بزرگسالان باشه یا نه.

ولی خب این غنایی ئه فرق داره. جام جهانی زیر 20 سال ها تورنمنت مهمی به حساب میاد. خیلی از ستاره های امروزی اولین بار تو جام جهانی جوانان خودشون رو نشون دادن. مسی و آگوئرو و زاراته و حتی همین پاتو و ... . این ها استعداد شون رو تو جام جهانی زیر 20 سال ها ثابت کردن. امیدوارم در مورد Adiyiah هم همینطور باشه.

راستی دیدا از گلی که تقدیم مادرید کرد به اینور واقعا استثنایی بوده. نمیدونم عکس العمل هاش رو دیدی یا نه... جلوی کیه وو و ناپولی خصوصا غیر ممکن رو ممکن کرد! جلوی ناپولی مثلا در یکی از صحنه ها سه تا save خفن پشت سر هم انجام داد! اگه دوباره توپ از لای انگشت هاش سر نخوره فکر نمیکنم دلیل داشته باشه نگران دروازه باشیم.

اشکال دیدا هم همینه که نمی شه ازش مطمئن بود به شخصه از خیلی جهات قبولش دارم ولی دوتا مشکل اساسی هم دارم باهاش.
1. همینکه مطمئن نیست مثل میرزاپور که از وقتی اون شوت رو تو بازی ایران عراق تقدیم مهاجم حریف کرد دیگه هر وقت می خواست شوت کنه من قلبم می اومد تو دهنم مبادا باز یه کاری دستمون بده دیدا هم بعضی وقتها عالیه بعضی وقتام اساسی کار میده دست تیم.

2. سنش:hmm: این بشر داره از بعضی بهترین بازیکن های تیم بیشتر پول می گیره. پست های قبلیمم گفتم اگه به جای این جماعت یه مشت جوون از جمله دروازبان جوانانمون رو بازی بده من یکی هر چی هم که بشه دهنمو می بندم و حد اقل به امید آینده منتظر می مونم تا تجربه کسب کنن.
مثلا همین سیلوا تا حالا که غیر از اون توپ که از زیر پاش در رفت مدافع خوب و فعالی بوده جلوی رئال که اومد جلو گلش رو قبول نکردن دیشب هم یکی زد به تیر .

پ.ن: حرفهای گالیانی
“Our tactical setup has changed now, we needed a wide striker who could alternate himself with those who are already here and we made a move. In the next hours I also hope to be able to announce David Beckham’s return.”
انگار اگه خدا بخاد می خوان به این یکی بازی بدن.

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
مثل اینکه میلان با یک بازیکن جون دیگه به اسمEdmund Etsè Hottor به توافق رسیده 16 سالشه و یک هافبکه مطمئنا یک راست میره تیم جوانان ولی بازیکن خوبیه چون بارسا و اینتر هم دنبالش بودن.
انگار اگه خدا بخاد حد اقل دارن به تیم جوانان می رسن:D

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
چه عجب این رادیو هد یه بار مثبت اندیش شده
هم برای منفی بافی و هم برای مثبت اندیشی باید دلیل وجود داشته باشه!

قبل از بازی رفت دلیلی نداشت مثبت اندیشی کنم. میلان تو بحران بود و رئال هم تیم گرون قیمت صاحب خونه! دلیلی نداشت به چیزی جز باخت فکر کنم.

ولی الان دلیل کافی برای اینکه فکر کنم میتونیم دست کم یک تساوی از این بازی بگیریم وجود داره!

اشکال دیدا هم همینه که نمی شه ازش مطمئن بود به شخصه از خیلی جهات قبولش دارم ولی دوتا مشکل اساسی هم دارم باهاش.
1. همینکه مطمئن نیست مثل میرزاپور که از وقتی اون شوت رو تو بازی ایران عراق تقدیم مهاجم حریف کرد دیگه هر وقت می خواست شوت کنه من قلبم می اومد تو دهنم مبادا باز یه کاری دستمون بده دیدا هم بعضی وقتها عالیه بعضی وقتام اساسی کار میده دست تیم.

2. سنش:hmm: این بشر داره از بعضی بهترین بازیکن های تیم بیشتر پول می گیره. پست های قبلیمم گفتم اگه به جای این جماعت یه مشت جوون از جمله دروازبان جوانانمون رو بازی بده من یکی هر چی هم که بشه دهنمو می بندم و حد اقل به امید آینده منتظر می مونم تا تجربه کسب کنن.
مثلا همین سیلوا تا حالا که غیر از اون توپ که از زیر پاش در رفت مدافع خوب و فعالی بوده جلوی رئال که اومد جلو گلش رو قبول نکردن دیشب هم یکی زد به تیر .
نه، کاملا میدونم چی میگی.

دیدا از نظر کلاس و استعداد دروازه بانی، یک سر و گردن بالاتر از امثال آبیاتی و استوراری هست. منتها سوتی میده. دلیل سوتی دادنش هم به نظرم بیشتر یه چیز سایکولوژیک هست. الان چند بازی هست که داره بی نظیر کار میکنه. save هاش رو خودت هم دیدی. شاید اعتماد به نفسی که این نمایش های خوب بهش میده باعث شه سوتی هاش کمتر بشن؟
ضمنا برای دروازه بان سن خیلی مهم نیست. دیدا دست کم یکی دو سال دیگه میتونه در سطح اول دروازه بانی کنه. من راستش ترجیح میدم امشب همین دیدا دروازه بان باشه تا مثلا استوراری. یعنی "کلاس" رو به "آمادگی" ترجیح میدم (هر چند دیدا آماده هم هست).

مثل اینکه میلان با یک بازیکن جون دیگه به اسمEdmund Etsè Hottor به توافق رسیده 16 سالشه و یک هافبکه مطمئنا یک راست میره تیم جوانان ولی بازیکن خوبیه چون بارسا و اینتر هم دنبالش بودن.
انگار اگه خدا بخاد حد اقل دارن به تیم جوانان می رسن:D
تشبیهش کردن به آمبروزینی. انگار این یکی هم غنا یی ئه!؟

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
دیدا از نظر کلاس و استعداد دروازه بانی، یک سر و گردن بالاتر از امثال آبیاتی و استوراری هست. منتها سوتی میده. دلیل سوتی دادنش هم به نظرم بیشتر یه چیز سایکولوژیک هست. الان چند بازی هست که داره بی نظیر کار میکنه. save هاش رو خودت هم دیدی. شاید اعتماد به نفسی که این نمایش های خوب بهش میده باعث شه سوتی هاش کمتر بشن؟
ضمنا برای دروازه بان سن خیلی مهم نیست. دیدا دست کم یکی دو سال دیگه میتونه در سطح اول دروازه بانی کنه. من راستش ترجیح میدم امشب همین دیدا دروازه بان باشه تا مثلا استوراری. یعنی "کلاس" رو به "آمادگی" ترجیح میدم (هر چند دیدا آماده هم هست).

منم حرفم کلی بود نه اینکه انتظار داشته باشم این بازی دیوید دی فابیو ( دروازبان جوانانمون ) رو بگزاره تو گل. ولی باز هم می گم تیم الان حاشیه امنیت نداره. یعنی مثلا اگه خدای نکرده:f34r: نستا مصدوم بشه کی رو می خان بگذارن دفاع. راحت ترین سناریو اینه که یکی رو از جوانانمون بیاریم منهم حرفم همینه که باید از الان فکر آینده باشن مثلا انصافا یادته تا وقتی تمام مهاجمامون درب وداغون نشده بودن کارلتو به این پالوشی بازی نداد تازه وقتی تو اون شرایط مجبور شد بیاردش فهمیدیم چه گنجیه الان هم همه طرفدارها می گن حتما باید بعد از اینکه تجربش بیشتر شد به هر قیمتی برگردوننش میلان. برای اثبات حرفم هم اینا نتایج جوانان میلان تو این فصله

از 5بازی 4برد و یک تساوی زیگونی هم 4 گل تا حالازده.
تو جام حذفی هم اینتر رو بازی رفت 2-0 خوردیم برگشت 3-0 زدیم
منبع سایت میلان: http://www.acmilan.com/infoPage.aspx?id=92973
من خودم به شخصه از جوانان میلان این چند تا رو در حد بازی در تیم اصلی میدونم
زیگونی- آلبرتازی- ایکانده و هافبک آلمانیمون مارکل به نظرم باشه اسمش.

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
داشتم trivia های سایت یوفا رو راجع به میلان-مادرید میخوندم، این یکی جالب بود:

- دو تیم تا حالا 5 بار در سن سیرو با هم بازی کردن. میلان هر 5 بازی رو برده و تنها 1 گل خورده... 53 سال پیش!

البته از حق نگذریم، تا قبل از بازی رفت هم ما هم هیچوقت مادرید رو در برنابئو نبرده بودیم. باید دید امشب این آمار جالب برای میلان حفظ میشه یا شکسته.

هر چند رئال جداً آمار بدی مقابل تیم های ایتالیایی داره. بازی رفت مقابل ما، دو باخت مقابل یووه و دو باخت مقابل رم رو هنوز فراموش نکردیم.

همه ی این ها رو که در نظر میگیرم میبینم باید بتونیم دست کم یک تساوی بگیریم. هر چند آمار نشون میدن تساوی بین مادرید و میلان خیلی نادر هست (1 تساوی در 12 بازی).

پس به امید یک نمایش در شان میلان! چه برد باشه، چه تساوی، چه باخت!

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
داشتم trivia های سایت یوفا رو راجع به میلان-مادرید میخوندم، این یکی جالب بود:

- دو تیم تا حالا 5 بار در سن سیرو با هم بازی کردن. میلان هر 5 بازی رو برده و تنها 1 گل خورده... 53 سال پیش!

البته از حق نگذریم، تا قبل از بازی رفت هم ما هم هیچوقت مادرید رو در برنابئو نبرده بودیم. باید دید امشب این آمار جالب برای میلان حفظ میشه یا شکسته.

هر چند رئال جداً آمار بدی مقابل تیم های ایتالیایی داره. بازی رفت مقابل ما، دو باخت مقابل یووه و دو باخت مقابل رم رو هنوز فراموش نکردیم.

همه ی این ها رو که در نظر میگیرم میبینم باید بتونیم دست کم یک تساوی بگیریم. هر چند آمار نشون میدن تساوی بین مادرید و میلان خیلی نادر هست (1 تساوی در 12 بازی).

پس به امید یک نمایش در شان میلان! چه برد باشه، چه تساوی، چه باخت!

با توجه به بردهای اخیر فکر کنم از نظر روحی هم تو شرایط مساعدتری نسبت به بازی رفت باشیم.
شدیدا منتظر برد امشب هستیم !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
خب مادرید تیم بهتری بود ولی مساوی گرفتیم و این خودش یعنی نتیجه ی مثبت! اگه بتونیم دو بازی بعدی مون رو ببریم به عنوان تیم اول صعود میکنیم.

میلان واقعا احتیاج به یک بازیکن جایگزین سیدورف داره. چون وقتی خوب کار میکنه مثل بازی رفت هر تیمی رو به هم میریزه ولی دریغا که معمولا افتضاحه، مثل امشب. و میلان هیچ حرفی در حمله نداشت. متاسفانه به این مسئله به چشم دفاع/ضد حمله نگاه میکنن ولی توجه ندارن که میلان بیشتر از این در چنته نداره! میانه ی زمین برامون خالی بود و نمیتونستیم سوار بازی باشیم.

به نظرم تیمی که 250 میلیون خرج بازیکن هاش میکنه و آخر سر از دفاع/ضد حمله ی حریفی که توانش در همین حد هست، شکایت میکنه، واقعا دچار loser's mentality هست...

داور جدا بد بود. من به شخصه نه فکر میکنم پنالتی بود اون صحنه و نه پاتو هیچ حرکت خاصی انجام داد که گل به اون قشنگی مردود بشه. در خطا گرفتن ها واقعا عجیب کار میکرد چند بار واضحا روی کاکا خطا شد ولی محل نذاشت!

به هر حال در مجموع دو بازی و روی کاغذ این میلان هست که تیم موثر تری بود. همینش برای من یکی کافیه.

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بازی 1-1 مساوی شد ولی انصافا من یکی نفهمیدم چی شد:wacko:
گل پاتو کجاش اشکال داشت یا اینکه چرا این دوتا تیم اینقدر پاس اشتباه می دن

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
نیمه ی اول بازی خیلی بهتر بود. میلان باید نصف این بازیکن هاش رو باید کنار بذاره. داور که افتضاح بود انگار از لیگ ایران انتخاب شده بود.

پ.ن فردوسی پور هم امشب بدجور رو اعصاب بود.

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
گل پاتو کجاش اشکال داشت یا اینکه چرا این دوتا تیم اینقدر پاس اشتباه می دن
تنها دلیلی که به ذهن من میرسه اینه که میخواست تلافی پنالتی ای که گرفت رو در بیاره.
بدون شک هیچ مشکلی نداشت گل. یا بهتر بگم همونقدر مشکل داشت که گل سیلوا در بازی رفت.

دو گل مون رو الکی الکی مردود کردن...
icon8.gif

لئوناردو به نظرم باید از آباته استفاده میکرد. سمت راست مون تعطیل بود.

پاتو چند وقتیه از نظر فیزیکی ضعیف نشون میده. نمیدونم چش شده. در این شرایط بازی دادنش در جاییکه امشب دیدیم واقعا اشتباه هست... کم اثر میشه. باید نزدیک گل و به عنوان یک مهاجم کار کنه چون نشون داده حتی در بدترین شرایط میتونه در یک لحظه کار رو تموم کنه.

اینم یکی دیگه از اثرات سو بازیکن نخریدن...

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
ولی من خیلی از بازی پاتو خوشم اومد ... بعد از مدت ها یه بازیکن پیدا شد که توپ دستش میومد من موهام سیخ میشد .
واقعا عجیب بود , اگر من جای برلوسکونی بودم پاتو رو ستاره تیم معرفی می کردم نه رونالدینیو .

حالا هر دوتا :D دو تا بازی مشترک داریم . ببینیم کی اول میشه :p

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
میلان روز خوبی نداشت! اما باز هم کهکشانی ها حریف خانه سالمندان نشدن.

میلان تقریبآ خط میانه نداشت! دفاع داشت (نستا و سیلوا) حمله داشت (پاتو)
این وسط از معدود بازی هایی بود در دو سال اخیر که پیرلو واقعآ خوب بازی کرد! و بوریلو هم با اینکه توپی بهش نرسید اما خوب بود.
پاتو تنها هدف ما و اونها بود! هر بار حداقل سه نفر میگرفتنش. به نظرم افت بدنیش بسیار طبیعی بود!
رونی و سیدورف بیشتر تو فکر دست انداختن جوون های میلیاردر بودن تا بازی کردن! ظاهرآ از تمسخر (فوتبالی) نسل جدید لذت میبردن! احتمالآ از بودن رونالدو در زمین و دریبل ها و یک و دو های لب خط با پشت پا در مقابل اون خیلی بیشتر هم لذت میبردن.

آمبروزینی فقط برای زدن کاکا اومده بود و مثل این دایه های مهربانتر از مادر که پسر نا خلف رو تا حد مرگ مجازات میکنند کاکا رو چپ و راست میزد!
اودو خیلی وقته که اون دفاع (در واقع پیستون) استثنایی دوران اوجش در لاتزیو نیست! جدآ یکی از بهترین های جهان بود که اون موقع ها درست دیده نشد! الان هم خیلی خوش بینانه بهش نگاه کنیم در حد حسین کعبی خودمون هست.
بازیکن محبوب من از دوران اوجش در یونتوس و دوران نسبتآ خوبش در بارسا فاصله گرفته الان نسبتآ هم خوب نیست. یکی ، دو بار بیشتر نمیتونه مفید جلو و عقب بره و از اون دریبل های اعجاب آمیزش هم خبری نیست. کلآ دو طرف دفاع مناسبی نداریم با اینکه اسمهای بزرگی هستند اما دیگه کارایی ندارن! دقیقآ دلیل استفاده نکردن از آباته رو نمیفهمم.

میلان خوش شانس بود ، داوری خیلی ضعیف بود با این حال بازی از دستش خارج نشد (اگه علیفرد گزارش گر بود احتمالآ از هر 10 کلمه 9 تاش مربوط به نکات آموزشی این بازی برای بازیکنان داخلی بود که داور سرشون رو میزد هم دم نمیزدن)

کلآ شب لذت بخشی بود! بعد از گل میلان بازی برای دقایقی بسیار زیبا شد! همون بود که انتظارش رو داشتیم!
به نظرم این فصل میلان احتمالآ فقط جلوی غول باد کرده ای مثل رئال میتونست بازنده نباشه! وگرنه بازی مقابل تیمهایی مثل بارسا که طراوت داره بازیشون یا مثل چلسی و اینتر که به وحدت تاکنیکی رسیدن میتونه عیار تیمی مثل میلان رو مشخص کنه!

الان میشه خوشحال بود که ما جای بارسا و بوردو به پست رئال و مارسی خوردیم. :دی

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
ولی من خیلی از بازی پاتو خوشم اومد ... بعد از مدت ها یه بازیکن پیدا شد که توپ دستش میومد من موهام سیخ میشد .
جدی؟ خیلی از توپ هاش رو که گرفتن آربلوئا و آلبیول...
این پاتو چند وقتیه دریبل هاش نمیگیره و کلا خسته ست. البته خوشبختانه همچنان گل میزنه، ولی به جرات میگم از نظر های دیگه، شاید (کمی بیشتر از) نیمی از بازیکنی باشه که من میشناسم!

روزی که میلان این حفره های خالی سمت چپ و راست و میانه رو پر کنه و پاتو برگرده به جایی که باید باشه، یعنی به عنوان یک مهاجم واقعی داخل محوطه جریمه، روزیه که همگان پاتوی واقعی رو میبینن! یادت باشه از من شنیدی اولین بار :D

واقعا عجیب بود , اگر من جای برلوسکونی بودم پاتو رو ستاره تیم معرفی می کردم نه رونالدینیو .
برلو رو ولش کن. عشق دینهو کشته تش!
البته، این رونالدینیو من هیچ تعصبی روش ندارم، ولی ذره ذره ذره داره هی بهتر میشه. هر چند نمیدونم تا کجا میتونه پیشرفت کنه... از نظر سنی جوری نیست که بگیم تموم شده. هنوز 30 سالش هم نشده. پس میتونه تا حدودی مثلا 60 یا 70% بشه بازیکن قبل. الان به نظرم حول و حوش 50% هست!

به نظرم این فصل میلان احتمالآ فقط جلوی غول باد کرده ای مثل رئال میتونست بازنده نباشه! وگرنه بازی مقابل تیمهایی مثل بارسا که طراوت داره بازیشون یا مثل چلسی و اینتر که به وحدت تاکنیکی رسیدن میتونه عیار تیمی مثل میلان رو مشخص کنه!
متاسفانه درسته! همین الان اگه جلوی اینتر بازی کنیم خیلی راحت میبازیم چون اونها خوب روش شکست دادن ما رو یاد گرفتن.
امیدوارم اول از همه صعود کنیم و اگه صعود کردیم، به عنوان تیم اول (فقط دو برد میخوایم و بس). و اینکه خر شانس باشیم و قرعه ی آسون بخوره بهمون!

-

راستی بایرن احتمالا 90% حذف شده ست. این گورکوف و بوردو'ش واقعا ترکوندن. حیف... جای این سیدورف، یوآن میتونست بازی کنه الان...
icon3.gif

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اما انصافا عجب بازی کرد آمبروسینی !!! تکنیک در حد صفر ولی توپ گیری در حد خدا !

داوری هم که همه دوستان اشاره کردن در حد خداد افشاریان بود! فک کنم وسط دو نیمه داور رو توجیه کردن که اشتباه گل پاتو رو رد کرد به خاطر همین یه کم روی خطاهای میلان بااغماض کار می کرد.

من متوجه نشدم ، کمک داور هم خطا گرفت یا داور سوت زد ؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کمک داور کاری نکرد. داور خودش از اون فاصله ی 20-30 متری با چشم های تیزبینش و هوش داوری بسیار بالاش تشخیص داد اونجا پاتو یه کاری کرده!

نه گزارشگر های انگلیسی که صداشون پشت فردوسی پور میومد، نه خود فردوسی پور، نه کارشناس بین دو نیمه، نه سایت های خبری، نه من، نه شما و .... هیچکدوم خطایی ندیدن. فقط داور دید و هوادار های مادرید ;)

-

خب بازی بعدی با لاتزیو ست در المپیکو. لاتزیو روز های خیلی خوبی سپری نمیکنه ولی هنوز در حدی هست که با سرعتش و زاراته اش برامون مشکل درست کنه.

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
برای بازی با لاتزیو فکر کنم با همون ترکیب جلوی رئال بریم تو زمین هر چند من خودم ترجیح می دم به هونتلار و فلامینی 90 دقیقه رو بده. این مدت هم بازی زیاد داشتیم و بازیکن ها خستن ولی خوشبختانه بعد از بازی فردا یه مدتی فرصت استراحت هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ساعت 5 و نیم بازی با لازیو رو تی وی نشون میده

بعدش هم بازی منچستر چلسی

چه روزی شود یکشنیه

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
2-1 بردیم :D نیمه اول خوب بودیم ولی این زاراتهواقعا خوب جلومون دراومد. فلامینی هم اگه اون شوتش تو گل می رفت بسی کیفمان کوک تر می شد.
لئو هم باید به هونتلار بازی می داد نه اینزاگی که کار خاصی هم نکرد.
پ.ن: گزارشگر تلوزیون ته سوتی بود کلی خندیدیم :p

بالا