• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
زامبروتا که بود. تازه اینام نباشن من حاضرم یکی از تیم جوانان بیارن ولی اینو نزارن:p

این یانکو هم که باز مصدوم شد. اینا چه شونه مگه این تیم مربی بدن سازی نداره

زامبروتا هم که این طرف بود (چپ). (بازی با رئال ,بازی آخری رو نمیدونم)

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
آقایون سلام. ببخشید خیلی با تاخیره ولی تبریک میگم برد میلان در مقابل رئال پولکی رو. چقدر باخت رئال در مقابل ایتالیاییها لذت بخشه.
خداییش انقدر اون شب حال کردم که هنوز حالش تو وجودمه.
ایول تیمهای ایتالیایی که همیشه رئالو تو خونه خودش سوسک میکنن.

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
دوست عزيز (بالايي)توهين نكن به تيمهاي ديگه خب طرفدار دارن ( يكيش من كه هر دو تيم رو دوست دارم)

ميگم جريان چيه كه بكام هي ييلاق قشلاق ميكنه؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
حدود 15 دقیقه از بازی مون با ناپولی گذشته 2-0 جلوئیم!!!!!!!!!!!!!!!

پیپو دقیقه 2
پاتو دقیقه 5

جلوی یک سن پائولو ی پر از جمعیت. بعد از چند بازی که مجبوریم شد باخت رو با برد عوض کنیم اینبار با دو گل بازی رو شروع کردیم. wow.

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
خیلی حیف شد.دقیقه نود سه امتیاز با یک امتیاز عوض شد :wacko: :(
دو تا گل زود هنگام و دو گل بسیار دیر هنگام :eek:

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
واااااااااااای
یعنی بد تر از این هم ممکن بود؟؟
اخراج دقیقه 95 و دو گل دقیقه نودی:(

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب داشتم نگران میلان میشدم :D انگار هنوز خودش هست ...

راستی لاوتزی هنوز تو ناپولی هست ؟

Hamid_311

Registered User
لایک‌ها
25
دوست عزيز (بالايي)توهين نكن به تيمهاي ديگه خب طرفدار دارن ( يكيش من كه هر دو تيم رو دوست دارم)

ميگم جريان چيه كه بكام هي ييلاق قشلاق ميكنه؟

کجای حرف من توهین بود؟

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
کجای حرف من توهین بود؟

همه جاش ... خوبه ماهم بیایم راجب تیم شما اینجوری حرف بزنیم ؟
بردید که بردید ... , ما هم باختیم , درسته اما دلیلی نداره در یک فضای عمومی اینجوری به ابراز احساسات بپردازید . باید حق همه را رعایت کنید .
مرسی

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
با گل دقیقه 12 بریلو جلوییم.
راستی شایع شده میلان این بازیکن نیجریه ای رو خریده:D کسی منبع موثقی نداره ببینیم راسته یا الکی چون خبرش تو سایت گل هم نبود.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
نه بابا!!!:eek:
دم Borriello گرم
ما که بازی رو ندیدیم اما نتیجه بسی امیدوار کننده بود;)

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
بالاخره یه بازی رو با اختلاف دو گل بردیم. (ببین کارمون به کجا کشیده:(

ولی انصافا گل دوم قشنگ بود

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
مثل اینکه خبر پیوستن Dominic Adiyiah به میلان تایید شده که مهاجم خوب و سرعتی هم هست. تو 16 بازی 17 گل زده:D
ولی فکر کنم این تنها بازیکم غیر اروپایی که می تونیم بگیریم. کسی خبر نداره اگه بدیمش تیم جوانان می تونیم کس دیگه هم بگیریم یا نه؟

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
4 برد و یک تساوی در 5 بازی اخیر و کلا 6 بازی بدون باخت. این برای تیمی که داشت به شکلی کار میکرد که میشد حتی به سری ب هم فکر کرد، واقعا خوبه.

هنوزم معتقدم باخت سنگین به اینتر در هفته دوم میلان رو تو بحران روحی انداخت و الان هم معتقدم این برد های اخیر خصوصا جلوی رم و رئال تونسته تا حد زیادی اثرات باخت دربی رو از بین ببره.

شکست دادن دوباره مادرید در بازی سه شنبه میتونه کاملا روحیه ی تیم رو برگردونه به حالتی که باید باشه. کار سختیه. با تیم چند صد میلیونی زخم خورده طرفیم! ولی خوشبختانه از یک نظر سر هستیم و اون تجربه ی بر و بچ هست! که معمولا در اینجور بازی ها به کمک مون میاد. مثل بازی رفت در برنابئو.

15841_thumb.jpg

من برای بازی رفت پیش بینی یه باخت سنگین کردم و رفتیم در برنابئو بردیم! حالا که افتادیم رو دور نباختن و مادرید کمی بحرانی نشون میده و بازی هم در سن سیرو هست، هیچ رقمه نمیتونم به باخت فکر کنم. شاید هم ببازیم ولی ترجیح میدم مثبت فکر کنم.

Official: Milan deal for Ghana hero

Sunday 1 November, 2009

Milan have officially confirmed a deal for Ghana Under-20 World Cup winning sensation Dominic Adiyiah.

“We have signed the young Ghanaian Dominic Adiyiah,” Vice-President Adriano Galliani told Milan Channel.

“There is a deal with the Norwegian club Fredrikstad FK. Now he needs to get the work permit to enter Italy and we will deposit the contract on January 1.

“Naturally he has to pass his medical first and then he will be our player. We bought him because he is a wide striker who can play in place of Alexandre Pato or Ronaldinho.

“Our system has changed now and we needed a wide forward who could train with those we already have at our disposal, so we made a move.”

It is a sensational swoop for the Rossoneri, as Adiyiah dominated the recent Under-20 World Cup, ending up with the Golden Shoe as top scorer with eight goals, the Golden Ball for player of the tournament and of course the winners’ medal.

Ghana defeated Brazil in the Final last month on penalties.

Milan are also expected to announce the return of David Beckham on loan from LA Galaxy during the January transfer window.

Football Italia​

اون قسمت خط کشی شده رو دیدم کمی امیدوار شدم.

خوشبختانه دیگه لازم نیست نگران کارلو باشیم که این یکی رو هم مثل گورکوف و کارداچیو و ویودز و ... نابود کنه.

Last edited:

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
امیدوارم بازی بهش بدن خصوصا که الان فشار رو پاتو زیاده اگه نیمکت نشین اون باشه عالیه. میلان جون خوب زیاد داره ولی بازیشون نمیده مثلا همین زیگونی میدونین امسال تو جوانان چند گل زده.
من یکی حاضرم میلان تو جدول مشکل داشته باشه ولی ببینم امثال اکانده و زیگونی بازی می کنن نه اینکه با امثال فاوالی و دیدا و........ با کلی ادعا تازه خوشحال باشیم که بعد از ده هفته به یه تیم 2-0 زدیم

Dominic-Adiyiah-schiesst-Ghana-ins-Finale_183279192c.jpg

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
آره وصف گلزنی های زیگونی میرسه. البته بازی اش رو ندیدم و نمیدونم گلزن بودن در تیم جوانان میتونه تضمین گلزن بودن در تیم بزرگسالان باشه یا نه.

ولی خب این غنایی ئه فرق داره. جام جهانی زیر 20 سال ها تورنمنت مهمی به حساب میاد. خیلی از ستاره های امروزی اولین بار تو جام جهانی جوانان خودشون رو نشون دادن. مسی و آگوئرو و زاراته و حتی همین پاتو و ... . این ها استعداد شون رو تو جام جهانی زیر 20 سال ها ثابت کردن. امیدوارم در مورد Adiyiah هم همینطور باشه.

راستی دیدا از گلی که تقدیم مادرید کرد به اینور واقعا استثنایی بوده. نمیدونم عکس العمل هاش رو دیدی یا نه... جلوی کیه وو و ناپولی خصوصا غیر ممکن رو ممکن کرد! جلوی ناپولی مثلا در یکی از صحنه ها سه تا save خفن پشت سر هم انجام داد! اگه دوباره توپ از لای انگشت هاش سر نخوره فکر نمیکنم دلیل داشته باشه نگران دروازه باشیم.

بالا