• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

H-C

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
414
چه حالی داد !!

و بازگشت پیرلو .... !

لئوناردو چی کار کرد بین دو نیمه من نمیدونم !!!

ولی دمشون گرم !

همچنان ایتالیا !! عشق است باشگاههای ایتالیا !

با پول هم حریف ما نمیشن !

خیلی حیثیتی بود بازی !

@ علی

آقا شیر بی دندان همچنان شیر است ...

Last edited:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
با دو گلی که پاتو زد، جوون ترین گلزن تاریخ میلان تو لیگ قهرمانان شد. با 20 سال و 49 روز سن. yay!

هر چند اگه فصل پیش به اون شکل از رسیدن به لیگ قهرمانان باز نمیموندیم قطعا رکوردش از این بهتر میشد.

یا مثلا اگه دو سال قبل که تازه اومده بود انقدر زود مقابل آرسنال حذف نمیشدیم...! اون سال فقط 2 تا بازی تو لیگ قهرمانان بهش رسید.

ضمنا از اونجاییکه این اولین برد تاریخ میلان در بازی های رسمی در برنابئو بود، میشه گفت پاتو تنها مهاجم تاریخ میلان هم هست که گل پیروزی مون رو به مادرید زده!

nedi

کاربر فعال فرهنگ و هنر
کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

جدا كفم بريد واو . خب اعتراف مي كنم كه گرچه رئال رو هم دوست دارم اما ميلان عشق اولمه!!!

حيف كه ديشب انچنان تصادفي كرديم و يه خانوم مست همچي كوبوند به ماشين ما كه نشد لذتي از اين بازي ببريم.

تاريخ هم نشون داده كه ميلان خارج از خونه باختش كم بوده و رئال هم تو خونه باختش بالا

تبريك ويژه به رديوهد

iced earth

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
180
تبریک
واقعا میلانی ها متخصص بازیهای جام باشگاههان!
همچنان تو کفم!!!:f34r:

studio works

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
از خوشحالی از دیشبتا حالا خوابم نبرده . واقعا یکی از لذت بخش ترین بازی سالهای اخیر بود. به نظر من تا یه هفته باید این جا جشن و پایکوبی راه بیفته .

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
image.php

هیچ فکرشم نمی کردم یه روز از دیدن ناراحتی کاکا خوشحال بشم

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
آقا يادم رفت بگم عجب تو سري زد اين روني به رائول ... حركت در حد تيم ملي بود ... نستا هم قاطي ميكنه

بد ديوونه ميشه :D

Shayan_BHX

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا يادم رفت بگم عجب تو سري زد اين روني به رائول ... حركت در حد تيم ملي بود ... نستا هم قاطي ميكنه

بد ديوونه ميشه :D
اره ادمای بی شخصیت به وفور پیدا میشه
این بنده خدا هم باید یجوری اظهار وجود کنه دیگه
rofl.gif

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته فراموش نکن رائول داشت زرنگ بازی در میاورد

گل سالم رو داور به اشتباه مردود اعلام کرد. بازیکن ها داشتن با داور صحبت میکردند این داشت بازیکنها رو پراکنده میکرد

(مثل نیرو انتظامی)

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تبريك ويژه به رديوهد
تبریک به همه ی میلانیستایی ها!

از خوشحالی از دیشبتا حالا خوابم نبرده . واقعا یکی از لذت بخش ترین بازی سالهای اخیر بود. به نظر من تا یه هفته باید این جا جشن و پایکوبی راه بیفته .
پایه ام
m169.gif

چون بعید نیست بازی برگشت که حدود 12 روز دیگه ست مادرید از دماغ مون در بیاره!

البته فراموش نکن رائول داشت زرنگ بازی در میاورد
گل سالم رو داور به اشتباه مردود اعلام کرد. بازیکن ها داشتن با داور صحبت میکردند این داشت بازیکنها رو پراکنده میکرد

(مثل نیرو انتظامی)
آره رائول سر اون صحنه یکی از بازیکن هایی بود که با کاسیاس برخورد کرد و افتاد زمین. همون موقع داور گل رو مردود اعلام کرد و این رائول عین برق از جا پرید بره بازیکن های ما رو از داور دور کنه!

ولی خب خیلی بازیکن دوست داشتنی و گلی ئه! دینهو هم خیلی حرکت زشتی کرد.

جالبه بعد از بازی نستا و دینهو و رائول که اونجوری میخواستن همدیگه رو کتک بزنن، اینجوری دارن خوش و بش میکنن (رائول داره صحنه دعوا رو بازسازی میکنه :D)

http://img2.************/files/nkmlwf9d0n51p6gc9rhn.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمالا اخرش کدخدا بازی شده :)

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
گرفتن کارت زرد برای رائول خیلی تلخه ... من یادم نمیاد دفعه قبلیش کی بود ... شاید دو فصل پیش یا سه فصل پیش ...
no.gif

Majid_4553

کاربر برنزی تالار فوتبال - فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
653
ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴
گرفتن کارت زرد برای رائول خیلی تلخه ... من یادم نمیاد دفعه قبلیش کی بود ... شاید دو فصل پیش یا سه فصل پیش ...
no.gif

چرا بحث در مورد رئاله؟ تاپیک میلان نیست مگه. :دی

بحث رئال شد یادم نیست دقیق اما یه بار یکی از گزارشگرها میگفت توی کل دوران بازیش اصلا اخراج نشده و کمترین کارت زرد رو گرفته بین کل بازیکنها

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
no.gif
آره بنده خدا کاری نکرد که کارت زرد بگیره! جالبه مقصر اصلی که دینهو باشه کارت زرد نگرفت.

به هر حال پیش میاد دیگه. اینهمه بازیکن ها عین نقل و نبات کارت زرد میگیرن. حالا یکی هم برای رائول!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
با دو گل نستا بردیم انصافا هم بد نبودیم ولی موقعیت هامون گل نشد مثل اون سانتر آنتونینی که اگه به جای سیدورف به هانتلار میرسید :D ولی دو نکته رو نگرفتم یکی اینکه چرا این هونتلار رو همیشه نیمه دوم می کشه بیرون یکی هم اینکه رو چه اساسی به این اودو بازی میده بازم از سمت این گل خوردیم.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
با دو گل نستا بردیم انصافا هم بد نبودیم ولی موقعیت هامون گل نشد مثل اون سانتر آنتونینی که اگه به جای سیدورف به هانتلار میرسید :D ولی دو نکته رو نگرفتم یکی اینکه چرا این هونتلار رو همیشه نیمه دوم می کشه بیرون یکی هم اینکه رو چه اساسی به این اودو بازی میده بازم از سمت این گل خوردیم.

برایی این که کس دیگه نیست

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
انقدر پیش فصل رو بد شروع کردیم و در طول فصل هی بد تر شدیم که اصلا فکر نمیکردم طی فقط 7 روز، شاهد 3 تا برد پیاپی باشم! اونهم در مقابل تیم هایی مثل رئال و رم. به نظر میاد اعتماد به نفسی که تو دربی از دست دادیم رو دوباره داریم به دست میاریم.

من خلاصه بازی رو دیدم. خیلی موقعیت داشتیم. اگه کمی مهاجم ها بیشتر دقت میکردن نستا مجبور نبود خودش آستین ها رو بالا بزنه
coolsmiley02.gif

دیدا هم درسته جلوی رئال اون سوتی وحشتناک رو داد ولی هم تو اون بازی و هم مخصوصا این بازی جبران کرد. اون save ای که اواخر بازی انجام داد واقعا باورنکردنی بود!

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
برایی این که کس دیگه نیست

زامبروتا که بود. تازه اینام نباشن من حاضرم یکی از تیم جوانان بیارن ولی اینو نزارن:p

این یانکو هم که باز مصدوم شد. اینا چه شونه مگه این تیم مربی بدن سازی نداره

Last edited:
بالا