• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آ.ث. میلان

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
بزرگترین افتخار میلان در این سالها قهرمانی در لیگ قهرمانان 2007 بود که اونم کاکا یه تنه بدست اورد (مخصوصا بازی با منچستر که .... منچستر رو) ولی این یک حقیقت هست که میلان بدون کاکا از این هم بدتر خواهد شد

اما من فکر کنم میلان مادرید رو ببره :) ;)

در مورد رئال هم شاید ببازه ام نه اینطور که همه دارن میگن. ببازه نهایتش با اختلاف 1-2 گل هست دیگه باخت سنگین که میگید نیست. هر چند به قول مهرداد میلان میبره (امیدوارم :دی)

مساله اینجاست که فورواردهای رئال دیگه منز و ووچینیچ نیستن !

اونجا تیاگو و نستا بخوان اینجوری بازی کنن همون 20 دقیقه اول کاکا شخصا کار میلان رو تمام میکنه ! (حالا به بقیشون کار ندارم !)

هافبک هم که نداره !

سیدورف که هیچی کلا ! پیرلو هم که الان فقط اسمش پیرلو هست !

خدایی 3 تا از این بازیکنا انگیزه اینزاگی رو داشتن الان میلان وضعش این نبود !

کاش به همین سادگی بود
smile.gif
meeting.gif

گتوزو تا بیاد تکون بخوره کاکا گل رو زده
yahoo.gif

خوب غیر کاکا رئال 9 تا یازیکن دیگه هم داره :D اون هارو به کی میسپاری ؟

من خودم حدس می زنم 2 - 0 یا 3-0 میبریم ... خیلی خفن نیست . بازی برگشت هم توی سن سیر 2-1 اینا میشه ..

شما اگه خوب جملات خودتون رو بخونید متوجه میشید که با من هم عقیده اید ولی به شکل دیگری:D
شما فکر میکنی بازیکنانی مثل کاکا چند تا پیدا میشه؟؟؟
کلا بازیکنایی که در سطح کاکا هستن در فوتبال امروز از انگشتان یک دست کمترن و به دلیل اینکه باشگاهای پولدار تر از میلان زیاده این اتفاق افتاده

هیچ تیمی الان نمیتونه با ریال رغابت کنه اینو مطمین باش
همه رو له میکنیم میریم جلو
victory.gif

همون که میلان رو قهرمان کرد ریال رو هم قهرمان میکنه(کاکا)

استرس واسه چی؟
نگران نباش میبریم
سی ار هم فعلا استراحت کنه بهتره باید واسه بازیای سخت تر خودشو اماده کنه
فقط دعا کن مارسلو اتوبان بازی در نیاره بقیش رو بسپار به کاکا

شاید جدآ هیچکس فکر نمیکرد! رئال در مادرید از این میلان ببازه!

از همه مهمتر این هست که دیدا دروازبان میلان بود! هر توپی که میومد من میگفتم گل شد.
بازی دوتا قسمت داشت. قسمت اولش قبل از گل پیرلو! یک میلان ملال آور ، بی هدف! نا امیدکننده و مستحق باخت.
میلان بعد از گل استثنایی پیرلو! یک میلان عالی! یک بازی کم نقص! یک میلان با انگیزه

فقط نمیدونم چرا گل سالم ما رو نگرفتن! اصلآ متوجه نشدم چه اشکالی داشت! 4 تا گل خیلی کیف میداد!

البته بازی برگشت بسیار متفاوت هست اگر رونالدو باشه و ممکنه کامل از دماغمون در بیاد این برد. اما بعد از مدتها یک بازی و بردی بود که خیلی چسبید.

خدا کنه بازی برگشت از اول به جوون ترها بازی بده.

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602
همه اتفاقات به کنار . جدا" نستا خییلیییی خوب بازی کرد حال کردم . بهتر از فردیناند بود :دی

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
عجب بازی شد نیمه دوم
مگه اینکه چنین بازیهایی بشه که میلان انگیزه پیدا کنه وگرنه تو لیگ مثل ماست می مونن!
سر گل سوم که سیدورف هی موس موس می کرد می خواستم کله مو بکوبم به دیوار.گفتم الان گند می زنه که یه دفعه شانسی یه پاسی داد و گل :D

رئال هم که طبق معمول دفاع نداشت.این پیگرینی مربی نیست با این سیستم مزخرف چرخشی.یه ترکیب ثابت باید بچینه.با این سیستم چرخشی هیچ وقت بازیکنها با هم هماهنگ نمیشن.

این گزارشگر شاسکول رو چرا واسه این بازی مهم گذاشته بودن؟ :wacko:

ciamac

Registered User
لایک‌ها
10
فقط تيمهاي ايتاليايي!!
خيلي حال داد! تبريك!!
كاتــــــــــــــناچيو!!!!!!!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
شاید جدآ هیچکس فکر نمیکرد! رئال در مادرید از این میلان ببازه!

پسر خوب :D این میلان اگه اینجوری بازی کنه که قهرمانه ...
جدا خیلی خوب بود ... تو دفاع نقص نداشت .

ولی فراموش نکنید رئال بدون سی ار بازی کرد :p

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
اینقدر گل صحیح گل صحیح نکنید :D آره اون گل صحیح بود ... اما دو تا پنالتی ما هم نگرفت ...

بعد تروخدا .... یکی به من بگه رائول چرا کارت زرد گرفت ؟ جون من ...

خوب ير به ير شديم ... 2 تا پنالي = 1 گل ... اما قبول كن 1 پنالتي نصفه و نيمه بود ... خداييش داشتيد فكر ميكرديد

4 تايي ميزنيد بهمون :D چه ميكنه اين پاتوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
البته بهروز حق داره. کریس رونالدو نبود وگرنه کار خیلی سخت میشد

اما این دیدا واقعا موجودیه !!!!!! باز از اون گلهای بد خورد... به قول علی هر توپی که میرفت سمت دروازه من هم میگفتم وای الان گله رو خورد!!!!!!!!!!!

ولی میلان امروز واقعا متفاوت بود بخصوص در خط میانه

رونالدینیو هم نشون داد که به اوج داره میرسه. چه دریبلهایی میداد....

په په رو ناک اوت کرد تو یه صحنه که محشر بود

DIXIE CHICKS

Registered User
لایک‌ها
661
پاتو عالی بود. میلان اگه چند تا بازی این شکلی تو لیگ انجام می داد، الان این وضعش نبود.

ولی جفت دروازه بان ها اشتباهات احمقانه ای کردن. اون دیدا که بهش ایرادی نیست کلا بد دروازه بانی هستش، از کاسیاس بعید بود

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
خوب ير به ير شديم ... 2 تا پنالي = 1 گل ... اما قبول كن 1 پنالتي نصفه و نيمه بود ... خداييش داشتيد فكر ميكرديد

خوب یه دونه اونا رو میگرفت که بازی 2-0 میشد :D دیگه مگه میلان میتونست به بازی برگرده آخه ؟ :D:D

رونالدینیو هم نشون داد که به اوج داره میرسه. چه دریبلهایی میداد....

به نظر من سیدورف خیلی خوب بود ...

اما این دیدا واقعا موجودیه !!!!!! باز از اون گلهای بد خورد... به قول علی هر توپی که میرفت سمت دروازه من هم میگفتم وای الان گله رو خورد!!!!!!!!!!!

کاسیاس هم خیلی روز خوبی نداشت .

خوب بازی های برگشت کی شروع میشه ؟ :D

ataamini

Registered User
لایک‌ها
8
تبــــــــــــــــــريك

خيلي خيلي بازي زيبا بود

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
وااااااااااااااااای
یعنی بعد از اون افتضاح بابا انقدر حالم گرفته بود که با اینکه تی وی اونطرف روشن بود ولی داشتم اینور mbc persia می دیدم!!
اون خطای زامبروتا هم از ... آوردیم دیگه بیخیال شدم و کلا خاموشش کردم تا اینکه اس ام اس اومد که پیرلو شاهکار کرده (که هنوزم گل رو ندیدم)
خلاصه تازه از اونجا بازی شروع شد
واای که تو سری زد رونی به رائول:lol:

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
تیم 250 میلیون یورویی 2 - 3 تیم 15 میلیون یورویی :D

اینجام :D زبونم بند اومده به خدا.

به خاطر همیناست که عاشق میلانیم دیگه

FORZA MILAN
]چه كرديمممممممممممم ... 4 تا زدن تو برنابئو ... به به ... همه هم ميدونن گل صحيح بوده پس بازي 4-2

يعني به نظرم رئال تيم رو كلا به هدايتي بفروشه و بره دنبال برج سازيش بهتره :lol:

راديو انرژي منفي كجايي ... همش آيه ياس ميخوني

تو برو سنگ کاکا جونت رو به سینه بزن :p چی شد چرا نابودمون نکرد پس؟ نکنه دلش نیومد؟ :rolleyes: تبریک به هر حال!

جدا تبریک میگم ...
واقعا میلان فراتر از چیزی که انتظار می رفت بازی کرد . هرچند رئال واقعا بد بود ...

به هرحال می تونه یه استارت روحی فوق العاده باشه براتون :p

سر گل سوم که سیدورف هی موس موس می کرد می خواستم کله مو بکوبم به دیوار.گفتم الان گند می زنه که یه دفعه شانسی یه پاسی داد و گل :D
شانسی؟! شوخی میکتی؟؟ من کشته مرده سیدورف نیستم ولی اصلا و ابدا شانسی نبود!! مشابه همون پاس رو نیمه اول به پیپو هم داد.

فقط تيمهاي ايتاليايي!!
خيلي حال داد! تبريك!!
كاتــــــــــــــناچيو!!!!!!!
درست صحبت کن! :D کاتناچیو رو خودتون اختراع کردیدا! میلان یه تیم درب داغونه که بیشتر از این در چنته نداره وگرنه به قصد کاتناچیو نیومده بود. همه دیدن که تا قبل از گل پیرلو حتی نمیتونست نزدیک دروازه رئال شه و بعد از گل همش میخواست به قصد گل های بیشتر حمله کنه!

ولی فراموش نکنید رئال بدون سی ار بازی کرد :p
امیدوارم این جمله رو به شوخی گفته باشی!!!

-

البته از حق نباید گذشت پنالتی 100% رو برای اونا نگرفت داور ولی گل سیلوا هیچ، تاکید میکنم هیچ اشکالی نداشت!

پاتو برای اولین بار در CL گل زنی میکنه و جلوی چه تیمی! در چه شرایطی! اونم نه یکی، 2 تا!

Bhrzk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,968
حالا شرایط عوض شد :D شما واسه بازی برگشت کوری بخونید ... :D

از اون تیم 150 میلیونی 100 میلیونش بازی نمیکرد :D

rickykaka

Registered User
لایک‌ها
4
شانسی؟! شوخی میکتی؟؟ من کشته مرده سیدورف نیستم ولی اصلا و ابدا شانسی نبود!! مشابه همون پاس رو نیمه اول به پیپو هم داد.

نه کاملا شانسی ولی کمی شانسی.فک کنم سرش پایین بود.از حس ششمش استفاده کرد :)
با اینکه ازش خوشم نمیاد ولی سالی یه بار یه حرکت مثبت انجام میده :D

Ronan

Registered User
لایک‌ها
876
حالا شرایط عوض شد :D شما واسه بازی برگشت کوری بخونید ... :D

از اون تیم 150 میلیونی 100 میلیونش بازی نمیکرد :D

به نفعتون شد ... چون اگر 4-2 با تيم 250 ميليوني ميباختيد خيلي بد بود ... حالا ميتونيد بگيد تيم ما فقط 150

تا ميرزيد :lol: ولي جدا تيم 1 و نيم ميليون تومني ما كجا ... تيم 250 ميليون يورويي شما كجا

اما نتيجه ؟؟؟؟؟؟؟ نميشنوم !!! نتيجهههههههههههههههههههههههههه ؟ اوه اوه ... تو كجا ؟ برنابئووووووووو ؟

اوه اوه :lol:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من فکر کنم رئالیها خیلی مغرور بودند. در ضمن زیادی به سی ار وابسته هستند.

الان منچستر این والنیسا رو داره میسازه... امروز خوب بازی کرد. بازی قبل هم خوب بازی کرد.. یواش یواش داره روبراه میشه

کریس خیلی مغروره و فکر کنم اخرش این غرورش کار دستش بده همونطور که امروز بلا سر رئال اومد

دیدا در حد جلبگ دروازه بانی میکرد. کاسیاس هم که امروز شاهکار بود

خط میانه میلان خوب بود خیلی. اگه اون فابیانو رو اول فصل میگرفتیم شاید الان اوضاع یه طور دیگه بود.

Mehraɴ

Registered User
لایک‌ها
40
وایییییی . چه حالی داد . رئال بد باخت ... دو نقطه دی !

Radiohead

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
184
کاسیاس هم که امروز شاهکار بود
چرا همه میگن کاسیاس بد بود؟ جدا از اشتباهش سر گل دوم چیکار کرد مگه؟ شوت پیرلو که ابدا مهار شدنی نبود. شاید فقط ژولیو سزار این روز ها میتونست کمی قبل از گل شدن توپ رو لمس کنه! سر گل سوم هم معلوم بود نمیتونست از اون فاصله ی کم ضربه ی پاتو رو مهار کنه. هر دروازه بانی بود گل میخورد.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
فقط خدا کنه سر اون درگیریه کسی محروم نشه (مخصوصا رونی) ولی یه تیکه تیریپ لیگ دسته یک خودمون شدن:f34r:

@ live for what
اگه حال داشتی اون قضیه رو پیگیری کن (پی ام)

ALL

Registered User
لایک‌ها
18
دلم میخاد منم مثل این گالیانی اینا بگم ما با همین تیم بهترینیم و.... ولی این برد برای من فقط یه چیزه

میلان از حیثیتش به عنوان یه قهرمان بزرگ دفاع کرد:lol:

بالا