live for what?
مدیر بازنشسته
بزرگترین افتخار میلان در این سالها قهرمانی در لیگ قهرمانان 2007 بود که اونم کاکا یه تنه بدست اورد (مخصوصا بازی با منچستر که .... منچستر رو) ولی این یک حقیقت هست که میلان بدون کاکا از این هم بدتر خواهد شد
اما من فکر کنم میلان مادرید رو ببره![]()
![]()
در مورد رئال هم شاید ببازه ام نه اینطور که همه دارن میگن. ببازه نهایتش با اختلاف 1-2 گل هست دیگه باخت سنگین که میگید نیست. هر چند به قول مهرداد میلان میبره (امیدوارم :دی)
مساله اینجاست که فورواردهای رئال دیگه منز و ووچینیچ نیستن !
اونجا تیاگو و نستا بخوان اینجوری بازی کنن همون 20 دقیقه اول کاکا شخصا کار میلان رو تمام میکنه ! (حالا به بقیشون کار ندارم !)
هافبک هم که نداره !
سیدورف که هیچی کلا ! پیرلو هم که الان فقط اسمش پیرلو هست !
خدایی 3 تا از این بازیکنا انگیزه اینزاگی رو داشتن الان میلان وضعش این نبود !
کاش به همین سادگی بود![]()
![]()
گتوزو تا بیاد تکون بخوره کاکا گل رو زده![]()
خوب غیر کاکا رئال 9 تا یازیکن دیگه هم دارهاون هارو به کی میسپاری ؟
من خودم حدس می زنم 2 - 0 یا 3-0 میبریم ... خیلی خفن نیست . بازی برگشت هم توی سن سیر 2-1 اینا میشه ..
شما اگه خوب جملات خودتون رو بخونید متوجه میشید که با من هم عقیده اید ولی به شکل دیگری
شما فکر میکنی بازیکنانی مثل کاکا چند تا پیدا میشه؟؟؟
کلا بازیکنایی که در سطح کاکا هستن در فوتبال امروز از انگشتان یک دست کمترن و به دلیل اینکه باشگاهای پولدار تر از میلان زیاده این اتفاق افتاده
هیچ تیمی الان نمیتونه با ریال رغابت کنه اینو مطمین باش
همه رو له میکنیم میریم جلو![]()
همون که میلان رو قهرمان کرد ریال رو هم قهرمان میکنه(کاکا)
استرس واسه چی؟
نگران نباش میبریم
سی ار هم فعلا استراحت کنه بهتره باید واسه بازیای سخت تر خودشو اماده کنه
فقط دعا کن مارسلو اتوبان بازی در نیاره بقیش رو بسپار به کاکا
شاید جدآ هیچکس فکر نمیکرد! رئال در مادرید از این میلان ببازه!
از همه مهمتر این هست که دیدا دروازبان میلان بود! هر توپی که میومد من میگفتم گل شد.
بازی دوتا قسمت داشت. قسمت اولش قبل از گل پیرلو! یک میلان ملال آور ، بی هدف! نا امیدکننده و مستحق باخت.
میلان بعد از گل استثنایی پیرلو! یک میلان عالی! یک بازی کم نقص! یک میلان با انگیزه
فقط نمیدونم چرا گل سالم ما رو نگرفتن! اصلآ متوجه نشدم چه اشکالی داشت! 4 تا گل خیلی کیف میداد!
البته بازی برگشت بسیار متفاوت هست اگر رونالدو باشه و ممکنه کامل از دماغمون در بیاد این برد. اما بعد از مدتها یک بازی و بردی بود که خیلی چسبید.
خدا کنه بازی برگشت از اول به جوون ترها بازی بده.