آره وصف گلزنی های زیگونی میرسه. البته بازی اش رو ندیدم و نمیدونم گلزن بودن در تیم جوانان میتونه تضمین گلزن بودن در تیم بزرگسالان باشه یا نه.
ولی خب این غنایی ئه فرق داره. جام جهانی زیر 20 سال ها تورنمنت مهمی به حساب میاد. خیلی از ستاره های امروزی اولین بار تو جام جهانی جوانان خودشون رو نشون دادن. مسی و آگوئرو و زاراته و حتی همین پاتو و ... . این ها استعداد شون رو تو جام جهانی زیر 20 سال ها ثابت کردن. امیدوارم در مورد Adiyiah هم همینطور باشه.
راستی دیدا از گلی که تقدیم مادرید کرد به اینور واقعا استثنایی بوده. نمیدونم عکس العمل هاش رو دیدی یا نه... جلوی کیه وو و ناپولی خصوصا غیر ممکن رو ممکن کرد! جلوی ناپولی مثلا در یکی از صحنه ها سه تا save خفن پشت سر هم انجام داد! اگه دوباره توپ از لای انگشت هاش سر نخوره فکر نمیکنم دلیل داشته باشه نگران دروازه باشیم.
اشکال دیدا هم همینه که نمی شه ازش مطمئن بود به شخصه از خیلی جهات قبولش دارم ولی دوتا مشکل اساسی هم دارم باهاش.
1. همینکه مطمئن نیست مثل میرزاپور که از وقتی اون شوت رو تو بازی ایران عراق تقدیم مهاجم حریف کرد دیگه هر وقت می خواست شوت کنه من قلبم می اومد تو دهنم مبادا باز یه کاری دستمون بده دیدا هم بعضی وقتها عالیه بعضی وقتام اساسی کار میده دست تیم.
2. سنش:hmm: این بشر داره از بعضی بهترین بازیکن های تیم بیشتر پول می گیره. پست های قبلیمم گفتم اگه به جای این جماعت یه مشت جوون از جمله دروازبان جوانانمون رو بازی بده من یکی هر چی هم که بشه دهنمو می بندم و حد اقل به امید آینده منتظر می مونم تا تجربه کسب کنن.
مثلا همین سیلوا تا حالا که غیر از اون توپ که از زیر پاش در رفت مدافع خوب و فعالی بوده جلوی رئال که اومد جلو گلش رو قبول نکردن دیشب هم یکی زد به تیر .
پ.ن: حرفهای گالیانی
“Our tactical setup has changed now, we needed a wide striker who could alternate himself with those who are already here and we made a move. In the next hours I also hope to be able to announce David Beckham’s return.”
انگار اگه خدا بخاد می خوان به این یکی بازی بدن.
Last edited: