• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای دیدن انیمه

Vodka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
karas.jpg

در ضمینه سوال خودم:D (که تازه ازش سر در آوردم)
Karas
قسمت : 6
خلاصه:
كاراس قديمي مرده است. درواقع توسط كاراس شوم ديگري كشته شده است كه اينك خود را اكو (Ekou) مي نامد. او سري قتل هايي را برضد بشر آغاز كرده است، به اين صورت كه يوكايي وفاداراش خون انسان ها (مايعات درون بدن) را مي مكد. اوتوها (Otoha) مرد جواني كه به تازگي از كما بيدار شده است، به عنوان كاراس جديد انتخاب مي شود. او و استادش يورين (Yurine) مبارزه ايي را برضد نيروهاي تاريكي آغاز مي كنند كه سعي مي كنند شهر شيجوكو را تسخير كنند.
(منبع از همین سایت های فارسی )
اینم یکی از نظر های که درمودش دادن
خوب امروز بالاخره یک فرصتی پیدا شد و این انیمه که تعریفش رو بسیار شنیده بودم دیدم و خوب همنجور که ازش تعریف میکردن بسیار قشنگ بود
شروع شدنش با یک مبارزه قشنگ که ریتمش خیلی تند هست کاره جالبی بود و خوب صحنه های سه بعدی که وجود داشت هیجان مبارزات رو بیشتر میکرد در مورد گرافیکش باید بگم واقعا قشنگ درست کرده بودن تلفیق دو بعدی و سه بعدی واقعا کار قشنگی بود البته یه کار اکشن هست و خوب خبری از رمنس و چیزهای عاطفی به چشم نمیخوره جزء چند صحنه کوچیک که تنها احساسات رو نشون میده البته این انیمه احتیاج هم یه این چیزها نداشت یکی از انیمه ها که فکر میکنم خیلی چیزه گنگی توش نداشت و همه چیز رو در جای خودش گفته بود شخصیت ها تا جایی که احتیاج بود باز شده بودن جزء چند کاراکتر که به نظر زائد میرسیدن داستان خیلی خوبی داشت و بسی لذت بردم البته به نظر من باید ازش انتظار یک انیمه تیره رو داشته باشید . اشاره این که انسان در کنار موجوداته دیگه ای زندگی میکنه که قابل دیدن نیستن فکر میکنم خیلی برای دور از ذهن نباشه برای هر کسی ،شاید هم سمبل هستن
موزیک خوبی داشت البته قابل قبول برای یک انیمه تیره بود
اما یه سوال می مونه که یوشیکو واقعا چرا با وجود دیده شدنش باز زنده مونده اصلا وجودش توی داستان چه ضرورتی داشته ؟
کاراس جدید کی و چه جوری با یورین آشنا شده و دلیلش برای انتخاب به عنوان کاراس چیه؟
اما باید بگم به عنوان یک ova که 6 قسمت داشته واقعا داستان قابل قبولی داره و سیر داستان به قشنگی طی شده
مبارزه های کاراس هم زیبا هست البته خوب باید بگم ما انیمه های با مبارزه های بهتر هم داریم ولی خوب مبارزات کاراس در این انیمه تحرک بیشتری به سیر داستان میده
دیدن این انیمه رو به تمامی دوستان شدیدا پیشنهاد میکنم
منبع

Last edited:

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
من دنبال انیمه یا کارتون هستم که واقع گرایانه باشه:blush: ؟؟هست؟

Vodka

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Death Note Download کردم محشر بود:D

Tenjou Tenge تمام شد خوب بود
میشه انیمه معرفی کنین که فتیر مایه کمدیش بیشتر باشه؟:D:D
من دنبال انیمه یا کارتون هستم که واقع گرایانه باشه ؟؟هست؟
گمونم DEATH NOTE انتظارتونو براورده کنه:)

Last edited:

Yen Yen

كاربر فعال هنرهاي نمايشي
کاربر فعال
لایک‌ها
2
سلام

من خیلی وارد نیستم ولی اگر دنبال کمدی هستید اکثر کسانی که دنبال این سبک بودند از lovely complex خوششان امده (البته کل داستان طنز و رمانتیک اگر دنبال داستانی با سبک اصلی دیگه و کمی کمدی هستید زیادی شوخ!)

من دنبال انیمه یا کارتون هستم که واقع گرایانه باشه:blush: ؟؟هست؟

شاید از honey and clover خوشتان بیاد (هرچند باید در نظر داشته باشید که در هر حال انیمه است و کمی تخیلی ...اقتضای انیمه هم همین دیگه وگرنه می توانیم به جای انیمه سریال عادی ببینیم ^_^)

Last edited:

Omen_booster

Registered User
لایک‌ها
12
ممنون از نظر هاتون،راستش رنسانس رو دیده بودم جالب بود،اما درسته مقتضیات انیمه فضای تخیلی بودنش هست،اون دوتا رو هم چک می کنم
ممنون

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
یکی از بچه ها در مورد انیمه اکشن کوتاه مشاوره خواسته بود، ترجیح دادم اینجا جواب بدم که تاپیک هم بالا بیاد
mornincoffee.gif

توصیه های اولم اینا هستن، هر چند که از 12-13 قسمت بیشترن، ولی توی این ژانر جزو بهترین ها هستن
guntootsmiley2.gif

Trigun
Cowboy Bebop

در مرتبه بعدی هم این انیمه ها:

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG
Full Metal Panic!
Full Metal Panic! The Second Raid
Gunslinger Girl

که Ghost in the Shell و Full Metal Panic! چند سری و فیلم وابسته هم دارن، و اولی تا حدودی تاریک به حساب میاد
dog.gif

Cinderella Man

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
13
یکی از بچه ها در مورد انیمه اکشن کوتاه مشاوره خواسته بود، ترجیح دادم اینجا جواب بدم که تاپیک هم بالا بیاد
mornincoffee.gif

توصیه های اولم اینا هستن، هر چند که از 12-13 قسمت بیشترن، ولی توی این ژانر جزو بهترین ها هستن
guntootsmiley2.gif

Trigun
Cowboy Bebop

در مرتبه بعدی هم این انیمه ها:

Ghost in the Shell: Stand Alone Complex
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex 2nd GIG
Full Metal Panic!
Full Metal Panic! The Second Raid
Gunslinger Girl

که Ghost in the Shell و Full Metal Panic! چند سری و فیلم وابسته هم دارن، و اولی تا حدودی تاریک به حساب میاد
dog.gif

دنی پس با این حساب من Trigun رو انتخاب می کنم . این منظورت بود تا حدودی تاریکه ؟ اگه اره ، عیبی نداره . همین رو میبینم . قبلا Claymore رو دیده بودم و اونم انیمه تاریکی بود ولی کلا جذاب بود .

خیلی ممنونم .

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
دنی پس با این حساب من Trigun رو انتخاب می کنم . این منظورت بود تا حدودی تاریکه ؟ اگه اره ، عیبی نداره . همین رو میبینم . قبلا Claymore رو دیده بودم و اونم انیمه تاریکی بود ولی کلا جذاب بود .

خیلی ممنونم .

نه Ghost in the Shell رو گفتم تاریکه
lol.gif
... خواهش
fallsmiley6b.gif

smaa8631

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به بروبچ من عضو جدیدم و تقریبا یه انیمه خور
یه انیمه در باحال اکشن درام فضایی جادویی چی میشناسین
تو مایه های gurren lagann
tengen-toppa-gurren-lagann.jpg

خیلی با این حال کردم

Last edited:

Daneel Olivaw

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
31
خیلی با این حال کردم

سلام
pirate1.gif

این انیمه ای که میگی رو من ندیدم (انیمه خور ما فریداست :D) ولی با توجه به مشخصاتش شاید از اینا خوشت بیاد (اگه ندیده باشی البته):

Code Geass: اکشن | درام | علمی-تخیلی | ماورایی | مکا
Fullmetal Alchemist: ماجرایی | درام | فانتزی | جادویی
Full Metal Panic!: اکشن | کمدی | درام | علمی-تخیلی | مکا
The Vision of Escaflowne: ماجرایی | درام | فانتزی | مکا
Neon Genesis Evangelion: اکشن | درام | علمی-تخیلی | مکا
Mobile Suit Gundam Seed: اکشن | درام | علمی-تخیلی | مکا
RahXephon: اکشن | درام | رومنس | علمی-تخیلی | روانشناسانه | مکا
Trigun: اکشن | کمدی | درام | علمی-تخیلی | پسا آخر الزمانی

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
خیلی با این حال کردم
اولاً که خوش اومدی، بعدش هم همينايی که دنی گفت!:D اگه دوست داری جادويی باشه اسکفلونه رو اول ببين.;)

smaa8631

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب دستون درد نکنه ولی من همه اینا رو دیدم..............
و یه توصیه اگه ممکنه لاتین انیمه ها رو بنویسین

alilia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
به ترتیب بهترین انیمه هایی که تا حالا دیدم (به نظر خودم)
1. ناروتو
2.دث نوت
3.الفن لاید
4.برسرک
5.باسیلیسک
6.CLAYMORE
7.PHANTOM OF INFERNO
8. KENSHIN

من انیمه زیاد دارم ولی اصولا اونایی رو که باحال نیستن نمیبینم

rezaahmadi

Registered User
لایک‌ها
0
به نظر من که بهترین انیمه فقط و فقط بلیچ هست

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
سلام خدمت دوستان . باید اینجا می پرسدم قاعدتا . انیمیشن یا انیمه ی بلند (به جز ناروتو) که کل یا قسمت اعظمش زیر نویس فارسی داشته باشه چی هست؟ من فمیلی گای و پارک جنوبی رو خواستم بگیرم میخوام ببینم وضعیت زیرنویسشون به چه صورتی هست . اگر انیمیشن یا انیمه ی سریالی دیگه ای هم می شناسید که زیرنویس فارسیش به صورت کامل یا حالا تا قسمت های زیادی موجود باشه ممنون میشم بگید

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
سلام خدمت دوستان . باید اینجا می پرسدم قاعدتا . انیمیشن یا انیمه ی بلند (به جز ناروتو) که کل یا قسمت اعظمش زیر نویس فارسی داشته باشه چی هست؟ من فمیلی گای و پارک جنوبی رو خواستم بگیرم میخوام ببینم وضعیت زیرنویسشون به چه صورتی هست . اگر انیمیشن یا انیمه ی سریالی دیگه ای هم می شناسید که زیرنویس فارسیش به صورت کامل یا حالا تا قسمت های زیادی موجود باشه ممنون میشم بگید

فکر کنم بلیچ کامل زیر نویش شده باشه...
39.gif
اون دوتا که گفتی انیمه نیستن پس قاعدتا زیرنویس ندارن
24.gif

پ.ن: کلا زیرنویس برای چه!
33.gif
خود فن ساب ها با ترجمه ی ژاپنی به انگلیسی انیمه رو ناقص می کنن! بعد که این تبدیل می شه به فارسی دیگه بیا درستش کن :دی می شه دیمن
21.gif
15.gif

De Monarch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
آقا این بلیچ توی چه مایه هاییه ؟ من ناروتو رو دیدم خیلی خوشم اومد . این بلیچ چند اپیزوده کلآ و داستانش توی چه مایه هاییه؟ اون دو تا رو هم شوخی کردی دیگه :دی پارک جنوبی که فکر کنم فصل 1 رو دیده بودم توی یکی از سایت ها زیر نویس فارسی داشت . فمیلی گای رو هم نمی دونم .

زبان اصلی شما نگاه میکنی انیمه ها رو :دی

Fandogh

کاربر فعال انیمیشن
کاربر فعال
لایک‌ها
42
آقا این بلیچ توی چه مایه هاییه ؟ من ناروتو رو دیدم خیلی خوشم اومد . این بلیچ چند اپیزوده کلآ و داستانش توی چه مایه هاییه؟ اون دو تا رو هم شوخی کردی دیگه :دی پارک جنوبی که فکر کنم فصل 1 رو دیده بودم توی یکی از سایت ها زیر نویس فارسی داشت . فمیلی گای رو هم نمی دونم .

زبان اصلی شما نگاه میکنی انیمه ها رو :دی

از ناروتو ماواریی تره! از لحاظ داستانی شاید به ناروتو نرسه ولی به نظر من کلا قشنگ تر از ناروتو هست!! 260 قسمت و دنباله دار! 63 قسمت اولش رو ببین بعد ببین خوشت می اد یا نه!

خوب آره دیگه زبان اصلی با زیرنویس انگلیسی:دی!!

هستی

همکاربازنشسته
لایک‌ها
709
انیمه در مورد پسری به اسمه ايچيگو ichigo هست که از بچگی به علت داشتن قدرت روهی بالا قادر به ديدن ارواح بوده! به همين خاطر يه روز تصادفاً يکی از death god ها يا shinigami ها رو ميتونه ببينه ( که انسان های عادی قادر به ديدن نيستن. نحوه شناختن شينيگامی ها هم اينه که همشون لباس سياه تنشون هست و يه شمشير عجيب و قريب حمل ميکنن!). اسمه اين دختر خانوم شينيگامی kuchiki rukia يا روکيا کوچيکی هست. حالا طی ماجرايی روکيا قدرت های خودش به عنوان death god رو به ايچيگو منتقل ميکنه و خودش تبديل به يه انسان عادی ميشه.
بعد اين ماجرا ريوکا که قدرتشو از دست داده بوده پيش ايچيگو ميمونه و به spirit world بر نميگرده، تو همين حين و بين 3 تا از دوستای هم کلاسی ايچيگو هم معلوم ميشه که دارای قدرت های خاسی هستن، تا اينجاا همه چی خوبه، تا اينکه 2 تا death god ديگه از spirit world ميآن دنبال ريوکا و چون انتقال قدرت های شينيگامی به انسان ها ممنوع بوده ، ريوکا به مرگ مهکوم ميشه و ايچيگو رو هم ميخواستن بکشن که با وساتت ريوکا فقط به از بين بردن قدرت شينيگامی اکتفا ميکنن ! ريوکا رو به spirit world ميبرن که اعدامش کنن و ايچيگو هم نيمه جون وسط خيابون ميمونه، که يکی از شينيگامی های قديمی نجاتش ميده و بهش ميگه که با وجود اينکه که قدرت شينيگامی ريوکا از بين رفته ولی خوده ايچيگو هم دارای اين قدرت هاست!
ولی برای به دست آوردن اين قدرت، بايد زنجير زندگی پاره شه که 2 حالات داره يا ايچيگو hollow ميشه يا death god, ولی اينطور که معلومه
ايچيگو هر 2 تاشو شده، اينجاست که ايچيگو قسم ميخوره که ريوکا رو به هر ترتيبی شده نجات ميده و به اتفاق اون 3 تا دوست ديگش به spirit world که هيچ انسانی حق قدم گزاشتن به اونجا رو نداره، ميرن

این توضیحاتی بود که توی فروم های ایرانی انیمه ازش هست
من خودم به شخصه هیچ کدوم از این دنباله دارها رو اعصابش رو نداشتم ببینم ولی هر کی ناروتو /بلیچ / وان پیس / بعضا اینویاشا /رانما /یوگی اوه و اینا رو دیده راضی بوده
نظر من این هست سبکی که دوست داری مشخص کنی تا دوستان کمک بهتری بکنن چون انیمه های کم قسمت تر هم هست که خیلی جالبه
در ضمن بلیچ فک کنم همه قسمت هاش ساب فارسی باشه (البته من نمی دونم تا چه حد روان و دقیق هست)
وان پیس فک کنم قسمت هاییش هنوز ساب نشده باشه
ناروتو رو هم که دیدی (ادامش شیپو رو هم دیدی؟)

studsmatta.gif
سوال بعدی پارسا
rollingf.gif

پ.ن: غلط هایی املایی در توضیحات بلیچ به من ربطی نداره کپی هست.دی...

Last edited:
بالا