Vodka
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 8
- لایکها
- 0

در ضمینه سوال خودم
Karas
قسمت : 6
خلاصه:
كاراس قديمي مرده است. درواقع توسط كاراس شوم ديگري كشته شده است كه اينك خود را اكو (Ekou) مي نامد. او سري قتل هايي را برضد بشر آغاز كرده است، به اين صورت كه يوكايي وفاداراش خون انسان ها (مايعات درون بدن) را مي مكد. اوتوها (Otoha) مرد جواني كه به تازگي از كما بيدار شده است، به عنوان كاراس جديد انتخاب مي شود. او و استادش يورين (Yurine) مبارزه ايي را برضد نيروهاي تاريكي آغاز مي كنند كه سعي مي كنند شهر شيجوكو را تسخير كنند.
(منبع از همین سایت های فارسی )
اینم یکی از نظر های که درمودش دادن
منبعخوب امروز بالاخره یک فرصتی پیدا شد و این انیمه که تعریفش رو بسیار شنیده بودم دیدم و خوب همنجور که ازش تعریف میکردن بسیار قشنگ بود
شروع شدنش با یک مبارزه قشنگ که ریتمش خیلی تند هست کاره جالبی بود و خوب صحنه های سه بعدی که وجود داشت هیجان مبارزات رو بیشتر میکرد در مورد گرافیکش باید بگم واقعا قشنگ درست کرده بودن تلفیق دو بعدی و سه بعدی واقعا کار قشنگی بود البته یه کار اکشن هست و خوب خبری از رمنس و چیزهای عاطفی به چشم نمیخوره جزء چند صحنه کوچیک که تنها احساسات رو نشون میده البته این انیمه احتیاج هم یه این چیزها نداشت یکی از انیمه ها که فکر میکنم خیلی چیزه گنگی توش نداشت و همه چیز رو در جای خودش گفته بود شخصیت ها تا جایی که احتیاج بود باز شده بودن جزء چند کاراکتر که به نظر زائد میرسیدن داستان خیلی خوبی داشت و بسی لذت بردم البته به نظر من باید ازش انتظار یک انیمه تیره رو داشته باشید . اشاره این که انسان در کنار موجوداته دیگه ای زندگی میکنه که قابل دیدن نیستن فکر میکنم خیلی برای دور از ذهن نباشه برای هر کسی ،شاید هم سمبل هستن
موزیک خوبی داشت البته قابل قبول برای یک انیمه تیره بود
اما یه سوال می مونه که یوشیکو واقعا چرا با وجود دیده شدنش باز زنده مونده اصلا وجودش توی داستان چه ضرورتی داشته ؟
کاراس جدید کی و چه جوری با یورین آشنا شده و دلیلش برای انتخاب به عنوان کاراس چیه؟
اما باید بگم به عنوان یک ova که 6 قسمت داشته واقعا داستان قابل قبولی داره و سیر داستان به قشنگی طی شده
مبارزه های کاراس هم زیبا هست البته خوب باید بگم ما انیمه های با مبارزه های بهتر هم داریم ولی خوب مبارزات کاراس در این انیمه تحرک بیشتری به سیر داستان میده
دیدن این انیمه رو به تمامی دوستان شدیدا پیشنهاد میکنم
Last edited: