:blink:
چطوری زدن این همه گل!
پ.ن : البته یه بار هم یه تیمی را 7-1 برد ! لووووووووووووول
:lol: ...پ.ن : البته یه بار هم یه تیمی را 7-1 برد ! لووووووووووووول
خب هفته ی مهمی رو در پیش داریم . دربی لندن که سالاره . در امارات چلسی مهمان ما هست که بهترین فرصت رو برای نزدیک شدن به صدر داریم و یک بازی بسیار مهم دیگه بازی استون ویلا و تاتنهام هست در ویلا پارک که میشه ساعت 9 شب به وقت ما . بازی آرسنال هم ساعت 7:30 به وقت ما هست . آرسنال آمار بسیار خوبی در بازی های خانگی این فصل داره . 5 بازی و 100% برد و از اونور چلسی هر دو باخت این فصل در خارج خانه نصیبش شده
منتظریم
از آرسنال کیا مصدومن ؟
بیشتر از اونکه از نظر فنی کم داشته باشن به نظر میرسه از نظر روحی تحت فشارن . اخراج ماسچرانو و 3 کارت زرد در 13 دقیقه. به هر حال در تمام این بنیتز اینجوری بد کار نکرده بودفکر کنم دیگه بنیتز به آخر خط رسیده باشه. البته شاید شکست 2-0 از تیم ته جدولی پورتسموث، اون هم با همه بازیکن ها، برای سران باشگاه و هوادارهاش خیلی مهم نباشه !
بد دارن می بازن همه شون . احتمالا از فشار بازی های پیاپی هست
![]()
خب تیمهای انگلیسی در CL گفته میشه قرعه های بدی بهشون خورد ولی من اگر با سخت بودن قرعه ی منچستر کنار بیام (که نمیام) حقیقتا قرعه ی چلسی رو اصلا سخت نمی دونم . میشه گفت اون چیزی که ما توی این چند ساله دیدیم گواهه اینه که چلسی مثل آب خوردن صعود میکنه
من برعکس تو فکر می کنم.چلسی خوب شروع کرد ولی چلسی فعلی نمیتونه اینتر را شکست بده . 6 تا بازی آخر چلسی را ببینید :
باخت از بلک برن ( کارلینک کاپ) تو پنالتی
باخت از من سیتی 2-1
مساوی با آپوئل نیکوزیا ( تو خونه)
مساوی با اورتون (تو خونه )
برد پر زحمت پورتسموث(تیم آخر جدول) با گل دقیقه 80 از روی نقطه پنالتی (تو خونه)
مساوی با وستهام ( تیم یکی مونده به آخر جدول) (باز هم با پنالتی)
تو اکثر بازی ها هم همه بازیکن هاش بودن. مصدوم هم شاید 1-2 نفر داشتن .
البته تا بازی ها 1-2 ماهی مونده و خیلی اتفاق ها ممکنه بیفته .
خب منم الان حتما باید نتیجه ی ناامید کننده ی صدر نشین لیگ ایتالیا در مقابل تیم ته جدولی یعنی اتلانتا در دو هفته قبل رو بگم . به طور کلی توی این چند ساله همیشه از همین حرفها بود اما همیشه ی خدا اینتر در مقابل بزرگان ناکام از زمین خارج شد . فکر می کنم برای اینکه بفهمیم اینتر یه تیم بین المللی نیست مشاهداتمون به عنوان کسایی که در جریان چند و چون CL هستن کافیه . sara__joon این پستت رو نقل قول کردم . بعد از بازی مرحله ی برگشت خدایی میام همین تاپیک رو میارم بالا. هم تو هستی هم من . ببین اینتر حریف چلسی میشه یا نه
در مورد منچستر هم معتقدم که منچستر برای میلان خیلی حریف سخت تریه تا میلان برای منچستر . امیدورام انگلیس به حق خودش برسه به هر حال که با توجه به حریفان و اینکه هر 3 تاشون بازی های برگشت رو در خانه انجام میدن شرایط بسیار خوبی برای صعود دارن